SĄD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: SĄD
No i wyjdzie, że tak naprawdę najmniej przeszkadza na forum METALOWYM fan DURAN DURAN :) Co za czasy! ;)))
- grot
- weteran forumowych bitew
nie wiem jak pozostałe osoby ale ja głosowałem alfabetycznie. jak ma byc cyrk to niech będzie.twoja_stara_trotzky pisze:komu ten biedny Ardian tak zawinił?
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Drogi Tri (albo nawet Bi), wyznaję zasadę, że "nie warto jest dyskutować z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem", w związku z czym bojąc się porażki życzę ci dobrej nocy... :-)Triceratops pisze:Tak wogule to zjebal mi sie ram w kompie i dlatego nic nie pisalem, musialem zmienic ram ale kiedy nie bylo ramu w moim kompie nic a nic, to wtedy byl nicram normalnie, czyli komputer bez rozumu
all the monsters will break your heart
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ale wiesz, ze jeszcze niejeden raz cie wkurwie :D z przyjemnoscia :DSo_It_Is_Done pisze:Mnie wkurwił niejeden raz i teraz ma.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ja miałem odpoczynek bez głosowania, co czyni mnie numerem 1, a teraz ty albo któryś z reszty sobie odpoczniesz.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Triceratops
no masz racje nie warto dyskutowac z toba, bo mnie zechesz sprowadzic i pokonac. idz nabieraj dalej dystansu synunicram pisze:Drogi Tri (albo nawet Bi), wyznaję zasadę, że "nie warto jest dyskutować z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem", w związku z czym bojąc się porażki życzę ci dobrej nocy...:-)Triceratops pisze: Tak wogule to zjebal mi sie ram w kompie i dlatego nic nie pisalem, musialem zmienic ram ale kiedy nie bylo ramu w moim kompie nic a nic, to wtedy byl nicram normalnie, czyli komputer bez rozumu
woodpecker from space
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no prosze cie :)So_It_Is_Done pisze:Ja miałem odpoczynek bez głosowania, co czyni mnie numerem 1, a teraz ty albo któryś z reszty sobie odpoczniesz.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
zarobilem w koncu jakis glos i juz nie jestem najgorszy, teraz ide ramie w ramie z moim wiernym druhem i przyjacielem pioterem co mnie bardzo cieszy, to nie pierwszy raz wedrujemy ramie w ramie niczym dobrzy kaznodzieje i wielebni pastorzy, przemierzeajac bezbrzene pustkowia internetu i zapomniane galaktyki spolecznosci forumowych niosac ciagle ten ciagle gorejacy kaganek oswiaty niczym wiecznie plonacy ogien olimpijski, ktory musi zostac przekazany dalej aby nie zgasnac, aby plomien wiedzy w spolecznosciach forumowych nigdy nie zgasl zgodnie ze szczytna idea "ognia nie gascie" i zeby nigdy nie doszlo do sytuacji kiedy ostatni gasi ogien......
woodpecker from space
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
- Triceratops
zrobiles to specjalnie :(streetcleaner pisze:No i wyjdzie, że tak naprawdę najmniej przeszkadza na forum METALOWYM fan DURAN DURAN :) Co za czasy! ;)))
woodpecker from space
- Triceratops
- Triceratops
hehe moja praca nie idzie na marne jak widac, grono wielbicieli sie powieksza :)
woodpecker from space
- Triceratops
kurwa ale nie chaielm, zeby piotrek przeze mnie cierpial i zarabial glosy :(
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
kurde, starzeje się, tylko osiem osób mnie nienawidzi ;(
- Triceratops
Teraz pioter takie mamy kurwa niewdzieczne czasy, ze na nienawisc trzeba sobie ciezko zapracowac, nie to co kiedys, kiedy bezinteresowna nienawisc byla w cenie. Ja mialem niedawno jeszcze 6 glosow ale dzieki masowemu obrazeniu analfabetow i kompleksiarzy rzutem na tasme zarobilem 3 glosy :). Teraz twoja kolej :)
woodpecker from space