ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

02-02-2022, 17:52

Ale jak sie leja patusy z Gromdy to nie nawoluje. Znowu dales sie nabrac jester
woodpecker from space
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

02-02-2022, 18:01

No to możesz uważać go za hipokrytę i zbojkotować ten bojkot ale nie zmienia to faktu że jednek człowiek, idol internetów był w stanie zablokować taką imprezę na terenie całej polski - bo jakoś nie wierzę że teraz jakieś miasto będzie chętne i kolejny burmistrz / prezydent narazi się na taki najazd połączony z chłoszcząco-opresyjnym wywiadem, killerem szans na reelekcję.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
maciek z klanu

02-02-2022, 18:06

hcpig pisze:
02-02-2022, 17:51
maciek z klanu pisze:
02-02-2022, 17:47
Tak, świetny powrót do Komuny. Zakazujmy i cenzurujemy. Stanowski kretyn.
Ale on nie zakazuje tylko nawołuje do bojkotu konsumenckiego, coś jak bojkotowanie piw znanego polskiego homofoba - można apelu posłuchać, można nie, tutaj gość ma jednak niesamowitą siłę przebicia.

Do tego zaproponował alternatywę, 30 tys. + wizyty sportowców i naukowca.
Jak nie blokuje. Jezdzi i kurwa przekupuje i nawołuje żeby nie organizować. Zalosne to jest. I tak jak sralem na to slabe mma vip to teraz kupie dostęp na złość temu warszawiaczkowi. I mam nadzieję że sporo osób tak zrobi bo reklamę Stanowski zrobił ładna. Przypominam również że kanal sportowy jest jednym z głównych sponsorów fame mma z którym Stanowski się sadzi i tak pierdolil na ich temat. Także $$$$$. Nie wspomnę nawet o tych idiotycznych filmikach Stanowskiego jak non stop najebany jest...
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Triceratops

02-02-2022, 18:08

hcpig pisze:
02-02-2022, 18:01
No to możesz uważać go za hipokrytę i zbojkotować ten bojkot ale nie zmienia to faktu że jednek człowiek, idol internetów był w stanie zablokować taką imprezę na terenie całej polski - bo jakoś nie wierzę że teraz jakieś miasto będzie chętne i kolejny burmistrz / prezydent narazi się na taki najazd połączony z chłoszcząco-opresyjnym wywiadem, killerem szans na reelekcję.
Jester ty naiwniaku, ten koles zostal burmistrzem zeby nim nie zostal pisowiec
woodpecker from space
Awatar użytkownika
hcpig

02-02-2022, 18:28

maciek z klanu pisze:

Jak nie blokuje. Jezdzi i kurwa przekupuje i nawołuje żeby nie organizować.
Problem byłby jakby państwo blokowało, tutaj jest towar, produkt, gala z udziałem tego i tamtego, na którą łoża sponsorzy. X liczbie konsumentów towarów / usług owych sponsorów nie podoba się, że ich lubiana marka bierze udział w czymś takim (chociażby na niechęć była nakręcona przez potężnego influencera), sponorzy się boją i zabierają zabawki, impreza przestaje się opłacać i jest odwoływana... tu oczywiście chodziło o coś innego (u dostępnienie budynku) ale chodzi mi o to, że tak działa kapitalizm i trudno tu mieć do kogoś pretensje.
maciek z klanu pisze:
I tak jak sralem na to slabe mma vip to teraz kupie dostęp na złość temu warszawiaczkowi.
No i dobrze, do tego obrazisz się na Stanowskiego i przestaniesz go oglądać, spadną mu zasięgi, straci moc wpływu jak kilku innych Maćków zrobi podobnie - tak to działa.
Triceratops pisze:
02-02-2022, 18:08
ten koles zostal burmistrzem zeby nim nie zostal pisowiec
No i o co chodzi? Choćby ten burmistrz był aniołem to popełnił przynajmniej jeden błąd, został przez to rozwalcowany przez wszechwładnego youtubera, którego intencje specjalnie mnie nie obchodzą - piszę tylko że jest niesamowite, że jeden człowiek może praktycznie w pojedynkę zablokować taką imprezę.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Hatefire

02-02-2022, 18:30

Triceratops pisze:
Bo w Gromdzie biją się przestępcy promowani przez funfla Stanowskiego Borka. To widać zupełnie coś innego :D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

02-02-2022, 18:47

Nie psuj jesterowi mitu „ wszechwladnego youtubera” bo dostanie zapasci bunnyhopiczno-cyberbullyicznej
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard

02-02-2022, 19:33

Hatefire pisze:
02-02-2022, 18:30
Triceratops pisze:
Bo w Gromdzie biją się przestępcy promowani przez funfla Stanowskiego Borka. To widać zupełnie coś innego :D
Oglądałem do tej pory kilka tych wspaniałych wywiadełów Stanowskiego i on przeorał w nich takich zawodników,
którzy ewidentnie są słabymi dyskutantami, nie potrafią się bronić, albo są jakby z innej planety,
a niektórzy mogą być na granicy upośledzenia,
przykłady to kapela, najman i sidney pollack, każden z nich gadał totalne głupoty, albo nic nie odpowiadał.

Kiedy miał michniewicza, nie oglądałem całości, ale we fragmentach traktował go dobrze, widać ziomków
się nie atakuje, albo może się uda wygrać z Rosją i wtedy będzie zwycięskie wywiadełe i oglądalność na kanale, w każdym razie jeszcze zdąży michniewicza zgnieść, gdy mu nie wyjdzie.

Borek swoje, ale jest tam moment 19:30, że jakiś typ Godlewski nazwał Borka, że jest z kościoła nawałki,
a borek nazwał typa z kościoła fryzjera :D

Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
hcpig

04-02-2022, 19:34

Hatefire pisze:
26-01-2022, 17:41
dziale polityka Mazurek
Co masz do Mazurka?
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Hatefire

04-02-2022, 20:04

hcpig pisze:
Co masz do Mazurka?
A dowiedziałeś się kiedyś coś ciekawego czy nowego z tych jego rozmów? Przeprowadził jakaś merytoryczną, pogłębioną rozmowę na jakiś temat? Ja wiem ze to efektowne jak sprytnie złapie polityka na kłamstewku, czy za słówko, fajne heheszki są w necie potem, ale tak naprawdę niewiele się to różni od tych przepychanek polityków co w tv lecą w niedzielne poranki. Dokładnie tyle samo to warte co te wygłupy Wojewódzkiego z aktorami na kanapie. Celebryta po prostu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

04-02-2022, 20:13

Hatefire pisze:
hcpig pisze:
Co masz do Mazurka?
A dowiedziałeś się kiedyś coś ciekawego czy nowego z tych jego rozmów? Przeprowadził jakaś merytoryczną, pogłębioną rozmowę na jakiś temat? Ja wiem ze to efektowne jak sprytnie złapie polityka na kłamstewku, czy za słówko, fajne heheszki są w necie potem, ale tak naprawdę niewiele się to różni od tych przepychanek polityków co w tv lecą w niedzielne poranki. Dokładnie tyle samo to warte co te wygłupy Wojewódzkiego z aktorami na kanapie. Celebryta po prostu.
Oglądałem kilkanaście tych jego popisów. Przecież ten zjeb prowadzi te swoje wywiady jak sto lat temu niejaka justysia z tefałenu. Sam zadaje pytanie i sam sobie na nie odpowiada. Facet uprawia dziennikarski banyhoping. Rzadko daje komukolwiek dojść konkretnie do słowa. Dla mnie wip. Bez prawa do reasumpcji.
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

04-02-2022, 20:23

Hatefire pisze:
hcpig pisze:
Co masz do Mazurka?
Podobnie jest ze Stanowskim. Typowo clickbaitowe, polaryzujące gówno. Skończyła się nam niestety era, w której eksperci prowadzili dyskusje na jakiś temat a reszta próbowała się z tych rozmów czegoś dowiedzieć, bo chuja wiedziała o danym temacie. Teraz hołota zabawia płytkim gównem pokroju "Weronika Rosati dawała w Hollywood żeby zrobić karierę" a reszta klaszcze. Demokracja zamieniła się w parodię samej siebie, stała się swoją karykaturalną wersją. Szkoda, bo demokracja jest ogólnie ok.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2022, 20:31

535 pisze:
Hatefire pisze:
hcpig pisze:
Co masz do Mazurka?
Oglądałem kilkanaście tych jego popisów. Przecież ten zjeb prowadzi te swoje wywiady jak sto lat temu niejaka justysia z tefałenu. Sam zadaje pytanie i sam sobie na nie odpowiada. Facet uprawia dziennikarski banyhoping. Rzadko daje komukolwiek dojść konkretnie do słowa. Dla mnie wip. Bez prawa do reasumpcji.
Kurwa wezcie nie budzcie jestera z attention spanie na poziomie komara, co on odkryje jakas rewelacje w mediach to mu zaraz obrzydzacie, ze to wszyscy znaja i w kiblu spuszczaja. Jak mu jeszcze powiecie, ze ci wszyscy, ktorych on tak ostro "ora" w programach pija z nim wodke na imprezach to sie wkurwie.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

04-02-2022, 20:36

Dobrze, że jeszcze dziki trener utrzymuje poziom. Ostoja.
lys på slutten av lys
535

04-02-2022, 20:38

Triceratops pisze:
04-02-2022, 20:31
535 pisze:
Hatefire pisze:

Kurwa wezcie nie budzcie jestera z attention spanie na poziomie komara, co on odkryje jakas rewelacje w mediach to mu zaraz obrzydzacie, ze to wszyscy znaja i w kiblu spuszczaja. Jak mu jeszcze powiecie, ze ci wszyscy, ktorych on tak ostro "ora" w programach pija z nim wodke na imprezach to sie wkurwie.
Nie. Wutke pewnie nie. Wino piją.
Awatar użytkownika
uglak

04-02-2022, 20:40

Może ja za młody jestem i nie pamiętam tych dziennikarzy, którzy w sposób warty słuchania. Z bardziej moich czasów to pamiętam bardziej dziennikarzy-funkcjonariuszy, którzy jak zapraszali swojego to płaszczyli się i pucowali mu buty, a jak kogoś z obcego plemienia to człowiek się zastanawiał czy się zaraz nie zaplują. Jak mam wybierać między ziejącą nienawiścią Stokrotką, a Mazurkiem, który "złapie polityka na kłamstewku" to zdecydowanie wybieram tego drugiego.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

04-02-2022, 20:41

Ascetic pisze:
04-02-2022, 20:36
Dobrze, że jeszcze dziki trener utrzymuje poziom. Ostoja.
Kolejny półgłówek i banda zjebów w komentarzach traktujących go jak guru :D
535

04-02-2022, 20:59

uglak pisze:
Może ja za młody jestem i nie pamiętam tych dziennikarzy, którzy w sposób warty słuchania. Z bardziej moich czasów to pamiętam bardziej dziennikarzy-funkcjonariuszy, którzy jak zapraszali swojego to płaszczyli się i pucowali mu buty, a jak kogoś z obcego plemienia to człowiek się zastanawiał czy się zaraz nie zaplują. Jak mam wybierać między ziejącą nienawiścią Stokrotką, a Mazurkiem, który "złapie polityka na kłamstewku" to zdecydowanie wybieram tego drugiego.
Już nie pamiętam tej ziejącej nienawiści, natomiast tego pajaca mam na świeżo. I może coś tam drąży, ale jakby mi się ktoś tak wcinał i nie dał dojść do głosu to skończyłoby się zjebką, a może nawet liściem. No nie da się tego kurwa spokojnie słuchać.
Awatar użytkownika
hcpig

04-02-2022, 21:13

uglak pisze:
a jak kogoś z obcego plemienia to człowiek się zastanawiał czy się zaraz nie zaplują.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
uglak

04-02-2022, 21:22

hcpig pisze:
04-02-2022, 21:13
uglak pisze:
a jak kogoś z obcego plemienia to człowiek się zastanawiał czy się zaraz nie zaplują.
Fajny przykład. Tutaj mamy styl Mazurka tylko w wolniejszym tempie - Hatefire nie lubi tego ;-)
Guilty of being right
ODPOWIEDZ