ZŁO w myśli, mowie i czynie....

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
tabaluga
postuje jak opętany!

Re: ZŁO w myśli, mowie i czynie....

02-07-2025, 20:29

tomaszm pisze:
02-07-2025, 20:12
Nie w ich przypadku tylko w przypadku każdej partii co chce coś ugrać.

A np jako metalowocowi nie przeszkadza Ci ze Konfederacja nawet nie planuje podatkowo rozliczać kościoła?i robią wymyk gdzie można byle kościelnych nie wkurwić?
a PO planuje coś zrobić z Kościołem ? chyba też boi sie ich ruszać.
tabaluga
postuje jak opętany!

02-07-2025, 20:32

tomaszm pisze:
02-07-2025, 20:17
Myślę ze Konfederacj z takich środowisk jak Myśliwi czy Kościół nigdy nie zrezygnuje bo to potężny elektorat.

I wchodzą im w dupe na wszystkie możliwe sposoby żeby glosy zagarniać.

A te prawicowe historie jacy to jesteśmy cudowni prawicowi skończą się w momencie jak Konfederacja będzie u władzy i będzie robić to co inni.
przy tak niskim poziomie poparcia jak mają na pewno nie zrezygnują bo to ich naturalny elektorat .
A to co Konfa zrobi lub nie gdy będzie u włądzy to chciałbym zobaczyć na własne oczy i wtedy będe mógł ci przyznać rację lub nie . na razie to tylko takie gdybanie bo w przeciwieństwie do innych konfa nigdy nie rządziłą , trzeba dać im szansę , chociaż na jedna kadencję ;)
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

02-07-2025, 20:37

tabaluga pisze:
02-07-2025, 20:29
tomaszm pisze:
02-07-2025, 20:12
Nie w ich przypadku tylko w przypadku każdej partii co chce coś ugrać.

A np jako metalowocowi nie przeszkadza Ci ze Konfederacja nawet nie planuje podatkowo rozliczać kościoła?i robią wymyk gdzie można byle kościelnych nie wkurwić?
a PO planuje coś zrobić z Kościołem ? chyba też boi sie ich ruszać.

W życiu. Zjedli by nas żywcem. Będzie to możliwe za 100,200 lat. Sami tego nie dożyjemy. Kościół Polski to chyba jedna z jak większych w całej Europie potęg. Majątek, wpływy.

Nie wiem czy mam w swoim portfolio bardziej stabilnego, wypłacalnego i oddanego klienta. Złego słowa nie powiem na chłopaków.

Szanuje Ich, szanują mnie, to się kręci a nakręcaja mi to osoby z ramienia Pis których mam u siebie sporo. To też klient taki ze przez lata musisz wypracować zaufanie. I skuteczność. Nie mam problemów emocjonalnych z tym związanych. Kościół w tematach poszkodowanych znalazłby sobie kogoś innego. Ale chce żeby u mnie byli i byli zadowoleni. Fakt że np sa dziwne sytuacje ze moi rzeczoznawcy kosztorysowi śpią na parafiach bo mają takie oczekiwania od usług i to jest bardzo specyficzne ale zdążyłem się przyzwyczaić :)

Najbardziej lubię Ich za to ze z jednej parafii robi się cała okoliczna wioska. Bo mają autorytet lokalny.

Ciężko uwierzyć ze to nakręca mi Koleżanka zdeterminowany pisowiec gdzie se bluzgamy regularnie.

Wiadomix zawsze proszę ludzi żeby nie wspominali ze jesteśmy z ramienia z KO. Może to przynieść zgrzyty, jakieś implikacje. Skup się na historii że prowadzimy to pod egida Kancelarii Pionier. A tam możesz podpiąć każde środowisku w tym globalnym konglomeracie. To nie zaszkodzi. Chcę żebyś dopasował zaooptarywania pod klienta. Jeśli jest to konieczne. Serio nie chce być kojarzony z pewnym środowiskiem. Na pewno nie pomoże.

Serio jak chcesz duża działalność prowadzić, globalnie w kraju nie pozwól sobie na polityczne manowce.

Stąd też pewnie taka moja otwartość do wszystkich środowisk. Poza ekosswirami:)

Pamiętaj też że ci politycy skądś muszą brać pieniądze, to nie tak że budżet parti im pozwala. Oni się uzależniają od takich ludzi jak ja co sa w stanie na to wydać. Te mity że politycy są niezależni sa na tyle wiarygodne jak matka boska dziewica.
ODPOWIEDZ