no ba, przecież nasze forume to wyrocznia - zapomniłeś ?!krz63 pisze:A czy wszyscy czytaja Masterfula :-)?
Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: Jak obchodzicie święta?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Aron pisze: Od samego rana wertowałem moje stare roczniki MH żeby znaleźć tą wypowiedź Barnesa, bo na bank miałem ten numer "świąteczny" ale widocznie gdzieś mi się zapodział. Natomiast o "złotym dildzie" dla szefa wytwórni wspominał Bill z Front Line Assembly, a nie Greg Mackintosh i to było w połączonym numerze 12/94 - 1/95 z Sepulturą na okładce.
Kurde, jutro mam nieco więcej czasu więc postaram się znaleźć ten numer by w końcu zakończyć ta licytację;-) Prawdą jest natomiast że złote dildo było w innym numerze, w tym, w którym udzielał się Barnes, był także Titus, Cavalera, Eglund i wokal z God Dethroned. Titus chciał dostać pod choinkę hełm niemiecki;-)
A na pytanie co będziesz pił w trakcie świąt, chris odpowiedział, że będzie pił do samego końca świąt, więc mniej więcej tak, jak masterfulowicze.
- Aron
- postuje jak opętany!
Mam właśnie przed sobą numer MH 12/94 - 1/95 i o złotym dildzie gadał gość z Front Line Assembly - "Szefom mojej wytwórni sprezentowałbym... hi, hi, hi... ZŁOTE DILDO!!! He, he, he...". Artykuł nosił nazwę HAMMEROWA GWIAZDKA i wypowiadali się w nim jeszcze Eric Peterson, Greg Mackintosh, Alex Webster, Chuck Schuldiner, Vorphalack, Tico Torres, Trevor Peres, Frank Watkins, Stefan Poge, Dave Ellefson, Max Cavalera, Dave Mustaine, Mille Petroza, Alex Krull, Mike Tramp, Nick Menza i Barney Greenway. Natomiast te zajebiste wypowiedzi Chrisa na temat świąt pamiętam do dziś, tylko nie mogę znaleźć tego numeru:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- mistrz forumowej ceremonii
The Gathering na okładce, 1998 rok ..chyba.Aron pisze:Mam właśnie przed sobą numer MH 12/94 - 1/95 i o złotym dildzie gadał gość z Front Line Assembly - "Szefom mojej wytwórni sprezentowałbym... hi, hi, hi... ZŁOTE DILDO!!! He, he, he...". Artykuł nosił nazwę HAMMEROWA GWIAZDKA i wypowiadali się w nim jeszcze Eric Peterson, Greg Mackintosh, Alex Webster, Chuck Schuldiner, Vorphalack, Tico Torres, Trevor Peres, Frank Watkins, Stefan Poge, Dave Ellefson, Max Cavalera, Dave Mustaine, Mille Petroza, Alex Krull, Mike Tramp, Nick Menza i Barney Greenway. Natomiast te zajebiste wypowiedzi Chrisa na temat świąt pamiętam do dziś, tylko nie mogę znaleźć tego numeru:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Aron pisze:Mam właśnie przed sobą numer MH 12/94 - 1/95 i o złotym dildzie gadał gość z Front Line Assembly - "Szefom mojej wytwórni sprezentowałbym... hi, hi, hi... ZŁOTE DILDO!!! He, he, he...". Artykuł nosił nazwę HAMMEROWA GWIAZDKA i wypowiadali się w nim jeszcze Eric Peterson, Greg Mackintosh, Alex Webster, Chuck Schuldiner, Vorphalack, Tico Torres, Trevor Peres, Frank Watkins, Stefan Poge, Dave Ellefson, Max Cavalera, Dave Mustaine, Mille Petroza, Alex Krull, Mike Tramp, Nick Menza i Barney Greenway. Natomiast te zajebiste wypowiedzi Chrisa na temat świąt pamiętam do dziś, tylko nie mogę znaleźć tego numeru:)
A jakich odpowiedzi udzielił Barney? Shane kiedyś mówił że przebiera się za świetego mikołaja i idzie do pubu pić.
-
[V] pisze:
The Gathering na okładce, 1998 rok ..chyba.
Chyba nie, chyba wcześniej.
- Aron
- postuje jak opętany!
Rok 1994/1995 Sepultura na okładce. Barney odpowiedział tylko na jedno pytanie dotyczące postanowień noworocznych: "Rok 1994? Trasy. trasy, trasy... Postanowienia na 1995? Trasy, trasy, trasy, trasy..."
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
Chris Barnes ( Six Feet Under )
1. Gdzie i zkim spędzisz święta?
Nienawidzę świąt.
2. Jaki prezent chciałbyś dostać na gwiazdkę?
Święta są do dupy.
3. Szczególne wspomnienie związane ze świetami?
Pierdolę święta.
4. Jaki był dla Ciebie ten rok?
Świetny, do świąt
5. Co będziesz pił podczas świąt?
Będę pił do samego końca świąt.
6. Twoje postanowienia noworoczne?
Nienawidzić świąt jeszcze bardziej niż w tym roku.
Metal Hammer, numer 1, jednak 1998. Na okładce Moonspell.
Nienawidzę świąt.
Święta są do dupy.
Pierdolę święta.
Świetny, do świąt
- Aron
- postuje jak opętany!
Bingo! Właśnie tego numeru szukałem i przed chwilą znalazłem:)Nasum pisze:Chris Barnes ( Six Feet Under )
Nienawidzę świąt.
Święta są do dupy.
Pierdolę święta.
Świetny, do świąt
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
nie sadzisz, ze w tak krotkim czasie po wspomnianej przez ciebie sytuacji z sandovalem, bedzie to jednak zbyt oczywisty zart? ;)krz63 pisze:Wlasnie wpadlem na zajebisty pomysl. 24 powysylam swoim "scenowym" znajomym, a takze wszystkim ktorzy znaja moj stosunek do bozi, zyczenia swiateczne, cos o bozej lasce, radosci w sercu z nadejscia syna bozego itd. Ciekawy jaka bedzie ich reakcja? Beda zastanawiac sie czy mnie pojebalo czy rzeczywiscie odnalazlem bozie niczym Sandoval :-)
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Prawdziwy buntownik z gimanzumkrz63 pisze:Wlasnie wpadlem na zajebisty pomysl. 24 powysylam swoim "scenowym" znajomym, a takze wszystkim ktorzy znaja moj stosunek do bozi, zyczenia swiateczne, cos o bozej lasce, radosci w sercu z nadejscia syna bozego itd. Ciekawy jaka bedzie ich reakcja? Beda zastanawiac sie czy mnie pojebalo czy rzeczywiscie odnalazlem bozie niczym Sandoval :-)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
Zawsze gdzieś jechałem na długi weekend, ale w tym roku powiedziałem dość, zostaje w chacie. Morze browarów i będę sąsiadom napierdalał Mare:]
'Come the Blessed Madness'
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Aron pisze:Chris Barnes ( Six Feet Under )
Nienawidzę świąt.
Święta są do dupy.
Pierdolę święta.
Świetny, do świąt
Fajne odpowiedzi, zastanawia mnie tylko czy gość faktycznie tak uważa, bo wkurwia go cała ta atmosfera, czy pedofil przebrany za mikołaja go kiedyś wyruchał. To możliwe, bo muza SFU jest chujowa.
- manieczki
A Ty Lykan na święta to pewnie kebap? :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Dwa dni wolnego PO świętach. Razem cztery dni w kupie, od niepamiętnych czasów tego nie doświadczyłem. Ja wolne + małżonka pracuje = szeroki wybór piwa, dwie butelki Jamesona* oraz powtórka z najlepszej wersji Zeldy**.83koper83 pisze:Szerokim łukiem.
------------------------------------------------------------------------------------------------
*IWFTW!!!***
**SNES.
***Irish Whiskey For The Win.
Kerosene keeps me warm.
- Lykantrop
Halal, kurwa, halal! Ale fakt faktem, jak 25ego albo 26ego zabraknie szkła to trzeba będzie się pofatygować do jakiegoś bangladesza celem uzupełnienia płynów :)manieczki pisze:A Ty Lykan na święta to pewnie kebap? :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Panie Lykołak, kupuje się hurtem z wyprzedzeniem, że też starym załogantom takie rzeczy trzeba tłumaczyć...Lykantrop pisze:Halal, kurwa, halal! Ale fakt faktem, jak 25ego albo 26ego zabraknie szkła to trzeba będzie się pofatygować do jakiegoś bangladesza celem uzupełnienia płynów :)manieczki pisze:A Ty Lykan na święta to pewnie kebap? :D
Kerosene keeps me warm.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
co za roznica, wazne ze jest smiesznie ;)Czesław pisze: Fajne odpowiedzi, zastanawia mnie tylko czy gość faktycznie tak uważa, bo wkurwia go cała ta atmosfera, czy pedofil przebrany za mikołaja go kiedyś wyruchał.
jak fenriz po wydaniu aBitNS pierdolil jak potluczony i odpowiadal na pytania 2 slowami to tez bylo wesolo :)
- Lykantrop
Zawsze tak robię i zawsze braknie już baterii w drugi dzień świąt. Tutaj na szczęście 26ty to już dzień, w którym markiety czynne, więc jestem spokojny :)83koper83 pisze:Panie Lykołak, kupuje się hurtem z wyprzedzeniem, że też starym załogantom takie rzeczy trzeba tłumaczyć...Lykantrop pisze:Halal, kurwa, halal! Ale fakt faktem, jak 25ego albo 26ego zabraknie szkła to trzeba będzie się pofatygować do jakiegoś bangladesza celem uzupełnienia płynów :)manieczki pisze:A Ty Lykan na święta to pewnie kebap? :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Spokojnie mili Panowie. Co jak co, ale alkohol można u nas kupić o każdej porze dnia i nocy. Nawet w największe święto. I nie pchać się! Dla wszystkich wystarczy.