Wypadanie włosów(!)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Re: Wypadanie włosów(!)
Mówią że mądrej głowy włos się nie trzyma
- empir
- zahartowany metalizator
Nie. Ja tam na stare lata znów mam długie lata. Byłem kilka lat skinheadowcem ale źle się czułem bez włosów.Triceratops pisze:Pomyslalem sobie, ze jak komus wypadaja wlosy to znak, ze juz czas przestac byc glupim metalowcem i zaczac byc np mondrym skinhedowcem. Nie wiem czy podzielacie moj poglad
-
- weteran forumowych bitew
Ja mam długie już około 12 lat,ale w pracy ostro mnie wkurwiają bo moja robota to kompletnie nie robota na długie włosy.Czasem jak widzę łysoli to sam mam ochotę się opierdolić,ale jakiś sentyment został i chuj.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ja mam już od 18 lat długie, ale niestety coraz mniej się ich robi i myślę żeby to upierdolić, bo też mnie zaczynają wkurwiać. Z drugiej strony wiem, że w krótkich będę czuł się źle...i być tutaj mądrym...;-)
all the monsters will break your heart
- Scaarph
ja mam wszystkie trzy długie i pierdoli mnie to wszystko, wypadną do końca to będę łysy. a na razie jestem pół gupim metalowcem i pół mondrym skinheadowcem i też dobrze heh
-
Zawsze możesznicram pisze:No ja mam już od 18 lat długie, ale niestety coraz mniej się ich robi i myślę żeby to upierdolić, bo też mnie zaczynają wkurwiać. Z drugiej strony wiem, że w krótkich będę czuł się źle...i być tutaj mądrym...;-)

Jak myślę o tych wszystkich zabiegach, by te włosy wyglądały schludnie, a nie jak za przeproszeniem tłusty pędzel, to nie mogę uwierzyć, że kiedyś chciało mi się z tym bawić. Mniejsza z tym. Od dawna golę łeb na łyso i spokój. Uważam, że jeśli ktoś ma zdrowe, gęste włosy to proszę bardzo, bez względu na wiek nawet do trumny. Natomiast jeżeli osobnik hołubi resztkę przetłuszczającego się pióropusza, to ciąć kurwa bez zastanowienia. Zobaczcie ile lat pan Darek hodował słynny zaczes. W końcu mu ktoś nagadał, albo sam doszedł do wniosku, że nie ma o co walczyć i skapitulował. Świat się od tego nie zawalił.

-
Bo to racja535 pisze:Jak myślę o tych wszystkich zabiegach, by te włosy wyglądały schludnie, a nie jak za przeproszeniem tłusty pędzel, to nie mogę uwierzyć, że kiedyś chciało mi się z tym bawić. Mniejsza z tym. Od dawna golę łeb na łyso i spokój. Uważam, że jeśli ktoś ma zdrowe, gęste włosy to proszę bardzo, bez względu na wiek nawet do trumny. Natomiast jeżeli osobnik hołubi resztkę przetłuszczającego się pióropusza, to ciąć kurwa bez zastanowienia. Zobaczcie ile lat pan Darek hodował słynny zaczes. W końcu mu ktoś nagadał, albo sam doszedł do wniosku, że nie ma o co walczyć i skapitulował. Świat się od tego nie zawalił.
Jak widzę tych podstarzałych metalowców na koncertach z plackami na głowie to robi się naprawdę przykro.Sam jakbym miał jakiekolwiek oznaki łysienia to pierdolołbym długie włosy.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Kurwa mój by się chyba zawalał, więc wybieram:

-
takie coś można tylko mieć jak gra się w kapeli metalowej.U mnie na zadupiu był koleś co sie tak nosił i był jedynie pośmiewiskiem.SOWIX666 pisze:Kurwa mój by się chyba zawalał, więc wybieram:
- Scaarph
no racja. trzeba obciąć włosy bo pośmiewisko. zaraz trzeba będzie przestać słuchać muzyki bo pośmiewisko.
-
Nie widzę nic śmiesznego w słuchaniu muzyki jednak sam przyznaj,że facet po 40 w długich rozdwojonych włosach wygląda kiepsko lekko mówiąc.Scaarph pisze:no racja. trzeba obciąć włosy bo pośmiewisko. zaraz trzeba będzie przestać słuchać muzyki bo pośmiewisko.
- nicram

Ostatnio zmieniony 13-07-2012, 21:48 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- Scaarph
nie mam pojęcia, nie interesuję się facetami.PureHate pisze:Nie widzę nic śmiesznego w słuchaniu muzyki jednak sam przyznaj,że facet po 40 w długich rozdwojonych włosach wygląda kiepsko lekko mówiąc.Scaarph pisze:no racja. trzeba obciąć włosy bo pośmiewisko. zaraz trzeba będzie przestać słuchać muzyki bo pośmiewisko.
-
;)Scaarph pisze:nie mam pojęcia, nie interesuję się facetami.PureHate pisze:Nie widzę nic śmiesznego w słuchaniu muzyki jednak sam przyznaj,że facet po 40 w długich rozdwojonych włosach wygląda kiepsko lekko mówiąc.Scaarph pisze:no racja. trzeba obciąć włosy bo pośmiewisko. zaraz trzeba będzie przestać słuchać muzyki bo pośmiewisko.
To nie jest kwestia nacisku z zewnątrz, bo to jednak większość rozsądnych ludzi ma w dupie. Ja mogę powiedzieć o sobie. Włosy długie, rzadkie, boki obowiązkowo wygolone, wiadomo...nie muszę chyba tłumaczyć. Pewnego dnia stwierdziłem, że to nawet nie jest rozjebany mop. Nie to, żebym jakoś strasznie łysiał. Po prostu włos co pół centymetra i tyle. Stwierdziłem - pierdolę. Nożyczki, maszynka do golenia, krwi jak przy "biciu cielaka",denaturat, pełne słońce, potem poparzenia, ropa, strupy. Rany goiły mi się miesiąc, jak nie dłużej. Zawsze lubiłem radykalne rozwiązania.
-
To ostro,ale ropa i krew musi być napewno ścinałeś słuchając Proclamation albo innego pijackiego syfu \m/535 pisze:To nie jest kwestia nacisku z zewnątrz, bo to jednak większość rozsądnych ludzi ma w dupie. Ja mogę powiedzieć o sobie. Włosy długie, rzadkie, boki obowiązkowo wygolone, wiadomo...nie muszę chyba tłumaczyć. Pewnego dnia stwierdziłem, że to nawet nie jest rozjebany mop. Nie to, żebym jakoś strasznie łysiał. Po prostu włos co pół centymetra i tyle. Stwierdziłem - pierdolę. Nożyczki, maszynka do golenia, krwi jak przy "biciu cielaka",denaturat, pełne słońce, potem poparzenia, ropa, strupy. Rany goiły mi się miesiąc, jak nie dłużej. Zawsze lubiłem radykalne rozwiązania.
-
535 pisze:Rany goiły mi się miesiąc, jak nie dłużej. Zawsze lubiłem radykalne rozwiązania.
Uszy też ściąłeś skoro tyle krwi było?:-)
Prawie - nie muszę dodawać, że stężenie we krwi było duże, więc sikała "jucha" przeklęta. Ropa zaś pojawila się po oparzeniach słonecznych, bo skóra delikatna jak dupa niemowlaka i długo słońca nie widziała, a to pełnia lata była, niestety.
Poza tym można być metalowcem i ładnie wyglądać.

Poza tym można być metalowcem i ładnie wyglądać.
- Scaarph
nie kumam. trzy włosy na krzyż na łbie to już trzeba ścinać, a trzy na krzyż na brodzie to już ok?
edit: zresztą kurwa, chuj mnie to interesuje :) no kogo obchodzi jak inny facet wygląda???
edit: zresztą kurwa, chuj mnie to interesuje :) no kogo obchodzi jak inny facet wygląda???