Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

23-04-2026, 23:10

Żułek pisze:
23-04-2026, 22:46
dawno mnie w Arkadii nie było i sie kurwa troche pozmieniało :wtf:
byłem w kinie na filmie (szczegoły w temacie o filmach) no i chciałem se zjeść w Burger Kingu bo też 100 lat nie byłem a była akurat okazja :youcan: no i zonk, skasowali Burger Kinga 4 lata temu :hehehe: :fu:
no to polazłem do Maca :youcan: no ale jest jakoś inaczej :yoinks:
kiedyś się normalnie podchodziło i zamawiało a teraz jakieś jebane ekraniki do apki (ale można bez) :yoinks:
kurwa trzeba się naklikać, potem wydruk z nr. zamówienia i stój kurwa jak debil huj wie ile :toxic:
no ale dobra, stoje, stoje, 20 minut i kurwa nie ma :wtf: ide do tej kasy i się pytam grzecznie :wtf:
no i baba mi gada że wybrałem płatność przy kasie ale kurwa najpierw trzeba zapłacić a potem poczekać na żarcie :super: :hehehe: mogli to kurwa gdzieś chociaż napisać a tak człowiek stoj jak idiota i nie wie o co kaman :fu:
kurwa wszyscy w telefonach, nawet żarcia nie mogą odebrać bo telefon i nie widzi, trzeba drzeć ryja na full aby ruszyli dupe, mobilni debilni huj wam w dupy :fu: :exitexit:
W przybytkach typu Makdonalt, czi inne Kejefsi byłem kilka razy w życiu (na palcach by policzył), i ten stan rzeczy się raczej nie zmieni, choćby prze te "udogodnienia" o których piszesz :D
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

23-04-2026, 23:42

Żułek pisze:
23-04-2026, 22:46
dawno mnie w Arkadii nie było i sie kurwa troche pozmieniało :wtf:
byłem w kinie na filmie (szczegoły w temacie o filmach) no i chciałem se zjeść w Burger Kingu bo też 100 lat nie byłem a była akurat okazja :youcan: no i zonk, skasowali Burger Kinga 4 lata temu :hehehe: :fu:
no to polazłem do Maca :youcan: no ale jest jakoś inaczej :yoinks:
kiedyś się normalnie podchodziło i zamawiało a teraz jakieś jebane ekraniki do apki (ale można bez) :yoinks:
kurwa trzeba się naklikać, potem wydruk z nr. zamówienia i stój kurwa jak debil huj wie ile :toxic:
no ale dobra, stoje, stoje, 20 minut i kurwa nie ma :wtf: ide do tej kasy i się pytam grzecznie :wtf:
no i baba mi gada że wybrałem płatność przy kasie ale kurwa najpierw trzeba zapłacić a potem poczekać na żarcie :super: :hehehe: mogli to kurwa gdzieś chociaż napisać a tak człowiek stoj jak idiota i nie wie o co kaman :fu:
kurwa wszyscy w telefonach, nawet żarcia nie mogą odebrać bo telefon i nie widzi, trzeba drzeć ryja na full aby ruszyli dupe, mobilni debilni huj wam w dupy :fu: :exitexit:
Trochę techniki i warszawiak się gubi :jezyk:
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-04-2026, 01:08

nie chodzi o technike (przecież se poradziłem) :jezyk:
tylko czemu normalnie nie można zamówić żarcia ? Obrazek
przed świrusem (ostatnio wtedy byłem) też były te ekraniki ale można było normalnie podejść i zamówić :kurde:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ