Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Cytat dnia!
Cisniesz ich Fanatyk, zyja te kurwy w matrixie i mysla, ze sa wolni a robia w kolko to samo jak niewolnicy
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
i jeszcze płacą żeby to wszystko potem czytać xD
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Czcziła seks, wolność, zemste i pieniądz...
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
„Po co ja pana ministrem robiłem?” „A po co ja pana prezydentem?” - wymiana zdań w sądzie między Lechem Wałęsą a Jarosławem Kaczyńskim
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
a to ci dojebał kurdupel!
- smooker
- w mackach Zła
A który jest wysoki z tego duetu?
-
Kryteria, wg których wpisywano kiedyś wzrost w dowodach osobistych (takie ciemnozielone książeczki) plasowałyby naszego kolegę jako wysokiego ;)
To prawda. Nawet ja mam w starym dowodzie "wysoki".est pisze:Kryteria, wg których wpisywano kiedyś wzrost w dowodach osobistych (takie ciemnozielone książeczki) plasowałyby naszego kolegę jako wysokiego ;)
-
- Czy w wywiadzie dla czasopisma La Repubblica nazwał Pan pozwanego /Wałęsę/ jako wielki deficyt intelektualny? Jarosław Kaczyński: - Nie przypominam sobie takiego wywiadu, ale jak to się mówi "Co prawda to nie grzech"
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- trup
I to go boli, że "Deficyt Intelektualny" zrobił więcej i osiągnął więcej niż te "wyż intelektualny" zakompleksiony z żuliborza...BOLEK pisze:- Czy w wywiadzie dla czasopisma La Repubblica nazwał Pan pozwanego /Wałęsę/ jako wielki deficyt intelektualny? Jarosław Kaczyński: - Nie przypominam sobie takiego wywiadu, ale jak to się mówi "Co prawda to nie grzech"
Nie wiem Boluś czy widziałeś, jak Jarosława zabolało jak ktoś powiedział "Panie Jarku" i próbował zmusić policję do interwencji w tej sprawie, bo to obraźliwe było... i jaki był zdziwiony jak nikt go nie słuchał.... do czego sie zapewne przyzwyczaił, że wystarczy, że spojrzy a wszyscy w mig wykonują jego zachcianki i polecenia.
https://twitter.com/bimbol_jg/status/10 ... 020054657a
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Jak to masz? Trzymasz pamiątki z uciętym rogiem? ;)535 pisze:To prawda. Nawet ja mam w starym dowodzie "wysoki".est pisze:Kryteria, wg których wpisywano kiedyś wzrost w dowodach osobistych (takie ciemnozielone książeczki) plasowałyby naszego kolegę jako wysokiego ;)
Ja też trzymam, tym bardziej, że rodzona matka wypisywała.
- COFFIN
-
:D
Nie zdziwił się kiedy o niego prosiłeś?
Nie zdziwił się kiedy o niego prosiłeś?
- COFFIN
Pytał co to za książeczka:D Kiedyś gdzieś tu wrzucałem fotę.
'Come the Blessed Madness'
-
Może obawiał się, że chcesz go złapać na żyranta :D
- COFFIN
-
ćwok z Cibie kol trup jak inaczej ma zareagować człowiek rozsądny na widok debilatrup pisze:I to go boli, że "Deficyt Intelektualny" zrobił więcej i osiągnął więcej niż te "wyż intelektualny" zakompleksiony z żuliborza...BOLEK pisze:- Czy w wywiadzie dla czasopisma La Repubblica nazwał Pan pozwanego /Wałęsę/ jako wielki deficyt intelektualny? Jarosław Kaczyński: - Nie przypominam sobie takiego wywiadu, ale jak to się mówi "Co prawda to nie grzech"
Nie wiem Boluś czy widziałeś, jak Jarosława zabolało jak ktoś powiedział "Panie Jarku" i próbował zmusić policję do interwencji w tej sprawie, bo to obraźliwe było... i jaki był zdziwiony jak nikt go nie słuchał.... do czego sie zapewne przyzwyczaił, że wystarczy, że spojrzy a wszyscy w mig wykonują jego zachcianki i polecenia.
https://twitter.com/bimbol_jg/status/10 ... 020054657a

- Triceratops
- uglak
juz ktos zauwazyl, ze spod marynarki wystawalo mu tylko
polecam sprawdzic ten skrot w google ;-)O
T
U
A
Guilty of being right