Nie warto.
Po prostu brać z życia ile wlezie.
Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tomekw48
- w mackach Zła
Re: Ciekawostki
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ojciec roku normalnie xD...no to chlej, cpaj, ruchaj co i kogo popadnie a jak juz bedziesz lezal schorowany i obesrany w wyrku i twoj gowniak bedzie musial warowac przy kochajacym ojcu i sie zamartwiac to mu powiesz "warto bylo" xD
Ja pierdole, za mocno cos ci wedeszedlo ale z zadnym Bogiem nie ma to nic wspolnego.....
Ja pierdole, za mocno cos ci wedeszedlo ale z zadnym Bogiem nie ma to nic wspolnego.....
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Nie znasz mnie w realu. Więc Twoja opinia na mój temat jest bezzasadna.
Na jakiej podstawie zakładasz że mój syn będzie musiał się mną zajmować na starość? Daleka droga do tego. On ma dopiero 8 lat. Kocham go z całego serca, ale mam świadomość, że Bóg mi go dał i Bóg może mi go w dowolnym momencie zabrać. Nic na to nie poradzę. Nikt o zdrowych zmysłach nie wie co będzie za kilkanaście, kilkadziesiąt lat.
Dlatego Twoja opinia Tri jest bezzasadna i stereotypowa. Mam w głębokim poważaniu co akurat o tym myślisz. Lepiej się zajmij swoją relacją z Bogiem - stwórcą tego świata. Tkwisz w obłędzie i jesteś głęboko zaprogramowany na przyziemny zwierzęcy matrix. Niby szukasz ale to jeszcze nie to. Wyraź szczerą intencje a zobaczysz jak to wszystko wygląda. Mam nadzieję że Bóg otworzy Tobie słynne trzecie oko.
Na jakiej podstawie zakładasz że mój syn będzie musiał się mną zajmować na starość? Daleka droga do tego. On ma dopiero 8 lat. Kocham go z całego serca, ale mam świadomość, że Bóg mi go dał i Bóg może mi go w dowolnym momencie zabrać. Nic na to nie poradzę. Nikt o zdrowych zmysłach nie wie co będzie za kilkanaście, kilkadziesiąt lat.
Dlatego Twoja opinia Tri jest bezzasadna i stereotypowa. Mam w głębokim poważaniu co akurat o tym myślisz. Lepiej się zajmij swoją relacją z Bogiem - stwórcą tego świata. Tkwisz w obłędzie i jesteś głęboko zaprogramowany na przyziemny zwierzęcy matrix. Niby szukasz ale to jeszcze nie to. Wyraź szczerą intencje a zobaczysz jak to wszystko wygląda. Mam nadzieję że Bóg otworzy Tobie słynne trzecie oko.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chlopie ale kocopolisz, ja pisze o tym, ze masz dla kogo zyc, czyli, zeby dziecko mialo ojca jak najdluzej a ty smazysz skwary, ze seks, alkohol i rokendrol sie liczy i degradacja ciala. Po tzo ja wogule gadam xDeetomekw48 pisze: ↑19-07-2025, 21:28Nie znasz mnie w realu. Więc Twoja opinia na mój temat jest bezzasadna.
Ty sie zajmij umiarem, bo mam wrazenie, ze albo pisza ze mna ze 3 rozne osoby albo przysmazyles za bardzo. Co chwile sam sobie zaprzeczasz. Nergala posluchaj lepiejtomekw48 pisze: ↑19-07-2025, 21:28Dlatego Twoja opinia Tri jest bezzasadna i stereotypowa. Mam w głębokim poważaniu co akurat o tym myślisz. Lepiej się zajmij swoją relacją z Bogiem - stwórcą tego świata. Tkwisz w obłędzie i jesteś głęboko zaprogramowany na przyziemny zwierzęcy matrix. Niby szukasz ale to jeszcze nie to. Wyraź szczerą intencje a zobaczysz jak to wszystko wygląda. Mam nadzieję że Bóg otworzy Tobie słynne trzecie oko.
woodpecker from space