Ja Ci konkretny Towar ustawiam, a tu jakieś reklamacje.manieczki pisze:a panicz 535 się nie zapędził?!
Najpierw foty misiaczka, a potem myślimy. nie na odwrót!
Sylwester
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Sylwester
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Ja to pewnie troszki zabaluję gdzieś, tak spontanicznie i po piracku ale mam taki mały plan zachować świadomość od początku do końca imprezki. Zobaczym jak to wyjdzie :)
Pfff! Zacny suchar, Milordzie! Bóg zapłać za troskę i za dobre serduszko :D535 pisze:Szukasz alternatyw dla narzeczonego? Dobrze trafiłaś. Kolega manieczki chętnie pomoże.Wężon pisze:Sylwester w klubie w stolycy z Narzeczonym - z braku lepszych alternatyw.
To sposób spędzenia sylwka (w klubie) budzi pewne moje obawy. Mimo wszystko mam nadzieję, że będzie fajnie i nie złamię kulasa, szalejąc na parkiecie w szpilkach :P
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie lepiej zostać w domu, zamiast szlajać się po jakiś klubach?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie lepiej. Rok temu zrobiliśmy taką bardzo kameralną domówkę. Rezultat: jeszcze przed dziewiątą wieczorem stłukły się w wyniku kontaktu z podłogą dwie litrowe flaszki żubrówki. Wniosek: chałupa to nie miejsce na tańce.manieczki pisze:Nie lepiej zostać w domu, zamiast szlajać się po jakiś klubach?
- manieczki
Ja bym wam jedzeniow narobil, muzyke zalatwil...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
tera doczytałem jakie tańce, kobieto - co wy macie z tym rauszem i ruszaniem sie w lewo w prawo, lac nakurwic sie spac, wstac, rzygoć, pic, wstac i tak se bawe
-
- zahartowany metalizator
zabawowy z Ciebie gość, bdbdb!!!!!:-)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No jacha. Ja się zdecydowałem na domówkę u znajomych i już dzisiaj żałuję, bo wolałbym sobie na spokojnie do domu z roboty wrócić. Ale jak już się człowiek zapowiedział to nie wypada teraz zmieniać zdania na ostatnią chwilę.manieczki pisze:Nie lepiej zostać w domu, zamiast szlajać się po jakiś klubach?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- manieczki
Ponoć ludzie, którzy waża >100kg nie wymiotują, prawda 535?
- manieczki
Zmienianie zdania w ostatniej chwili - bdb!!!:-) Iść szlajać się, bawić sie z jakimiś ludźmi tylko po to żeby się n.a.k.u.r.w.i.ć. bez sęsu. Zostaje w domku, full wypas piciu spanko mniam mniamAlsvartr pisze:No jacha. Ja się zdecydowałem na domówkę u znajomych i już dzisiaj żałuję, bo wolałbym sobie na spokojnie do domu z roboty wrócić. Ale jak już się człowiek zapowiedział to nie wypada teraz zmieniać zdania na ostatnią chwilę.manieczki pisze:Nie lepiej zostać w domu, zamiast szlajać się po jakiś klubach?
- wurd
- świeżak
est pisze:Ja zrobię sałatkę cebulową i koreczki cebulowe. W Biedrze promocja - do każdego szampana Dorato worek cebuli gratis!
Nie ma co, plan doskonały!
Barbaric fuck
Necroslut
Open thy cunt
Necroslut
Necroslut
Open thy cunt
Necroslut
- empir
prawdziwy fan gore metalu musi rzygać . inaczej nie jest true535 pisze:Co Wy macie z tym rzyganiem? Co drugi zapowiada vomit. To ma być zabawne?
Nie prowadzę takich badań, ale osobiście nie miewam takich przygód. Zaznaczam jednak, że ja bardzo dbam o dietę. Mam swoje sprawdzone mieszanki, które powodują czasem zerwanie filmu, ale pozwalają panować nad fizjologią.manieczki pisze:Ponoć ludzie, którzy waża >100kg nie wymiotują, prawda 535?
- empir
nieprawdamanieczki pisze:Ponoć ludzie, którzy waża >100kg nie wymiotują, prawda 535?
- manieczki
A oddział geriatryczny już patrzy...
- empir
Ja też mam swoje sprawdzone mieszanki. tylko że po nich często się heftuje.535 pisze:Mam swoje sprawdzone mieszanki, które powodują czasem zerwanie filmu, ale pozwalają panować nad fizjologią.
no ale wytłumacz pan pijanemu że piwkiem to jednak nie wypada zapijać wódki
Dlatego podstawa to nie używać alkoholu. To klucz do sukcesu.empir pisze:Ja też mam swoje sprawdzone mieszanki. tylko że po nich często się heftuje.535 pisze:Mam swoje sprawdzone mieszanki, które powodują czasem zerwanie filmu, ale pozwalają panować nad fizjologią.
no ale wytłumacz pan pijanemu że piwkiem to jednak nie wypada zapijać wódki
- Nerwowy
BESTIAL VOMIT HOLOKAUST535 pisze:Co Wy macie z tym rzyganiem? Co drugi zapowiada vomit. To ma być zabawne?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.