Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Opowiadaj dalej co było, a nie dasz tylko nagłówek i huj. Karetka była? Policja? Wygrałeś? Zęby latały?
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ I czy baby też się biły?
-
Baby się tam tylko za włosy szarpią..
chociaż raz widziałem w Tczewie na dworcu jak po jakimś koncercie kimalismy, jak się lały dziewuchy i kurwa jedna drugiej złamała nogę o krawężnik auuuuu bolało
chociaż raz widziałem w Tczewie na dworcu jak po jakimś koncercie kimalismy, jak się lały dziewuchy i kurwa jedna drugiej złamała nogę o krawężnik auuuuu bolało
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Najszybciej to wcisnac PPM i trzymajac wcisniety przeciagac sobie gdzie sie chce
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Chyba LPM. Tylko najpierw trzeba odznaczyć sobie "zablokuj wszystkie paski zadań". Pod prawoklikiem na pasku.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Triceratops
-
- postuje jak opętany!
To chyba nie ten problem o którym piszesz, ikony wszystkie przestawia na lewą stronę, a mi chodzi o cały pasek czyli możliwość ustawienia go po lewej, prawej na górze albo na dole. W dziesiątce była taka możliwość a z tego co czytam to w 11 to bida z tym jest. Dzięki za pomoc.
-
- zaczyna szaleć
Poniżej link do filmu, na którym pokazano jak w Windows 11 przesunąć pasek w dowolną część ekranu. Wydaje się, że nie jest to nic trudnego, ale wymaga instalacji patcha. Chyba nie ma innej opcji.
https://www.youtube.com/watch?v=iUpShG9XPDs
-
- postuje jak opętany!
Dzięki wielkie, będę kombinował tylko poczekam jak głowa znormalnieje żeby czegoś nie napsuć.everville pisze: ↑17-09-2024, 11:01Poniżej link do filmu, na którym pokazano jak w Windows 11 przesunąć pasek w dowolną część ekranu. Wydaje się, że nie jest to nic trudnego, ale wymaga instalacji patcha. Chyba nie ma innej opcji.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Okej, nie wpadłbym na to, że zabrali tę możliwość... Ale wygląda na to, że ten patch załatwia sprawę. Pytanie, czy czegoś przy okazji nie kasztani.HCDamage pisze: ↑17-09-2024, 10:41To chyba nie ten problem o którym piszesz, ikony wszystkie przestawia na lewą stronę, a mi chodzi o cały pasek czyli możliwość ustawienia go po lewej, prawej na górze albo na dole. W dziesiątce była taka możliwość a z tego co czytam to w 11 to bida z tym jest. Dzięki za pomoc.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- postuje jak opętany!
Dokładnie, jutro się za to wezmę na czystą głowę bo zainstaluję jakieś szity na połowę ekranu i sam siebie będę pytał skąd to?. Jeśli ten patch działa jak ma działać to pokłony dla twórcy bo bill w chuja poleciał ostro.
- Żułek
matko boso, jak ja nie cierpie takich wynalazkóweverville pisze: ↑17-09-2024, 11:01Poniżej link do filmu, na którym pokazano jak w Windows 11 przesunąć pasek w dowolną część ekranu. Wydaje się, że nie jest to nic trudnego, ale wymaga instalacji patcha. Chyba nie ma innej opcji.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Hatefire
Jester nie ma takich problemów. Dalej wpisuje komendy z ręki w DOSie, emulowanym na Linuxie 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- TheDude
Mam znajomego, który w kwestii komputerów patrzy na innych z góry, że łojoj.
W UK od wielu lat zajmuje się dużymi bazami danych, to fakt ale jak dyskusja zejdzie na Linux etc. to kurwa lepiej uciekać.
Wymienia jakieś zalety, jakieś absurdalne programiki chuj wie do czego czy wynalazki innych pasjonatów.
Wiem, że to hobby/pasja itd, ale dla przeciętnego (a nawet bardziej biegłego) użytkownika komputerów najważniejsza jest chyba przydatność użytkowa a nie jakieś fantazje i science-fiction z otchłani sypialni z zasłoniętymi oknami
To moje zdanie i obserwacje, więc kto jest linuxowym wojownikiem niechaj nie karci pejczem! Hailsa!
W UK od wielu lat zajmuje się dużymi bazami danych, to fakt ale jak dyskusja zejdzie na Linux etc. to kurwa lepiej uciekać.
Wymienia jakieś zalety, jakieś absurdalne programiki chuj wie do czego czy wynalazki innych pasjonatów.
Wiem, że to hobby/pasja itd, ale dla przeciętnego (a nawet bardziej biegłego) użytkownika komputerów najważniejsza jest chyba przydatność użytkowa a nie jakieś fantazje i science-fiction z otchłani sypialni z zasłoniętymi oknami

To moje zdanie i obserwacje, więc kto jest linuxowym wojownikiem niechaj nie karci pejczem! Hailsa!
- Triceratops
-
- zaczyna szaleć
-
... że ruszając do roboty zapomniałem paska do spodni, jprdl, wtopa życia, pora umierać.
-
-
Patrz ę przez okno, rodzi się nadzieja - jest w miarę ciepło, słonecznie, wyjadę na krótki trip rowerem po okolicy. Zaczynam się ubierać, błysk. Myślę sobie, oho, ktoś "puścił zajączka" - ot, w oknie naprzeciw odbiły sie promienie słoneczne. Chwilę później grzmot odłegłość nie wiem, 300 max 500 metrów. 20 sekund później leje....
- Bolt
Że będę musiał przeprowadzić pierwsze w życiu zwolnienie kogoś. Z jednej strony temu, że mimo wszystko nie jest to dla mnie jakaś super zabawa, tylko przykry obowiązek, a dwa, że ktoś mimo rozmów i tłumaczenia zdecydował się dalej regularnie odwalać taką chujnię, że nie ma innej opcji.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town