Czepiają się debila, że ma debilne poglądy. Może je mieć, jego wybór. Najśmieszniejsze, że nawet nie potrafi ich uzasadnić, a jak coś napisze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ja jednak pozwalam mu być dalej debilem skoro mu w serduchu gra Korki. Co prawda mocno spolszczony Korki, gdzie zaściankowość, ksenofobia i ten skurwiały niby patriotyzm aż rażą, ale płacz sobie nad losem Pacjencika, płacz, bo ma odwagę. Cytując kolegę Prodiego - "płaku, płaku".[V] pisze:Ale się czepiacie Pacjenta bo ma odwagę powiedzieć co naprawde mu w serduchu gra.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
all the monsters will break your heart
-
- mistrz forumowej ceremonii
no dobra, ale te wyzwiska to już są jednak lekko poniżej jakiegokolwiek poziomu
- Triceratops
A kto w ogole ustala czy poglady sa debilne czy nie? Mamy na forum jakas szacowna komisje? Dla mnie debilne sa poglady prohomo na przyklad, cos ze mna nie tak?
woodpecker from space
-
Może gust obiektywny to ustala?
- nagrobek
- zahartowany metalizator
dupy wóda seks. dobry motyw na tatuaż.
Najlepiej pisane gotykiem.nagrobek pisze:dupy wóda seks. dobry motyw na tatuaż.
-
- zaczyna szaleć
Kaczkowski wczoraj w Tonacji Trójki. No kurde gościu przeprowadza wywiad ze Slashem, i przez cały wywiad pyta go o Led Zepelin. Dlaczego oni go zainspirowali, dlaczego tylko pierwsze dwie plyty, itd... I puszcza ich kawalki. No Chryste Panie na bananie... tak nie można.
-
Proponuję przegłosować na forum, że jestem debilem i mam debilne poglądy, a te kilkadziesiąt zdań uzasadnienia moich poglądów to żadne uzasadnienie. Poprzez głosowanie należy także ustalić czy można śmiać się ze mnie, czy nade mną płakać, bo niektórzy, jak cytowany wyżej pionek, tego nie wiedzą. Ci sami, którzy są zaprogramowani na napieprzanie w innych "zaściankowością, ksenofobią i skurwiałym patriotyzmem" i na obronę gestem Rejtana specjalnych praw dla homoseksualistów oraz na cenzurę informacji na temat tego środowiska.nicram pisze:Czepiają się debila, że ma debilne poglądy. Może je mieć, jego wybór. Najśmieszniejsze, że nawet nie potrafi ich uzasadnić, a jak coś napisze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ja jednak pozwalam mu być dalej debilem skoro mu w serduchu gra Korki. Co prawda mocno spolszczony Korki, gdzie zaściankowość, ksenofobia i ten skurwiały niby patriotyzm aż rażą, ale płacz sobie nad losem Pacjencika, płacz, bo ma odwagę. Cytując kolegę Prodiego - "płaku, płaku".[V] pisze:Ale się czepiacie Pacjenta bo ma odwagę powiedzieć co naprawde mu w serduchu gra.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Można, można, Odkąd przez trzy Tonacje pod rząd Kaczkowski puszczał przez pół godziny najbardziej oklepane kawałki LZ, wydając w kółko ochy i achy, to przestałem słuchać tego typa, bez względu na jego dawne zasługi dlatego Programu,Ketler pisze:Kaczkowski wczoraj w Tonacji Trójki. No kurde gościu przeprowadza wywiad ze Slashem, i przez cały wywiad pyta go o Led Zepelin. Dlaczego oni go zainspirowali, dlaczego tylko pierwsze dwie plyty, itd... I puszcza ich kawalki. No Chryste Panie na bananie... tak nie można.
Piernik i tyle, chociaż bez wąsa.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Triceratops
Najlepsze sa te jego pogadanki do siebie, ze wszyscy sie dopominaja i wrecz blagaja o te kawalki. W tyre przez lata sluchalem tego pierdziela i chyba poznalem z 200 wersji schodow do nieba. Przypadek nieuleczalny.
woodpecker from space
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Mnie tam generalnie z poglądami Pacjenta raczej nie po drodze ale jebanie go jak szmaty i sugerowanie że jest upośledzony umysłowo tylko dlatego że wyraził swoje zdanie-jakkolwiek absurdalne by ono nie było-zaczyna trącić wychodkiem w 40 stopniowym upale.Nie żeby mi było bardzo przykro z tego powodu ale wytaczać takie działa w obronie pedków? Przyznam szczerze że jestem trochę zaskoczony a pierwszy kandydat do gownoburzy 2019 już jest.Zapowiada się ciekawy rok.
- Ascetic
a ja proponuję abyś się schylił po mydełko-fa .Pacjent pisze:Proponuję przegłosować na forum, że jestem debilem i mam debilne poglądy, a te kilkadziesiąt zdań uzasadnienia moich poglądów to żadne uzasadnienie. Poprzez głosowanie należy także ustalić czy można śmiać się ze mnie, czy nade mną płakać, bo niektórzy, jak cytowany wyżej pionek, tego nie wiedzą. Ci sami, którzy są zaprogramowani na napieprzanie w innych "zaściankowością, ksenofobią i skurwiałym patriotyzmem" i na obronę gestem Rejtana specjalnych praw dla homoseksualistów oraz na cenzurę informacji na temat tego środowiska.nicram pisze:Czepiają się debila, że ma debilne poglądy. Może je mieć, jego wybór. Najśmieszniejsze, że nawet nie potrafi ich uzasadnić, a jak coś napisze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Ja jednak pozwalam mu być dalej debilem skoro mu w serduchu gra Korki. Co prawda mocno spolszczony Korki, gdzie zaściankowość, ksenofobia i ten skurwiały niby patriotyzm aż rażą, ale płacz sobie nad losem Pacjencika, płacz, bo ma odwagę. Cytując kolegę Prodiego - "płaku, płaku".[V] pisze:Ale się czepiacie Pacjenta bo ma odwagę powiedzieć co naprawde mu w serduchu gra.
łap'AJ:

lys på slutten av lys
- Ascetic
w końcu ktoś czyta "mniędzy'wierszami". srać na raki z rozwiązanymi kaftanami. letz'fan. bo zaśniem i przyśniemi i uśniem.Rumburak pisze:Mnie tam generalnie z poglądami Pacjenta raczej nie po drodze ale jebanie go jak szmaty i sugerowanie że jest upośledzony umysłowo tylko dlatego że wyraził swoje zdanie-jakkolwiek absurdalne by ono nie było-zaczyna trącić wychodkiem w 40 stopniowym upale.Nie żeby mi było bardzo przykro z tego powodu ale wytaczać takie działa w obronie pedków? Przyznam szczerze że jestem trochę zaskoczony a pierwszy kandydat do gownoburzy 2019 już jest.Zapowiada się ciekawy rok.
a i dostrzegam przewrotną potrzebę wstawiania się na tym forume za schorowanymi i "gnębionymi". rzeczywiście coś jest na rzeczy z obroną mniejszości. jak nic same lewusy tu są.
Ostatnio zmieniony 31-01-2019, 20:17 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
lys på slutten av lys
- uglak
bo wyglada na to, ze temat srednio obchodzi wszystkich oprocz pacjenta i rozowych uzytkownikow forume, ale poczytac mozna ;-)Rumburak pisze:Mnie tam generalnie z poglądami Pacjenta raczej nie po drodze ale jebanie go jak szmaty i sugerowanie że jest upośledzony umysłowo tylko dlatego że wyraził swoje zdanie-jakkolwiek absurdalne by ono nie było-zaczyna trącić wychodkiem w 40 stopniowym upale.Nie żeby mi było bardzo przykro z tego powodu ale wytaczać takie działa w obronie pedków? Przyznam szczerze że jestem trochę zaskoczony a pierwszy kandydat do gownoburzy 2019 już jest.Zapowiada się ciekawy rok.
Guilty of being right
- Triceratops
W kolejce czekaja nastepne zboczenia. Ciekawi mnie czy np milosnicy ruhania dzieci, martwych ludzi, zgnilych warzyw i krasnali ogrodowych sie odezwa na forum i zaczna domagac specjalnego traktowania, jak normalnych. 535, co ty na to?Rumburak pisze: ale wytaczać takie działa w obronie pedków?
woodpecker from space
- Wasyl
Sgt. Barnes pisze:Można, można, Odkąd przez trzy Tonacje pod rząd Kaczkowski puszczał przez pół godziny najbardziej oklepane kawałki LZ, wydając w kółko ochy i achy, to przestałem słuchać tego typa, bez względu na jego dawne zasługi dlatego Programu,Ketler pisze:Kaczkowski wczoraj w Tonacji Trójki. No kurde gościu przeprowadza wywiad ze Slashem, i przez cały wywiad pyta go o Led Zepelin. Dlaczego oni go zainspirowali, dlaczego tylko pierwsze dwie plyty, itd... I puszcza ich kawalki. No Chryste Panie na bananie... tak nie można.
Piernik i tyle, chociaż bez wąsa.
+5Triceratops pisze:Najlepsze sa te jego pogadanki do siebie, ze wszyscy sie dopominaja i wrecz blagaja o te kawalki. W tyre przez lata sluchalem tego pierdziela i chyba poznalem z 200 wersji schodow do nieba. Przypadek nieuleczalny.
Przybijam panom piąteczkę, ale nie w taki "ciepły" sposób. :)
- Ascetic
nie wiem, czy miłośnicy, ale na pewno obrońcy. > temat inkłizyszyn na ten przykład przywołam.Triceratops pisze:W kolejce czekaja nastepne zboczenia. Ciekawi mnie czy np milosnicy ruhania dzieci, martwych ludzi, zgnilych warzyw i krasnali ogrodowych sie odezwa na forum i zaczna domagac specjalnego traktowania, jak normalnych. 535, co ty na to?Rumburak pisze: ale wytaczać takie działa w obronie pedków?
a o krasnala to byś się akurat poocierał. nie? od żółtej gumowej kaczuchy dwa kroki do różowego gipsowego krasnala. nie?
lys på slutten av lys
- Rumburak
Szczm ja na schorowanych i gnębionych na tym forum.Nie do końca rozumiem wieszanie koleszki na różowym krzyżu ale w sumie to bawcie się dalej ja chętnie poczytam.Ascetic pisze: a i dostrzegam przewrotną potrzebę wstawiania się na tym forume za schorowanymi i "gnębionymi". rzeczywiście coś jest na rzeczy z obroną mniejszości. jak nic same lewusy tu są.
- Ascetic
różowym i pluszowym. żeby mu było mniętko. bo on delikutaśny jest. i wrażliwy jest on też na zło wszelakie świata tego. i delikutaśny też. no i wrażliwy.Rumburak pisze:Szczm ja na schorowanych i gnębionych na tym forum.Nie do końca rozumiem wieszanie koleszki na różowym krzyżu ale w sumie to bawcie się dalej ja chętnie poczytam.Ascetic pisze: a i dostrzegam przewrotną potrzebę wstawiania się na tym forume za schorowanymi i "gnębionymi". rzeczywiście coś jest na rzeczy z obroną mniejszości. jak nic same lewusy tu są.
za przyzwolenie do zabawy - dziękuję w swoim imieniu. choć chwilowo nie skorzystam bo wybywam.
lys på slutten av lys
Nie rób ze mnie rzecznika, tylko dlatego że lubię sobie tutaj popisać. Dla mojej wygody i spokoju możecie się wszyscy powyrzynać z dowolnie wybranego powodu, a nawet i bez powodu. Palcem nawet nie kiwnę.Triceratops pisze:W kolejce czekaja nastepne zboczenia. Ciekawi mnie czy np milosnicy ruhania dzieci, martwych ludzi, zgnilych warzyw i krasnali ogrodowych sie odezwa na forum i zaczna domagac specjalnego traktowania, jak normalnych. 535, co ty na to?Rumburak pisze: ale wytaczać takie działa w obronie pedków?