ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Ale jak sie leja patusy z Gromdy to nie nawoluje. Znowu dales sie nabrac jester
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
No to możesz uważać go za hipokrytę i zbojkotować ten bojkot ale nie zmienia to faktu że jednek człowiek, idol internetów był w stanie zablokować taką imprezę na terenie całej polski - bo jakoś nie wierzę że teraz jakieś miasto będzie chętne i kolejny burmistrz / prezydent narazi się na taki najazd połączony z chłoszcząco-opresyjnym wywiadem, killerem szans na reelekcję.
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Jak nie blokuje. Jezdzi i kurwa przekupuje i nawołuje żeby nie organizować. Zalosne to jest. I tak jak sralem na to slabe mma vip to teraz kupie dostęp na złość temu warszawiaczkowi. I mam nadzieję że sporo osób tak zrobi bo reklamę Stanowski zrobił ładna. Przypominam również że kanal sportowy jest jednym z głównych sponsorów fame mma z którym Stanowski się sadzi i tak pierdolil na ich temat. Także $$$$$. Nie wspomnę nawet o tych idiotycznych filmikach Stanowskiego jak non stop najebany jest...hcpig pisze: ↑02-02-2022, 17:51Ale on nie zakazuje tylko nawołuje do bojkotu konsumenckiego, coś jak bojkotowanie piw znanego polskiego homofoba - można apelu posłuchać, można nie, tutaj gość ma jednak niesamowitą siłę przebicia.maciek z klanu pisze: ↑02-02-2022, 17:47Tak, świetny powrót do Komuny. Zakazujmy i cenzurujemy. Stanowski kretyn.
Do tego zaproponował alternatywę, 30 tys. + wizyty sportowców i naukowca.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
Jester ty naiwniaku, ten koles zostal burmistrzem zeby nim nie zostal pisowiechcpig pisze: ↑02-02-2022, 18:01No to możesz uważać go za hipokrytę i zbojkotować ten bojkot ale nie zmienia to faktu że jednek człowiek, idol internetów był w stanie zablokować taką imprezę na terenie całej polski - bo jakoś nie wierzę że teraz jakieś miasto będzie chętne i kolejny burmistrz / prezydent narazi się na taki najazd połączony z chłoszcząco-opresyjnym wywiadem, killerem szans na reelekcję.
woodpecker from space
- hcpig
Problem byłby jakby państwo blokowało, tutaj jest towar, produkt, gala z udziałem tego i tamtego, na którą łoża sponsorzy. X liczbie konsumentów towarów / usług owych sponsorów nie podoba się, że ich lubiana marka bierze udział w czymś takim (chociażby na niechęć była nakręcona przez potężnego influencera), sponorzy się boją i zabierają zabawki, impreza przestaje się opłacać i jest odwoływana... tu oczywiście chodziło o coś innego (u dostępnienie budynku) ale chodzi mi o to, że tak działa kapitalizm i trudno tu mieć do kogoś pretensje.maciek z klanu pisze: ↑02-02-2022, 18:06
Jak nie blokuje. Jezdzi i kurwa przekupuje i nawołuje żeby nie organizować.
No i dobrze, do tego obrazisz się na Stanowskiego i przestaniesz go oglądać, spadną mu zasięgi, straci moc wpływu jak kilku innych Maćków zrobi podobnie - tak to działa.maciek z klanu pisze: ↑02-02-2022, 18:06I tak jak sralem na to slabe mma vip to teraz kupie dostęp na złość temu warszawiaczkowi.
No i o co chodzi? Choćby ten burmistrz był aniołem to popełnił przynajmniej jeden błąd, został przez to rozwalcowany przez wszechwładnego youtubera, którego intencje specjalnie mnie nie obchodzą - piszę tylko że jest niesamowite, że jeden człowiek może praktycznie w pojedynkę zablokować taką imprezę.
Yare Yare Daze
- Hatefire
Bo w Gromdzie biją się przestępcy promowani przez funfla Stanowskiego Borka. To widać zupełnie coś innegoTriceratops pisze: ↑02-02-2022, 17:52Ale jak sie leja patusy z Gromdy to nie nawoluje. Znowu dales sie nabrac jester

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Nie psuj jesterowi mitu „ wszechwladnego youtubera” bo dostanie zapasci bunnyhopiczno-cyberbullyicznej
woodpecker from space
- Medard
Oglądałem do tej pory kilka tych wspaniałych wywiadełów Stanowskiego i on przeorał w nich takich zawodników,Hatefire pisze: ↑02-02-2022, 18:30Bo w Gromdzie biją się przestępcy promowani przez funfla Stanowskiego Borka. To widać zupełnie coś innegoTriceratops pisze: ↑02-02-2022, 17:52Ale jak sie leja patusy z Gromdy to nie nawoluje. Znowu dales sie nabrac jester![]()
którzy ewidentnie są słabymi dyskutantami, nie potrafią się bronić, albo są jakby z innej planety,
a niektórzy mogą być na granicy upośledzenia,
przykłady to kapela, najman i sidney pollack, każden z nich gadał totalne głupoty, albo nic nie odpowiadał.
Kiedy miał michniewicza, nie oglądałem całości, ale we fragmentach traktował go dobrze, widać ziomków
się nie atakuje, albo może się uda wygrać z Rosją i wtedy będzie zwycięskie wywiadełe i oglądalność na kanale, w każdym razie jeszcze zdąży michniewicza zgnieść, gdy mu nie wyjdzie.
Borek swoje, ale jest tam moment 19:30, że jakiś typ Godlewski nazwał Borka, że jest z kościoła nawałki,
a borek nazwał typa z kościoła fryzjera

Die Welt ist meine Vorstellung.
- hcpig
Yare Yare Daze
- Hatefire
A dowiedziałeś się kiedyś coś ciekawego czy nowego z tych jego rozmów? Przeprowadził jakaś merytoryczną, pogłębioną rozmowę na jakiś temat? Ja wiem ze to efektowne jak sprytnie złapie polityka na kłamstewku, czy za słówko, fajne heheszki są w necie potem, ale tak naprawdę niewiele się to różni od tych przepychanek polityków co w tv lecą w niedzielne poranki. Dokładnie tyle samo to warte co te wygłupy Wojewódzkiego z aktorami na kanapie. Celebryta po prostu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Oglądałem kilkanaście tych jego popisów. Przecież ten zjeb prowadzi te swoje wywiady jak sto lat temu niejaka justysia z tefałenu. Sam zadaje pytanie i sam sobie na nie odpowiada. Facet uprawia dziennikarski banyhoping. Rzadko daje komukolwiek dojść konkretnie do słowa. Dla mnie wip. Bez prawa do reasumpcji.Hatefire pisze: ↑04-02-2022, 20:04A dowiedziałeś się kiedyś coś ciekawego czy nowego z tych jego rozmów? Przeprowadził jakaś merytoryczną, pogłębioną rozmowę na jakiś temat? Ja wiem ze to efektowne jak sprytnie złapie polityka na kłamstewku, czy za słówko, fajne heheszki są w necie potem, ale tak naprawdę niewiele się to różni od tych przepychanek polityków co w tv lecą w niedzielne poranki. Dokładnie tyle samo to warte co te wygłupy Wojewódzkiego z aktorami na kanapie. Celebryta po prostu.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Podobnie jest ze Stanowskim. Typowo clickbaitowe, polaryzujące gówno. Skończyła się nam niestety era, w której eksperci prowadzili dyskusje na jakiś temat a reszta próbowała się z tych rozmów czegoś dowiedzieć, bo chuja wiedziała o danym temacie. Teraz hołota zabawia płytkim gównem pokroju "Weronika Rosati dawała w Hollywood żeby zrobić karierę" a reszta klaszcze. Demokracja zamieniła się w parodię samej siebie, stała się swoją karykaturalną wersją. Szkoda, bo demokracja jest ogólnie ok.Hatefire pisze: ↑04-02-2022, 20:04A dowiedziałeś się kiedyś coś ciekawego czy nowego z tych jego rozmów? Przeprowadził jakaś merytoryczną, pogłębioną rozmowę na jakiś temat? Ja wiem ze to efektowne jak sprytnie złapie polityka na kłamstewku, czy za słówko, fajne heheszki są w necie potem, ale tak naprawdę niewiele się to różni od tych przepychanek polityków co w tv lecą w niedzielne poranki. Dokładnie tyle samo to warte co te wygłupy Wojewódzkiego z aktorami na kanapie. Celebryta po prostu.
- Triceratops
Kurwa wezcie nie budzcie jestera z attention spanie na poziomie komara, co on odkryje jakas rewelacje w mediach to mu zaraz obrzydzacie, ze to wszyscy znaja i w kiblu spuszczaja. Jak mu jeszcze powiecie, ze ci wszyscy, ktorych on tak ostro "ora" w programach pija z nim wodke na imprezach to sie wkurwie.535 pisze: ↑04-02-2022, 20:13Oglądałem kilkanaście tych jego popisów. Przecież ten zjeb prowadzi te swoje wywiady jak sto lat temu niejaka justysia z tefałenu. Sam zadaje pytanie i sam sobie na nie odpowiada. Facet uprawia dziennikarski banyhoping. Rzadko daje komukolwiek dojść konkretnie do słowa. Dla mnie wip. Bez prawa do reasumpcji.Hatefire pisze: ↑04-02-2022, 20:04A dowiedziałeś się kiedyś coś ciekawego czy nowego z tych jego rozmów? Przeprowadził jakaś merytoryczną, pogłębioną rozmowę na jakiś temat? Ja wiem ze to efektowne jak sprytnie złapie polityka na kłamstewku, czy za słówko, fajne heheszki są w necie potem, ale tak naprawdę niewiele się to różni od tych przepychanek polityków co w tv lecą w niedzielne poranki. Dokładnie tyle samo to warte co te wygłupy Wojewódzkiego z aktorami na kanapie. Celebryta po prostu.
woodpecker from space
- Ascetic
Dobrze, że jeszcze dziki trener utrzymuje poziom. Ostoja.
lys på slutten av lys
Nie. Wutke pewnie nie. Wino piją.Triceratops pisze: ↑04-02-2022, 20:31Kurwa wezcie nie budzcie jestera z attention spanie na poziomie komara, co on odkryje jakas rewelacje w mediach to mu zaraz obrzydzacie, ze to wszyscy znaja i w kiblu spuszczaja. Jak mu jeszcze powiecie, ze ci wszyscy, ktorych on tak ostro "ora" w programach pija z nim wodke na imprezach to sie wkurwie.535 pisze: ↑04-02-2022, 20:13Oglądałem kilkanaście tych jego popisów. Przecież ten zjeb prowadzi te swoje wywiady jak sto lat temu niejaka justysia z tefałenu. Sam zadaje pytanie i sam sobie na nie odpowiada. Facet uprawia dziennikarski banyhoping. Rzadko daje komukolwiek dojść konkretnie do słowa. Dla mnie wip. Bez prawa do reasumpcji.Hatefire pisze: ↑04-02-2022, 20:04
A dowiedziałeś się kiedyś coś ciekawego czy nowego z tych jego rozmów? Przeprowadził jakaś merytoryczną, pogłębioną rozmowę na jakiś temat? Ja wiem ze to efektowne jak sprytnie złapie polityka na kłamstewku, czy za słówko, fajne heheszki są w necie potem, ale tak naprawdę niewiele się to różni od tych przepychanek polityków co w tv lecą w niedzielne poranki. Dokładnie tyle samo to warte co te wygłupy Wojewódzkiego z aktorami na kanapie. Celebryta po prostu.
- uglak
Może ja za młody jestem i nie pamiętam tych dziennikarzy, którzy w sposób warty słuchania. Z bardziej moich czasów to pamiętam bardziej dziennikarzy-funkcjonariuszy, którzy jak zapraszali swojego to płaszczyli się i pucowali mu buty, a jak kogoś z obcego plemienia to człowiek się zastanawiał czy się zaraz nie zaplują. Jak mam wybierać między ziejącą nienawiścią Stokrotką, a Mazurkiem, który "złapie polityka na kłamstewku" to zdecydowanie wybieram tego drugiego.
Guilty of being right
- DST
- rasowy masterfulowicz
Już nie pamiętam tej ziejącej nienawiści, natomiast tego pajaca mam na świeżo. I może coś tam drąży, ale jakby mi się ktoś tak wcinał i nie dał dojść do głosu to skończyłoby się zjebką, a może nawet liściem. No nie da się tego kurwa spokojnie słuchać.uglak pisze: ↑04-02-2022, 20:40Może ja za młody jestem i nie pamiętam tych dziennikarzy, którzy w sposób warty słuchania. Z bardziej moich czasów to pamiętam bardziej dziennikarzy-funkcjonariuszy, którzy jak zapraszali swojego to płaszczyli się i pucowali mu buty, a jak kogoś z obcego plemienia to człowiek się zastanawiał czy się zaraz nie zaplują. Jak mam wybierać między ziejącą nienawiścią Stokrotką, a Mazurkiem, który "złapie polityka na kłamstewku" to zdecydowanie wybieram tego drugiego.
- hcpig
- uglak
Fajny przykład. Tutaj mamy styl Mazurka tylko w wolniejszym tempie - Hatefire nie lubi tego

Guilty of being right