Napisalem "prawie kazdy" :D No ksztaltu nie zmieni, niektorzy nie maja kratki, tylko takie "plytki", niektorzy maja asymetryczne i tutaj juz nikt nic nie poradzi.zekke pisze:ja tam zadowolilbym sie wygladem plitta a nie stathama ; ) co do genow to mialem na mysli budowe miesni brzucha pod katem estetycznym, tego juz nie zmieni raczej, pomijam jakies bzdury typu implanty podskorne bo to juz zart ; )
Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Masa mode ON ;)
woodpecker from space
- zekke
- weteran forumowych bitew
pamietasz jak ci pisalem abys splynal?
zmieniam zdanie - mozesz zostac, te posty sa tak glupie ze nawet sie usmiechnalem czytajac twoje wypociny. nie ma to jak wstac zaspanym po ufc i patrzec ze ktos w niedziele z rana napierdala F5 na masterfulu aby tylko znalezc jakis moj post :) grats.
zmieniam zdanie - mozesz zostac, te posty sa tak glupie ze nawet sie usmiechnalem czytajac twoje wypociny. nie ma to jak wstac zaspanym po ufc i patrzec ze ktos w niedziele z rana napierdala F5 na masterfulu aby tylko znalezc jakis moj post :) grats.
- zekke
Tric - no dokladnie, niektorzy jeszcze maja plytki przesuniete niesymetrycznie co niestety w ogole wyglada z dupy.
Ja też się cieszę widząc Twój wyrafinowany pseudonimus, choć myślę, że nie masz zdolności intelektualnej, by oceniać moją pisaninę. Cieszę się także, że nikt nie zrobił Tobie i Twemu pięknem obliczu krzywdy w drodze do sklepu nocnego. Nie ryzykuj więcej w ten sposób.zekke pisze:pamietasz jak ci pisalem abys splynal?
- zekke
lece za miasto sie poopalac, ale nie przestawaj pisac, wroce wieczorem to dla rozrywki zajrze co tam naprodukowales.
- Glene
A propos brzucha, polecilibyscie jakies dobre cwiczenia na miesnie brzucha do wykonywania w domu bez zadnych przyrzadow. Teraz robie speica tak 4 serie po 120, ale po chorobie sie regeneruje, wczesniej robilem 4x160 do tego bieganie, plywanie i takie tam.
Uważaj na drodze, chociaż napisałeś, że lecisz - helikopter? Poza tym, oplalanie szkodzi. Nowotwór czyha, skóra się starzeje, człowiek umiera. Już dobrze. Nie będę Cię więcej kopał.zekke pisze:lece za miasto sie poopalac, ale nie przestawaj pisac, wroce wieczorem to dla rozrywki zajrze co tam naprodukowales.
- zekke
pojechales trywialnie troche, te poprzednie teksty o wpierdolu pod sklepem nocnym czy o strachu przed wyjsciem do parku w centrum (sic) byly bardziej abstrakcyjne a 'abstrakcyjny' to moj ulubiony rodzaj dowcipu. ja juz wychodze, postuj dalej - licze ze do wieczora naskrobiesz cos smieszniejszego.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dzizasss, od Cristiano Ronaldo plan wziales? :D Inho bezsens totalny. Co jest twoim celem?Glene pisze:Teraz robie speica tak 4 serie po 120, ale po chorobie sie regeneruje, wczesniej robilem 4x160.
woodpecker from space
- Glene
Nie wiem, jakos sam go sobie wymyslilem, nie znam sie na tych rzeczach:) Moim celem jest dobrze wygladajacy brzuch, z jakimis tam zarysami miesni bo kratki raczej nie osiagne. To doradz jakie cwiczenia sa najlepsze na brzuch i mozliwe do robienia w domu bez przyrzadow.
Nie. Dam Ci już spokój. Mam, w przeciwieństwie do Ciebie, zrozumienie dla ludzkich słabości i ułomności.zekke pisze:pojechales trywialnie troche, te poprzednie teksty o wpierdolu pod sklepem nocnym czy o strachu przed wyjsciem do parku w centrum (sic) byly bardziej abstrakcyjne a 'abstrakcyjny' to moj ulubiony rodzaj dowcipu. ja juz wychodze, postuj dalej - licze ze do wieczora naskrobiesz cos smieszniejszego.
-
- rasowy masterfulowicz
najlepsze cwiczenie to dobre zarcie ;) mozna sie smiac, ale to akurat najszczersza prawda, efekt kazdego, najlepszego nawet treningu mozna zniweczyc jedzeniem.Glene pisze:Nie wiem, jakos sam go sobie wymyslilem, nie znam sie na tych rzeczach:) Moim celem jest dobrze wygladajacy brzuch, z jakimis tam zarysami miesni bo kratki raczej nie osiagne. To doradz jakie cwiczenia sa najlepsze na brzuch i mozliwe do robienia w domu bez przyrzadow.
Anatomia sprawia, iz kazdy ma szesciopak na brzuchu, trzeba go tylko odkryc spod tluszczu. Dobre, sensowne jedzenie + nawet podstawowe cwiczenia wziete z gazet dadza Ci efekt o jaki Ci chodzilo.
A jesli na dodatek biegasz, czyli robisz aeroby, to wszystkie czynniki do osiagniecia sukcesu zapewnione.
- Glene
A co polecasz do jedzenia? ja jestem dosyc szczupla osoba, ale lubie zjesc rozne rzeczy i troche wypic:)Ostatnio spadlem z formy przez chorobe, wyjazdy i takie tam. A co sadzicie o cwiczeniu miesni bruzcha 2 razy dziennie, rano i wieczorem.,
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Mi najlepiej szło jak odstawiłem na trochę browar, no ale szanujmy się :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
brzuszki to nadanie ostatecznych szlifów i wzmacnianie miesni brzucha.zreszta jest wiele wariantów wzmacniania tej partii cialaGlene pisze:A co polecasz do jedzenia? ja jestem dosyc szczupla osoba, ale lubie zjesc rozne rzeczy i troche wypic:)Ostatnio spadlem z formy przez chorobe, wyjazdy i takie tam. A co sadzicie o cwiczeniu miesni bruzcha 2 razy dziennie, rano i wieczorem.,
najwazniejsze sa aeroby i dieta.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Glene
Rozumiem. No ja ostatnio odstawilem alkohol w ogole, bo w te upaly jakos stracilem ochoty na niego. Gdzies czytalem, ze aby osiagnac dobre efekty jesli chodzi o brzuch to trzeba odstawic biale pieczywo, zieminaki, maslo, slodycze, smazone potrawy. No i jesc mniej ale czesciej, prawda to?
-
prawda.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
masz w sieci mnóstwo informacji na ten temat.
- Glene
Wiem sporo tego jest, tak ogolne wnioski przedstawilem
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
proste[V] pisze: najwazniejsze sa aeroby i dieta.
http://i45.tinypic.com/2641a15.pngMort pisze:Śledztwo czy facet na zdjęciu ma 6 % bf.