Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Wzburzony Obserwator
- postuje jak opętany!
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Red pill, black pill, hypergamia, life hack, ratio, sigma male, hash tag: struna od fortepianu, doły z wapnem, kometo przybądź.
Mam prawo reagować.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A to dlaczego? Za stara głowa na zmieniający się język, co jest jego zresztą immanentną cechą? Czy taki konserwatyzm, że lubisz jak było a już nie będzie, bez względu jak ciebie to będzie wkrwć?Wzburzony Obserwator pisze: ↑12-12-2024, 17:27Red pill, black pill, hypergamia, life hack, ratio, sigma male, hash tag: struna od fortepianu, doły z wapnem, kometo przybądź.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
Wzburzony Obserwator
- postuje jak opętany!
Nie. Nabrzmiewająca niczym ropień kultura prostej recepty na wszystko, zawartej w stu znakach.Ascetic pisze: ↑12-12-2024, 17:44A to dlaczego? Za stara głowa na zmieniający się język, co jest jego zresztą immanentną cechą? Czy taki konserwatyzm, że lubisz jak było a już nie będzie, bez względu jak ciebie to będzie wkrwć?Wzburzony Obserwator pisze: ↑12-12-2024, 17:27Red pill, black pill, hypergamia, life hack, ratio, sigma male, hash tag: struna od fortepianu, doły z wapnem, kometo przybądź.
Mam prawo reagować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wolałbyś, żeby było coraz bardziej skomplikowanie czy co o co chodzi
Find your flow
-
Wzburzony Obserwator
- postuje jak opętany!
Nie. Wolałbym, żeby kultura prostej recepty na wszystko, zawartej w stu znakach, nie nabrzmiewała niczym ropień.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-12-2024, 19:21Wolałbyś, żeby było coraz bardziej skomplikowanie czy co o co chodzi
Mam prawo reagować.
- Sybir
Krzysiek, wyluzuj. I tak nie masz na to wpływu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Ascetic
Że są tu tacy co po pijaku wbijają, świątek, piątek, czy niedziela. Wiem, nikt nie każe wchodzić, czytać, można dać bana. Racja.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
Ketler
- zaczyna szaleć
Ale się kurwa zrobiłem w jajo. Dwa tygodnie temu podpisałem umowe wynajmu mieszkania na czas określony, do lutego 2026. W ten weekend pojawił sie zajebisty domek do kupienia i sobie go zarezerwowalem nie mając pojęcia że są cyrki z wypowiedzeniem umowy najmu na czas okreslony... No i co, zapomnieć o wymarzonym domu???
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
witam serdecznie. chyba o mnie chodzi (albo i nie?), ale jak coś to kilka ostatnich razy byłem tu na trzeźwo. tak jak i dziś. bardzo ciekawe doświadczenie. no i chyba trzeba nie mieć innych problemów, by czymś takim się wkurwiać, ale to już tak przy okazji tylko
- Lukass
- zahartowany metalizator
Well. Zależy od układu z właścicielem. Generalnie, to jak masz umowę na czas określony, to poza jakimiś drastycznymi przypadkami łamania zapisów tejże umowy, nie ma podstaw do jej rozwiązania. Jeśli układ masz dobry, to rozwiążesz. A jeśli nie, to zawsze możesz zacząć łamać zapisy. Wiesz. Tu fajka, tam wrzaski, takie tamKetler pisze: ↑15-12-2024, 15:41Ale się kurwa zrobiłem w jajo. Dwa tygodnie temu podpisałem umowe wynajmu mieszkania na czas określony, do lutego 2026. W ten weekend pojawił sie zajebisty domek do kupienia i sobie go zarezerwowalem nie mając pojęcia że są cyrki z wypowiedzeniem umowy najmu na czas okreslony... No i co, zapomnieć o wymarzonym domu???
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Lukass
Ale ja tu pitu pitu, a wlazłem w temat, bo coś mnie wybitnie wkurwiło. Otóż, kupiłem właśnie bilet na transport zbiorowy w okolicy śniąt. Wiadomo, termin jest jaki jest, lepiej mieć ten bilet. Różnorakie opłaty dodatkowe wyniosły ponad 25% ceny biletu. Ja pierdolę. Zaczynam lepiej rozumieć miłośników gotówki. No bo wyobrażam sobie, że dają tylko taki kanał sprzedaży, i do wszystkiego masz te (autocenzura, ale na ży) opłaty. A czemu nie 50%?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
HEh zapłaciłem tą karę parę dni temu. Oczywiście nie zgadasz się z tym bo to pierdolenie i szukanie na siłe ofiary.
https://www.rp.pl/dane-osobowe/art40156 ... szyla-rodo
Ale chuj niech będzie.
https://www.rp.pl/dane-osobowe/art40156 ... szyla-rodo
Ale chuj niech będzie.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
- Only_True_Believers
Jeden odszedl a kolejny przejmuje paleczke. Dzisiaj wiozlem swojego na pierwszą chemię...
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przykro mi stary. Jakie rokowania?Only_True_Believers pisze: ↑17-12-2024, 16:48
Jeden odszedl a kolejny przejmuje paleczke. Dzisiaj wiozlem swojego na pierwszą chemię...
Find your flow
- Hellion
- weteran forumowych bitew
Ehhh...Only_True_Believers pisze: ↑17-12-2024, 16:48Jeden odszedl a kolejny przejmuje paleczke. Dzisiaj wiozlem swojego na pierwszą chemię...
Trzymajcie się po prostu. Dużo siły.
-
Nasum
To prawda, chemia to paskudztwo, ale jeśli ma pomóc - to dużo siły. Też przez to przeszedłem, walka wygrana, ale najgorsza w tym wszystkim była bezradność... Długo by gadać.
- WaszJudasz
Również szczerze życzę siły i wygranej. Gdy trafiło mojego ojca, poszło zbyt szybko i ogólnie jego stan zdrowia był zbyt słaby, by był sens zaczynać chemię. Pamiętam, że centralnie w swoje urodziny przyjechałem do szpitala odebrać pierwsze wnikliwsze wyniki, a lekarka powiedziała do mnie, jakby to była oczywista oczywistość, o której wspomina tylko ze względów formalnych:
- Pan rozumie, że ta osoba długo już nie pożyje?
- ... co to znaczy niedługo?
- Miesiąc.
Faktycznie były to od tamtego momentu dwa, co do dnia praktycznie.
- Pan rozumie, że ta osoba długo już nie pożyje?
- ... co to znaczy niedługo?
- Miesiąc.
Faktycznie były to od tamtego momentu dwa, co do dnia praktycznie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Only_True_Believers
U nas na szczęście rokowania są niepewne. Najpierw chemia potem może operacja. A potem się zobaczy. To są skomplikowane tematy.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Przedświąteczny ruch w paczkomatach. Dzisiaj miałem otrzymać 4 paczki. Pierwszą włożyli o 8.30, drugą o 17, a dwóch do tej pory nie ma. Przecież ja nie mam 15 lat, aby co chwilę 300m do paczkomatu biegać.