ZOSTAŁEM OJCEM!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ZOSTAŁEM OJCEM!
to będziesz następny :D
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
No, obrodzilo ostatnio.Bezdech pisze:Również serdecznie gratuluję. Nie tylko tobie się z resztą tak powodzi, bo jak przed chwilą przeczytałem:
"Ma dopiero 3 tygodnie, jeśli rzeczywiście wdał się w tatę, to brak powodzeniu u kobiet na pewno mu nie grozi. – Jest piękny jak ojciec! Wykapany tata! – powiedziała w TVP Info Jolanta Kwaśniewska (58 l.) która nie może się nachwalić małego Ignasia Kalisza."
SE
Gratuluje po calosci, ale nie zazdroszcze ;)
-
- weteran forumowych bitew
Ja się boje być tatą mianowicie chodzi o te setki płyt na półce.Są jakieś zabezpieczenia do szafek itp ?
- lucass
Są, ale jak bedzie chciał/a posłuchać dobrego metalu to i zabezpieczenia nie pomogą.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Sa. Gorzej ze skutecznoscia :DPureHate pisze:Ja się boje być tatą mianowicie chodzi o te setki płyt na półce.Są jakieś zabezpieczenia do szafek itp ?
- Lykantrop
Na takie zabezpieczanie kolekcji stać by było tylko Mariana. Ale jego syn jeszcze przed opuszczeniem łona matki wiedział, że od płyt ojca trzeba się trzymać z daleka.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Drut kolczasty pod wysokim napięciem myślę, że mógłby się sprawdzić...PureHate pisze:Ja się boje być tatą mianowicie chodzi o te setki płyt na półce.Są jakieś zabezpieczenia do szafek itp ?
all the monsters will break your heart
-
Właśnie miedzy innymi dlatego jestem na nie jeżeli chodzi o dzieci no chyba,że wykręce klameczki z kredensu.
- COFFIN
Bezpiecznie jest do czasu, jak dzieciak jeszcze nie dosięga do biurka:D
'Come the Blessed Madness'
-
Ja naszczęscie mam gablotke zaszkoloną z takimi drzwiami że tylko klamką można otworzyć.
- harvestman
Wystarczy odpowiednie podejście do dziecka i powtarzanie że tych rzeczy się nie rusza. Sprawdziłem, przez 4 lata nic niepokojącego się nie działo więc twierdzę że działa :)nicram pisze:Drut kolczasty pod wysokim napięciem myślę, że mógłby się sprawdzić...PureHate pisze:Ja się boje być tatą mianowicie chodzi o te setki płyt na półce.Są jakieś zabezpieczenia do szafek itp ?
- COFFIN
- harvestman
.COFFIN pisze:Gorzej, jak się ma kolumny podłogowe:P
W tej kwestii również nie odnotowałem problemów, metoda jak wyżej.
- COFFIN
Podejście mam dobre, ale to małe tornado ma taki charakter, jak ja - ciężko za nim dogonić. W sumie wyciągnął mi ostatnio z szafy koszulkę Malignant Voices, więc trzeba mu pyknąć fotę:)
-
Akurat kolumny to chuj,ale jakbym miał szukać na nowo tych first pressów które zbierałem przez lata a teraz rozpierdolone przez malucha to chyba by mnie rozkurwiło.COFFIN pisze:Gorzej, jak się ma kolumny podłogowe:P
- COFFIN
A to już Morbid Marcin opowiadał, jak mu syn coś tam wylał na parę ciekawych płyt;) generalnie - im wyżej, tym lepiej;>
- harvestman
Swojej córki też raczej Zefirem nazwać nie mogę :) Warto jednak uzbroić się w cierpliwość, jak się pózniej patrzy na całe płyty, głośniki i do tego szczęśliwe dziecko to człowiek wie że było warto :)
-
Napewno dziecko to fajna sprawa o ile płyty są całe.Ale ja naszczęście jeszcze niemam i teraz pieje 6 piwo i słucham venom to je to.
- Castor
Ja zainstaluje pancerne szyby. Tak na wszelki wypadek ;) Mam na to jeszcze trochę czasu, tzn do momentu kiedy sama zacznie się przemieszczać :)
Gratuluje!Rattlehead pisze:Dziś o 10:55 pojawił się on. 3,5 kg żywej wagi i 54 cm wzrostu. Piękna data, kojarzona z narodzinami Kazia Deyny, wyczuwam duże pieniądze i ogromny transfer. Jestem zajebiście szczęśliwy!
Oczywiście, że niemożliwe, ale uważać trzeba. Karmienie piersią od tego nie uchroni ;)535 pisze:Chwilę mnie nie było, a tu Kolega Castor się znowu pojawił w tym temacie. Policzyłem szybko na palcach i myślę... nie no kurwa niemożliwe.

-
http://bezpiecznydzieciak.pl/pol_m_Zabe ... d-284.html proszę jednak są takie bajery.