Ostateczne rozwiazanie kwestii ubioru u kobiet

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Oceniajac pod katem stroju wybieram

A - zydowka bez cycek
25
53%
B - metaluchowa brudaska
22
47%

Liczba głosów: 47
Awatar użytkownika
Herezjarcha
w mackach Zła

Re: Ostateczne rozwiazanie kwestii ubioru u kobiet

11-07-2012, 21:38

Ja to nie wiem co wy macie z tym grzybem od glanów i skóry. Chodziło się kiedyś w lecie (każdy chodził) i nigdy czegoś takiego nie złapałem.
535

11-07-2012, 21:44

Widocznie są tacy , którzy złapali i walczą z tym przykrym schorzeniem do dzisiaj. Stąd awersja.
Sodomix
postuje jak opętany!

11-07-2012, 22:23

535 pisze:Widocznie są tacy , którzy złapali i walczą z tym przykrym schorzeniem do dzisiaj. Stąd awersja.
Najwidoczniej jacyś tacy delikatni, ze łapali te infekcji ;)
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

11-07-2012, 23:55

Herezjarcha pisze:Ja to nie wiem co wy macie z tym grzybem od glanów i skóry. Chodziło się kiedyś w lecie (każdy chodził) i nigdy czegoś takiego nie złapałem.
kazdy chodzil w lecie w glanach i skorzanych spodniach? no chyba nie kazdy skoro takich osob nie uswiadczysz na ulicach, moze za wyjatkiem 1 czy 2 metaluchow na 500 normalnych osob. poza tym przegapiles pierwsze slowa tego tematu czyli "tak, to topic for fun"
Awatar użytkownika
Herezjarcha
w mackach Zła

12-07-2012, 12:38

Każdy metaluch. Myślałem że to oczywiste. No może są jakieś wyjątki. Zresztą co to za słowo metaluch? Skąd to się wzięło i co oznacza? Może jeszcze brudas, kotojad, małpa, wszarz. Język dresiarstwa i żulii jest bogaty w podobne określenia. To tak na marginesie topicu for fun.
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

12-07-2012, 12:42

Ładne słowo, ironiczne. Sam je podsłuchałem u hardkorowców, spodobało mi się.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-07-2012, 12:49

zekke pisze:kazdy chodzil w lecie w glanach i skorzanych spodniach? no chyba nie kazdy skoro takich osob nie uswiadczysz na ulicach, moze za wyjatkiem 1 czy 2 metaluchow na 500 normalnych osob
No ale tez z drugiej strony co fajnego w byciu tym tzw "normalnym"? Byc typowym everymanem, podobnym z wygladu do zupelnie nikogo, czarnym kotem w nocy, poprawnym z wygladu i ubioru, jak kolejna mucha na gownie. Ja np laze caly sezon (nie codziennie) w martenach bo to sa dla mnie zajebiscie wygodne buty a sandaly czy klapki to szczyt takiego jebanego wiesniackiego pedalstwa, ze zeby mi nogi grzybem obrosly i bylo +40 stopni to nie zaloze.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Herezjarcha
w mackach Zła

12-07-2012, 12:51

Mnie tylko zastanawia czasem ta niechęć do metalowców (samo w sobie też głupie określenie) na forum bądź co bądź metalowym.
Niektórzy jakieś kompleksy leczą czy co? Podobnie jest z metalówkami i nastolatkami. Toż trzeba się cieszyć że się dziewczyny i młodzież garną do sportu :)
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

12-07-2012, 12:56

Triceratops pisze: No ale tez z drugiej strony co fajnego w byciu tym tzw "normalnym"? Byc typowym everymanem, podobnym z wygladu do zupelnie nikogo, czarnym kotem w nocy, poprawnym z wygladu i ubioru, jak kolejna mucha na gownie. Ja np laze caly sezon (nie codziennie) w martenach bo to sa dla mnie zajebiscie wygodne buty a sandaly czy klapki to szczyt takiego jebanego wiesniackiego pedalstwa, ze zeby mi nogi grzybem obrosly i bylo +40 stopni to nie zaloze.
Nergal to typowy przykład wyróżniającego się osobnika.:) Ja się nie zastanawiam, czy jestem ewrymenem, czy nie, chodzę w tym, w czym się dobrze czuję, a że nie jest to czerń, to jej nie zakładam. Martenów nie noszę, a raczej obuwie sportowe, a co do sandałów i klapek, zgadzam się, nie zakładałem i zakładał nie będę. Nie lubię mieć wrażenia, że na bosaka po mieście popierdalam.
herezjarcha pisze:Mnie tylko zastanawia czasem ta niechęć do metalowców (samo w sobie też głupie określenie) na forum bądź co bądź metalowym.
Niektórzy jakieś kompleksy leczą czy co? Podobnie jest z metalówkami i nastolatkami. Toż trzeba się cieszyć że się dziewczyny i młodzież garną do sportu :)
<Hipster mode on>Hated metalheads before it was cool<Hipster mode off>.
535

12-07-2012, 13:06

Takie są czasy i tendencje. Napierdalać na wszystko co się rusza. To sposób odreagowania własnych niepowodzeń. Najbardziej prymitywna forma psychoterapii. Wystarczy "otworzyć" telewizor, radio, dowolne forum. Żałosny ocean frustracji.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-07-2012, 13:07

moonfire pisze:Nergal to typowy przykład wyróżniającego się osobnika.:) Ja się nie zastanawiam, czy jestem ewrymenem, czy nie, chodzę w tym, w czym się dobrze czuję, a że nie jest to czerń, to jej nie zakładam
Negral to typowe wychylenie wskazowki w przeciwna strone, ubieranie sie jak skonczony pajac aby tylko sie wyroznic z tlumu :)
Chodzilo mi bardziej o rownanie do jakichs norm szarej masy.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

12-07-2012, 13:08

jak widze metalucha w taki upal z tlustymi kudlami, wyciagnietej koszulce ironmaiden, dlugich spodniach i ciezkich butach to zygac mi sie chce.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-07-2012, 13:10

zekke pisze:jak widze metalucha w taki upal z tlustymi kudlami, wyciagnietej koszulce ironmaiden, dlugich spodniach i ciezkich butach to zygac mi sie chce.
Ja tak mam jak np widze kolesia w bermudach, klapkach/sandalach i hawajskiej koszuli, plus obowiazkowo czarne bryle :D
woodpecker from space
535

12-07-2012, 13:10

zekke pisze:jak widze metalucha w taki upal z tlustymi kudlami, wyciagnietej koszulce ironmaiden, dlugich spodniach i ciezkich butach to zygac mi sie chce.
Zygać? Mógłbyś trochę jaśniej, bo nie rozumiem?
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

12-07-2012, 13:12

535 pisze:
Zygać? Mógłbyś trochę jaśniej, bo nie rozumiem?
http://www.sjp.pl/zyga%E6

zygać
umyślnie wyprowadzać kogoś z równowagi, swoim zachowaniem lub obecnością wywoływać u kogoś negatywne emocje, drażnić się z kimś
You've got nothing to lose but your lives.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

12-07-2012, 13:12

Zekke widocznie jest homo, albo hipsterem, czy jednym z tych pedałków w różowych koszulach z postawionym kołnierzykiem. Wiadomo, że łażenie w zbroji i buciorach latem jest pierdolnięte, ale kiedy jest na to pora to trzeba trzymać fason i ubierać się jak człowiek a nie jak pedał.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

12-07-2012, 13:16

no musze byc homo, hipsterem albo pedalem zeby nie byc brudasem. mistrz dedukcji.
535

12-07-2012, 13:16

Random Apex pisze:
http://www.sjp.pl/zyga%E6

zygać
umyślnie wyprowadzać kogoś z równowagi, swoim zachowaniem lub obecnością wywoływać u kogoś negatywne emocje, drażnić się z kimś
Ja kojarzę to określenie raczej z ostrymi narzędziami, więc pytam. Czy zdrowy facet, będzie się ciął z powodu czyjegoś ubioru i spoconych pachwin?
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

12-07-2012, 13:20

zekke pisze:no musze byc homo, hipsterem albo pedalem zeby nie byc brudasem. mistrz dedukcji.
Ja ubieram się w szmaty kapel od dawna, a nigdy nie byłem brudasem. Czy twoja logika sie posypała?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Herezjarcha
w mackach Zła

12-07-2012, 13:21

To rozglądaj się za takimi co mają czyste kudły spięte w kucyk i dopasowane nowe koszulki DSO ;) Ale spoko rozumiem o co chodzi, tylko wrodzona flejtuchowatość nie ma nic wspólnego z subkulturą.
ODPOWIEDZ