Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: Masa mode ON ;)
tak samo nie bylbym pewien czy paker nie zdziala nic na kolkach. takie jakies freaki z linkow tez juz bym pominal. jebac, move on.
- Shamrock
- zaczyna szaleć
bcaa jest fajne, i chuj
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oczywiscie rozmawiamy o amatorce a nie pro, wiadomo, ze pro to tylko zelazo ale nie ma co tam mocno deprecjonowac BW wzgledem zelaza ;) Kolka dobrze daja w pizde, czlowiek zdaje sobie wtedy sprawe z wlasnych ulomnosci ;) Ja sobie kupilem kolka i jestem zadowolony zajebiscie ;)zekke pisze:tak samo nie bylbym pewien czy paker nie zdziala nic na kolkach. takie jakies freaki z linkow tez juz bym pominal. jebac, move on.

http://www.mtidea.pl/index.php/produkty/trpower-detail
woodpecker from space
- zekke
ja pierdole. a w polsce panienki nie pojda na silke bo im 'muly urosna'
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Czy w twoim świecie wszyscy powinni chodzić na siłownię ;)?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- zekke
wkleilem zajebiscie seksowna laske z perfekcyjnym tylkiem i wysmialem mega chujowe podejscie przecietnej kobiety, wiec co to za pytanie? kazdy powinien o siebie dbac, nie mam szacunku do grubasow/szkieletow.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ok, nie mam dalszych pytań.
- Clochard
Moja gruba pięść by Cię nauczyła szacunku :Dzekke pisze:wkleilem zajebiscie seksowna laske z perfekcyjnym tylkiem i wysmialem mega chujowe podejscie przecietnej kobiety, wiec co to za pytanie? kazdy powinien o siebie dbac, nie mam szacunku do grubasow/szkieletow.
- zekke
<ziewa>
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
zekke pisze:wkleilem zajebiscie seksowna laske z perfekcyjnym tylkiem i wysmialem mega chujowe podejscie przecietnej kobiety, wiec co to za pytanie? kazdy powinien o siebie dbac, nie mam szacunku do grubasow/szkieletow.
o to to, jak ktoś jest zdrowy i młody a nie ćwiczy, to nie zasługuje na szacunek.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- mistrz forumowej ceremonii
poległem :DOnly_True_Believers pisze: o to to, jak ktoś jest zdrowy i młody a nie ćwiczy, to nie zasługuje na szacunek.
-
- postuje jak opętany!
Potwierdza się to, o czym niektórzy piszą już od dawna. Mężczyźni w Europie niewieścieją. To nie jest osobisty przytyk do kolegi Zekke, który jedynie stara się poprawić wygląd swoich mięśni, a to w umiarkowanym zakresie wcale nie jest złe. Ale wielu delikwentów dba o swoje ciała tak, jakby mieli zamiar wystawić się na sprzedaż handlarzom organów. Solarium, żel na włosy, mani- i pedi-cure, różne dziwne kremy i inne specyfiki oraz zabiegi do tej pory stosowane wyłącznie przez kobiety - a w wielu przypadkach na tym się nie kończy. Co więcej, także tematy do rozmowy i poglądy tacy mają typowe dla kobiet. Ale zostawmy to, bo to przecież temat o mięśniach.zekke pisze:wkleilem zajebiscie seksowna laske z perfekcyjnym tylkiem i wysmialem mega chujowe podejscie przecietnej kobiety, wiec co to za pytanie? kazdy powinien o siebie dbac, nie mam szacunku do grubasow/szkieletow.
Ja nie odczuwam dezaprobaty ani wobec grubasów, ani szkieletorów. Natomiast bywa, że irytują mnie kolesie zbudowani jak kulturyści, którzy gorzej umięśnionymi gardzą, natomiast ćwiczą dokładnie takimi samymi ciężarami, jak i lalunie, które na tę muskulaturę lecą. A sztangę biorą do łapki tak, jakby nigdy w życiu kobiety nie mieli:) Poważnie mówiąc - dla mnie rzeżba mięśni ani ich masa nie mają żadnego znaczenia. Liczą się tylko konkretne cechy motoryczne mięśni, jak siła, dynamika i wytrzymałość, a te nie są widoczne dla oczu.
Tak więc ostrożnie z ocenianiem grubych i chudych - oni mogą być znacznie silniejsi od Was!
In God We Trust
-
poubieralbym to w troche inne slowa ale w zasadzie moge przyznac ci racje. Poza tym ie zapominajmy ze wielu osiedlowych pakerów a nawet personalnych trenerów pracujacych dla gwiazd show biznesu to zwykle tloki które nie potrafia skeic jednego sensownego zdania.Agony pisze:Potwierdza się to, o czym niektórzy piszą już od dawna. Mężczyźni w Europie niewieścieją. To nie jest osobisty przytyk do kolegi Zekke, który jedynie stara się poprawić wygląd swoich mięśni, a to w umiarkowanym zakresie wcale nie jest złe. Ale wielu delikwentów dba o swoje ciała tak, jakby mieli zamiar wystawić się na sprzedaż handlarzom organów. Solarium, żel na włosy, mani- i pedi-cure, różne dziwne kremy i inne specyfiki oraz zabiegi do tej pory stosowane wyłącznie przez kobiety - a w wielu przypadkach na tym się nie kończy. Co więcej, także tematy do rozmowy i poglądy tacy mają typowe dla kobiet. Ale zostawmy to, bo to przecież temat o mięśniach.zekke pisze:wkleilem zajebiscie seksowna laske z perfekcyjnym tylkiem i wysmialem mega chujowe podejscie przecietnej kobiety, wiec co to za pytanie? kazdy powinien o siebie dbac, nie mam szacunku do grubasow/szkieletow.
Ja nie odczuwam dezaprobaty ani wobec grubasów, ani szkieletorów. Natomiast bywa, że irytują mnie kolesie zbudowani jak kulturyści, którzy gorzej umięśnionymi gardzą, natomiast ćwiczą dokładnie takimi samymi ciężarami, jak i lalunie, które na tę muskulaturę lecą. A sztangę biorą do łapki tak, jakby nigdy w życiu kobiety nie mieli:) Poważnie mówiąc - dla mnie rzeżba mięśni ani ich masa nie mają żadnego znaczenia. Liczą się tylko konkretne cechy motoryczne mięśni, jak siła, dynamika i wytrzymałość, a te nie są widoczne dla oczu.
Tak więc ostrożnie z ocenianiem grubych i chudych - oni mogą być znacznie silniejsi od Was!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- zekke
co za belkot. silownie zestawilc z solarium, zelem i pedicure to trzeba miec talent. 2 czesc posta to jeszcze wiekszy belkot, az szkoda odpisywac w dluzszym poscie.
szkielety jak szkielety, ale tlustymi swiniami gardze, niezaleznie od plci. kazda inteligentna osoba dba o swoja zewnetrzna powloke, jesli ktos nie cierpi na nie wiadomo jakie choroby i jest leniwa, obzerajaca sie tlusta dupa to nie zasluguje na szacunek.
szkielety jak szkielety, ale tlustymi swiniami gardze, niezaleznie od plci. kazda inteligentna osoba dba o swoja zewnetrzna powloke, jesli ktos nie cierpi na nie wiadomo jakie choroby i jest leniwa, obzerajaca sie tlusta dupa to nie zasluguje na szacunek.
Ostatnio zmieniony 05-07-2012, 20:27 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
-
hahaha
wspólczuje.
wspólczuje.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
@Zekke:
Szkoda, że skąpisz mi swojego cennego czasu. Chętnie dowiedziałbym się, jakie nieścisłości wychwyciłeś w drugiej częsci posta? Bo ja nadal chę uczyć się nowych rzeczy.
Pierwsza część to były luźne dywagacje, nie związane bezpośrednio z tematem siłowni, ale widzę, że przypadkiem uderzyłem w czuły punkt:)
Szkoda, że skąpisz mi swojego cennego czasu. Chętnie dowiedziałbym się, jakie nieścisłości wychwyciłeś w drugiej częsci posta? Bo ja nadal chę uczyć się nowych rzeczy.
Pierwsza część to były luźne dywagacje, nie związane bezpośrednio z tematem siłowni, ale widzę, że przypadkiem uderzyłem w czuły punkt:)
In God We Trust
- zekke
Agony - nawet jakbym chcial to powaznie - pojechales takimi wyswiechtanymi sloganami i cliche ze nie zostawiles zadnego miejsca na dyskusje.
Vulture - mi wspolczujesz? nie badz smieszny V, jestes swiatowym centrum empatii dla prosiakow czy jak? jesli ktos jest taki jak opisalem wyzej i nic z tym nie robi to nie chce miec z nim doczynienia bo wiem ze nie bedzie zadnego wspolnego mianownika, jedynie moge go/ją tolerowac ze wzgledow zawodowych lub towarzyskich.
Vulture - mi wspolczujesz? nie badz smieszny V, jestes swiatowym centrum empatii dla prosiakow czy jak? jesli ktos jest taki jak opisalem wyzej i nic z tym nie robi to nie chce miec z nim doczynienia bo wiem ze nie bedzie zadnego wspolnego mianownika, jedynie moge go/ją tolerowac ze wzgledow zawodowych lub towarzyskich.
- Clochard
Jesteś głupi jak torba :Dzekke pisze:Agony - nawet jakbym chcial to powaznie - pojechales takimi wyswiechtanymi sloganami i cliche ze nie zostawiles zadnego miejsca na dyskusje.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Dylan wie co jest na rzeczy jeżeli chodzi o dźwiganie żelastwa ;) od 1:30.
- zekke
przedewszystkim jestem za stary aby wdawac sie w dyskusje z idiota nie majacym nic do powiedzenia, zwlaszcza w internecie, takze spłyń.maciej pisze:Jesteś głupi jak torba :Dzekke pisze:Agony - nawet jakbym chcial to powaznie - pojechales takimi wyswiechtanymi sloganami i cliche ze nie zostawiles zadnego miejsca na dyskusje.
wiesz co jest najlepsze w tym stand upie? ze gdyby ktos powiedzial DOKLADNIE to samo na jakims wykladzie, powaznym tonem etc - wszyscy biliby brawo i nikt by sie nie smial.Alsvartr pisze:
Dylan wie co jest na rzeczy jeżeli chodzi o dźwiganie żelastwa ;) od 1:30.
Ostatnio zmieniony 05-07-2012, 20:38 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.