W przybytkach typu Makdonalt, czi inne Kejefsi byłem kilka razy w życiu (na palcach by policzył), i ten stan rzeczy się raczej nie zmieni, choćby prze te "udogodnienia" o których piszeszŻułek pisze: ↑23-04-2026, 22:46dawno mnie w Arkadii nie było i sie kurwa troche pozmieniało![]()
byłem w kinie na filmie (szczegoły w temacie o filmach) no i chciałem se zjeść w Burger Kingu bo też 100 lat nie byłem a była akurat okazjano i zonk, skasowali Burger Kinga 4 lata temu
![]()
![]()
no to polazłem do Macano ale jest jakoś inaczej
![]()
kiedyś się normalnie podchodziło i zamawiało a teraz jakieś jebane ekraniki do apki (ale można bez)![]()
kurwa trzeba się naklikać, potem wydruk z nr. zamówienia i stój kurwa jak debil huj wie ile![]()
no ale dobra, stoje, stoje, 20 minut i kurwa nie maide do tej kasy i się pytam grzecznie
![]()
no i baba mi gada że wybrałem płatność przy kasie ale kurwa najpierw trzeba zapłacić a potem poczekać na żarcie![]()
mogli to kurwa gdzieś chociaż napisać a tak człowiek stoj jak idiota i nie wie o co kaman
![]()
kurwa wszyscy w telefonach, nawet żarcia nie mogą odebrać bo telefon i nie widzi, trzeba drzeć ryja na full aby ruszyli dupe, mobilni debilni huj wam w dupy![]()
![]()
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
- empir
- zahartowany metalizator
Trochę techniki i warszawiak się gubiŻułek pisze: ↑23-04-2026, 22:46dawno mnie w Arkadii nie było i sie kurwa troche pozmieniało![]()
byłem w kinie na filmie (szczegoły w temacie o filmach) no i chciałem se zjeść w Burger Kingu bo też 100 lat nie byłem a była akurat okazjano i zonk, skasowali Burger Kinga 4 lata temu
![]()
![]()
no to polazłem do Macano ale jest jakoś inaczej
![]()
kiedyś się normalnie podchodziło i zamawiało a teraz jakieś jebane ekraniki do apki (ale można bez)![]()
kurwa trzeba się naklikać, potem wydruk z nr. zamówienia i stój kurwa jak debil huj wie ile![]()
no ale dobra, stoje, stoje, 20 minut i kurwa nie maide do tej kasy i się pytam grzecznie
![]()
no i baba mi gada że wybrałem płatność przy kasie ale kurwa najpierw trzeba zapłacić a potem poczekać na żarcie![]()
mogli to kurwa gdzieś chociaż napisać a tak człowiek stoj jak idiota i nie wie o co kaman
![]()
kurwa wszyscy w telefonach, nawet żarcia nie mogą odebrać bo telefon i nie widzi, trzeba drzeć ryja na full aby ruszyli dupe, mobilni debilni huj wam w dupy![]()
![]()
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie chodzi o technike (przecież se poradziłem)
tylko czemu normalnie nie można zamówić żarcia ?
przed świrusem (ostatnio wtedy byłem) też były te ekraniki ale można było normalnie podejść i zamówić
tylko czemu normalnie nie można zamówić żarcia ?

przed świrusem (ostatnio wtedy byłem) też były te ekraniki ale można było normalnie podejść i zamówić
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist