Masa mode ON ;)

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

Re: Masa mode ON ;)

07-07-2012, 15:16

http://www.menshealth.pl/fitness/Jason- ... -2578.html

Ciekawie to wygląda. Chciałbym kiedys spróbowac podobnego wycisku, ciekawe ile rzeczy trzeba by było rzucić/ograniczyć żeby przeżyć takie 35 minut ;) Efekt:
Obrazek
Obrazek
6% tłuszczu przy nagrywaniu tego filmu.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-07-2012, 22:31

Pan_Kimono pisze:Triceps poleć jakiś dobry program na bw, bede wdzięczny
wyslalem ci na pm, ale cos sie pierdoli z wysylaniem, daj znac czy doszlo
woodpecker from space
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

07-07-2012, 23:19

ten artykul o treningu stathama z mens health to niezla komedia
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

07-07-2012, 23:19

Dlaczego?Chodzi ci o sposób w jaki jest napisany czy o same ćwiczenia?
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

07-07-2012, 23:32

w sumie to i to, przy okazji kliknalem na link z treningiem galahana 'cwicz jak ksiaze persji' - tez niezla padaka
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

07-07-2012, 23:34

No wybacz, może masz do tego jakies inne podejście, ale jak patrzę na efekty tego własnie, opisanego wyżej treningu które wyglądają TAK:
Obrazek
to w żadnym momencie bym nie powiedział, że ten plan to jest "padaka" czy "komedia".
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

07-07-2012, 23:43

stary przeciez to zdjecie z filmu, musisz chyba przejrzec na oczy ; ) poza tym to nie jest zaden efekt tego treningu, ot po prostu zrzucil troche fatu co moglbys zrobic prostym fbw + rowerekiem zamiast totalnie niepraktycznego z dupy treningu (czolganie sie, wspinanie po linie, rzucanie ciezka pilka, strzelanie z grubej liny - no kurwa litosci ; )) . poza tym mens health jest dla bogatych biznesmenow ktorzy chca zadbac o sylwetke w przerwie na lunch (to nie joke, autentycznie kojarze ze kiedys czytalem taki artykul). takze dla kogos cwiczacego na silowni to polecam patrzec na to z mooocnym przymrozeniem oka i bardziej trakowac jako rozrywke, jesli kogos bawia takie teksty

"Musisz wiedzieć, że Jason swój trening opisuje najczęściej jako "straszny, przyprawiający o mdłości, morderczy, koszmarny i... bezcenny". Oczywiście, każdy przymiotnik wzmacnia słowem "fu**ing". OK, nie mów, że nikt Cię nie ostrzegał."

ja tam czytajac to czuje raczej zazenowanie ; ).

btw nie ma opcji zeby on mial na tej focie 6% fatu, brzuch jest taki sobie, dolne boczne miesnie widac niezle ale srodek wyglada kurwa jak namalowany na potrzeby filmu. statham, poza tym jak przy 6% fatu mozna nie miec widocznych skosnych bocznych miesni brzucha, co tylko utwierdza mnie w tym ze niezly makeup musial miec na brzuchu w momencie robienia tej foty. i to albo nieudlonie albo ma taka zjebana genetyke miesni brzucha - popatrz ze ma 'boczki' jak skurwysyn, skosne nie schodza mu sie na kaloryfer na srodku, wyglada to mega nienaturalnie i nieestetycznie.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

07-07-2012, 23:49

Przejrzyj tę stronę, może coś zweryfikujesz, może nie:
http://thebestcelebritybodies.com/jason ... t-routine/
A tutaj sam się wypowiada na temat tego dlaczego wybrał taki a nie inny trening zamiast czystego dźwigania żelastwa:
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

07-07-2012, 23:54

tylko po co? przeciez to taki lekki celebrycki bullshit trening dla niepracujacych bogaczy, marketing dla filmu + zawsze mozna troche wyciagnac na sprzedazy do gazet typu MH. jak pisalem - traktowac mozna tylko jako rozrywke z przymrozeniem oka. no i nie ma huja ze tam jest 6% bf.
535

08-07-2012, 00:03

Alsvartr pisze: Obrazek
6% tłuszczu przy nagrywaniu tego filmu.
Nawet mi,laikowi spodobało się to zdjęcie. Niestety dojście do ideału przełożyłem na następny tydzień, gdyż zakupiłem dużą partię moich ulubionych piw, Żona przygotowała szaszłyki z boczkiem - nie mogę się jej i im oprzeć, przepraszam Was chłopaki tym razem nie jadę...
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

08-07-2012, 00:04

No zekke pewnie ma wieksze wymagania bo się obraca w "klimacie". Ja za taką rzeźbe oddałby prawe jajo i lewą nerkę ;)
535

08-07-2012, 00:06

Ja taką rzeżbę mam, tylko ukrytą...
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

08-07-2012, 00:12

cmon, przeciez nie o to chodzi, po prostu stwierdzam ze nie ma opcji na 6% na tej focie, to raz - dwa ze ma hujowa genetyke brzucha wiec paradoksalnie jakby rzeczywiscie mial te 6% to moglby wygladac jeszcze gorzej. niestety genow nie przeskoczy. no i jak obstawiam - ta fota to spora ilosc make`upu ale to nawet nie jest negatywne stwierdzenie, taki wymog filmow z hollywoodu - i to tez nie jest negatywne stwierdzenie bo lubie filmy stathama, jako niewymagajaca rozrywke.

o macie - http://www.myfitnessstudio.co.uk/wp-con ... 00x262.jpg po prawej 6% BF, porownaj z wygladem/genetyka stathama - nie wymaga komentarza nawet.

http://www.boundlessliving.com/bodychan ... eafter.jpg - nastepne 6% - przy okazji porownajcie brzuch - widac skosne boczne, schodza sie do srodka etc - statham przy tym wypada blado. juz nie mowiac o tym ze u tego kolesia prazki widac na barkach.

btw 6% jest w huj niezdrowe dla organizmu i praktycznie nikt nie utrzymuje takiego bf tylko nim 'zagluje' - wiekszosc to sa ludzie ktorzy zyja z pozowania do sesji etc - tylko w tym momencie schodza na taki BF przy okazji korzystajac z w huj drastycznych i wyniszczajacych organizm srodkow. bardzo dobrze mozna wygladac nawet przy 2x takim a umomy sie ze wiekszosc tutaj cwiczy dla wygladu.

jak juz sie tak rozpisalem to wkleje od razu:

How low does your body fat percentage generally need to be in order to start seeing abs?

A: The magic number is 9.8%. Now, there are a lot of people who see imaginary abs, but one row doesn't count. The upper row of the abdominals can show up at 15%.

If you can see the linea alba (which means the "white line" ) — the vertical line in the middle of the rectus abdominis — that's at least 9.8%. In other words, you'd see all the rows.

I remember one professional baseball player in Sports Illustrated claiming to be 6% body fat. There was a picture of him in the article and he was more like 17%. At 6% you'd be able to see the guy's pancreas make insulin.

People like this are either delusional, using poor body fat measuring devices, or using a sloppy testing protocol.

Sam mam pewnie w huj BF, co nie zmienia faktu ze po treningu np widac pelna krate jak napne brzuch a 2 dni po tym nic z tego nie zostaje. tak jak mowie wszystko to huj oszustwo ; ) W jednym z video greg plitt (zlukajcie foty na google graphics) powiedzial zdanie w stylu 'to wszystko (czyli cialo, aktualny wyglad etc) przeminie a fotografia jest wieczna' - swiadczy samo za siebie.
535

08-07-2012, 00:33

Nie chcę prowokować, ani się kłócić. Nie chcę także zaśmiecać tematu, ale krytykujesz ładnie wyglądającego pana, nie dając tak naprawdę nic w zamian, a poza tym pisz słowo chuj w formie przyjętej przez blokowiska.
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

08-07-2012, 00:35

potraktuje to jako zart. hujowy zart.
535

08-07-2012, 00:40

Tak oczywiście to potraktuj. Ja zwykle żartuję. Wszak to klauna dzieło, ale jednakowoż widzę wyraźnie,że nigdy nie zderzyłeś się ze ścianą. Zapewniam, że czas pokory nadejdzie.
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

08-07-2012, 00:48

no, czekam az statham przyjdzie i mi da lekcje pokory bo wysmiewam jego namalowany brzuch i domniemane 6% fatu (txt ten rzucil jakis clown z ekipy filmowej, pewnie nawet nie widziales). splyn juz po prostu, ani to smieszne, ani ciekawe, ani na temat. podalem dla Alsvartra uzasadnienia bo dyskutowalismy na ten temat, ty przylatujesz znowu i pierdolisz totalne smutki, nie szkoda ci czasu tak powaznie?
535

08-07-2012, 01:00

Ty zapierdalasz na mój ZUS, a ja mam dużo czasu Chłopcze. Napisz więcej coś o sobie, bo napierdalanie na innych jest nudne. Jaka dyskusja? Ty jesteś wiecznie niezadowolony . Ten ma 6, tamten 7, Ty masz pewnie 3. To dlaczego boisz się wyjść do parku, w dużym wojewódzkim mieście? Dlaczego? Czyżby to była ta różnica pomiędzy 6, a 60 i pomiędzy pierdoleniem w internecie, a zwykłym normalnym zakupem kilku bronków w sieci Planeta? Powiedz jak to jest?
Karkasonne

08-07-2012, 01:11

Ten to musi wszędzie się zamanifestować.
535

08-07-2012, 01:14

Chyba nigdy nie byłeś na żadnej eleganckiej "manifestacji".
ODPOWIEDZ