Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

27-01-2019, 15:16

^ Skąd zatem bierze się homoseksualizm, mądralo?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

27-01-2019, 15:23

Z genotypu i epigenetyki. Nie jest to kwestia wyboru lub wychowania.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

27-01-2019, 15:58

nicram pisze:Z genotypu i epigenetyki. Nie jest to kwestia wyboru lub wychowania.
Ale czy tylko?
W pewnych kulturach bycie bi było akceptowane do pewnego stopnia. Początkowo w starożytnym Rzymie zupełnie zakazane, potem, pod koniec republiki już nie, taki Juliusz Cezar był bi.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

27-01-2019, 16:04

No i co w związku z tym?
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

27-01-2019, 16:32

Medard pisze:
nicram pisze:Z genotypu i epigenetyki. Nie jest to kwestia wyboru lub wychowania.
Ale czy tylko?
W pewnych kulturach bycie bi było akceptowane do pewnego stopnia. Początkowo w starożytnym Rzymie zupełnie zakazane, potem, pod koniec republiki już nie, taki Juliusz Cezar był bi.
Tak, ale to już tylko czynniki, które mogą sprzyjać pokazywaniu odmiennej orientacji światu, ale raczej nie jej wykształceniu. Wiesz, na zasadzie: na jakimś ponurym blokowisku to pewnie jest za to wpierdol, ale na eleganckim i chronionym osiedlu "apartamentowców" spoko i nikt problemów nie będzie robił.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Triceratops

27-01-2019, 16:38

Z punktu widzenia logiki genetyki homoseksualizm nie ma prawa istniec, bo tylko mutacje zwiekszajace szanse na przezycie sa promowane i maja szanse sie rozwijac. Uporczywe promowanie genow, w efekcie skazujacych nasienie na bezpotomne zginiecie w dupie wspolplemienca jest bezsensowne. Ale za to jak pokazuja przyklady badan z Australii wychowywanie dzieci przez pedalow prawie w 100% produkuje malych pedalow.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard

27-01-2019, 17:23

Triceratops pisze:Z punktu widzenia logiki genetyki homoseksualizm nie ma prawa istniec, bo tylko mutacje zwiekszajace szanse na przezycie sa promowane i maja szanse sie rozwijac. Uporczywe promowanie genow, w efekcie skazujacych nasienie na bezpotomne zginiecie w dupie wspolplemienca jest bezsensowne. Ale za to jak pokazuja przyklady badan z Australii wychowywanie dzieci przez pedalow prawie w 100% produkuje malych pedalow.
A przecież według wszelkich statystyk,
w związkach gejowskich powinno wychować się od 2 do max 10 proc. gejów, tak jak u rodziców hetero.

Może coś tu nie gra, albo podawane są nieprawdziwe dane? Ile to już razy okazało się, że naukowcy się pomylili.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
nicram

27-01-2019, 17:37

Medard pisze:
Ale czy tylko?
Ale co ma piernik do wiatraka? W starożytnej Grecji za to nikt do homusiów nic nie miał. Homoseksualizm jest czymś naturalnym, także w świecie zwierząt.
Triceratops pisze:Z punktu widzenia logiki genetyki homoseksualizm nie ma prawa istniec, bo tylko mutacje zwiekszajace szanse na przezycie sa promowane i maja szanse sie rozwijac. Uporczywe promowanie genow, w efekcie skazujacych nasienie na bezpotomne zginiecie w dupie wspolplemienca jest bezsensowne.
Słyszałeś o czymś takim jak dobór krewniaczy? W kulturach gdzie homoseksualizm jest akceptowany geje i lesbijki chętnie opiekują się swoimi krewnymi, wspierając tym samym ich i swoje geny.
Triceratops pisze:Ale za to jak pokazuja przyklady badan z Australii wychowywanie dzieci przez pedalow prawie w 100% produkuje malych pedalow.
Cóż to za badanie?
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 17:38 przez nicram, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
TheDude

27-01-2019, 17:37

A jeśli homoseksualna para wychowa heteroseksualne dziecko ? Dali dobry przykład czy zły ?
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 18:38 przez TheDude, łącznie zmieniany 1 raz.
Pacjent

27-01-2019, 18:03

To obalają badania na temat bliźniąt, których kod DNA jest taki sam lub pokrywa się niemal w stu procentach, a tymczasem rzadko zdarza się, że obaj bracia bliźniacy są homoseksualni.
Przyczyny męskiego (o żeńskim kiedy indziej) homoseksualizmu to w kolejności od najczęstszych (w nawiasach podałem ważniejszych autorów badań):
1. Alienacja w stosunku do ojca we wczesnym dzieciństwie (Nicolosi, Apperson i McAdoo, Bene, Bieber, Boczkowski, Fisher i Greenberg, Sipova i Brzek, Londolf, Burich i McConoghy, De Bruyn i Hakvoort, Van Wyk i Geist, Eskin)
2. Nadopiekuńczość i dominacja matki (Bieber, Boczkowski, Izdebski, Janicka i Kwiatkowski, Snurtum)
3. Odrzucenie przez matkę (Dickson, Beard i Bakeman)
4. Karykaturalny obraz związku rodziców, wrogie relacje między rodzicami, upokorzenie ze strony ojca (Daniel-Ange, Westwood, Boczkowski, Sipova i Brzek, Cohen, Zietsch, Iniewicz)
5. Utrata rodzica – śmierć lub rozwód (Saghira i Robins, Boczkowski, Frisch i Hviid, Fergusson, Francis)
6. Relacje z rodzeństwem, w tym faworyzowanie homoseksualnego syna, bycie najmłodszym dzieckiem, silna rywalizacja między rodzeństwem, wychowanie się wyłącznie wśród osób tej samej płci (Boczkowski, Frisch i Hviid, Zietsch, Daniel-Ange, Nicolosi)
7. Relacje z rówieśnikami, w tym noszenie damskiego przezwiska, brak udziału w chłopięcych bijatykach, brak identyfikacji z rówieśnikami tej samej płci (Fleischman, Whitam, Whitener i Nikelly, Friedmann i Stern, Hadden, Sergeant)
8. Problemy związane z uprawianiem sportu (Thompson, Bailey, Van Wyk i Geist, Nicolosi, Kann, Zwoliński)
9. Skłonności do fantazjowania, w tym uwielbianie „Cukierkowych” bajek (Nicolosi)
10. Wykorzystanie seksualne (Dickson, Fergusson, Bartholow, Whetten i Pence, Zietsch, Lew-Starowicz, Bietchman, Imieliński, Doll, Paris, Rothman, Roberts)
11. Niewłaściwie przeżyty okres dojrzewania (Whitehead)
12. Fobia społeczna lub ekstremalna nieśmiałość (Golwyn i Selvie)
13. Głęboka samotność (Huk, Thompson)
14. Lęk przed związkiem, prokreacją, nowością płci przeciwnej (Daniel-Ange, Fitzgibbons)
15. Nienawiść do kobiet
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

27-01-2019, 18:11

Bardzo ciekawe, i jak to się ma do homoseksualizmu zwierząt? Istnienie homoseksualizmu u innych gatunków obala mity na temat tego, że ma on związek z wychowaniem.
Pacjent

27-01-2019, 18:24

nicram pisze:Bardzo ciekawe, i jak to się ma do homoseksualizmu zwierząt? Istnienie homoseksualizmu u innych gatunków obala mity na temat tego, że ma on związek z wychowaniem.
Zachowania homoseksualne udokumentowano u zaledwie 450 spośród 8,7 mln gatunków zwierząt i pełnią one (te zachowania) wiele pozaseksualnych funkcji. Zwierzęta różnią się od ludzi i są np. bardziej impulsywne rozładując napięcie seksualne w najbardziej dostępny sposób. Człowiek ze swoją psychiką nie jest po prostu kolejnym ssakiem i nie można przenosić na niego analogii ze świata zwierząt.
Awatar użytkownika
Triceratops

27-01-2019, 18:59

nicram pisze: Słyszałeś o czymś takim jak dobór krewniaczy? W kulturach gdzie homoseksualizm jest akceptowany geje i lesbijki chętnie opiekują się swoimi krewnymi, wspierając tym samym ich i swoje geny.
Tak slyszalem, i podejrzewam, ze wylacznie przez roztargnienie zapomniales dodac, ze to tylko hipoteza, majaca na celu wyjasnienie kolejnej dziwnej sprawy jaka jest altruizm u zwierzat ;) A od altruizmu do bezzensownej homoseksualnej kopulacji jest tak dluga droga erystyczna, ze chyba sie nie podejmiesz tej karkolomnej wspinaczki.
nicram pisze:
Triceratops pisze:Ale za to jak pokazuja przyklady badan z Australii wychowywanie dzieci przez pedalow prawie w 100% produkuje malych pedalow.
Cóż to za badanie?
Nie chce mi sie szukac, bo i tak to nic nie wniesie. Z tego co pamietam tam jest najwiekszy odsetek adopcji dzieci przez pedalow czy jakos tak. I wiekszosc dzieci wyrasta na skrzywionych dewiantow.
woodpecker from space
Pacjent

27-01-2019, 19:12

Badania nad "homorodzicielstwem" w innych krajach pokazują ponadprzeciętne problemy z tożsamością heteroseksualną i nonkonformizmem płciowym u dzieci wychowywanych przez osoby homoseksualne. Ponadto występują częstsze problemy z nauką, więcej problemów emocjonalnych, depresji, myśli samobójczych, a w życiu dorosłym nadużywanie alkoholu i narkotyków, zakażenia chorobami wenerycznymi, kolizje z prawem, bezrobocie, niestałość w związkach.
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 19:35 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
535

27-01-2019, 19:16

Pacjent pisze:. Ponadto występują częstsze problemy z nauką, więcej problemów emocjonalnych, depresji, myśli samobójczych, a w życiu dorosłym nadużywanie alkoholu i narkotyków, zakażenia chorobami wenerycznymi, kolizje z prawem, bezrobocie, niestałość w związkach.
Z tego wynika że u nas mamy epidemię.
Pacjent

27-01-2019, 19:35

Z tego, że wśród homoseksualistów jest większy procent zachorowań na raka odbytu wcale nie wynik,a że wszyscy Polacy cierpiący na tę chorobę to pedzie :)
535

27-01-2019, 19:39

To że przytoczysz setkę badań oraz przykładów i tak nie daje żadnej pewności. Jedyne co możesz stwierdzić, to fakt, że się starasz. Nic ponadto.
Pacjent

27-01-2019, 19:43

Wiem.
Awatar użytkownika
nicram

27-01-2019, 19:45

Pacjent pisze:
nicram pisze:Bardzo ciekawe, i jak to się ma do homoseksualizmu zwierząt? Istnienie homoseksualizmu u innych gatunków obala mity na temat tego, że ma on związek z wychowaniem.
Zachowania homoseksualne udokumentowano u zaledwie 450 spośród 8,7 mln gatunków zwierząt i pełnią one (te zachowania) wiele pozaseksualnych funkcji. Zwierzęta różnią się od ludzi i są np. bardziej impulsywne rozładując napięcie seksualne w najbardziej dostępny sposób. Człowiek ze swoją psychiką nie jest po prostu kolejnym ssakiem i nie można przenosić na niego analogii ze świata zwierząt.
Ty, ale zdajesz sobie sprawę, że owady słabo się liczą? :-) Tak już to gdzieś słyszałem, że człowiek jest wyjątkowy a zwierzęta to tylko maszyny. Człowiek jest po prostu tylko kolejnym ssakiem. Deal with it. I nie tylko człowiek ma psychikę. Tak, można przenosić analogię ze świata zwierząt na człowieka. Uwierz mi na słowo. Nie byłoby rozwoju nauki gdyby coś takiego nie miało miejsca.
Awatar użytkownika
nicram

27-01-2019, 19:48

Pacjent pisze:Badania nad "homorodzicielstwem" w innych krajach pokazują ponadprzeciętne problemy z tożsamością heteroseksualną i nonkonformizmem płciowym u dzieci wychowywanych przez osoby homoseksualne.
Co to za badania? Jakieś przykłady tych mitycznych badań poproszę. Czy to ten sam poziom co badania antyszczepionkowców?
Pacjent pisze:Ponadto występują częstsze problemy z nauką, więcej problemów emocjonalnych, depresji, myśli samobójczych, a w życiu dorosłym nadużywanie alkoholu i narkotyków, zakażenia chorobami wenerycznymi, kolizje z prawem, bezrobocie, niestałość w związkach.
No no, zajeżdża mi to Goebbelsem, a nie niech będzie tylko Kaczyńskim. Czyli co, homoseksualiści to samo zło? Trzeba ich zamknąć, czy od razu dokonać zniszczenia? Gadałeś kiedyś z jakimś pedziem? Czy wewnętrzny imperatyw nie pozwala? :-)
ODPOWIEDZ