Chyba tak, bo pamiętam, że kolo z Blaze of Perdition wklejał tu np. zdjęcia ofiar Hłodomora z dorysowanym w fotoszopie chujem na klacie i nawet nie kwiknąłeś.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 18:36A czy w drwieniu i szydzeniu z nieuleczalnie chorych widzisz twierdzące odpowiedzi na swoje pytania?
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Kerosene keeps me warm.
Takie są niestety konsekwencje pewnych zaniechań. https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 0,79cfc278
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Swietnie, ze pamietasz, bo ja akurat nie.83koper83 pisze: ↑03-06-2021, 18:45Chyba tak, bo pamiętam, że kolo z Blaze of Perdition wklejał tu np. zdjęcia ofiar Hłodomora z dorysowanym w fotoszopie chujem na klacie i nawet nie kwiknąłeś.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 18:36A czy w drwieniu i szydzeniu z nieuleczalnie chorych widzisz twierdzące odpowiedzi na swoje pytania?
Raportowales to wtedy?
Nie jestesmy my admini i moderatorzy w stanie wyłapac kazdej gownoburzy.
Do tego sa wlasnie ten przycisk z wykrzyknikiem po prawej na gorze.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To ten, który nabijał się z tragedii DECAPITATED, a potem sam się połamał?83koper83 pisze: ↑03-06-2021, 18:45Chyba tak, bo pamiętam, że kolo z Blaze of Perdition wklejał tu np. zdjęcia ofiar Hłodomora z dorysowanym w fotoszopie chujem na klacie i nawet nie kwiknąłeś.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 18:36A czy w drwieniu i szydzeniu z nieuleczalnie chorych widzisz twierdzące odpowiedzi na swoje pytania?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nikogo nie raportuję. Albo prowadzisz forum black/death metalowe, albo forum Bravo Girl.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 19:13Swietnie, ze pamietasz, bo ja akurat nie.83koper83 pisze: ↑03-06-2021, 18:45Chyba tak, bo pamiętam, że kolo z Blaze of Perdition wklejał tu np. zdjęcia ofiar Hłodomora z dorysowanym w fotoszopie chujem na klacie i nawet nie kwiknąłeś.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 18:36A czy w drwieniu i szydzeniu z nieuleczalnie chorych widzisz twierdzące odpowiedzi na swoje pytania?
Raportowales to wtedy?
Nie jestesmy my admini i moderatorzy w stanie wyłapac kazdej gownoburzy.
Do tego sa wlasnie ten przycisk z wykrzyknikiem po prawej na gorze.
Kerosene keeps me warm.
-
- w mackach Zła
Kogo mam przeprosić, kto z użytkowników forum poczuł się urażony?Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 17:39Mądry człowiek w tym miejscu schyliłby głowę, przeprosił i spytał, czy może pomóc takim ludziom..
Z którego hospicjum są te dzieci, skoro już jesteśmy pewni, że są one chore?
- Najprzewielebniejszy
Skoro nie raportujesz, to nie miej pretensji, ze umknęło uwadze administracji.
OK! Dzięki za przypomnienie!
- Triceratops
Niezle rzeczy, wrucilem z procesji a tu awantura o awanturze, Ciekawe rzeczy sie dziejo.
I bulwersacje o jakas fotke, gdzie nikt tak naprawde nie wie kto to. W kontekscie tej przeczytanej ksiazki Chrisa Wyliego to nawet takie ciekawe jest, ze Monarchia Facebok i reszta internetow napuszcza ludzi na siebie i dzieli wg roznych kryteriow.
I bulwersacje o jakas fotke, gdzie nikt tak naprawde nie wie kto to. W kontekscie tej przeczytanej ksiazki Chrisa Wyliego to nawet takie ciekawe jest, ze Monarchia Facebok i reszta internetow napuszcza ludzi na siebie i dzieli wg roznych kryteriow.
woodpecker from space
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 19:45Skoro nie raportujesz, to nie miej pretensji, ze umknęło uwadze administracji.
W ogóle nie mam o to pretensji.
Kerosene keeps me warm.
- Najprzewielebniejszy
Streścisz? Bo nie zwykłem czytywać onetu.535 pisze: ↑03-06-2021, 18:47Takie są niestety konsekwencje pewnych zaniechań. https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 0,79cfc278
Wróć sobie do pierwszego wejścia kolegi kopera 2x83 wtedy wszystko będzie jasne. Zresztą treść tego artykułu nie ma znaczenia. Sam tytuł jest jednocześnie nawiązaniem, skojarzeniem i wnioskiem. Wierzę, że dasz radę.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 19:55Streścisz? Bo nie zwykłem czytywać onetu.535 pisze: ↑03-06-2021, 18:47Takie są niestety konsekwencje pewnych zaniechań. https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 0,79cfc278
- Najprzewielebniejszy
Przykro mi, nie rozumiem. Urodziłem się prostym czlowiekiem i nawet edukacja tego nie zmieniła.535 pisze: ↑03-06-2021, 19:59Wróć sobie do pierwszego wejścia kolegi kopera 2x83 wtedy wszystko będzie jasne. Zresztą treść tego artykułu nie ma znaczenia. Sam tytuł jest jednocześnie nawiązaniem, skojarzeniem i wnioskiem. Wierzę, że dasz radę.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 19:55Streścisz? Bo nie zwykłem czytywać onetu.535 pisze: ↑03-06-2021, 18:47Takie są niestety konsekwencje pewnych zaniechań. https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 0,79cfc278
Cos nas zabije? Drony? A moze Drone? Jeśli wiesz coś o ewentulanym morderczym spisku w jego wykonaniu, to koniecznie zgłoś to odpowiednim organom. Do tego sa wlasnie ten przycisk z wykrzyknikiem po prawej na gorze.
- Triceratops
Z nergala tez leciala mocna beka jak mial te swoje problemy. Wiem, wiem, glupek, ale jednak. Nie rozumiem o co teraz te bulwersy, niektorzy chyba sie obudzili wczoraj z matrixa.83koper83 pisze: ↑03-06-2021, 18:45Chyba tak, bo pamiętam, że kolo z Blaze of Perdition wklejał tu np. zdjęcia ofiar Hłodomora z dorysowanym w fotoszopie chujem na klacie i nawet nie kwiknąłeś.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 18:36A czy w drwieniu i szydzeniu z nieuleczalnie chorych widzisz twierdzące odpowiedzi na swoje pytania?
woodpecker from space
Musisz z tym jakoś żyć. Nikomu niczego nie będę zgłaszał. Ty tutaj rządzisz, więc rób jak uważasz i bądź konsekwentny, bo ewidentnie z tym masz problem.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 20:12Przykro mi, nie rozumiem. Urodziłem się prostym czlowiekiem i nawet edukacja tego nie zmieniła.
Cos nas zabije? Drony? A moze Drone? Jeśli wiesz coś o ewentulanym morderczym spisku w jego wykonaniu, to koniecznie zgłoś to odpowiednim organom. Do tego sa wlasnie ten przycisk z wykrzyknikiem po prawej na gorze.
- Najprzewielebniejszy
Skoro nie raportujesz, to nie dziw się, że coś umknęło uwadze administracji.
Musisz z tym jakoś żyć.
No ale chwilę...Czy to ja tutaj wpadam od wielkiego dzwonu niczym nalakierowany mikołaj i grożę , że będę zamykał, banował, formatował do piątego pokolenia wstecz? Dejże spokój. Po prostu weź w końcu swój regulamin. Przeczytaj i albo go wypierdol zapominając o sprawie, albo konsekwentnie usuń wszystkich winnych obecnej sytacji na forum. Przecież to bardzo proste.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 20:45Skoro nie raportujesz, to nie dziw się, że coś umknęło uwadze administracji.
Musisz z tym jakoś żyć.
- Najprzewielebniejszy
Ale o co tobie chodzi? o to:
ze zamknalem jeden z tematow o covid (naprawde podobala ci sie taka dyskusja? tak rozmawiaja na codzien ludzie?)
czy to, ze napisalem panaoptykowi, zeby sobie poszedl bo jest glupi? (naprawde uwazasz,ze wrzucanie przez niego wszystkiego z wora antyszepionkowego jest tu potrzebne?)
Czy tez o brak zmiany tematu o at the gates?
Powołujesz sie na regulamin, ktorego sam zapowiedziales, ze nigdy nie przeczytasz?
ze zamknalem jeden z tematow o covid (naprawde podobala ci sie taka dyskusja? tak rozmawiaja na codzien ludzie?)
czy to, ze napisalem panaoptykowi, zeby sobie poszedl bo jest glupi? (naprawde uwazasz,ze wrzucanie przez niego wszystkiego z wora antyszepionkowego jest tu potrzebne?)
Czy tez o brak zmiany tematu o at the gates?
Powołujesz sie na regulamin, ktorego sam zapowiedziales, ze nigdy nie przeczytasz?
O nic mi nie chodzi. To przecież nie ja próbuję robić porządki. Od tego się zaczęło.
Koper chciał przypomnieć kto dojebal się do Scaarpha, ja sobie przypomniałem i dorzuciłem tytuł głupiego artykułu, którego nawet nie czytałem, ale pasował mi sytuacyjnie. Ty natomiast udajesz, że nic z tego nie zrozumiałeś. Nie mam z tym problemu. Spokojnie będę z tym żył. Tego At The Gates faktycznie nie zmieniłeś, bo nie zarejestrowałem? I to nie ja macham tym regulaminem. Nie odwracaj kota ogonem, bo to podobno ja jestem od tego specjalistą. Zdecyduj się też, czy chesz mieć żywe forum z rzucaniem kuflami, czy martwe forum kapusiów lecących z każdym gównem do pani? To bardzo ważne. Ok?Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 19:55Streścisz? Bo nie zwykłem czytywać onetu.535 pisze: ↑03-06-2021, 18:47Takie są niestety konsekwencje pewnych zaniechań. https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 0,79cfc278
Tymczasem życie dopisało nowy scenariusz... komentarze palce lizać.
- Najprzewielebniejszy
Powaznie, nie wiem kto dojebal sie do scaarpha, nie pamietam. moze dlatego tez nie zrozumialem aluzji.535 pisze: ↑03-06-2021, 21:57O nic mi nie chodzi. To przecież nie ja próbuję robić porządki. Od tego się zaczęło.Koper chciał przypomnieć kto dojebal się do Scaarpha, ja sobie przypomniałem i dorzuciłem tytuł głupiego artykułu, którego nawet nie czytałem, ale pasował mi sytuacyjnie. Ty natomiast udajesz, że nic z tego nie zrozumiałeś. Nie mam z tym problemu. Spokojnie będę z tym żył. Tego At The Gates faktycznie nie zmieniłeś, bo nie zarejestrowałem? I to nie ja macham tym regulaminem. Nie odwracaj kota ogonem, bo to podobno ja jestem od tego specjalistą. Zdecyduj się też, czy chesz mieć żywe forum z rzucaniem kuflami, czy martwe forum kapusiów lecących z każdym gównem do pani? To bardzo ważne. Ok?Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-06-2021, 19:55Streścisz? Bo nie zwykłem czytywać onetu.535 pisze: ↑03-06-2021, 18:47Takie są niestety konsekwencje pewnych zaniechań. https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 0,79cfc278
Wyzywanie sie na poziomie penitencjarnym, sugerowanie drugiej osobie samobojstwa w temacie dotyczacy zdrowia, albo jawne obrazanie uwazasz za barowa potyczke z kuflami? Wyzwiska nie świadczą o żywotności forum.
Raportowanie jest narzedziem dla adminow i moderatorow, bedziem to powtarzac do usrania, nie siedzimy tu non stop.
Mozna raportowac, napisac wiadomosc, albo email. Dlatego wszelkie przytyki, gdzies pomiedzy dyskusjami, o slabej moderacji w wiekszosci pozostana bez odzewu, bo ich nikt z nas najpewniej nie przeczyta.
Z jednej strony wrzucajac gdzies tam posty sugerujace poprawe jakosci moderacji pokazujesz,ze jednak chcialbys, by forum mialo sensowniejszy ksztalt, ale z drugiej negujesz narzedzie, ktore by te moderacje usprawniło. To duzo bardziej szkolne jest niz kapowanie z kazdym gownem do pani, nie sadzisz?
A odnosnie regulaminu - dokladnie, odwracasz kota ogonem. Zanegowałes go, nie czytajac nawet, a potem sie na niego powołujesz?