Wesołych świąt!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Re: Wesołych świąt!
Nienawidzę pstrągów, zapach i smak tych ryb sprawiają ze chce mi sie bełtać, dobrze usmazony karp jest wart pierdolenia z ośćmi. Zdecydowanie.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie umiesz go odpowiednio przyrządzić - proste :) karp nie istnieje przy tej rybieOnly_True_Believers pisze:Nienawidzę pstrągów, zapach i smak tych ryb sprawiają ze chce mi sie bełtać, dobrze usmazony karp jest wart pierdolenia z ośćmi. Zdecydowanie.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Bo ogólnie to karp jebie czarnuchami, takie moje zdanie ;-)
- Mol
- Duban
Nie wierzę, ale: mój człowiek od potraw świątecznych.Bambi pisze:Karpia od zawsze nienawidziłem! Tylko pierogi i groch z kapustą!
Do tego ryba po grecku. Ale ryba, a nie jakaś chujowa galzura z pasztetem rybnym za 7,90 z Tesco. Wszelka postać śledzia (ale pierdolonego, kurwa jego mać, tłustego matjasa, a nie jakiegoś chujstwa ze słoika) jest też mile widziane. Ja kiedyś podpatrzyłem wersję z musztardą dijon i kolendrą. Masa ok.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- vicek
wesołych świąt i szczęśliwego końca świata
:D
:D
- Scaarph
na karpia też mam wyjebane. w ogóle z potraw świątecznych to najbardziej lubię perlenbachera.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
ty jeszcze tutaj? wczasy w Bułgarii nie wypaliły? odmówili wpuszczenia na pokład? co się wydarzyło?535 pisze:...a ze słodyczy boczek - proste.
- Clochard
to ja z ciast - schabowy
Przecież napisałem, że wyjeżdżam w niedzielę. Masz problemy ze słowem pisanym, czy Szef coś tam wyżej usunął?Pöstmörtem pisze:ty jeszcze tutaj? wczasy w Bułgarii nie wypaliły? odmówili wpuszczenia na pokład? co się wydarzyło?535 pisze:...a ze słodyczy boczek - proste.
Nie matrw się wrócę we środę i "skopie Ci dupsko". Albo nie, nie będę się pastwił. Tytuł "Frustrata roku 2011" i tak zdobyłeś jednogłośnie. W nagrodę Administracja powinna Ci ufundować tego bana.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
może też gdzieś polecę sobie. myślałem o NY na kilka dni ale gotówki mało.
coś czuję że dział "kłopoty ze zdrowiem" będzie niedługo oblegany ;)
coś czuję że dział "kłopoty ze zdrowiem" będzie niedługo oblegany ;)
- H-K44
Tak jest! Ale tylko z grzybami. Najlepsze żarcie na święta.ultravox pisze:Pierogi kvlt eternal
Zgadzam się.Heretyk pisze:nie umiesz go odpowiednio przyrządzić - proste :) karp nie istnieje przy tej rybieOnly_True_Believers pisze:Nienawidzę pstrągów, zapach i smak tych ryb sprawiają ze chce mi sie bełtać, dobrze usmazony karp jest wart pierdolenia z ośćmi. Zdecydowanie.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- olo1972
- postuje jak opętany!
He,he ja też.Nie lubię ryb!Tylko paprykarz i sałatka z makreli mi wchodzi:)maciej pisze:to ja z ciast - schabowy
Globus od żony, kochanki, partnera * /niepotrzebne skreślić/ dostałeś w prezencie, że tak się "rozbijasz" po świecie?Pöstmörtem pisze:może też gdzieś polecę sobie. myślałem o NY na kilka dni ale gotówki mało.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
znalazłem tanie bilety, raz się żyje :)535 pisze:Globus od żony, kochanki, partnera * /niepotrzebne skreślić/ dostałeś w prezencie, że tak się "rozbijasz" po świecie?
O! I takie podejście mi się podoba. Nowotwór sam Cię znajdzie , nie ma co na niego czekać. Trzeba korzystać z życia póki czas. Rozsądnie, ale korzystać.
- Clochard
Ot i racja ;)535 pisze:O! I takie podejście mi się podoba. Nowotwór sam Cię znajdzie , nie ma co na niego czekać. Trzeba korzystać z życia póki czas. Rozsądnie, ale korzystać.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zdecydowanie najsmaczniejsza ryba słodkowodna. Dlatego taka droga. :-)maciej pisze:SANDACZ FTW!
all the monsters will break your heart
- Clochard
I wędzony węgorz <33nicram pisze:Zdecydowanie najsmaczniejsza ryba słodkowodna. Dlatego taka droga. :-)maciej pisze:SANDACZ FTW!