ZOSTAŁEM OJCEM!

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: ZOSTAŁEM OJCEM!

22-10-2015, 13:09

Analripper pisze:
maciek z klanu pisze:
manieczki pisze:Kto wie, kto wie moze ja tez juz zostalem ojcem, ale o tym nie wiem(?) Moze jakas pracownica oczyszczalni sciekow wylowila moje bialko und zrobila sobie invitro. Zycie plata rozne figle :)
jako mlody buhaj bardzo mozliwe ze czesto masz erekcje. w trakcie erekcji uwalnia Ci sie sperma na majtki. z racji ze jestes mlody to czesto robisz zakupy. jako ze czesto robisz zakupy to srasz pewnie w hipermarketach. jako ze srasz w hipermarketach siadasz na desce. jako ze deski nie sa myte to siadaja na nich dziewczyny mlode w kwiecie wieku i stare baby. jako ze sa mlode albo stare niekoniecznie maja menopauze takze kto wie?? manieczek bylbys wspanialym ojcem.
Moze byc tez tak, ze podczas zakupow po galeriach handlowych jezdzi schodami ruchomymi za laskami w krotkich mini albo obcislych leginsach. Patrzy im w nadudzia i podnieca sie, człon mu sie wzwodzi i potem na przykład drapie sie po wędzidełku, albo naplecie i tymi rekoma dotyka kosmetyki w hipermarketach, zostawia tym samym na nich swoje nasienie. Jakas niewinna dziewoja kupuje potem kosmetyk dla swojego mena, dotyka tego nasienia nieświadoma i np drapie się po swoim łonie, albo tymi samymi palcyma odpakowuje tampon i zakłada. Sperma potrafi w dobrym kobiecym cipnym srodowisku przetrwac do 3 dni, moze manieczki ma juz całe przedszkole mikromanieczkich i mikromanieczek?

doskonała homilia. w punkt panie Analny !!
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

22-10-2015, 13:54

Analripper pisze: Jakas niewinna dziewoja kupuje potem kosmetyk dla swojego mena,...
Równie dobrze może to być też market spożywczy, a to oznacza, że zawsze można wrócić do domu z plemnikami onanisty w gębie. Potem minetka i rodzina się powiększa... o kolejnego onaniste. Ja pierdole, co za świat.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

22-10-2015, 14:02

Gunman pisze:
Analripper pisze: Jakas niewinna dziewoja kupuje potem kosmetyk dla swojego mena,...
Równie dobrze może to być też market spożywczy, a to oznacza, że zawsze można wrócić do domu z plemnikami onanisty w gębie. Potem minetka i rodzina się powiększa... o kolejnego onaniste. Ja pierdole, co za świat.
tu na szczęście przychodzi nam z pomocą ślina, która trawi nasienie zanim wykonamy minetkę... no chyba, że dokonujemy jej w toalecie galerii. :)
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

22-10-2015, 14:06

Jakoś wcale mi z tą informacją nie lepiej :/
Awatar użytkownika
maciek z klanu

22-10-2015, 14:09

Analripper pisze:
Gunman pisze:
tu na szczęście przychodzi nam z pomocą ślina, która trawi nasienie zanim wykonamy minetkę... no chyba, że dokonujemy jej w toalecie galerii. :)

a tak z ciekawosci bo nie poruszalismy tematu a z manieczkiem to moze miec zwiazek. co z mineta odbytu? czy to dalej nosi nazwe mineta?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

22-10-2015, 14:13

To się na to mówi chyba bidet.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-10-2015, 16:43

Jestescie oblesni :|

maciek z klanu pisze:
manieczki pisze:Kto wie, kto wie moze ja tez juz zostalem ojcem, ale o tym nie wiem(?) Moze jakas pracownica oczyszczalni sciekow wylowila moje bialko und zrobila sobie invitro. Zycie plata rozne figle :)
jako mlody buhaj bardzo mozliwe ze czesto masz erekcje. w trakcie erekcji uwalnia Ci sie sperma na majtki. z racji ze jestes mlody to czesto robisz zakupy. jako ze czesto robisz zakupy to srasz pewnie w hipermarketach. jako ze srasz w hipermarketach siadasz na desce. jako ze deski nie sa myte to siadaja na nich dziewczyny mlode w kwiecie wieku i stare baby. jako ze sa mlode albo stare niekoniecznie maja menopauze takze kto wie?? manieczek bylbys wspanialym ojcem.
Analripper pisze:Moze byc tez tak, ze podczas zakupow po galeriach handlowych jezdzi schodami ruchomymi za laskami w krotkich mini albo obcislych leginsach. Patrzy im w nadudzia i podnieca sie, człon mu sie wzwodzi i potem na przykład drapie sie po wędzidełku, albo naplecie i tymi rekoma dotyka kosmetyki w hipermarketach, zostawia tym samym na nich swoje nasienie. Jakas niewinna dziewoja kupuje potem kosmetyk dla swojego mena, dotyka tego nasienia nieświadoma i np drapie się po swoim łonie, albo tymi samymi palcyma odpakowuje tampon i zakłada. Sperma potrafi w dobrym kobiecym cipnym srodowisku przetrwac do 3 dni, moze manieczki ma juz całe przedszkole mikromanieczkich i mikromanieczek?
Szkoda slow... :| Powtorze jeszcze raz - JESTESCIE OBLESNI OK!!!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ascetic

22-10-2015, 17:38

^^
wrażliwiec ;-)
lys på slutten av lys
[V]

12-07-2017, 10:25

Vulture ma córkę.W sobotę w nocy pryszła i od tego momentu zapomniałem co to sen.Ale jestem bardzo szczęśliwy.Wypijcie za mnie bo nie mogem.Najlepszego.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Karkasonne

12-07-2017, 10:28

Gratulacje. A dlaczego nie śpisz? Myślałem ze taka mała to śpi większość czasu.
Awatar użytkownika
IMP-|-OUS
weteran forumowych bitew

12-07-2017, 10:29

Gratulacje!!!
Nasum

12-07-2017, 10:30

No to gratuluję!

Wieczorem obiecuję wychylić szklaneczkę whisky za zdrowie małej i druga za szczęśliwych rodziców.
[V]

12-07-2017, 10:35

Karkasonne pisze:Gratulacje. A dlaczego nie śpisz? Myślałem ze taka mała to śpi większość czasu.
Na razie śpi więcej w dzień a w nocy bardziej aktywna jest. Śpi co prawda,ale tak po 2 -4 h maks;) Dzieki wszystkim za życzenia.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

12-07-2017, 10:36

Gratki!

Może w takim śpiochu będzie lepiej spała?

Obrazek
Awatar użytkownika
nicram

12-07-2017, 11:28

[V] pisze:
Karkasonne pisze:Gratulacje. A dlaczego nie śpisz? Myślałem ze taka mała to śpi większość czasu.
Na razie śpi więcej w dzień a w nocy bardziej aktywna jest. Śpi co prawda,ale tak po 2 -4 h maks;) Dzieki wszystkim za życzenia.
Gratki. Przyjdzie czas na nauki, że w nocy się śpi. A to, że budzi się co 2-4 h, to normalka, bo mniej więcej co tyle dziecko je. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

12-07-2017, 11:31

Serdeczne gratulacje!
535

12-07-2017, 13:05

Gratulacje. Może wreszcie pokochasz Shitfun.
SCREAMBLOODYGORE
weteran forumowych bitew

12-07-2017, 13:51

[V] pisze:

GRATULACJE!!!

Dziewczynki są świetne! Chciałem mieć drugą ale będzie chłopak. Odliczam tygodnie.
Awatar użytkownika
Medard

12-07-2017, 15:03

[quote="smooker"]Gratki!

Może w takim śpiochu będzie lepiej spała?

[img]https://rockmetalshop.pl/pol_pl_body-dzieciece-SLAYER-LOGO-pink-134867_1.jpg[/img][/quote]

To nie śpioch, to body.
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

12-07-2017, 15:08

True dat, nigdy nie mogłem się nauczyć. Body, śpioch, pajac etc.
ODPOWIEDZ