ZOSTAŁEM OJCEM!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- SATYROS
- w mackach Zła
Re: ZOSTAŁEM OJCEM!
Dzisiaj o 4:15 zostałem po raz drugi ojcem:) Urodził się chłopiec 3400g, 54cm, 10pkt. Dwóch łobuzów to już coś!
Trza to oblać!!!!!
Trza to oblać!!!!!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
najlepszego !!!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no! no!
brać metalowa się zasadniczo powiększa ;-)
gratuluję,
pamietaj, że przy trójce jest karta "patologicznej" rodziny ;-) darmowe przejazdy, zniżki tu i tam ;-) kibicuję ;-)
brać metalowa się zasadniczo powiększa ;-)
gratuluję,
pamietaj, że przy trójce jest karta "patologicznej" rodziny ;-) darmowe przejazdy, zniżki tu i tam ;-) kibicuję ;-)
lys på slutten av lys
- Maro
- weteran forumowych bitew
gratuluję !!!!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Serdeczne gratulacje. Jedyny minus dwojga dzieci jest taki, że po pojawieniu się drugiego to nie jest wszystkiego razy dwa, ale razy pięć ☺
Zuch!
Zuch!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
no dobra to ja też się przyłączę: 28.09. o godz. 01:10 na ten obsrany świat przyszedł mój syn
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Ascetic
Kongratulejszyn !black_lava pisze:no dobra to ja też się przyłączę: 28.09. o godz. 01:10 na ten obsrany świat przyszedł mój syn
Tak na marginesie. Dopiero dziś wpis? Chwile się oblewało to znamienite wydarzenie -;)
lys på slutten av lys
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Gratulacje, Kolego :)black_lava pisze:no dobra to ja też się przyłączę: 28.09. o godz. 01:10 na ten obsrany świat przyszedł mój syn
-
Gratulacje.
I pamiętaj o pempkowym w myśl maksymy - ,, dobrze opite, nie chorowite"
I pamiętaj o pempkowym w myśl maksymy - ,, dobrze opite, nie chorowite"
- SATYROS
- w mackach Zła
Dziękuję Kolegom za miłe słowa i cenne rady. Nie omieszkam się zastosować:)
Na razie w tych początkach macierzyństwa/tacierzyństwa stosujemy dwie żelazne zasady:
NIE SZCZEPIMY
NIE CHRZCIMY
AMEN!
Na razie w tych początkach macierzyństwa/tacierzyństwa stosujemy dwie żelazne zasady:
NIE SZCZEPIMY
NIE CHRZCIMY
AMEN!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Wszystkim kolegom gratuluję potomków! Trzymam kciuki by każdy z nich wyrósł na nowego Bogdana Arnolda.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- SATYROS
- w mackach Zła
Wolę Bogdana Arnolda od Tomka Jacykowa tudzież posłanki Grodzkiej :DPlastek pisze:Wszystkim kolegom gratuluję potomków! Trzymam kciuki by każdy z nich wyrósł na nowego Bogdana Arnolda.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
nieee tylko na razie nie ma sie z czego cieszyc. drze morde robi pod siebie i nie ma z nim kontaktu. a. i urlop ojcowski sie konczy w tem tygodniu. ciezka sprawa taki dzieciok.Ascetic pisze:Kongratulejszyn !black_lava pisze:no dobra to ja też się przyłączę: 28.09. o godz. 01:10 na ten obsrany świat przyszedł mój syn
Tak na marginesie. Dopiero dziś wpis? Chwile się oblewało to znamienite wydarzenie -;)
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- manieczki
Kto wie, kto wie moze ja tez juz zostalem ojcem, ale o tym nie wiem(?) Moze jakas pracownica oczyszczalni sciekow wylowila moje bialko und zrobila sobie invitro. Zycie plata rozne figle :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Castor
- weteran forumowych bitew
Aaaa... Panicz tak kombinuje. Sprytnie, ani alimentów płacić nie trzeba, ani wstawać w nocy, a potomek jest. Sprytnie. Główka jak widać pracuje, hehe.
Gratulację dla obu Panów/Ojców.
Gratulację dla obu Panów/Ojców.

- maciek z klanu
jako mlody buhaj bardzo mozliwe ze czesto masz erekcje. w trakcie erekcji uwalnia Ci sie sperma na majtki. z racji ze jestes mlody to czesto robisz zakupy. jako ze czesto robisz zakupy to srasz pewnie w hipermarketach. jako ze srasz w hipermarketach siadasz na desce. jako ze deski nie sa myte to siadaja na nich dziewczyny mlode w kwiecie wieku i stare baby. jako ze sa mlode albo stare niekoniecznie maja menopauze takze kto wie?? manieczek bylbys wspanialym ojcem.manieczki pisze:Kto wie, kto wie moze ja tez juz zostalem ojcem, ale o tym nie wiem(?) Moze jakas pracownica oczyszczalni sciekow wylowila moje bialko und zrobila sobie invitro. Zycie plata rozne figle :)
- maciek z klanu
black_lava pisze:no dobra to ja też się przyłączę: 28.09. o godz. 01:10 na ten obsrany świat przyszedł mój syn
zdrowie !!!!
- Ascetic
dla faceta dzieciak staje się człowiekiem w wieku 2 lat - w sensie, że w ogóle wiadomo o co mu caman (kobity mają jakoś dziwnie inaczej, gwiazda "bue br", a żona ok … będzie zaraz pitko ;-) )black_lava pisze:nieee tylko na razie nie ma sie z czego cieszyc. drze morde robi pod siebie i nie ma z nim kontaktu. a. i urlop ojcowski sie konczy w tem tygodniu. ciezka sprawa taki dzieciok.Ascetic pisze:Kongratulejszyn !black_lava pisze:no dobra to ja też się przyłączę: 28.09. o godz. 01:10 na ten obsrany świat przyszedł mój syn
mi tak mówili i się sprawdziło
pierwsze dwa lata nie czaiłem bazy, po co te wrzaski i w jakim kierunku to wszystko podąża ;-)
teraz podrośnięta pannica jest i mamy fajne kumplowskie relacje
dasz radę … ;-)
a i najgorsze jak dla mnie było pierwsze obrzyganie przez córeczkę … face to face … do tej pory czuję jak mi podeszła wówczas cała konsumpcja … i ta walka, aby zwrotnie małej nie obrzygać … normalnie temat na kawałek jakiegoś goregrindowego bandu ;-)
lys på slutten av lys
- Ascetic
ja pierdole ;-)maciek z klanu pisze:jako mlody buhaj bardzo mozliwe ze czesto masz erekcje. w trakcie erekcji uwalnia Ci sie sperma na majtki. z racji ze jestes mlody to czesto robisz zakupy. jako ze czesto robisz zakupy to srasz pewnie w hipermarketach. jako ze srasz w hipermarketach siadasz na desce. jako ze deski nie sa myte to siadaja na nich dziewczyny mlode w kwiecie wieku i stare baby. jako ze sa mlode albo stare niekoniecznie maja menopauze takze kto wie?? manieczek bylbys wspanialym ojcem.manieczki pisze:Kto wie, kto wie moze ja tez juz zostalem ojcem, ale o tym nie wiem(?) Moze jakas pracownica oczyszczalni sciekow wylowila moje bialko und zrobila sobie invitro. Zycie plata rozne figle :)
lys på slutten av lys
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Moze byc tez tak, ze podczas zakupow po galeriach handlowych jezdzi schodami ruchomymi za laskami w krotkich mini albo obcislych leginsach. Patrzy im w nadudzia i podnieca sie, człon mu sie wzwodzi i potem na przykład drapie sie po wędzidełku, albo naplecie i tymi rekoma dotyka kosmetyki w hipermarketach, zostawia tym samym na nich swoje nasienie. Jakas niewinna dziewoja kupuje potem kosmetyk dla swojego mena, dotyka tego nasienia nieświadoma i np drapie się po swoim łonie, albo tymi samymi palcyma odpakowuje tampon i zakłada. Sperma potrafi w dobrym kobiecym cipnym srodowisku przetrwac do 3 dni, moze manieczki ma juz całe przedszkole mikromanieczkich i mikromanieczek?maciek z klanu pisze:jako mlody buhaj bardzo mozliwe ze czesto masz erekcje. w trakcie erekcji uwalnia Ci sie sperma na majtki. z racji ze jestes mlody to czesto robisz zakupy. jako ze czesto robisz zakupy to srasz pewnie w hipermarketach. jako ze srasz w hipermarketach siadasz na desce. jako ze deski nie sa myte to siadaja na nich dziewczyny mlode w kwiecie wieku i stare baby. jako ze sa mlode albo stare niekoniecznie maja menopauze takze kto wie?? manieczek bylbys wspanialym ojcem.manieczki pisze:Kto wie, kto wie moze ja tez juz zostalem ojcem, ale o tym nie wiem(?) Moze jakas pracownica oczyszczalni sciekow wylowila moje bialko und zrobila sobie invitro. Zycie plata rozne figle :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769