Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

31-01-2019, 04:57

[V] pisze:Ale się czepiacie Pacjenta bo ma odwagę powiedzieć co naprawde mu w serduchu gra.
Czepiają się debila, że ma debilne poglądy. Może je mieć, jego wybór. Najśmieszniejsze, że nawet nie potrafi ich uzasadnić, a jak coś napisze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ja jednak pozwalam mu być dalej debilem skoro mu w serduchu gra Korki. Co prawda mocno spolszczony Korki, gdzie zaściankowość, ksenofobia i ten skurwiały niby patriotyzm aż rażą, ale płacz sobie nad losem Pacjencika, płacz, bo ma odwagę. Cytując kolegę Prodiego - "płaku, płaku".
all the monsters will break your heart
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

31-01-2019, 08:56

no dobra, ale te wyzwiska to już są jednak lekko poniżej jakiegokolwiek poziomu
Awatar użytkownika
Triceratops

31-01-2019, 11:08

A kto w ogole ustala czy poglady sa debilne czy nie? Mamy na forum jakas szacowna komisje? Dla mnie debilne sa poglady prohomo na przyklad, cos ze mna nie tak?
woodpecker from space
est

31-01-2019, 11:20

Może gust obiektywny to ustala?
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

31-01-2019, 11:22

dupy wóda seks. dobry motyw na tatuaż.
535

31-01-2019, 14:58

nagrobek pisze:dupy wóda seks. dobry motyw na tatuaż.
Najlepiej pisane gotykiem.
Ketler
zaczyna szaleć

31-01-2019, 15:18

Kaczkowski wczoraj w Tonacji Trójki. No kurde gościu przeprowadza wywiad ze Slashem, i przez cały wywiad pyta go o Led Zepelin. Dlaczego oni go zainspirowali, dlaczego tylko pierwsze dwie plyty, itd... I puszcza ich kawalki. No Chryste Panie na bananie... tak nie można.
Pacjent

31-01-2019, 17:48

nicram pisze:
[V] pisze:Ale się czepiacie Pacjenta bo ma odwagę powiedzieć co naprawde mu w serduchu gra.
Czepiają się debila, że ma debilne poglądy. Może je mieć, jego wybór. Najśmieszniejsze, że nawet nie potrafi ich uzasadnić, a jak coś napisze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ja jednak pozwalam mu być dalej debilem skoro mu w serduchu gra Korki. Co prawda mocno spolszczony Korki, gdzie zaściankowość, ksenofobia i ten skurwiały niby patriotyzm aż rażą, ale płacz sobie nad losem Pacjencika, płacz, bo ma odwagę. Cytując kolegę Prodiego - "płaku, płaku".
Proponuję przegłosować na forum, że jestem debilem i mam debilne poglądy, a te kilkadziesiąt zdań uzasadnienia moich poglądów to żadne uzasadnienie. Poprzez głosowanie należy także ustalić czy można śmiać się ze mnie, czy nade mną płakać, bo niektórzy, jak cytowany wyżej pionek, tego nie wiedzą. Ci sami, którzy są zaprogramowani na napieprzanie w innych "zaściankowością, ksenofobią i skurwiałym patriotyzmem" i na obronę gestem Rejtana specjalnych praw dla homoseksualistów oraz na cenzurę informacji na temat tego środowiska.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

31-01-2019, 19:18

Ketler pisze:Kaczkowski wczoraj w Tonacji Trójki. No kurde gościu przeprowadza wywiad ze Slashem, i przez cały wywiad pyta go o Led Zepelin. Dlaczego oni go zainspirowali, dlaczego tylko pierwsze dwie plyty, itd... I puszcza ich kawalki. No Chryste Panie na bananie... tak nie można.
Można, można, Odkąd przez trzy Tonacje pod rząd Kaczkowski puszczał przez pół godziny najbardziej oklepane kawałki LZ, wydając w kółko ochy i achy, to przestałem słuchać tego typa, bez względu na jego dawne zasługi dlatego Programu,
Piernik i tyle, chociaż bez wąsa.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Triceratops

31-01-2019, 19:34

Najlepsze sa te jego pogadanki do siebie, ze wszyscy sie dopominaja i wrecz blagaja o te kawalki. W tyre przez lata sluchalem tego pierdziela i chyba poznalem z 200 wersji schodow do nieba. Przypadek nieuleczalny.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

31-01-2019, 20:05

Mnie tam generalnie z poglądami Pacjenta raczej nie po drodze ale jebanie go jak szmaty i sugerowanie że jest upośledzony umysłowo tylko dlatego że wyraził swoje zdanie-jakkolwiek absurdalne by ono nie było-zaczyna trącić wychodkiem w 40 stopniowym upale.Nie żeby mi było bardzo przykro z tego powodu ale wytaczać takie działa w obronie pedków? Przyznam szczerze że jestem trochę zaskoczony a pierwszy kandydat do gownoburzy 2019 już jest.Zapowiada się ciekawy rok.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Ascetic

31-01-2019, 20:06

Pacjent pisze:
nicram pisze:
Proponuję przegłosować na forum, że jestem debilem i mam debilne poglądy, a te kilkadziesiąt zdań uzasadnienia moich poglądów to żadne uzasadnienie. Poprzez głosowanie należy także ustalić czy można śmiać się ze mnie, czy nade mną płakać, bo niektórzy, jak cytowany wyżej pionek, tego nie wiedzą. Ci sami, którzy są zaprogramowani na napieprzanie w innych "zaściankowością, ksenofobią i skurwiałym patriotyzmem" i na obronę gestem Rejtana specjalnych praw dla homoseksualistów oraz na cenzurę informacji na temat tego środowiska.
a ja proponuję abyś się schylił po mydełko-fa .

łap'AJ:

Obrazek
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

31-01-2019, 20:13

Rumburak pisze:Mnie tam generalnie z poglądami Pacjenta raczej nie po drodze ale jebanie go jak szmaty i sugerowanie że jest upośledzony umysłowo tylko dlatego że wyraził swoje zdanie-jakkolwiek absurdalne by ono nie było-zaczyna trącić wychodkiem w 40 stopniowym upale.Nie żeby mi było bardzo przykro z tego powodu ale wytaczać takie działa w obronie pedków? Przyznam szczerze że jestem trochę zaskoczony a pierwszy kandydat do gownoburzy 2019 już jest.Zapowiada się ciekawy rok.
w końcu ktoś czyta "mniędzy'wierszami". srać na raki z rozwiązanymi kaftanami. letz'fan. bo zaśniem i przyśniemi i uśniem.

a i dostrzegam przewrotną potrzebę wstawiania się na tym forume za schorowanymi i "gnębionymi". rzeczywiście coś jest na rzeczy z obroną mniejszości. jak nic same lewusy tu są.
Ostatnio zmieniony 31-01-2019, 20:17 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
uglak

31-01-2019, 20:15

Rumburak pisze:Mnie tam generalnie z poglądami Pacjenta raczej nie po drodze ale jebanie go jak szmaty i sugerowanie że jest upośledzony umysłowo tylko dlatego że wyraził swoje zdanie-jakkolwiek absurdalne by ono nie było-zaczyna trącić wychodkiem w 40 stopniowym upale.Nie żeby mi było bardzo przykro z tego powodu ale wytaczać takie działa w obronie pedków? Przyznam szczerze że jestem trochę zaskoczony a pierwszy kandydat do gownoburzy 2019 już jest.Zapowiada się ciekawy rok.
bo wyglada na to, ze temat srednio obchodzi wszystkich oprocz pacjenta i rozowych uzytkownikow forume, ale poczytac mozna ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Triceratops

31-01-2019, 20:18

Rumburak pisze: ale wytaczać takie działa w obronie pedków?
W kolejce czekaja nastepne zboczenia. Ciekawi mnie czy np milosnicy ruhania dzieci, martwych ludzi, zgnilych warzyw i krasnali ogrodowych sie odezwa na forum i zaczna domagac specjalnego traktowania, jak normalnych. 535, co ty na to?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

31-01-2019, 20:21

Sgt. Barnes pisze:
Ketler pisze:Kaczkowski wczoraj w Tonacji Trójki. No kurde gościu przeprowadza wywiad ze Slashem, i przez cały wywiad pyta go o Led Zepelin. Dlaczego oni go zainspirowali, dlaczego tylko pierwsze dwie plyty, itd... I puszcza ich kawalki. No Chryste Panie na bananie... tak nie można.
Można, można, Odkąd przez trzy Tonacje pod rząd Kaczkowski puszczał przez pół godziny najbardziej oklepane kawałki LZ, wydając w kółko ochy i achy, to przestałem słuchać tego typa, bez względu na jego dawne zasługi dlatego Programu,
Piernik i tyle, chociaż bez wąsa.
Triceratops pisze:Najlepsze sa te jego pogadanki do siebie, ze wszyscy sie dopominaja i wrecz blagaja o te kawalki. W tyre przez lata sluchalem tego pierdziela i chyba poznalem z 200 wersji schodow do nieba. Przypadek nieuleczalny.
+5
Przybijam panom piąteczkę, ale nie w taki "ciepły" sposób. :)
Awatar użytkownika
Ascetic

31-01-2019, 20:22

Triceratops pisze:
W kolejce czekaja nastepne zboczenia. Ciekawi mnie czy np milosnicy ruhania dzieci, martwych ludzi, zgnilych warzyw i krasnali ogrodowych sie odezwa na forum i zaczna domagac specjalnego traktowania, jak normalnych. 535, co ty na to?
nie wiem, czy miłośnicy, ale na pewno obrońcy. > temat inkłizyszyn na ten przykład przywołam.

a o krasnala to byś się akurat poocierał. nie? od żółtej gumowej kaczuchy dwa kroki do różowego gipsowego krasnala. nie?
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

31-01-2019, 20:27

Ascetic pisze: a i dostrzegam przewrotną potrzebę wstawiania się na tym forume za schorowanymi i "gnębionymi". rzeczywiście coś jest na rzeczy z obroną mniejszości. jak nic same lewusy tu są.
Szczm ja na schorowanych i gnębionych na tym forum.Nie do końca rozumiem wieszanie koleszki na różowym krzyżu ale w sumie to bawcie się dalej ja chętnie poczytam.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Ascetic

31-01-2019, 20:32

Rumburak pisze:
Ascetic pisze: a i dostrzegam przewrotną potrzebę wstawiania się na tym forume za schorowanymi i "gnębionymi". rzeczywiście coś jest na rzeczy z obroną mniejszości. jak nic same lewusy tu są.
Szczm ja na schorowanych i gnębionych na tym forum.Nie do końca rozumiem wieszanie koleszki na różowym krzyżu ale w sumie to bawcie się dalej ja chętnie poczytam.
różowym i pluszowym. żeby mu było mniętko. bo on delikutaśny jest. i wrażliwy jest on też na zło wszelakie świata tego. i delikutaśny też. no i wrażliwy.

za przyzwolenie do zabawy - dziękuję w swoim imieniu. choć chwilowo nie skorzystam bo wybywam.
lys på slutten av lys
535

31-01-2019, 20:34

Triceratops pisze:
Nie rób ze mnie rzecznika, tylko dlatego że lubię sobie tutaj popisać. Dla mojej wygody i spokoju możecie się wszyscy powyrzynać z dowolnie wybranego powodu, a nawet i bez powodu. Palcem nawet nie kiwnę.
ODPOWIEDZ