Pewnie machaliby lewymi zwolnieniami lekarskimi. Wielcy prawicowcy. Cóż. Nie jest to tutaj żadna nowość.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Jestem zbyt empatyczny, żeby odczuwać niechęć do Dziambora. To jest człowiek, który uważa, że wyznacznikiem "zajebistego dzieciństwa" jest możliwość oglądania na ekranie kreskówki, w której występuje wyposażona w antropomorficzne cechy samica królika. To jest człowiek, który dobijając do czterdziestki nadal z sentymentem wspomina rysunek królicy o sylwetce szkicowo podobnej do kobiety. Takie dzieciństwo miał Dziambor, takie dorosłe życie prowadzi.
Kerosene keeps me warm.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Masz odpowiedź.maciek z klanu pisze: ↑25-11-2021, 16:15Tez mam astmę oskrzelową jak prawie każdy grubas, ale z tego co konsultowałem z lekarzami zwolnienie w tej kwestii przysługuje tylko chorym intelektualnie lub chorym neurologicznie (tutaj nie kazdemu). I jak wielki wojak z konfederacji płacze ze wymaz to tortura to nie mam pytań. Co za pizda.
Upośledzona intelektualnie pizda. Jak każdy katol zresztą

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lekarze robią Ci krzywdę, bo zwolnienie dotyczy zaawansowanych schorzeń neurologicznych, układu oddechowego lub krążenia, przebiegających z niewydolnością oddechową lub krążenia.maciek z klanu pisze: ↑25-11-2021, 16:15Tez mam astmę oskrzelową jak prawie każdy grubas, ale z tego co konsultowałem z lekarzami zwolnienie w tej kwestii przysługuje tylko chorym intelektualnie lub chorym neurologicznie (tutaj nie kazdemu). I jak wielki wojak z konfederacji płacze ze wymaz to tortura to nie mam pytań. Co za pizda.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Lekarze robia Ci krzywde Maciek, Pacjent Cie wyleczy;-)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Jak nazwiesz sytuację gdzie mógłby chłop sobie swobodnie oddychać, a oszukany przez konowała tego nie robi i np. pogłębia swoje schorzenie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem stary. Po prostu obawiam sie ze Twoja wiedza nt chorob ukladu oddechowego jest podobna jak ta dotyczaca klimatologii, czyli mocne 0/10.
-
- rasowy masterfulowicz
Nie wolno ufać lekarzą, najlepiej leczyć się w internecie (:
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
To oczywiste.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Najśmieszniejsze jest to, że nie zorientowałeś się, iż tak naprawdę rozmawiamy tu o kwestiach prawnych, a nie medycznych. Rozporządzenie daje lekarzom furtkę do wydawania takich zwolnień, ale oni wolą wciskać ludziom tani kit, wiedząc że mają do czynienia z ignorantami. Bo kto idzie do konowała z wydrukowanym rozporządzeniem?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-11-2021, 20:36Nie wiem stary. Po prostu obawiam sie ze Twoja wiedza nt chorob ukladu oddechowego jest podobna jak ta dotyczaca klimatologii, czyli mocne 0/10.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No spoko, przypuszczam ze jako prawnik tez moglbys sie nie sprawdzic, ale z drugiej strony rozumiem ze tak sobie tutaj niezobowizywujaco gadamy jak w knajpie nad kufelkiem o roznych problemach polskich i swiatowych.
- maciek z klanu
Żeby była jasność. Ja nie chciałem zwolnienia od maseczki, pytałem lekarza z ciekawości. Wg mnie noszenie maseczki to wyraz szacunku dla osoby np sprzedającej w sklepie lub obsługującej w urzędzie. A jeśli ktoś nie chce nosić to niech załatwia online albo kupuje na świeżym powietrzu.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Też tak uważam. Dlatego jeżeli pracownicy sklepów nie mają do mnie szacunku ja także automatycznie czuję się zwolniony. To działa w dwie strony.maciek z klanu pisze: ↑26-11-2021, 05:29Wg mnie noszenie maseczki to wyraz szacunku dla osoby np sprzedającej w sklepie lub obsługującej w urzędzie.
-
- rasowy masterfulowicz
Trzeba konsultować sprawy z innym lekarzem jak czujemy, że coś nie teges.
Gość chciał mi "czyścić łąkotki" podczas gdy miałem zerwane wiązadło.
Zaufanie to deficytowy towar.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Przede wszystkim jest to brak szacunku dla logiki. Pomijam już kwestie jak jest to traktowane w różnych kulturach, od braku zaufania do takiej osoby (ukrywanie czegoś) u nas do represjonowania w ten sposób kobiet w islamie.maciek z klanu pisze: ↑26-11-2021, 05:29Żeby była jasność. Ja nie chciałem zwolnienia od maseczki, pytałem lekarza z ciekawości. Wg mnie noszenie maseczki to wyraz szacunku dla osoby np sprzedającej w sklepie lub obsługującej w urzędzie. A jeśli ktoś nie chce nosić to niech załatwia online albo kupuje na świeżym powietrzu.
- maciek z klanu
Oczywiście. Ale jeśli jest choc 1 pracownik w prawidłowo założonej masce wg mnie powinno się również to respektować. Z drugiej strony jak zapraszasz kogoś do domu to panują twoje zasady, także jak wisi kartka załóż maskę to trzeba ją założyć albo iść gdzieś gdzie nie trzeba jej mieć.535 pisze: ↑26-11-2021, 07:10Też tak uważam. Dlatego jeżeli pracownicy sklepów nie mają do mnie szacunku ja także automatycznie czuję się zwolniony. To działa w dwie strony.maciek z klanu pisze: ↑26-11-2021, 05:29Wg mnie noszenie maseczki to wyraz szacunku dla osoby np sprzedającej w sklepie lub obsługującej w urzędzie.
To tylko moje zdanie niech każdy robi jak uważa. Ale jak widzę tych dumnych japiszonow w drogich ubraniach albo młodych gniewnych z meszkiem pod nosem to slabe, bo się dusza cepy. A babcie 90 letnie jakoś wytrzymują.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Fakt. Brak logiki, konsekwencji w działaniu, nie mówiąc o odpowiedzialności za swoje słowa i czyny oraz zwyczajnej prawdomówności. To szczególnie groźne u osobników ubiegających się o najwyższe urzędy w tym bajzlu. 

- nicram
A ten znowu bredzi o logice choć nie odpowiada w innym temacie...Pacjent pisze: ↑26-11-2021, 08:51Przede wszystkim jest to brak szacunku dla logiki. Pomijam już kwestie jak jest to traktowane w różnych kulturach, od braku zaufania do takiej osoby (ukrywanie czegoś) u nas do represjonowania w ten sposób kobiet w islamie.maciek z klanu pisze: ↑26-11-2021, 05:29Żeby była jasność. Ja nie chciałem zwolnienia od maseczki, pytałem lekarza z ciekawości. Wg mnie noszenie maseczki to wyraz szacunku dla osoby np sprzedającej w sklepie lub obsługującej w urzędzie. A jeśli ktoś nie chce nosić to niech załatwia online albo kupuje na świeżym powietrzu.
nicram pisze:Nie ma sensu z tobą dyskutować, gdyż nie rozumiesz, że szczepionka nie chroni przed zakażeniem a przed ciężkim przebiegiem i śmiercią. Trudno dyskutować z pajacem takim jak ty, który nie rozumie, że wśród zgonów wywołanych SARS-CoV-2 grupa szczepionych osób stanowi 3% a grupa osób niezaszczepionych 97%.![]()
all the monsters will break your heart
- Hatefire
Czy Pacjent właśnie postawił znak równości pomiędzy burkami a założeniem na ryj maseczki jak się wchodzi do Żabki? Grubo 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Pacjent musi brać twarde narkotyki, które niszczą istotę szarą. Nie ma innego wytłumaczenia....

all the monsters will break your heart