Ciekawostki

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomekw48
w mackach Zła

Re: Ciekawostki

19-07-2025, 20:32

Nie warto.
Po prostu brać z życia ile wlezie.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-07-2025, 20:44

Ojciec roku normalnie xD...no to chlej, cpaj, ruchaj co i kogo popadnie a jak juz bedziesz lezal schorowany i obesrany w wyrku i twoj gowniak bedzie musial warowac przy kochajacym ojcu i sie zamartwiac to mu powiesz "warto bylo" xD
Ja pierdole, za mocno cos ci wedeszedlo ale z zadnym Bogiem nie ma to nic wspolnego.....
woodpecker from space
Awatar użytkownika
tomekw48
w mackach Zła

19-07-2025, 21:28

Nie znasz mnie w realu. Więc Twoja opinia na mój temat jest bezzasadna.
Na jakiej podstawie zakładasz że mój syn będzie musiał się mną zajmować na starość? Daleka droga do tego. On ma dopiero 8 lat. Kocham go z całego serca, ale mam świadomość, że Bóg mi go dał i Bóg może mi go w dowolnym momencie zabrać. Nic na to nie poradzę. Nikt o zdrowych zmysłach nie wie co będzie za kilkanaście, kilkadziesiąt lat.

Dlatego Twoja opinia Tri jest bezzasadna i stereotypowa. Mam w głębokim poważaniu co akurat o tym myślisz. Lepiej się zajmij swoją relacją z Bogiem - stwórcą tego świata. Tkwisz w obłędzie i jesteś głęboko zaprogramowany na przyziemny zwierzęcy matrix. Niby szukasz ale to jeszcze nie to. Wyraź szczerą intencje a zobaczysz jak to wszystko wygląda. Mam nadzieję że Bóg otworzy Tobie słynne trzecie oko.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-07-2025, 22:34

tomekw48 pisze:
Nie znasz mnie w realu. Więc Twoja opinia na mój temat jest bezzasadna.
Na jakiej podstawie zakładasz że mój syn będzie musiał się mną zajmować na starość? Daleka droga do tego. On ma dopiero 8 lat. Kocham go z całego serca, ale mam świadomość, że Bóg mi go dał i Bóg może mi go w dowolnym momencie zabrać. Nic na to nie poradzę. Nikt o zdrowych zmysłach nie wie co będzie za kilkanaście, kilkadziesiąt lat.
Chlopie ale kocopolisz, ja pisze o tym, ze masz dla kogo zyc, czyli, zeby dziecko mialo ojca jak najdluzej a ty smazysz skwary, ze seks, alkohol i rokendrol sie liczy i degradacja ciala. Po tzo ja wogule gadam xDee
tomekw48 pisze:
Dlatego Twoja opinia Tri jest bezzasadna i stereotypowa. Mam w głębokim poważaniu co akurat o tym myślisz. Lepiej się zajmij swoją relacją z Bogiem - stwórcą tego świata. Tkwisz w obłędzie i jesteś głęboko zaprogramowany na przyziemny zwierzęcy matrix. Niby szukasz ale to jeszcze nie to. Wyraź szczerą intencje a zobaczysz jak to wszystko wygląda. Mam nadzieję że Bóg otworzy Tobie słynne trzecie oko.
Ty sie zajmij umiarem, bo mam wrazenie, ze albo pisza ze mna ze 3 rozne osoby albo przysmazyles za bardzo. Co chwile sam sobie zaprzeczasz. Nergala posluchaj lepiej
woodpecker from space
ODPOWIEDZ