również gratulujętrup pisze:Widzę Castor, że przejąłeś się problemem wyludniania sie Polski. Brawo!
ciekawy jestem kto tu założy temat " zostałem dziadkiem " :-)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
również gratulujętrup pisze:Widzę Castor, że przejąłeś się problemem wyludniania sie Polski. Brawo!
Nie spodziewaj się szybko odpowiedzi - Castor teraz pije za zdrowie, to ważne ! ... a za swojego dzieciaka trzeba wypić podwójnie ;)rafalt.sobczak pisze:Castor gratuluję, BTW jak nazwałeś córkę?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Jedni będą pchali wózek/i inni będą kręcić betoniarkę...535 pisze:Widzę, że użytkownik Castor nie prożnuje. No ale ktoś musi ten wózek, a raczej te wózki pchać. Przyłączam się do gratulacji.
Hehe właśnie wczoraj się wyjaśniło, że jednak dziadkiem nie zostałem.AdrianSmith pisze:również gratulujętrup pisze:Widzę Castor, że przejąłeś się problemem wyludniania sie Polski. Brawo!
ciekawy jestem kto tu założy temat " zostałem dziadkiem " :-)
Oj nie. Nie ma, że boli. Codziennie z pracy do roboty i tak od prawie 3 lat. No, ale efekty widać.535 pisze:Widzę, że użytkownik Castor nie prożnuje.
Rodzice a kto, no chyba tatuś jest w pracy (gdzie odpoczywa), to mamusia sama, bądź z dziadkiem.535 pisze:No ale ktoś musi ten wózek, a raczej te wózki pchać.
No tak. Jeszcze 2 razy więcej czasu by się przydało, żeby to wszystko ogarnąć.Rattlehead pisze:Gratulacje! Wszystkiego dobrego. Życzę wytrwałości razy 2.
Chyba nie jest aż tak źle, statystyki się chyba ostatnimi czasy poprawiły. Wyż demograficzny, do którego ja również się zaliczam, wszedł w okres reprodukcji. Zresztą. Mam 32 lata. Na co mam czekać. Teraz albo nigdy.trup pisze:Widzę Castor, że przejąłeś się problemem wyludniania sie Polski. Brawo!
Pierwszą Tradycja, a drugą Gwarancja. Nie, żartuje. Pierwsza to Zofia, a druga będzie pewnie Joasia. Gdyby za drugim razem syn się nam trafił to miał nosić imię Jan, a że jest córka i to w Jana urodzona to będzie Joanna i już.rafalt.sobczak pisze:Castor gratuluję, BTW jak nazwałeś córkę?
Ta pije. A kto się zajmie tą starszą?Silent_Sea pisze:Nie spodziewaj się szybko odpowiedzi - Castor teraz pije za zdrowie, to ważne ! ... a za swojego dzieciaka trzeba wypić podwójnie ;)rafalt.sobczak pisze:Castor gratuluję, BTW jak nazwałeś córkę?
Faktycznie coś w tym jest. A Ty to tak z własnego doświadczenia? ;)Skaut pisze:Castor, pamiętaj jedno:
Co robić gdy dziecko połknie 5 złotych ? Pierwsze dziecko pędzimy do lekarza, drugie dziecko czekamy aż wydali, trzecie dziecko potrącamy z kieszonkowego ;]
A co to są te płyty? Długo nie kupiłem już nic nowego i to wcale nie przez brak kasy, bardziej o czas tu chodzi. Nie ma go na obsłuchanie nowości to nie ma sensu kupować dla samej zasady, a w dodatku komp mi się spierdolił do reszty, więc suma sumarum posucha straszna.maciek z klanu pisze:Castor zamykaj powoli fabryke bo za szybko ci to idzie na plyty nie bedzie :) gratulacje
A Ty Waść, którą opcję wybierasz? Jedno nie wyklucza drugiego drogi Panie.manieczki pisze:Jedni będą pchali wózek/i inni będą kręcić betoniarkę...535 pisze:Widzę, że użytkownik Castor nie prożnuje. No ale ktoś musi ten wózek, a raczej te wózki pchać. Przyłączam się do gratulacji.
rafalt.sobczak pisze:Castor gratuluję, BTW jak nazwałeś córkę?
Kurde, taki sam zestaw imion miałem przygotowany. Za miesiąc będzie Jaś.Pierwszą Tradycja, a drugą Gwarancja. Nie, żartuje. Pierwsza to Zofia, a druga będzie pewnie Joasia. Gdyby za drugim razem syn się nam trafił to miał nosić imię Jan, a że jest córka i to w Jana urodzona to będzie Joanna i już
wybierz TRADYCJAKilgore pisze:rafalt.sobczak pisze:Castor gratuluję, BTW jak nazwałeś córkę?Kurde, taki sam zestaw imion miałem przygotowany. Za miesiąc będzie Jaś.Pierwszą Tradycja, a drugą Gwarancja. Nie, żartuje. Pierwsza to Zofia, a druga będzie pewnie Joasia. Gdyby za drugim razem syn się nam trafił to miał nosić imię Jan, a że jest córka i to w Jana urodzona to będzie Joanna i już
P.s. Małgosia już jest w domu, a i czarownica się znajdzie więc życie jak w bajce
Gratulacje!
+1Rattlehead pisze:Gratulacje, pozdrowienia, wytrwałości, na zdrowie!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Gratulacje ☺Kilgore pisze:Dzisiaj w samo południe. Na zdrowie!