Jesteś chorym człowiekiem. Można to było naprawdę dobrze i profesjonalnie zrobić, ale widać że to typowy metalowy kurwiszon, któremu tatuaż zrobił jakiś najebany "artysta"- metaluch za 3 lody z połykiem. Jak już się człek decyduje na tatoo, to niech zbiera konkretną kasę i idzie do fachowców, a nie gdzieś do piwnicy za 1/3 ceny... Było już tutaj w tym temacie kilka pięknych prac, co prawda zupełnie nie w moim stylu bo nie interesują mnie diobełki i czaszki, ale doceniam profesjonalizm i prawdziwą sztukę. Do której na pewno nie należy to czarne gówno na plecach. Przejrzyj chłopie na oczy.Czesław pisze:JMotyw z tyłu jest właśnie dużo lepszy, dzięki czarnemu, poszarpanemu tłu. No coś pięknego!
TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: TATUAŻE
- empir
- zahartowany metalizator
pierdolisz bez sensu
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie no, józek ma tutaj rację akurat. Jak jeszcze sam pan sejtan wygląda w miare dobrze tak to "poszarpane" tło którym zachwyca się Czesław jest tak chujowe że aż głowa boli. Wystarczy spojrzec chociażby na częśc w okolicy lędźwi - no co to ma być? Niech sobie dziarają co chcą, jak dla mnie ta panna może miec i motyw z Welcome To Hell na czole, ale żeby bronić wykonania tej dziary to trzeba albo widzieć w życiu dwa tatuaże robione przez pana Zenka za 5 dych albo miec cos z oczami.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
uzasadnijempir pisze:pierdolisz bez sensu
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Josek, przyjdź z matką, podpiszę wam deportację do Izraela.yossarian84 pisze:Jesteś chorym człowiekiem. Można to było naprawdę dobrze i profesjonalnie zrobić, ale widać że to typowy metalowy kurwiszon, któremu tatuaż zrobił jakiś najebany "artysta"- metaluch za 3 lody z połykiem. Jak już się człek decyduje na tatoo, to niech zbiera konkretną kasę i idzie do fachowców, a nie gdzieś do piwnicy za 1/3 ceny... Było już tutaj w tym temacie kilka pięknych prac, co prawda zupełnie nie w moim stylu bo nie interesują mnie diobełki i czaszki, ale doceniam profesjonalizm i prawdziwą sztukę. Do której na pewno nie należy to czarne gówno na plecach. Przejrzyj chłopie na oczy.Czesław pisze:JMotyw z tyłu jest właśnie dużo lepszy, dzięki czarnemu, poszarpanemu tłu. No coś pięknego!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Popieram, biedna okaleczona na całe życie dziewczyna.DCI Hunt pisze:patologia z leksza ;)Nekromantheon pisze:Konkret!!Czesław pisze:Dobra, ale ta to mogła by mi dzieci rodzić:
- empir
Chodzi mi o Twoje ocenianie innych. Nie znasz laski ale na podstawie tatuaża uważasz że jest to "typowy metalowy kurwiszon, któremu tatuaż zrobił jakiś najebany "artysta"- metaluch za 3 lody z połykiem."yossarian84 pisze:uzasadnijempir pisze:pierdolisz bez sensu
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Josek, alvstar, zapytajcie kolegów, którzy już tatuaże maja, to wam powiedzą, że plecy są jeszcze nieskończone :) Co prawda ja bym rozwiązał obramowanie nieco inaczej (brzegi poszarpane bardziej w stylu tkaniny), ale całość bardzo mi się podoba. Preferuję zresztą proste tatuaże, portrety i zdjęcia średnio mnie bawią :) Tak czy siusiak tatuaż robi się dla siebie, i jeśli nie podoba wam się dupa z Venom na całe plecy, to po prostu chuj wam w dupe.
Ja Ci szybko uzasadnię. Za badzo się wczuwasz. Pierdolnąłeś rozprawkę na temat zeszpeconych pleców obcej baby, obrażając przy okazji ją i autora tego czegoś. Prawdopodobnie jesteś jednym z tych , którzy patrzą z zawiścią, zza firanki przez zasrane okno na sąsiadów. Mnie sie też to nie podoba, ale jakie to ma znaczenie? Zrobiła sobie tak, wzruszam ramionami, a nie wyzywam od kurew.yossarian84 pisze:uzasadnijempir pisze:pierdolisz bez sensu
- empir
Za szybko to to nie było bo ja w tym czasie zdążyłem mu uzasadnić, jebnąć szklaneczkę whisky i w innym temacie wrzucić 3 fotki zajebistych bryk ;)535 pisze:
Ja Ci szybko uzasadnię.
Przeczytałem to pierdolenie i niezwłocznie uzasadniłem, więc dla mnie szybko. Poza tym, zdrowie!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
och wybaczcie. napierdalanie na żydów czy murzynów jest w dobrym tonie, ale na metalówkę juz nie wypada.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
hahaha, aleś mi pojechał
jakby to była żydówka na tej fotce i napisałbym, że to żydowsko-metalowy kurwiszon, to nikt by się słowem nie odezwał
a przecież taki Mordehaj z Tel-Awiwu, to też może być fajny chłopak, z którym dobrze się jara blanty, więc ocenianie go z góry jest równie płytkie jak moje ocenianie metalowców
jakby to była żydówka na tej fotce i napisałbym, że to żydowsko-metalowy kurwiszon, to nikt by się słowem nie odezwał
a przecież taki Mordehaj z Tel-Awiwu, to też może być fajny chłopak, z którym dobrze się jara blanty, więc ocenianie go z góry jest równie płytkie jak moje ocenianie metalowców
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Josek, nie odwracaj katolickiego kota do góry ogonem. Mówimy o faktach. Mordehaj może jarać blanty, ale mimo to jest Mordehajem. Dziewczyna z tatuażem nie musi być kurwą.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ocenianie laski po tatuażu to co innego niż ocenianie murzyna po kolorze skóry ;/
- empir
znajdź choć jeden post gdzie ja oceniłem kogoś ze względu na kolor skóry lub brak napletkayossarian84 pisze:hahaha, aleś mi pojechał
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Dobra, potrafię się przyznać do błędu czy głupoty i może faktycznie nie powinienem tak pisac o pannie z powodu tatuażu. Brak gustu i ślepota jeszcze rzeczywiście nie są oznaką kurewstwa. Mnie to osobiście też jebie co kto sobie dziara. Tak samo jebie mnie gdzie się kto urodził i jaki ma kolor skóry. To nie jest tolerancja. To po prostu olewanie kwestii, które nie mają żadnego wpływu na moje życie. Ten tatuaż jest arcychujowy, ale panna może być całkiem w porządku. Skończmy już ten temat.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja nikogo pytac nie muszę. Sprawa jest prosta - masz zajebiscie zaniżone wymagania co do tatuaży. Co do ostatniego zdania to nie będe komentował bo jak tak patrze na to co piszesz to byś chyba i winyl Venom wyruchał jakby miał większą dziurę. Ale taka rozmowa o gustach jest bez sensu. Pozostaja fakty, a fakty sa takie że te dziary zrobione są poprostu chu-jo-wo. Koniec tematu.Czesław pisze:Josek, alvstar, zapytajcie kolegów, którzy już tatuaże maja, to wam powiedzą, że plecy są jeszcze nieskończone :) Co prawda ja bym rozwiązał obramowanie nieco inaczej (brzegi poszarpane bardziej w stylu tkaniny), ale całość bardzo mi się podoba. Preferuję zresztą proste tatuaże, portrety i zdjęcia średnio mnie bawią :) Tak czy siusiak tatuaż robi się dla siebie, i jeśli nie podoba wam się dupa z Venom na całe plecy, to po prostu chuj wam w dupe.
Ostatnio zmieniony 30-06-2012, 23:25 przez Alsvartr, łącznie zmieniany 2 razy.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran