Byrgh vs Riven
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Re: Byrgh vs Riven
Maczeta!
A na poważnie, to Everybody's Fine jest spoko. O ile kogoś programowo nie rażą takie dramaty i tematyka ;)
A na poważnie, to Everybody's Fine jest spoko. O ile kogoś programowo nie rażą takie dramaty i tematyka ;)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
- mistrz forumowej ceremonii

ostatni dobry film z nim jaki pamietam..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zahartowany metalizator
roven, jestes geniuszem :DRiven pisze:Oczywiscie, ze na zlosc, to jest reaktywna cipa ktora nie bedzie sluchac utworow ktore ja lubie :D dobra pompa - teraz moge powiedziec ze Raining Blood jest wyjebiste i biedny byrgh nie bedzie mogl sluchac. :DMort pisze:To jest gowno prawda sir. Samo brzmienie Breeding sprawia, ze plyta wedruje na sam koniec. Blood Oath jest najlepszy, zawsze jestem napalony i gotowy na ten krazek. To jest nowa szkola brutalnej jazdy, brzmienie, precyzja i ciezar gniota prawie cala konkurencje na tym polu.byrgh pisze:jesli chodzi o Suffocation, to prawda ze: Breeding the Spawn > Effigy of the Forgotten = Pierced From Within > Blood Oath >>> Suffocation? ;)
Piszesz to na zlosc Rivenowi, czy co? ;) Obydwa numery sa zupelnie w pyte, brutalne i okrutne. Tak jak i reszta, wyjawszy odgrzany ( ale i tak naprawde dobry ) Marital Decimation, bo slychac roznice na niekorzysc starego materialu.byrgh pisze:tak, dokladine tak, jest naiwny, a drugi jest zwyczajnie slaby ;) na tym etapie ja po prostu pomijam juz te dwa wstepne numery, bo mecza bule cholernie
Oczywiscie genialny material, a teraz napierdalam Despise the Sun i jest MASA.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
@V
bardzo dobry film ktory zupelnie mi nie podszedl ;) ale kumam ocb.
bardzo dobry film ktory zupelnie mi nie podszedl ;) ale kumam ocb.
this is a land of wolves now
- megawat
Ostatnim dobrym filmem z Marlonem Brando jaki widziałem był "Apocalypse Now". Wstyd przyznać, ale obejrzałem go pierwszy raz dwa dni temu...
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- grot
czy ktos moze przystepnie przetlumaczyc o co w ogole ta wojenka? bo nie wiem ktory z was robi za Najmana w tym starciu :(
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- megawat
Nie wiem, ale bawię się setnie. Słaby internet mój.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Scaarph
zaraz ci obydwaj wyjaśnią :Dgrot pisze:czy ktos moze przystepnie przetlumaczyc o co w ogole ta wojenka? bo nie wiem ktory z was robi za Najmana w tym starciu :(
- Riven
- Kontakt:
-
- w mackach Zła
też se wpierdole obrazek, bo go lubię

- Riven
- Kontakt:
-
:D535 pisze:
po prostu koledzy mu sponsoruja temat, zeby dobil do 18 tys :Dgrot pisze:czy ktos moze przystepnie przetlumaczyc o co w ogole ta wojenka? bo nie wiem ktory z was robi za Najmana w tym starciu :(
-
- mistrz forumowej ceremonii
byrgh wysłał Rivenowi zaproszenie na ryby na PM. Riven odpisał, że "ni chuja" bo właśnie sprzedał wędkę, żeby mieć na płyty Biosphere, na co byrgh się strasznie wkurwił bo już wcześniej umówili się na czacie na wędkowanie. Sam zaciągnął pożyczkę na robaki, bo w owym miesiącu sporo z jego funduszu poszło już na płyty Death in June. W międzyczasie Maria kupił 127658 płyt, [V] co 3 posty zmieniał avatara, Castor szukał okazji na Saturnie, a Maniek męczył wszystkich jakąś australijska patologią. To odwróciło uwagę forumowiczów i przeoczyli moment rzucenia wirtualnej rękawicy. Paru muzyków podupadło też na zdrowiu.megawat pisze:A o co poszło w ogóle?
- megawat
Mam takie małe pytanie; czy mogę robić za sekundanta? Odmierzę Wam kroki, nabiję pistolety... Ale o co, kurde blacha, poszło?
-
i tym wiernym oryginalowi akcentem mozna zamknac temat :DDDest pisze:byrgh wysłał Rivenowi zaproszenie na ryby na PM. Riven odpisał, że "ni chuja" bo właśnie sprzedał wędkę, żeby mieć na płyty Biosphere, na co byrgh się strasznie wkurwił bo już wcześniej umówili się na czacie na wędkowanie. Sam zaciągnął pożyczkę na robaki, bo w owym miesiącu sporo z jego funduszu poszło już na płyty Death in June. W międzyczasie Maria kupił 127658 płyt, [V] co 3 posty zmieniał avatara, Castor szukał okazji na Saturnie, a Maniek męczył wszystkich jakąś australijska patologią. To odwróciło uwagę forumowiczów i przeoczyli moment rzucenia wirtualnej rękawicy. Paru muzyków podupadło też na zdrowiu.megawat pisze:A o co poszło w ogóle?
- megawat
Zagrajmy w Rugby, Tak na ostro. I tak tego tematu jutro nie będzie, hła, hła hła!!!
Myślę, że "odmierzenie kroków" może zakończyć całą sprawę.megawat pisze:Mam takie małe pytanie; czy mogę robić za sekundanta? Odmierzę Wam kroki, nabiję pistolety... Ale o co, kurde blacha, poszło?
-
@ megawat: riven odmawia wszelkim brutalnym i fizycznym propozycjom, chyba ze masz na mysli wirtualne rugby ;)))
- grot
aaa!! i teraz wszystko stało się jasne i oczywisteest pisze:byrgh wysłał Rivenowi zaproszenie na ryby na PM. Riven odpisał, że "ni chuja" bo właśnie sprzedał wędkę, żeby mieć na płyty Biosphere, na co byrgh się strasznie wkurwił bo już wcześniej umówili się na czacie na wędkowanie. Sam zaciągnął pożyczkę na robaki, bo w owym miesiącu sporo z jego funduszu poszło już na płyty Death in June. W międzyczasie Maria kupił 127658 płyt, [V] co 3 posty zmieniał avatara, Castor szukał okazji na Saturnie, a Maniek męczył wszystkich jakąś australijska patologią. To odwróciło uwagę forumowiczów i przeoczyli moment rzucenia wirtualnej rękawicy. Paru muzyków podupadło też na zdrowiu.megawat pisze:A o co poszło w ogóle?
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?