Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

27-01-2019, 22:00

wolff pisze:Nie włazić innym do wyra, słuchać metalu i napierdalać ciężary. Oto recepta na szczęście.
no widzisz. Ty masz taką receptę. sprawdzoną i sensowną.

ale, ale ...

a jak się wsadzi łeb w nieodpowiednie miejsca w internecie, a życie takie se/ smutne/ szare i przaśne to trzeba pożyć przekazem dnia z partii K lub W. do tego jak się ma konstrukcję psychiczną, że się widzi swoje niepowodzenia przez pryzmat winny innych, (im jest ich więcej, tym lepiej) to mamy jak mamy. a jak się jeszcze po 16tej dorwie do taniego interneta to leci wartki strumień mowy takiej jakiej ten koleszka się nawet nie wstydzi ;_). poza tym komenta na portalu x czy y już się nie wstawi, bo tam zespół105 pracuje. to się znajdzie miejsce, takie jak to, w założeniu muzyczne i się agituje. a tak właściwie wylewa swoje urojenia i fobie. trochę swoje a trochę zbiorowe. bo jakby to była jednostka to by już pewnie sięgnął po wsparcie specjalistów. a, że jest więcej takich, no to się nakręcają. i piszą* ;-) i korzystają z wolności słowa, demokracji, której tak nienawidzą ;-)

*dzisiaj o feministkach, jutro o właścicielach psów a za miesiąc o właścicielach beżowych samochodów marki Skoda ...
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 22:02 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

27-01-2019, 22:02

wolff pisze:Nie włazić innym do wyra
I nie wlazic z wyrem do innych. Reszta sie zgadza
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

27-01-2019, 22:14

i jeszcze jedna luźna myśl.

miło jest poczytać, że inni mają gorzej ;-) to przecież takie polskie ;-) ja nawet lubię pożyć takim zaczytanym światem, bo dopiero wówczas widzę, że moje problemy, to żadne problemy ;-)

tylko jest jeden minus tego zaczytywania. te zaciśnięte zęby. to też takie polskie ;-0 choć mieliśmy* tutaj kolegę co się z nami dzielił swoim światem. w sposób rzutki i zabawny. myślę o Antrophagusie. to był gość. w ogródku rozgrzany do czerwoności piecyk szedł, a nawet piec, ale zawsze była gwarancja przedniej zabawy ... a tu u schorowanego "kolegi"> żal. przenikliwy ból.i ciągłe rozglądanie się za siebie. z bojaźni. i brak autorefleksji. nawet jak z dobrego serca się pisze, że warto się już zająć sprawą. bo jest poważna.

* szkoda, że w czasie przeszłym. o Antrophagusie. bo robił zdrową przeciwwagę.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

27-01-2019, 22:27

Najlepszą przeciwwagę to robił długopis.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

28-01-2019, 09:54

Pacjent najprawdopodobniej skrycie marzy o wycieczce do Disneylandu.bardzo bardzo złe miejsce.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

28-01-2019, 10:08

Pacjent pisze:Podam tylko przykład, bo oglądam mecz i nie mam czasu: Van Wyk i Geist wykazali, że męski homoseksualizm współwystępuje z gorszymi relacjami z ojcem w okresie nastoletnim - próba 7669 osób.
Ale kumasz, że korelacja to nie przyczynowosć, ta zaś może w tym wypadku działać w obie strony?

Z tego co widzę w abstrakcie, autorzy tego badania wydają się sugerować, że wczesne doświadczenia homoseksualne wpływają na kształtowanie homoseksualnej orientacji, zatem... :D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
nicram

28-01-2019, 14:36

Ascetic pisze:
Pacjent pisze:Podam tylko przykład, bo oglądam mecz i nie mam czasu: Van Wyk i Geist wykazali, że męski homoseksualizm współwystępuje z gorszymi relacjami z ojcem w okresie nastoletnim - próba 7669 osób. Podobne badania duńskie na próbie 866 homoseksualistów (De Bruyn i Hakvoort), a tutecki na 1262 (Eskin). Małe próby? Szukać większych?
Ascetic pisze: trochę śmiechłem z tymi autorami ;-) salon24 i liberalny światek. co się tam w tej twojej głowie dzieje to nawet stefek nie wie.

rozumiem, że byś chciał poSSać. bo nie od dziś wiadomo, że najwięcej o gejach mówią ci co mają mokre sny o nich. ale, ale ... nic z tego. za brzydki jesteś ;-) no i tak jakby intelektualnie słaby też. tu też nie nadrobisz ;-)

czytamy dalej ;-) nie ja jeden ;-) mądrości pacjenta* .

* świetni nick. gratulacje ;-)
Izdebski czy Lew-Starowicz zaiste Salon24 :)
PS. Nick z myślą o zjebach by mieli jakiś argument na pocieszenie.
wracając do meritum sprawy, bo szkoda mi czasu na odwracanie kota ogonem w czym się lubujesz, że już ci nadam cechy ludzkie ;-) intrygujące jest zainteresowanie zagadnieniem homoseksualizmu ;-) jakiś problem z tym masz? zresztą sporo tych problemów nagromadzonych jest ;_0 ten świat aż bardzo zły jest? co? semici, geje, liberałowie, feministki, niemcy ;-) gdzie ty człowieku żyjesz ? ;_) czujesz się osaczony? zniewolony? opowiedz o tym
Miałem coś w tym stylu napisać, ale mnie uprzedziłeś. :-) Pacjent raczej nie odpowiada na pytania, zadaje tylko kolejne, zwykle nie związane z tematem, jak uczniak wywołany do tablicy, który próbuje sprawić wrażenie, że w którymś kościele wie, że bije dzwon, ale nie wie dokładnie w którym. Kiedyś myślałem, że trolluje, ale po wnikliwej obserwacji okazuje się, że nie. On taki jest naprawdę. Współczuję. Mogę tylko snuć przypuszczenia czemu ma takie poglądy. Pewnie jest po prostu nieszczęśliwym, sfrustrowanym człowieczkiem. Uważam, że podobnym indywiduom nie podaje się ręki na powitanie. I zasługują oni tylko na towarzyski ostracyzm.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Ascetic

28-01-2019, 15:18

@ nicram,

kilka spraw. myślę, że sobie nie ma co zaprzątać głowy. bo diagnoza jest jakby jasna.

nie byłbym sobą, gdybym nie pozwolił sobie na szybki komentarz. a właściwie kilka ;-)

to co dla mnie dziwne to, to, że się komuś wydaje, że tanią socjotechniką da radę przeciagnąć linę. Ty wspominasz o nie odpowiadaniu na pytania. ja podejmę kwestię manipulacji. tu przeklei, tam stwierdzi, że to nie stąd. itd. itp. i w tym miejscu kończy się dyskusja a zaczyna przeświadczenie, że chodzi tylko o agitację. ma się wlać jakiś tam przekaz. w tym sensie jest to trollowanie. na forum metalowym dodam.

co do ostracyzmu. piszę nie od dziś, że jak skończą temu cze... ludzie odpisywać i wdawać w "dyskusje" to przestanie mieć paliwo. wracajac do tego co powyżej. bo to nie jest dyskusja tylko dźwignia do przenoszenia przekazu dnia.

a w tym wszystkim najzabawniejsze jest to, że jako prawus z pełnym przekonaniem napiszę, że robi nienajlepszą robotę. to jak z tymi rozwrzeszczanymi np. feministkami na manifestacji. niby coś tam akcentują a de facto robią krecią robotę. podsumowując utwardza stereotypy i ma drętwą i słabą technicznie agitkę. ja bym go już zwolnił z obowiązku pracy i zapłacił byle by nie psuł roboty ;-)

generalnie trzeba zlać bo jak napisałeś w życiu towarzyskim inaczej by się sprawę załatwiło.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
uglak

28-01-2019, 15:18

nicram pisze:Uważam, że podobnym indywiduom nie podaje się ręki na powitanie. I zasługują oni tylko na towarzyski ostracyzm.
no i ten slynny z UW na temat nienawisci do osob o innych pogladach sprawdza sie doskonale. dehumanizacja jak nic.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

28-01-2019, 15:31

Internet serious business ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

28-01-2019, 15:32

Czysty hejt, inwektywy, kłamstwa.
Pacjent nie płacz, przecież to twoje ulubione metody.nie mów, ze nagle przestały odpowiadać:]
Pacjent

28-01-2019, 15:33

Ascetic pisze:wracając do meritum sprawy, bo szkoda mi czasu na odwracanie kota ogonem w czym się lubujesz, że już ci nadam cechy ludzkie ;-) intrygujące jest zainteresowanie zagadnieniem homoseksualizmu ;-) jakiś problem z tym masz?/quote]
Nie tyle ja co homoseksualiści, włażąc ze swoim programem do polskich szkół ("Tęczowy piątek"), angażując państwo do akcji afirmującej homoseksualizm np. poprzez żądanie (w wielu przypadkach skuteczne) by karać za nazwanie tego zjawiska zboczeniem. Dlaczego zatem Ty interesujesz się homoseksualizmem? Masz wyrobione na jego temat zdanie niemal do stopnia religijnego fanatyzmu, co stoi na przeszkodzie merytorycznej dyskusji z Tobą na ten temat.
Ascetic pisze:zresztą sporo tych problemów nagromadzonych jest ;_0 ten świat aż bardzo zły jest? co? semici, geje, liberałowie, feministki, niemcy ;-) gdzie ty człowieku żyjesz ? ;_) czujesz się osaczony? zniewolony? opowiedz o tym
Nie dziwię się, że tak bredzisz na wszystkie tematy skoro rozumiesz tak piąte przez dziesiąte moje wypowiedzi. Nie semici, ale żydowscy rasiści (wyznawcy judaizmu i tamtejsi nacjonaliści), nie geje, ale homoseksualni aktywiści, którzy chcą w obronie swoich specjalnych praw zaangażować przymus państwowy, nie Niemcy, ale RFN - państwo destabilizujące sytuacje w Europie. Współczesne feministki tak ze swoją nienawiścią do mężczyzn. Tak te grupy krytykuję. Do liberałów jako takich nic nie mam. Sam nim po części jestem i mam bardziej liberalne poglądy od Ciebie. Dobrze, że Ty wszystkich kochasz :)
Na koniec pytanie: czy bycie feministką i fanem męskiego homoseksualizmu nie uwłacza Twojej godności?
nagrobek pisze:
Pacjent nie płacz, przecież to twoje ulubione metody.nie mów, ze nagle przestały odpowiadać:]
Nie projektuj na mnie swoich tatuaży.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

28-01-2019, 15:35

uglak pisze:
nicram pisze:Uważam, że podobnym indywiduom nie podaje się ręki na powitanie. I zasługują oni tylko na towarzyski ostracyzm.
no i ten slynny z UW na temat nienawisci do osob o innych pogladach sprawdza sie doskonale. dehumanizacja jak nic.
nie bardzo mam czas na strzępienie jęzora, ale, ale .... trudno to "zgradować", czy lepsza mowa nienawiści poprzez odrzucanie/ obrażanie/ każdej inności nie wpasowywującej się w idealny świat z TV, czy jakiegoś paranoicznego kanału na YT, czy dehumanizacja. jak Ci pasuje możemy postawić znak równości. mi to akurat nie przeszkadza ;-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
uglak

28-01-2019, 15:43

...a Jurek przeciez powiedzial:
Nie róbcie tego, nie można przemocą walczyć z przemocą.
;(
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Ascetic

28-01-2019, 15:44

Pacjent pisze:
Ascetic pisze:wracając do meritum sprawy, bo szkoda mi czasu na odwracanie kota ogonem w czym się lubujesz, że już ci nadam cechy ludzkie ;-) intrygujące jest zainteresowanie zagadnieniem homoseksualizmu ;-) jakiś problem z tym masz?/quote]
Nie tyle ja co homoseksualiści, włażąc ze swoim programem do polskich szkół ("Tęczowy piątek"), angażując państwo do akcji afirmującej homoseksualizm np. poprzez żądanie (w wielu przypadkach skuteczne) by karać za nazwanie tego zjawiska zboczeniem. Dlaczego zatem Ty interesujesz się homoseksualizmem? Masz wyrobione na jego temat zdanie niemal do stopnia religijnego fanatyzmu, co stoi na przeszkodzie merytorycznej dyskusji z Tobą na ten temat.
Ascetic pisze:zresztą sporo tych problemów nagromadzonych jest ;_0 ten świat aż bardzo zły jest? co? semici, geje, liberałowie, feministki, niemcy ;-) gdzie ty człowieku żyjesz ? ;_) czujesz się osaczony? zniewolony? opowiedz o tym
Nie dziwię się, że tak bredzisz na wszystkie tematy skoro rozumiesz tak piąte przez dziesiąte moje wypowiedzi. Nie semici, ale żydowscy rasiści (wyznawcy judaizmu i tamtejsi nacjonaliści), nie geje, ale homoseksualni aktywiści, którzy chcą w obronie swoich specjalnych praw zaangażować przymus państwowy, nie Niemcy, ale RFN - państwo destabilizujące sytuacje w Europie. Współczesne feministki tak ze swoją nienawiścią do mężczyzn. Tak te grupy krytykuję. Do liberałów jako takich nic nie mam. Sam nim po części jestem i mam bardziej liberalne poglądy od Ciebie. Dobrze, że Ty wszystkich kochasz :)
Na koniec pytanie: czy bycie feministką i fanem męskiego homoseksualizmu nie uwłacza Twojej godności?
nagrobek pisze:
Nie projektuj na mnie swoich tatuaży.
spadówa. szkoda mi czasu na takie drętwe gadki i wciąganie w wątpliwej jakości "rozmowy". przekaz na dziś ode mnie: wiszą mi kalafiorem geje, feministki, wegetarianie i kolarze; -) tak samo jak takie przypadki jak ty ;_0

no a teraz zasiadam do dobrego jedzenia w jednej z najlepszej u siebie jadłodajni wietnamskiej ;-) masz też coś do tej społeczności?
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

28-01-2019, 15:46

uglak pisze:...a Jurek przeciez powiedzial:
Nie róbcie tego, nie można przemocą walczyć z przemocą.
;(
co wy z tym Jurkiem? może już pora wykroewać nowego wroga publicznego? nudne do wyrzygania z tym Jurkiem
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

28-01-2019, 15:47

moze chodziło o Popiełuszkę
tatuaże to zło. zło i patologia.zwłaszcza w death metalu!
Ostatnio zmieniony 28-01-2019, 15:50 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pacjent

28-01-2019, 15:49

Ascetic pisze:
uglak pisze:
nie bardzo mam czas na strzępienie jęzora, ale, ale .... trudno to "zgradować", czy lepsza mowa nienawiści poprzez odrzucanie/ obrażanie/ każdej inności nie wpasowywującej się w idealny świat z TV, czy jakiegoś paranoicznego kanału na YT, czy dehumanizacja. jak Ci pasuje możemy postawić znak równości. mi to akurat nie przeszkadza ;-)
Powiedział człowiek, który zdehumanizował mnie stwierdzeniem "jest tu jakiś większy rak-nieborak" :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

28-01-2019, 15:54

@pacjent

a/ daj zjeść
b/ nie przeginaj, bo zaraz dostaniesz kolejną darmową diagnozę. ja rozumiem, że 150 pln za wizytę miałbyś za fri, ale uwierz, że będzie ci przykro.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ