chyba każdy , przez te lata obcowania z przesyłkami, przeżył podobne historie....Ja kilka miałem , przez te 30 lat aktywności
korespondencji/traderowania...
No ma rację, co tu dużo gadać. Ta debata pod kątem pytań była tak beznadziejna że brak słów. Koncentrują się na jakichś pierdołach zamiast na merytoryce, dupa musi się już chyba palić.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
chyba każdy , przez te lata obcowania z przesyłkami, przeżył podobne historie....Ja kilka miałem , przez te 30 lat aktywności
No ja miałem podobną. Debiut Blasphemy z Wild Rags mi wygiął w nagrzanym samochodzie. Do dziś się boję kupować winyle w upały xD
No ma rację, co tu dużo gadać. Ta debata pod kątem pytań była tak beznadziejna że brak słów. Koncentrują się na jakichś pierdołach zamiast na merytoryce, dupa musi się już chyba palić.
No ma racje, ale te pierdoly to celowo przeciez wymierzone w Czaszke mialy byc a innych kandydatow odciac. Zadawanie takich pytan to chyba wylacznie przekaz dla najciemnejszego ludu, wszak to Kurski tym sterowal. W ogole to dowod na ostateczne skurwienie zawodu dziennikarza. Ale podobno to dziala, byl u mnie wczoraj lokalny dostawca i sprzedawca warzyw o zacieciu antypisowskim, (kazal pozdrowic forumowego kolege po fachu) , i mowil, ze ludziska sie na to nabieraja.
No ja miałem podobną. Debiut Blasphemy z Wild Rags mi wygiął w nagrzanym samochodzie. Do dziś się boję kupować winyle w upały xD