Ale, że jak, dzięki danym osobowym właściciela i numerowi nieruchomości pojadą korektorem w księgach wieczystych?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ale oni się będą podszywać i wyłudzać kredyty lub sprzedawać tę nieruchomość, dokładnie też nie wiem bo nie słuchałem uważnie, ale w Teleexpressie o tym ostatnio mówili :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Znowu to samo, bezduszni komornicy i biedni dłużnicy, którzy doprowadzili się do ruiny finansowej tylko dlatego, że ci chuje z izb komorniczych ich stłamsili... straszne, Ewo Drzyzgo do boju!
średnie miesięczne wynagrodzenie komornika to 30 tys zł!
LOL
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nie znam ani jednego komornika, który zarabia miesięcznie połowę tego. Chyba, że się jest komornikiem w Warszawie, tam to pewnie bardziej możliwe, ale po odjęciu kosztów prowadzenia kancelarii i tak wydaje się mało realne. Poza tym po wycofaniu rewirów sporawo starszych stażem komorników rzuciło tą robotę w pizdu i założyli własne firmy windykacyjne. To może obrazować sytuację i realia tego zawodu, obalając tezę o tym, że komornicy to krezusy :)
Ja też nie zamierzam się męczyć do usranej śmierci z tym zawodem, ale jakbym już to rzucał w cholerę to wolałbym wybrać zawód doradcy podatkowego, za dużo zła na świecie... Lepiej wskazywać polskiemu przedsiębiorcy drogę jak robić w wała państwo, a nie być na jego usługach :D
Mam ten przywilej, że puszczam w pracy klientom muzykę, którą sam chcę słuchać. Dresy zniesnamczone, garniaki też. Zresztą, i tak wszyscy przychodzą kupić alkohol, so why bother?
Lykantrop pisze:Nie znam ani jednego komornika, który zarabia miesięcznie połowę tego. Chyba, że się jest komornikiem w Warszawie, tam to pewnie bardziej możliwe, ale po odjęciu kosztów prowadzenia kancelarii i tak wydaje się mało realne. Poza tym po wycofaniu rewirów sporawo starszych stażem komorników rzuciło tą robotę w pizdu i założyli własne firmy windykacyjne. To może obrazować sytuację i realia tego zawodu, obalając tezę o tym, że komornicy to krezusy :)
dobra dobra, non stop jakies aby czarne kruki kupujesz :D
No bo nie oszukujmy się, trzeba być kretynem żeby zacząć studiować coś z listy "na 100% nie będzie po tym pracy w branży", i to są realia, a nie "nie ma pracy dla absolwentów".
Give birth to something dead
Give birth to something old