Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: Złote Wary Masterfula 2006
Massacre bardzo ok, szczegolnie Massacre Laswella ;)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Mam nadzieję, że nie ma tam za dużo transgresji, bo jeszcze nie zrozumiem i tylko czas stracę.
The madness and the damage done.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
hehe, no zrobilem to juz o 08:24 ;) obrzucanie gownem, wrzuty itp., to jest do przyjecia, ale klamanie na forum publicznym (ciekawe co sie dzieje na privie, heh) to juz jest przesada,tyle w temacie.
this is a land of wolves now
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a ty burku znow sie wtrącasz tam gdzie nie powinienes, a potem bedziesz płakał, ze sie nabijam z twojego wzrostu...Drone pisze: Jaka małomiasteczkowa, kłamliwa, małostkowa kanalia. Riven, olej tego trola i spuść w kiblu!
no ale co mozesz wiecej, tylko naublizac w necie - bo przecież twarza w twarz jestes nikim :D taki wsiowy Rajtuz, a czekaj Rajtuz tez mieszka na wsi pod Kielcami
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
jeśli chcecie mogę wam w Polsacie sparing zorganizować :)
- Adrian696
przestan, uwierz mi, ze tam nie ma w co jebnac...morbid pisze:jeśli chcecie mogę wam w Polsacie sparing zorganizować :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Przypuszczam, że to skończy się i paroma wrzutami pod moim adresem, ale skoro najzwyczajniej w świecie walnąłeś babola, to nie ma go co bronić i ciągnąć dalej, chyba że rzeczywiście chcesz być kojarzony z kitami.Adrian696 pisze:przestan sie mazac, szkoda czasu - sciagnij cos czego nie znasz... Incantation udało sie poznac - czas na Bolt Thrower albo MassacreRiven pisze:sprostowalem tylko klamstwo ktore rozpowszechniasz na moj temat, zeby potem uzyc jako "argumentu" gdy juz nie bedzie cie stac na cokolwike innego niz ad hominem, tyle wystarczy 'polemiki' z toba.
- Grindead
- postuje jak opętany!
boroowa pisze:ROTFLtwoja_stara_trotzky pisze:dla mnie w hit lata:
JA JEBIE ;DDDDDDDDDDDDDDDDDIRONMIL pisze:Słucham tej nowej Sepultury - bardziej mi się miejscami z Die Krupps kojarzy niż ze Slayerem (właśnie leci Just One Fix).
faktycznie hit. rozdal!
+ 1 :)
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie chce mi się wierzyć, że Maria powiedział to 100% serio... ale jeżeli tak.. to...

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- mistrz forumowej ceremonii
no lol,ale punktujecie go jakby wam jebnal ostatniego browara z lodówki:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Castor
- weteran forumowych bitew
Nie mogłem się powstrzymać. Co za brednie!antek_cryst pisze:Dla mnie Mayhem to przede wszystkim GDoW i [nieco mniej] Chimera. Ich wczesne, te najbardziej kultowe nagrania to IMO zwykłe pobrzękiwanie do którego dorobiono ideologię, takie nastoletnie garażowe popiardywanie podlane trupem. Ani tam zła, ani mroku, ani mrozu. W zasadzie to nichuja tam nie ma, poza dorabianiem ideologii do braku pojęcia o obsłudze instrumentów.
Cały bajer z mejhemem polega na tym, że większość ich aktualnych fanów, w czasach największej "pozamuzycznej" aktywności panów muzykantów miała po 12-13 lat i strasznie wszystkich jarał fakt, że gdzieś tam ktoś tam kogoś zajebał, ktoś se w łeb palnął, że jakaś sałatka, naszyjniki i inne sritupitu. A że grać nie potrafili jeden z drugim? A chuj z graniem! Ważne, że jest mrok i szatan. Tu nie o treść idzie, jeno o otoczkę
IMO mayhem to najbardziej przereklamowany zespół w historii black metalu.

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Chyba po raz pierwszy mogę zgodzić się z Castorem. Moment jakże historyczny, więc trzeba pierdolnąc pod niego conajmniej setę.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- empir
Moment historyczny ponieważ wielokrotny laureat w końcu sam namaścił swojego następce ;)
-
przerklamowany,gdzie tu porzadna muzyka do chuja.sprzedam De mysteriis dom sathanas anti-mosh 006,Dsp,pierwsze bicie30 zl.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Castor
Na zdrowie!!! ;)Alsvartr pisze:Chyba po raz pierwszy mogę zgodzić się z Castorem. Moment jakże historyczny, więc trzeba pierdolnąc pod niego conajmniej setę.
Ale chyba przesadziłeś, że to pierwszy raz:D Chyba nie jest aż tak źle? ;)

- Scaarph
biorę.[V] pisze:przerklamowany,gdzie tu porzadna muzyka do chuja.sprzedam De mysteriis dom sathanas anti-mosh 006,Dsp,pierwsze bicie30 zl.
- H-K44
Biorę. Dam 40. ;-)Scaarph pisze:biorę.[V] pisze:przerklamowany,gdzie tu porzadna muzyka do chuja.sprzedam De mysteriis dom sathanas anti-mosh 006,Dsp,pierwsze bicie30 zl.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
juz wyslalem.nówka w folii, jakby co.co tam bede takie pobrzdekiwania kurwa na pólce trzymal.Scaarph pisze:biorę.[V] pisze:przerklamowany,gdzie tu porzadna muzyka do chuja.sprzedam De mysteriis dom sathanas anti-mosh 006,Dsp,pierwsze bicie30 zl.
- Bloodcult
jakby był autograf Euronymousa na niej to może bym i wziął za tyle...[V] pisze:przerklamowany,gdzie tu porzadna muzyka do chuja.sprzedam De mysteriis dom sathanas anti-mosh 006,Dsp,pierwsze bicie30 zl.