Masa mode ON ;)

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

Re: Masa mode ON ;)

04-07-2012, 23:11

tak samo nie bylbym pewien czy paker nie zdziala nic na kolkach. takie jakies freaki z linkow tez juz bym pominal. jebac, move on.
Awatar użytkownika
Shamrock
zaczyna szaleć

04-07-2012, 23:42

bcaa jest fajne, i chuj
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-07-2012, 08:58

zekke pisze:tak samo nie bylbym pewien czy paker nie zdziala nic na kolkach. takie jakies freaki z linkow tez juz bym pominal. jebac, move on.
Oczywiscie rozmawiamy o amatorce a nie pro, wiadomo, ze pro to tylko zelazo ale nie ma co tam mocno deprecjonowac BW wzgledem zelaza ;) Kolka dobrze daja w pizde, czlowiek zdaje sobie wtedy sprawe z wlasnych ulomnosci ;) Ja sobie kupilem kolka i jestem zadowolony zajebiscie ;)
Obrazek
http://www.mtidea.pl/index.php/produkty/trpower-detail
woodpecker from space
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

05-07-2012, 17:51

ja pierdole. a w polsce panienki nie pojda na silke bo im 'muly urosna'
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

05-07-2012, 18:03

Czy w twoim świecie wszyscy powinni chodzić na siłownię ;)?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

05-07-2012, 18:18

wkleilem zajebiscie seksowna laske z perfekcyjnym tylkiem i wysmialem mega chujowe podejscie przecietnej kobiety, wiec co to za pytanie? kazdy powinien o siebie dbac, nie mam szacunku do grubasow/szkieletow.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

05-07-2012, 19:12

Ok, nie mam dalszych pytań.
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

05-07-2012, 19:23

zekke pisze:wkleilem zajebiscie seksowna laske z perfekcyjnym tylkiem i wysmialem mega chujowe podejscie przecietnej kobiety, wiec co to za pytanie? kazdy powinien o siebie dbac, nie mam szacunku do grubasow/szkieletow.
Moja gruba pięść by Cię nauczyła szacunku :D
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

05-07-2012, 19:33

<ziewa>
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

05-07-2012, 19:41

zekke pisze:wkleilem zajebiscie seksowna laske z perfekcyjnym tylkiem i wysmialem mega chujowe podejscie przecietnej kobiety, wiec co to za pytanie? kazdy powinien o siebie dbac, nie mam szacunku do grubasow/szkieletow.

o to to, jak ktoś jest zdrowy i młody a nie ćwiczy, to nie zasługuje na szacunek.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

05-07-2012, 19:44

Only_True_Believers pisze: o to to, jak ktoś jest zdrowy i młody a nie ćwiczy, to nie zasługuje na szacunek.
poległem :D
Agony
postuje jak opętany!

05-07-2012, 20:17

Potwierdza się to, o czym niektórzy piszą już od dawna. Mężczyźni w Europie niewieścieją. To nie jest osobisty przytyk do kolegi Zekke, który jedynie stara się poprawić wygląd swoich mięśni, a to w umiarkowanym zakresie wcale nie jest złe. Ale wielu delikwentów dba o swoje ciała tak, jakby mieli zamiar wystawić się na sprzedaż handlarzom organów. Solarium, żel na włosy, mani- i pedi-cure, różne dziwne kremy i inne specyfiki oraz zabiegi do tej pory stosowane wyłącznie przez kobiety - a w wielu przypadkach na tym się nie kończy. Co więcej, także tematy do rozmowy i poglądy tacy mają typowe dla kobiet. Ale zostawmy to, bo to przecież temat o mięśniach.

Ja nie odczuwam dezaprobaty ani wobec grubasów, ani szkieletorów. Natomiast bywa, że irytują mnie kolesie zbudowani jak kulturyści, którzy gorzej umięśnionymi gardzą, natomiast ćwiczą dokładnie takimi samymi ciężarami, jak i lalunie, które na tę muskulaturę lecą. A sztangę biorą do łapki tak, jakby nigdy w życiu kobiety nie mieli:) Poważnie mówiąc - dla mnie rzeżba mięśni ani ich masa nie mają żadnego znaczenia. Liczą się tylko konkretne cechy motoryczne mięśni, jak siła, dynamika i wytrzymałość, a te nie są widoczne dla oczu.

Tak więc ostrożnie z ocenianiem grubych i chudych - oni mogą być znacznie silniejsi od Was!
In God We Trust
[V]

05-07-2012, 20:23

Agony pisze:
Potwierdza się to, o czym niektórzy piszą już od dawna. Mężczyźni w Europie niewieścieją. To nie jest osobisty przytyk do kolegi Zekke, który jedynie stara się poprawić wygląd swoich mięśni, a to w umiarkowanym zakresie wcale nie jest złe. Ale wielu delikwentów dba o swoje ciała tak, jakby mieli zamiar wystawić się na sprzedaż handlarzom organów. Solarium, żel na włosy, mani- i pedi-cure, różne dziwne kremy i inne specyfiki oraz zabiegi do tej pory stosowane wyłącznie przez kobiety - a w wielu przypadkach na tym się nie kończy. Co więcej, także tematy do rozmowy i poglądy tacy mają typowe dla kobiet. Ale zostawmy to, bo to przecież temat o mięśniach.

Ja nie odczuwam dezaprobaty ani wobec grubasów, ani szkieletorów. Natomiast bywa, że irytują mnie kolesie zbudowani jak kulturyści, którzy gorzej umięśnionymi gardzą, natomiast ćwiczą dokładnie takimi samymi ciężarami, jak i lalunie, które na tę muskulaturę lecą. A sztangę biorą do łapki tak, jakby nigdy w życiu kobiety nie mieli:) Poważnie mówiąc - dla mnie rzeżba mięśni ani ich masa nie mają żadnego znaczenia. Liczą się tylko konkretne cechy motoryczne mięśni, jak siła, dynamika i wytrzymałość, a te nie są widoczne dla oczu.

Tak więc ostrożnie z ocenianiem grubych i chudych - oni mogą być znacznie silniejsi od Was!
poubieralbym to w troche inne slowa ale w zasadzie moge przyznac ci racje. Poza tym ie zapominajmy ze wielu osiedlowych pakerów a nawet personalnych trenerów pracujacych dla gwiazd show biznesu to zwykle tloki które nie potrafia skeic jednego sensownego zdania.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

05-07-2012, 20:25

co za belkot. silownie zestawilc z solarium, zelem i pedicure to trzeba miec talent. 2 czesc posta to jeszcze wiekszy belkot, az szkoda odpisywac w dluzszym poscie.

szkielety jak szkielety, ale tlustymi swiniami gardze, niezaleznie od plci. kazda inteligentna osoba dba o swoja zewnetrzna powloke, jesli ktos nie cierpi na nie wiadomo jakie choroby i jest leniwa, obzerajaca sie tlusta dupa to nie zasluguje na szacunek.
Ostatnio zmieniony 05-07-2012, 20:27 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
[V]

05-07-2012, 20:26

hahaha

wspólczuje.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Agony
postuje jak opętany!

05-07-2012, 20:28

@Zekke:
Szkoda, że skąpisz mi swojego cennego czasu. Chętnie dowiedziałbym się, jakie nieścisłości wychwyciłeś w drugiej częsci posta? Bo ja nadal chę uczyć się nowych rzeczy.

Pierwsza część to były luźne dywagacje, nie związane bezpośrednio z tematem siłowni, ale widzę, że przypadkiem uderzyłem w czuły punkt:)
In God We Trust
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

05-07-2012, 20:32

Agony - nawet jakbym chcial to powaznie - pojechales takimi wyswiechtanymi sloganami i cliche ze nie zostawiles zadnego miejsca na dyskusje.

Vulture - mi wspolczujesz? nie badz smieszny V, jestes swiatowym centrum empatii dla prosiakow czy jak? jesli ktos jest taki jak opisalem wyzej i nic z tym nie robi to nie chce miec z nim doczynienia bo wiem ze nie bedzie zadnego wspolnego mianownika, jedynie moge go/ją tolerowac ze wzgledow zawodowych lub towarzyskich.
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

05-07-2012, 20:34

zekke pisze:Agony - nawet jakbym chcial to powaznie - pojechales takimi wyswiechtanymi sloganami i cliche ze nie zostawiles zadnego miejsca na dyskusje.

Vulture - mi wspolczujesz? nie badz smieszny V, jestes swiatowym centrum empatii dla prosiakow czy jak? jesli ktos jest taki jak opisalem wyzej i nic z tym nie robi to nie chce miec z nim doczynienia bo wiem ze nie bedzie zadnego wspolnego mianownika, jedynie moge go/ją tolerowac ze wzgledow zawodowych lub towarzyskich.
Jesteś głupi jak torba :D
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

05-07-2012, 20:34

Dylan wie co jest na rzeczy jeżeli chodzi o dźwiganie żelastwa ;) od 1:30.
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

05-07-2012, 20:36

maciej pisze:
zekke pisze:Agony - nawet jakbym chcial to powaznie - pojechales takimi wyswiechtanymi sloganami i cliche ze nie zostawiles zadnego miejsca na dyskusje.

Jesteś głupi jak torba :D
przedewszystkim jestem za stary aby wdawac sie w dyskusje z idiota nie majacym nic do powiedzenia, zwlaszcza w internecie, takze spłyń.
Alsvartr pisze:

Dylan wie co jest na rzeczy jeżeli chodzi o dźwiganie żelastwa ;) od 1:30.
wiesz co jest najlepsze w tym stand upie? ze gdyby ktos powiedzial DOKLADNIE to samo na jakims wykladzie, powaznym tonem etc - wszyscy biliby brawo i nikt by sie nie smial.
Ostatnio zmieniony 05-07-2012, 20:38 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ