Głupie i pojebane sny.

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Głupie i pojebane sny.

08-05-2015, 13:02

hehe...normalnie Wes Craven mógłby przeczytać ten wątek i nakręcić kolejne części koszmaru z Elm Street ;-))))
Awatar użytkownika
manieczki

08-05-2015, 17:58

Olo - rozumiem, że wizyta u specjalisty wypadała Ci w tym miesiącu nie z Twojej winy? Smuto:(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
manieczki

17-06-2015, 23:58

Obrazek
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Nothingface
postuje jak opętany!

17-08-2015, 21:46

Naprawdę głupi. Śniło mi się, że Drone to Maciej Balcar, a Marliwo to jego artystyczna ucieczka od codzienności Dżemu.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

17-08-2015, 21:50

śniło mi się że 2 płyty Yattering w zestawie były za 16,99 zł w Fanie. serio piszę, stąd mój zawód gdy po przebudzeniu sprawdziłem i okazało się że są za 45,99 :-/
Awatar użytkownika
manieczki

17-08-2015, 21:54

dobra to ja tez sie do czegos przyznam...choc niepowinienem. Fakt jest taki ze gadam przez sen od dawien dawna (od gowniaka uscislajac)

i pszypal ostatnio byl.

Bo

obudzilem sie jak gdybyb nigdy nitz
jajecznice podano
i babele (w ten dzien dostala rencine kobieta wiec miala humor z tego powodu i nawet dawla mi na VIPA) mowi do mnie: ej, manieczki znowu sie wierciles przez sen jak wlazlam do twojego pokoju zamknac okno, bo przeciag byl.

odpowiedzialem: no i?

a babele na to: nie no i tylko lepiej mi mow kim dla Ciebie jest ta loszka o imieniu Natalia, bo mowiles o niej ciagle i ciagle i sie zaczyna babele smiac wiec musialem jakas inbe przez sen odpierdolic typu kocham cie, zgrywusenk i inne takie

W tym momencie zlapalem buraka wzielem jajecznice zamklem sie w mojej komorce i nie wychodzilem z cztery(4) godziny. W koncu musialem wyjscm, bo pecherz cisnal, ale babele nie wracala do tematu i bdb bo dostalaby lepe na ryj :D

Inne rzeczy to spadanie z lozka, przypierdolenie w rame lozka bardzo motzno, no i ze dwa(2) razy zdazylo mi sie lunatykowac (w sumie to moze wiecej niz dwa, bo te dwa razy ktos widzial, a moglby byc wersje ktorych nikt nie dostrzegl).

Widzicie? Jak przegrywac to z kredensem, nawet Morfeusz mnie tyra.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

04-04-2016, 10:18

sniło mi sie ze inferno z behemoth obcial wlosy , zrobil sobie fryz na taki pedalski irokez i udzielal wywiadu w ktotrym promowal paleczki firmy pentagram exelsi .
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

04-04-2016, 22:41

A mi parę dni temu śnił się koncert Suffocation. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że było to na jakiejś imprezie firmowej (bankiet, stroje wieczorowe, etc.). Suffo zaczęli grać jakieś swingi, żeby później przyjebać w swoim stylu. Zapraszali pod scenę, więc poczułem się w obowiązku i coś tam się rozpychałem pod sceną z dwoma typami. W przerwie między utworami Frank zszedł pod scenę, żeby się z nami przywitać. A i miał długie włosy, ale za dobrze to w nich nie wyglądał.
Awatar użytkownika
manieczki

04-04-2016, 22:43

Self pisze:Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że było to na jakiejś imprezie firmowej (bankiet, stroje wieczorowe, etc.).
W Muzeum Watykanskim? Frank = Franciszek?
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

05-04-2016, 11:03

co ci manieczki zrobili iluminaci?
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

05-04-2016, 11:59

Iluminaci Mańkowi zaglądają do gaci i on się irytuje wtedy.

Obrazek

:)
Nothingface
postuje jak opętany!

11-05-2016, 08:03

Dziś śniło mi się, że brałem udział w Defenestracji praskiej (Tej XVI-wiecznej) potem uciekałem kanałami przed mówiącymi po czesku zombie.
Awatar użytkownika
manieczki

11-05-2016, 15:28

Nothingface pisze:potem uciekałem kanałami
Przynajmniej znasz swoje miejsce w szeregu i w tzw. real-life...
tomaszm

26-10-2016, 17:17

Ostatnio śnił mi się koncert marzeń , Kanada w natarciu na jednej scenie Adversarial, Paroxsihzem i Mitochondrion w małym, zadymionym klubie wraz z kolegami sączyliśmy wódkę i było radośnie. Szkoda,że chwilę potem zadzwonił budzik ale taki scenariusz koncertowy to moje koncertowe marzenie.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

26-10-2016, 19:21

Mi się za to śnił ostatnio koncert kapeli łączącej djent i gothic. Najlepsze, że publika była właśnie podzielona na dwie takie grupy - z jednej strony laski - mroczne gotki przy tuszy, typowe Castle Party i z drugiej - jarający się technicznymi zawijasami nerdzi w okularach. Wszyscy patrzyli na siebie wzajemnie spode łba i ogólnie atmosfera była strasznie chujowa. Pamiętam, że chciało mi się strasznie lać, ale jedyny kibel stał na środku sceny przed grającą kapelą. Całe szczęście nie wpadłem na pomysł, aby wejść na scenę i się wyszczać bo pewnie zlałbym się do łóżka ja za starych dobrych lat ;)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

26-10-2016, 19:34

Olo pisze:Pamiętam, że chciało mi się strasznie lać, ale jedyny kibel stał na środku sceny przed grającą kapelą. Całe szczęście nie wpadłem na pomysł, aby wejść na scenę i się wyszczać bo pewnie zlałbym się do łóżka ja za starych dobrych lat ;)
Sny z odlewaniem się należą do najstraszniejszych i najbardziej nieprzewidywalnych w skutkach :D

Z najdurniejszych rzeczy, jakie mi się śniły ostatnio, najlepiej pamiętam odjechany sen z Angelą Merkel i sklepem obuwniczym. Otóż byłem w tym śnie sprzedawcą/sprzedawczynią chyba, płeć zmieniała się w trakcie i w obie strony. Jako kobieta miałe(a)m eleganckie, długie rude włosy :D Klientką w tym śnie była wspomniana Angela, której doradzałem/am co do wyboru obuwia. Pytała o moją rodzinę, wolę nie wiedzieć po co. Numeru obuwia Angeli nie pamiętam, jakby ktoś był zainteresowany.

A z debilnych gadek przez sen/przy gwałtownym obudzeniu? Ileś tam lat temu, gdy mieszkałem jeszcze z mamele, po jakimś większym piciu rozjebałem muzykę i ległem tak jak stałem. Matka po pewnym czasie postanowiła mnie obudzić, żebym poszedł spać (ot, logiczne przecież) i przy okazji wyłączył muzę. Ja wybudziłem się z jakiegoś pojebanego snu o pracy i odparłem jej, że to absolutnie niemożliwe i ona nic nie rozumie, a przecież WARTOŚCI LICZBOWE SIĘ NIE ZGADZAJĄ!
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Karkasonne

26-10-2016, 20:07

Śnil mi się dziś starożytny historyk który napisał książkę kacze opowieści. Nazywał się Heroduck. Boże jaki suchar.
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

26-10-2016, 20:21

jeżeli jesteśmy przy koncertowych snach to mnie się parę tygodni temu śniło że na mojej wiosce było AC/DC...
kuźwa, stadion drużyny A-klasowej, dupna scena i oni.... miazga :D
zdziwiony tylko byłem że jest stosunkowo mało ludzi, ale się tym nie przejmowałem tylko szalałem pod sceną :D:D
Awatar użytkownika
Ascetic

26-10-2016, 20:30

mi się kiedyś po pijaku śniło, że laje do szafy
i właściwie nie ma w tym nic dziwnego, któż nie lał do szafy
najgorsze było po przebudzeniu, bo wyro było zalane
jeszcze gorsze było, to, że to było wyro starych mojej ówczesnej-panny dziewanny

ps. teraz odczytałem Ola. widzę, że nie tylko ja mam epizody z laniem do wyra ;-)
lys på slutten av lys
tomaszm

26-10-2016, 20:55

Z zlaniem sie do łoźka miałem parę akcji jak kiedyś na studiach robiliśmy z chłopakami po 15 browarów dziennie i ważyłem 100 kilo przez to. Najgorszą akcję miałem po pępkowym od syna od kuzyna. Zarzygałem całe łóżko kiełbasą z grilla i cytrynówką i spałem w tych rzygach 10 godzin. Trauma.
ODPOWIEDZ