ZOSTAŁEM OJCEM!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ZOSTAŁEM OJCEM!
Brawo.[V] pisze:Vulture ma córkę.W sobotę w nocy pryszła i od tego momentu zapomniałem co to sen.Ale jestem bardzo szczęśliwy.Wypijcie za mnie bo nie mogem.Najlepszego.
Yare Yare Daze
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Gratuluję, piję.[V] pisze:Vulture ma córkę.W sobotę w nocy pryszła i od tego momentu zapomniałem co to sen.Ale jestem bardzo szczęśliwy.Wypijcie za mnie bo nie mogem.Najlepszego.
Kerosene keeps me warm.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Pięknie, Vulture! Gratuluję Tobie i Małżonce. Zdrowie Waszej trójki.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
Dzięki ,zdrowie zwłaszcza małżonce się przyda,siedzi w szpitalu już kilka dni z wysokim ciśnieniem a te kurwie lekarze nic sensownego nie potrafią wykobinować.Może w końcu spadnie i będę miał dwie panie w domu wreszcie bo na razie biegam tylko wokół tej najmniejszej.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Prodi
- postuje jak opętany!
Nie wiedziałem, że jest tu taki temat a skoro jest to też się podzielę niusem ;)
Ojcem zostałem w ...Dzień Ojca ;) Mała ma niespełna 3 tygodnie, idzie w masę i ogólnie wszystko w porządku. Jesteśmy z małżonką mocno dojechani, deficyt snu totalny ale radość jaką nam daje nasza kruszyna niweluje wszystko :)
Na marginesie - wszystkie teorie o tym ile dziecko powinno jeść, a ile spać biorą w łeb - nasza pociecha jest totalną indywidualistką i pierdoli system w tych obszarach życia ;)
[V] - gratulacje! ;)
Ojcem zostałem w ...Dzień Ojca ;) Mała ma niespełna 3 tygodnie, idzie w masę i ogólnie wszystko w porządku. Jesteśmy z małżonką mocno dojechani, deficyt snu totalny ale radość jaką nam daje nasza kruszyna niweluje wszystko :)
Na marginesie - wszystkie teorie o tym ile dziecko powinno jeść, a ile spać biorą w łeb - nasza pociecha jest totalną indywidualistką i pierdoli system w tych obszarach życia ;)
[V] - gratulacje! ;)
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
Gratuluję Panu.Moja je co 2 h,silna jak skurwysyn,butle prawie jedną ręką trzyma a takie to małe przecie ;)Prodi pisze:Nie wiedziałem, że jest tu taki temat a skoro jest to też się podzielę niusem ;)
[V] - gratulacje! ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
I tak byś pił bo jesteś świntuchem.83koper83 pisze:Gratuluję, piję.[V] pisze:Vulture ma córkę.W sobotę w nocy pryszła i od tego momentu zapomniałem co to sen.Ale jestem bardzo szczęśliwy.Wypijcie za mnie bo nie mogem.Najlepszego.
-
Brawo! Gratulacje! Ja z kolei z moją prawie 3-letnią mam pewien problem- czy to jest normalne, że dziecko prawie 3-letnie chodzi wkurwione jak nie zje kiełbaski? Lubi mięso bardziej od starego. To jest normalne? Triceps pomóż.
Ostatnio zmieniony 12-07-2017, 23:31 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Oczywiście Panom gratuluje! Córki sa zajebiste. Bardzo absorbujące ale kuźwa ile radości!
- Castor
- weteran forumowych bitew
Gratuluję chłopaki. Bycie Ojcem to nie lada wyzwanie. Wiem co mówię, ja już dwukrotnie świętowałem, dwa i cztery lata temu, a kto wie co będzie dalej ;)
V: Nie wolno przekarmiać, chyba że chcesz żeby Ci przepukliny od tego dostała. Umiar także i w tych sprawach jest wskazany.
Jutro wypije Wasze zdrowie i zdrowie Waszych pociech i kobiet, bo co miałem, już wypiłem:)
V: Nie wolno przekarmiać, chyba że chcesz żeby Ci przepukliny od tego dostała. Umiar także i w tych sprawach jest wskazany.
Jutro wypije Wasze zdrowie i zdrowie Waszych pociech i kobiet, bo co miałem, już wypiłem:)

- Triceratops
Rosnie samica alfa.tomaszm pisze:Brawo! Gratulacje! Ja z kolei z moją prawie 3-letnią mam pewien problem- czy to jest normalne, że dziecko prawie 3-letnie chodzi wkurwione jak nie zje kiełbaski? Lubi mięso bardziej od starego. To jest normalne? Triceps pomóż.
woodpecker from space
- uglak
ponoc ja w tym wieku po wedzeniu kielbasy napierdalalem piesciami w drzwi pokoju w ktorym byly trzymane uwedzone dobra dopoki nie dostalem sporego kawalka, wiec chyba to nic wyjatkowego ;-)tomaszm pisze:Brawo! Gratulacje! Ja z kolei z moją prawie 3-letnią mam pewien problem- czy to jest normalne, że dziecko prawie 3-letnie chodzi wkurwione jak nie zje kiełbaski? Lubi mięso bardziej od starego. To jest normalne? Triceps pomóż.
Guilty of being right
- smooker
- w mackach Zła
Mój młody (teraz prawie 5 lat) też miał taki okres, że bez kaszanki dzień stracony, ale po paru tygodniach mu przeszło. Jeżeli to trwa dłużej to może wynikać np. z anemii (niski poziom żelaza), dlatego dzieciak chce miąska. Wtedy już raczej wizyta u pediatry wskazana.tomaszm pisze:Brawo! Gratulacje! Ja z kolei z moją prawie 3-letnią mam pewien problem- czy to jest normalne, że dziecko prawie 3-letnie chodzi wkurwione jak nie zje kiełbaski? Lubi mięso bardziej od starego. To jest normalne? Triceps pomóż.
- Medard
Dla nas to dziwne, ale dzieci tak mają. Dzieciak siostry jadał obiad tylko wtedy jak był gotowany brokuł na talerzu. W przefszko miał dwa razy na obiad i uznał,że brokuł zawsze musi być :)smooker pisze:Mój młody (teraz prawie 5 lat) też miał taki okres, że bez kaszanki dzień stracony, ale po paru tygodniach mu przeszło. Jeżeli to trwa dłużej to może wynikać np. z anemii (niski poziom żelaza), dlatego dzieciak chce miąska. Wtedy już raczej wizyta u pediatry wskazana.tomaszm pisze:Brawo! Gratulacje! Ja z kolei z moją prawie 3-letnią mam pewien problem- czy to jest normalne, że dziecko prawie 3-letnie chodzi wkurwione jak nie zje kiełbaski? Lubi mięso bardziej od starego. To jest normalne? Triceps pomóż.
- Medard
Przedszkolu
-
z opowieści wiem, że od najmłodszych lat plułem jakimiś kaszkami i mlekiem, ale gęba mi się śmiała na widok kiełbasy, śledzia albo żółtego sera :) i wyrosłem na porządnego człowieka :Dtomaszm pisze:Brawo! Gratulacje! Ja z kolei z moją prawie 3-letnią mam pewien problem- czy to jest normalne, że dziecko prawie 3-letnie chodzi wkurwione jak nie zje kiełbaski? Lubi mięso bardziej od starego. To jest normalne? Triceps pomóż.
- Sybir
Jest to norma, u niektórych nawet ciut wcześniej.tomaszm pisze:Brawo! Gratulacje! Ja z kolei z moją prawie 3-letnią mam pewien problem- czy to jest normalne, że dziecko prawie 3-letnie chodzi wkurwione jak nie zje kiełbaski? Lubi mięso bardziej od starego. To jest normalne? Triceps pomóż.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
To dobrze. Myślałem,że coś jest nie tak z nią.Teraz się tyle słyszy o ekożarciu, jedzeniu roślin strączkowych i innych żywieniowych wynalazkach,że zacząłem się martwić,że dla małej szczytem kulinarnego spełnienia jest kiełbasa śląska podgrzana przez starego:)Sybir pisze:Jest to norma, u niektórych nawet ciut wcześniej.tomaszm pisze:Brawo! Gratulacje! Ja z kolei z moją prawie 3-letnią mam pewien problem- czy to jest normalne, że dziecko prawie 3-letnie chodzi wkurwione jak nie zje kiełbaski? Lubi mięso bardziej od starego. To jest normalne? Triceps pomóż.
- Triceratops
To jest homopropaganda, nie sluchaj a wrecz rob na odwrot i bedzie ok.
woodpecker from space