ZŁO w myśli, mowie i czynie....

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

Re: ZŁO w myśli, mowie i czynie....

24-01-2013, 11:20

Sgt. Barnes pisze:A wracając do tematu - ostatnio czytałem to http://merlin.pl/Josef-Mengele-doktor-z ... -713-7.jpg
I kurwa przestałem w połowie - na rozdziale poświęconym zajęciom rekreacyjnym w Auschwitz. Po prostu niepojęte, jakie bestie potrafią siedzieć w człowieku...
ta sama tematyka, ale podejscie bardziej "encyklopedyczne": http://lubimyczytac.pl/ksiazka/20236/au ... jej-ofiary
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-01-2013, 11:23

Sgt. Barnes pisze:Bez przesady, Urban daje radę. Nie lubię typa za to, co robił za czasów raju I sekretarzy, ale doceniam za przenikliwość, inteligencję i tęgie pióro. I że zawsze jest sobą - jak ma dopierdolić, to nie patrzy na to, czy to kumpel od kieliszka - tak było z Millerem i Kwaśniewskim - do tej pory się nie odzywają do siebie, chociaż kiedyś jedli sobie z dziubków.
Polecam wydane przez niego książki, szczególnie te z felietonami. Dają do myślenia.
A wracając do tematu - ostatnio czytałem to http://merlin.pl/Josef-Mengele-doktor-z ... -713-7.jpg
I kurwa przestałem w połowie - na rozdziale poświęconym zajęciom rekreacyjnym w Auschwitz. Po prostu niepojęte, jakie bestie potrafią siedzieć w człowieku...
Chyba żartujesz, ta książka jest bardzo soft.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

24-01-2013, 11:27

No nie wiem, zniesmaczyła mnie do tego stopnia, że nie chciało mi się czytać tego dalej. Czy soft? Kwestia gustu. A może po prostu nie miałem dnia na takie lektury...
Może polecisz coś bardziej hardcore z tej tematyki ?
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-01-2013, 11:45

Mengele to doprawdy ciekawy przypadek - na froncie wschodnim otrzymał nawet krzyż żelazny za uratowanie życia załodze czołgu, nawet w Auschwitz niektórzy mówili że potrafił być wyjatkowo okrutny, a czasem miły i czarujący. Ciekawe jak potoczyłyby się koleje jego życia gdyby nie trafił do obozu.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

24-01-2013, 14:47

Lykantrop pisze:W normalnym kraju taki Urban już dawno powinien podzielić los Józka Goebbelsa. Też Was kurwica bierze, jak widzicie tego uszola? .
Oszalałeś? Lubię tego gościa odkąd byłem dzieckiem. Miałem może z 12-13 lat jak zacząłem kupować NIE... Ja wiem, że Urban to wredny skurwiel i typowy komuch, ale uwielbiam jego poczucie humoru i szczerość. To dla mnie ważniejsze niż jego przeszłość.
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

24-01-2013, 15:06

Lykantrop pisze:W normalnym kraju taki Urban już dawno powinien podzielić los Józka Goebbelsa. Też Was kurwica bierze, jak widzicie tego uszola? Nawet gęby nie musi otwierać, a już mam ochotę dokonać samosądu.
Dla mnie Urban jest po prostu złym człowiekiem. On też siebie za takiego uważa, więc raczej mam rację. Wiem, że to nie od niego zależy, ale w tym szczególnym przypadku myślę, że wygląd odzwierciedla charakter.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

24-01-2013, 15:09

yossarian84 pisze: uwielbiam jego poczucie humoru i szczerość. To dla mnie ważniejsze niż jego przeszłość.
Jeśli w stosunku do partnerek też masz taką zasadę, to pewnie masz smutne życie z chorobą weneryczną.
You've got nothing to lose but your lives.
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

24-01-2013, 15:10

Ja pierdolę, jeszcze to słynne "poczucie humoru" zbliżone do moich kolegów z podstawówki. Nie na darmo gościu był naczelnym ministrem wciskania kitu, skoro ludzie jeszcze teraz sie nim podniecają. Na starość zostało mu już na szczęście tylko trolowanie filmikami z takimi "zabawnymi i inteligentymi" grypsami: https://www.youtube.com/watch?v=5vYy5FKjbHM
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-01-2013, 15:26

Te filmiki to takie krótkie haiku jego własnego autorstwa czy ki chuj?
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

24-01-2013, 16:45

Bezdech pisze:Ja pierdolę, jeszcze to słynne "poczucie humoru" zbliżone do moich kolegów z podstawówki. Nie na darmo gościu był naczelnym ministrem wciskania kitu, skoro ludzie jeszcze teraz sie nim podniecają. Na starość zostało mu już na szczęście tylko trolowanie filmikami z takimi "zabawnymi i inteligentymi" grypsami: https://www.youtube.com/watch?v=5vYy5FKjbHM
Nie płacz już. Te filmiki akurat są denne i niepotrzebne, ale jego felietony cenię sobie wysoko. Głównie za trafne obserwacje. Jestem wiernym czytelnikiem NIE, choć tylko bibliotecznym, bo portfela mu nabijać nie będę :-)
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

24-01-2013, 18:33

Żeś jest wiernym fanem tej dupy z uszami to mnie akurat nie dziwi, wręcz przeciwnie. Kiedyś myślałem, że "Nie" czyta głównie ex-esbecki beton. No ciekawe ile statystycznie jest takich przypadków, którzy tkwią w podziwie od podstawówki. Materiał na magisterkę z odpowiedniej dziedziny.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Heretyk

24-01-2013, 19:12

Lykantrop pisze:W normalnym kraju taki Urban już dawno powinien podzielić los Józka Goebbelsa. Też Was kurwica bierze, jak widzicie tego uszola? Nawet gęby nie musi otwierać, a już mam ochotę dokonać samosądu.
tak, pomimo że piekielnie inteligentny z niego typ.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

24-01-2013, 19:34

Bezdech pisze:Żeś jest wiernym fanem tej dupy z uszami to mnie akurat nie dziwi, wręcz przeciwnie. Kiedyś myślałem, że "Nie" czyta głównie ex-esbecki beton. No ciekawe ile statystycznie jest takich przypadków, którzy tkwią w podziwie od podstawówki. Materiał na magisterkę z odpowiedniej dziedziny.
Używasz przesadzonych określeń. Fan, podziw... Lubię go czytać po prostu, ale mam świadomość, że to wredny chuj. Nie chciałbym mieć kogoś takiego za kumpla ani za członka rodziny. Ja nie jestem jakimś maniakalnym antykomunistą, który zionie nienawiścią do wszystkiego, co czerwone. Urban był skurwysynem i kłamcą i ja o tym wiem, ale to nie znaczy że nie mogę go poczytać z pewną przyjemnością, rozbawieniem i zgodą.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

24-01-2013, 19:45

Bezdech pisze:Żeś jest wiernym fanem tej dupy z uszami to mnie akurat nie dziwi, wręcz przeciwnie. Kiedyś myślałem, że "Nie" czyta głównie ex-esbecki beton. No ciekawe ile statystycznie jest takich przypadków, którzy tkwią w podziwie od podstawówki. Materiał na magisterkę z odpowiedniej dziedziny.
Obrazek

Akurat przeglądałem sadistica i tak mi się jakos skojarzyło ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Lykantrop

24-01-2013, 19:53

Heretyk pisze:
tak, pomimo że piekielnie inteligentny z niego typ.
A tego przymiotu mu nigdy nie odmawiałem. Nie bez powodu użyłem analogii do Goebbelsa - Urban jest jego wykapanym alter ego.
I nie piszę tego dlatego, że jestem zaślepionym antykomuchem, bo tak jak nie sympatyzuję z podobną postawą i poglądami, tak potrafię jeszcze czuć nić sympatii do takiego Oleksego. Tacy jak Urban, Nielek, etc. byli o tyle niebezpieczni, że byli piekielnie inteligentni, a z komunizmu robili sobie półkę z ograniczoną odpowiedzialnością. Ideę mieli w dupie, to nie jest beton sensu stricte - to są sprytni biznesmeni, którzy zelżą, zgnoją i dobiorą się do dupy każdemu, jeśli zwęszą w tym interes. Ot choćby wyżej przypomniany przypadek z Kwachem i Millerem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nothingface
postuje jak opętany!

07-04-2013, 21:35

http://straszne-historie.pl/story/1227

Podobno wyciągnięte z Deep Net. Sądzę, że na 90% fejk ale tak czy siak mocne.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

13-04-2013, 22:16

Random Apex pisze:@Wężon, jak nie lubię Urbana i uważam, że to PRL-owski kapuś, to ten felieton daje do myślenia
Można chuja nie lubieć ale mądry z niego kolo

nie. lubię chuja. mądry facet. i chuj że podobno komuch
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

13-04-2013, 22:18

Sgt. Barnes pisze:Bez przesady, Urban daje radę. Nie lubię typa za to, co robił za czasów raju I sekretarzy, ale doceniam za przenikliwość, inteligencję i tęgie pióro. I że zawsze jest sobą - jak ma dopierdolić, to nie patrzy na to, czy to kumpel od kieliszka - tak było z Millerem i Kwaśniewskim - do tej pory się nie odzywają do siebie, chociaż kiedyś jedli sobie z dziubków.
Polecam wydane przez niego książki, szczególnie te z felietonami. Dają do myślenia.
+666
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

13-04-2013, 22:20

yossarian84 pisze: Oszalałeś? Lubię tego gościa odkąd byłem dzieckiem. Miałem może z 12-13 lat jak zacząłem kupować NIE... Ja wiem, że Urban to wredny skurwiel i typowy komuch, ale uwielbiam jego poczucie humoru i szczerość. To dla mnie ważniejsze niż jego przeszłość.
no właśnie. mam tak samo. i chuj
Awatar użytkownika
Drone

13-04-2013, 22:58

A ja uważam, że to zwykły debil jest.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
ODPOWIEDZ