Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Niewątpliwie. Każdy jeden, czy babka czy facet, każdy musi się prześlizgnąć przez piździsko, żeby dostać się na ten świat. Ale i to się zmienia. Podejrzewam, że w tym smutnym jak rzeczona pizda kraju większość porodów odbywa się teraz przez cesarkę. Tfu!
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Czy nawet w dyskusji o pomniku trzeba innych wyzywać od pizd? 

Everyone loves you when you are dead
- dzik
- zahartowany metalizator
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
- Nerwowy
Faktycznie, widać przede wystkim mocne inspiracje Gutalax wszak dolna część wygląda na wyrzeźbioną w kale. Sczególnie te płomienie (czy co to miało być w zamyśle autora) i główki gówniaków jak dorodne balasy XD

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Believer
- weteran forumowych bitew
gdzieś mi mignął cytat gościa, że dobry pomnik to taki, ktory raz sie zobaczy i pamieta cale zycie, i chyba tym sie autor kierowal. Cos w tym jest wystarczy pomyslec ile na co dzien widzi sie pomnikow, tablic pamiątkowych itp i ile z tego zostaje w glowie.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Na przykład rzeszowska Wielka Cipa

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Good point, wystarczy zrobic sobie w glowie liste pomnikow, ktore zrobily na nas wrazenie i pamietamy - mi na razie przychodzi do glowy tylko pomnik Piotra Skargi w Krakowie przy Kanoniczej, bo podczas studiow lubilem sobie pod nim zapalic

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Żułek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Nerwowy
Czyli wychodzi na to że taki przyświecał zamysł twórcom większości nowoczesnych "dzieł sztuki" patriotycznej czy też pomników papaja z wiadomego powodu bardzo modnych w ostatnich kilku dekadach, bo większość to niemożebne gówno które faktycznie trudno odzobaczyćŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-07-2024, 12:45Good point, wystarczy zrobic sobie w glowie liste pomnikow, ktore zrobily na nas wrazenie i pamietamy - mi na razie przychodzi do glowy tylko pomnik Piotra Skargi w Krakowie przy Kanoniczej, bo podczas studiow lubilem sobie pod nim zapalic![]()

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tu akurat powiedzialbym odwrotnie, ze wszystkie sa pi razy drzwi takie same i niemozebnie nudne (jesli chodzi o JP2).
- Ascetic
Nerwowy pisze: ↑18-07-2024, 14:15Czyli wychodzi na to że taki przyświecał zamysł twórcom większości nowoczesnych "dzieł sztuki" patriotycznej czy też pomników papaja z wiadomego powodu bardzo modnych w ostatnich kilku dekadach, bo większość to niemożebne gówno które faktycznie trudno odzobaczyćŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-07-2024, 12:45Good point, wystarczy zrobic sobie w glowie liste pomnikow, ktore zrobily na nas wrazenie i pamietamy - mi na razie przychodzi do glowy tylko pomnik Piotra Skargi w Krakowie przy Kanoniczej, bo podczas studiow lubilem sobie pod nim zapalic![]()
.
Przypuszczam, że w takim razie piewcy "wyrazistości" przekazu w sztuce, i nie tylko, nie będą mieć problemu z takimi rzeźbami.

Nie będą? Prawda, że nie?
liczę tutaj przede wszystkim na "wolnościowych", którym np. nie przeszkadza kacapowanie, trolling i inne gówna. Bo wiadomo, każdy co tam chce może. To i banderowcy pewnie mogą, mieć swój punkt widzenia, wyrażony tak a nie inaczej? Mogą?
lys på slutten av lys
- Nerwowy
Inaczej, chodzi bardziej o te które przebiły się do szerszej świadomości i stały się memiczne jak jan pancerz trzeci chroniący małe dzieci, czy papaj - Pudzian albo Baron Wojtyła co jedynie udowadnia prawdziwość tej tezy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-07-2024, 14:26Tu akurat powiedzialbym odwrotnie, ze wszystkie sa pi razy drzwi takie same i niemozebnie nudne (jesli chodzi o JP2).
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No tak, pamietam jeszcze tego z Diuny w formie gigaslimaka.Nerwowy pisze: ↑18-07-2024, 14:49Inaczej, chodzi bardziej o te które przebiły się do szerszej świadomości i stały się memiczne jak jan pancerz trzeci chroniący małe dzieci, czy papaj - Pudzian albo Baron Wojtyła co jedynie udowadnia prawdziwość tej tezy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-07-2024, 14:26Tu akurat powiedzialbym odwrotnie, ze wszystkie sa pi razy drzwi takie same i niemozebnie nudne (jesli chodzi o JP2).
-
- mistrz forumowej ceremonii
Kurwa młodego pod jajkami kleszcze się zaczepił tydzień temu. Ściągnąłem go, wsadziłem do próbki i wysłałem do labolatorium na zbadanie. 500 zł takie badanie. Kurwa by się wstydzili w przyapdku niespełna 9 miesiecznego dziecka. Jebać.
Ja tam nigdy boleriozy nie miałem ale mam teorię ,że gorzała i piwo co wleewam je anihiluje. Tyle co posciągałem albo rozdrapałem.......
Ja tam nigdy boleriozy nie miałem ale mam teorię ,że gorzała i piwo co wleewam je anihiluje. Tyle co posciągałem albo rozdrapałem.......
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
-
- rasowy masterfulowicz
Miał ktoś do czynienia z długami po zmarłej osobie? jeśli zrzekłem się spadku zaraz po śmierci i dług praktycznie jest już przedawniony dawno to mam sie przejmować jakimiś pismami kurew co soe obudziły prawie po 10latach?
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zrzekłeś się spadku to możesz mieć to w dupie. Te firmy mogą wysyłać takie zawiadomienia 'na wydrę' - a nuż się ktoś zesra i zapłaci 'żeby mieć spokój'. No chyba, że jednak przytuliłeś po kimś jakieś mieszkanie, a na nim był jakiś wpis w księdze w.? Jeżeli nie, to możesz im pogrozić bezpodstawnym nękaniem. To pismo może od Kruka (Prokura)?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- rasowy masterfulowicz
Nie, od nich https://www.kancelariahtp.com/
Zaraz po śmierci zrzekliśmy się, żadnego mieszkania nie przytuliłem, nie mam nic po tej osobie.Wszedzie czytam jest napisane, że 6lat i dług sie przedawnia po zmarłym a tu już 10lat mineło a te kurwy wysyłają mi takie gówno.I tak jak piszesz, to jest szukanie jeleni
Zaraz po śmierci zrzekliśmy się, żadnego mieszkania nie przytuliłem, nie mam nic po tej osobie.Wszedzie czytam jest napisane, że 6lat i dług sie przedawnia po zmarłym a tu już 10lat mineło a te kurwy wysyłają mi takie gówno.I tak jak piszesz, to jest szukanie jeleni