Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Zejdź na ziemię. Przecież Ty każdą swoją wypowiedź musisz zatytułować jakimś "popisem erudycji", bo inaczej nikt nie zorientowałby się, że ona nim jest.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
nagrobek pisze:moze chodziło o Popiełuszkę
tatuaże to zło. zło i patologia.zwłaszcza w death metalu!
u monarchistów, kimkolwiek by oni we współczesnym świecie byli oraz w systemie nakazowo-zakazowym zło czai się wszędzie. dzieci chodzą na smyczach, a żony siedzą w kuchni. cicho i spolegliwie. panicho pachnie za to swoimi jołtiubowymi mondrościami od pana brałna i innych salonowców-kanapowców.
a co do def metalu. to tylko przykrywka jest coby wtłoczyć co ciekawsze wizje świata. tego złego. świata. oczywiście ;-0
lys på slutten av lys
- Ascetic
czego? kurwa? ;-)Pacjent pisze:Zejdź na ziemię. Przecież Ty każdą swoją wypowiedź musisz zatytułować jakimś "popisem erudycji", bo inaczej nikt nie zorientowałby się, że ona nim jest.
lys på slutten av lys
- nicram
Chyba bredzisz uglaczku. Ostracyzm i nie podawanie ręki to dehumanizacja? Wręcz odwrotnie. To założenie, że takiego osobnika może do głębi dotknąć i spowodować refleksję, a może nawet zmianę.uglak pisze:no i ten slynny z UW na temat nienawisci do osob o innych pogladach sprawdza sie doskonale. dehumanizacja jak nic.nicram pisze:Uważam, że podobnym indywiduom nie podaje się ręki na powitanie. I zasługują oni tylko na towarzyski ostracyzm.
all the monsters will break your heart
- nicram
Hahaha też nie wiem o co koledze, ze szpitala chodzi. :-))) Chyba próbował zastawić pułapkę po czym sam w nią wpadł. :-)Ascetic pisze:czego? kurwa? ;-)Pacjent pisze:Zejdź na ziemię. Przecież Ty każdą swoją wypowiedź musisz zatytułować jakimś "popisem erudycji", bo inaczej nikt nie zorientowałby się, że ona nim jest.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
O jasny huj co tu sie odpierdala, metalowcy na metalowym forum bronio pederastow i walcza o homotolerancje. Swiat sie konczy, jezeli to prognoza to rok 2019 bedzie bardzo rakotworczy.
Zalecam tulejki dystansowe wprost ze sklepu metalowego

Minister farmacji i zdrowia publicznego przypomina: tulejka zapobiega stulejce zapewniajac odpowiedni dystans.
Zalecam tulejki dystansowe wprost ze sklepu metalowego

Minister farmacji i zdrowia publicznego przypomina: tulejka zapobiega stulejce zapewniajac odpowiedni dystans.
woodpecker from space
- Ascetic
@tri
czytasz niedokładnie. tam kiepska rozdzielczość. tu nie doczytane ;-)
jeżeli chodzi o mnie to jedyne czego bronię to pro-niemieckości w kontrze do pro-sowietyzacji na right'side. to tak wchodząc w głąb, że tak to ujmę.
no i tego, że będę mógł sobie swobodnie dehumanizować. sprytne to jest. a dopiero niedawno odkryte.
a reszta (np. weganie, kolarze, malarze) mnie wali ;-)
ju'noł?
czytasz niedokładnie. tam kiepska rozdzielczość. tu nie doczytane ;-)
jeżeli chodzi o mnie to jedyne czego bronię to pro-niemieckości w kontrze do pro-sowietyzacji na right'side. to tak wchodząc w głąb, że tak to ujmę.
no i tego, że będę mógł sobie swobodnie dehumanizować. sprytne to jest. a dopiero niedawno odkryte.
a reszta (np. weganie, kolarze, malarze) mnie wali ;-)
ju'noł?
Ostatnio zmieniony 28-01-2019, 18:58 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
-
- postuje jak opętany!
Dokładnie, rączki opadają.Triceratops pisze:O jasny huj co tu sie odpierdala, metalowcy na metalowym forum bronio pederastow i walcza o homotolerancje. Swiat sie konczy, jezeli to prognoza to rok 2019 bedzie bardzo rakotworczy.

Tak powinno być na forum, a nie...
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Pan Dziennikarz nie napisałby "z tad", ale zawsze mogę się mylić :>
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Być może to przez nerwy, metal to wojna a wrogowie podziemia wszędzie zawiązują spiski.
Stąd jest "z tad" a nie "zstad".
Stąd jest "z tad" a nie "zstad".
Jebać żuli.
- Sybir
Bez przesady. Powoływanie się na ferwor walki przy tłumaczeniu się z byków ortograficznych/składniowych/itp. imho w sposób oczywisty dyskwalifikuje z dyskusji (i odbiera mandat rozmówcy :D). Nic nie stoi na przeszkodzie, by przeczytać swoje wypociny przed klepnięciem "Wyślij", to najprostsza z zasad.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Tad, to kapela ze Seattle.Sybir pisze:Pan Dziennikarz nie napisałby "z tad", ale zawsze mogę się mylić :>
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
O, to już ma jakiś sens. Ale czy zespół ten gra black metal?
- Medard
Sybir pisze:O, to już ma jakiś sens. Ale czy zespół ten gra black metal?
Nie, grunge, ale tylko behemoth gra dobry blackmetal (tak wynika z postu).
- Triceratops
TAD jest zajebisty, ten kawalek mnie zawsze rosspierdalalMedard pisze:Tad, to kapela ze Seattle.Sybir pisze:Pan Dziennikarz nie napisałby "z tad", ale zawsze mogę się mylić :>
[youtube][/youtube]
woodpecker from space
-
- zahartowany metalizator
Przejrzyj sobie przeszłość tutejszych panów dziennikarzy (pod warunkiem, że pozostawili swoją twórczość dla potomnych). Chyba że to święte krowy, których to jak zwykle nie dotyczy ;]Sybir pisze:Bez przesady. Powoływanie się na ferwor walki przy tłumaczeniu się z byków ortograficznych/składniowych/itp. imho w sposób oczywisty dyskwalifikuje z dyskusji (i odbiera mandat rozmówcy :D). Nic nie stoi na przeszkodzie, by przeczytać swoje wypociny przed klepnięciem "Wyślij", to najprostsza z zasad.
- Sybir
Dotyczy każdego, ale po pierwsze: nie chce mi się, a po drugie: to już niczego (w nich) nie zmieni ;)
- Medard
Mnie też, oprócz Tadeusza jeszcze coś Mudhoney by się znalazło świetnego.Triceratops pisze:TAD jest zajebisty, ten kawalek mnie zawsze rosspierdalalMedard pisze:Tad, to kapela ze Seattle.Sybir pisze:Pan Dziennikarz nie napisałby "z tad", ale zawsze mogę się mylić :>
[youtube][/youtube]
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Triceratops pisze:O jasny huj co tu sie odpierdala, metalowcy na metalowym forum bronio pederastow i walcza o homotolerancje. Swiat sie konczy, jezeli to prognoza to rok 2019 bedzie bardzo rakotworczy.