Aktualnie jedyne ładne Renault:

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
No dopóki pierwsze Clio nie trafią do klientów to (prawie) racja. Jest jeszcze Laguna Coupe.Aktualnie jedyne ładne Renault:
No, taki samochód dla ludzi w czapkach z daszkiem tył na przód i adidasach z diodami w podeszwie ;)Morph pisze:O_o
Ostre rysy, muskularne wloty,
Mówisz :D :D :DAlsvartr pisze:No, taki samochód dla ludzi w czapkach z daszkiem tył na przód i adidasach z diodami w podeszwie ;)Morph pisze:O_o
Ostre rysy, muskularne wloty,
Czyli dla ludzi w normalnych ciuchach pozostają wózki Kia, Opel i Skoda?Alsvartr pisze: Piękna:
Może i wpierdziela, nie wiem, nie jeździłem. Ja mówię o wyglądzie a w tej materii ten samochód poprostu za bardzo się stara a mu nie wychodzi. Jest przesadzony, napompowany i to mnie odrzuca.Morph pisze:Clio RS nie stwarza żadnych pozorów, po prostu wpierdziela asfalt jak pojebane.
Raz jeszcze - czemu małym samochodom odmawiasz prawa do charakteru i "zadziornego", a jednocześnie nie-wioskowego wyglądu, a nie odmawiasz tego samego kompaktom? Naprawdę wolisz wygląd poprzedniej generacji Clio od nowej? 207 od 208? Aktualnej fiesty od nadchodzącej?Alsvartr pisze: Może i wpierdziela, nie wiem, nie jeździłem. Ja mówię o wyglądzie a w tej materii ten samochód poprostu za bardzo się stara a mu nie wychodzi. Jest przesadzony, napompowany i to mnie odrzuca.
Alsvartr pisze:Własnie przód jest tak zjebany że nie moge na niego patrzeć :D
Aktualnie jedyne ładne Renault:
No ja też. I podejrzewam, że tak jak Fiesta odstawać będzie od rywali jakością wykończenia wnętrza (chociaż w takich autach i tak liczy się tylko dobry fotel, kierownica i dźwignia zmiany biegów a te jak wiadomo w usportowionych Fordach dawały radę) to jeździć będzie najlepiej z tej trójki. Ford jednak ma spore doświadczenie w konstruowaniu wyścigówek na ulice wyniesione z rajdów.Morph pisze: Nie mogę się doczekać porównania 208 GTI vs. Clio RS vs. Fiesta ST
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
nooo z tym, ze ostatni raz Ford WRC wygrał w 1981 roku, a od 2000 roku cały czas wygrywa Citroen :)Nerwowy pisze:Ford jednak ma spore doświadczenie w konstruowaniu wyścigówek na ulice wyniesione z rajdów.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Pedzio bedzie miał dokładnie te same rozwiazania co DS, obie firmy dziela jedno biuro sportów motorowychMorph pisze:No to do porównania dołóżmy DS3 Racing.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
No tak, tyle, że jeśli chodzi o cywilne Citroeny to do tej pory mieliśmy jedynie dwulitrową C4 sygnowaną nazwiskiem Loeba, która ze sportem nie miała nic wspólnego i chyba nic poza tym. Dopiero z DS3 coś próbują zadziałać chociaż akurat ten samochód wydaje mi się mocno gadżeciarski a nie sportowy, chociaż nie jeździłem to się nie wypowiem ;D.Adrian696 pisze:nooo z tym, ze ostatni raz Ford WRC wygrał w 1981 roku, a od 2000 roku cały czas wygrywa Citroen :)Nerwowy pisze:Ford jednak ma spore doświadczenie w konstruowaniu wyścigówek na ulice wyniesione z rajdów.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Każdy samochód, którym jeździł Sebcio wyszedł w wersji sportowej. Xsara VTS > ww. Citroen C4 (VTS) > DS3 Racing.Nerwowy pisze: No tak, tyle, że jeśli chodzi o cywilne Citroeny to do tej pory mieliśmy jedynie dwulitrową C4 sygnowaną nazwiskiem Loeba, która ze sportem nie miała nic wspólnego i chyba nic poza tym. Dopiero z DS3 coś próbują zadziałać chociaż akurat ten samochód wydaje mi się mocno gadżeciarski a nie sportowy, chociaż nie jeździłem to się nie wypowiem ;D.