Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
^ Skąd zatem bierze się homoseksualizm, mądralo?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Z genotypu i epigenetyki. Nie jest to kwestia wyboru lub wychowania.
all the monsters will break your heart
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Ale czy tylko?nicram pisze:Z genotypu i epigenetyki. Nie jest to kwestia wyboru lub wychowania.
W pewnych kulturach bycie bi było akceptowane do pewnego stopnia. Początkowo w starożytnym Rzymie zupełnie zakazane, potem, pod koniec republiki już nie, taki Juliusz Cezar był bi.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
No i co w związku z tym?
- Lukass
- zahartowany metalizator
Tak, ale to już tylko czynniki, które mogą sprzyjać pokazywaniu odmiennej orientacji światu, ale raczej nie jej wykształceniu. Wiesz, na zasadzie: na jakimś ponurym blokowisku to pewnie jest za to wpierdol, ale na eleganckim i chronionym osiedlu "apartamentowców" spoko i nikt problemów nie będzie robił.Medard pisze:Ale czy tylko?nicram pisze:Z genotypu i epigenetyki. Nie jest to kwestia wyboru lub wychowania.
W pewnych kulturach bycie bi było akceptowane do pewnego stopnia. Początkowo w starożytnym Rzymie zupełnie zakazane, potem, pod koniec republiki już nie, taki Juliusz Cezar był bi.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Triceratops
Z punktu widzenia logiki genetyki homoseksualizm nie ma prawa istniec, bo tylko mutacje zwiekszajace szanse na przezycie sa promowane i maja szanse sie rozwijac. Uporczywe promowanie genow, w efekcie skazujacych nasienie na bezpotomne zginiecie w dupie wspolplemienca jest bezsensowne. Ale za to jak pokazuja przyklady badan z Australii wychowywanie dzieci przez pedalow prawie w 100% produkuje malych pedalow.
woodpecker from space
- Medard
A przecież według wszelkich statystyk,Triceratops pisze:Z punktu widzenia logiki genetyki homoseksualizm nie ma prawa istniec, bo tylko mutacje zwiekszajace szanse na przezycie sa promowane i maja szanse sie rozwijac. Uporczywe promowanie genow, w efekcie skazujacych nasienie na bezpotomne zginiecie w dupie wspolplemienca jest bezsensowne. Ale za to jak pokazuja przyklady badan z Australii wychowywanie dzieci przez pedalow prawie w 100% produkuje malych pedalow.
w związkach gejowskich powinno wychować się od 2 do max 10 proc. gejów, tak jak u rodziców hetero.
Może coś tu nie gra, albo podawane są nieprawdziwe dane? Ile to już razy okazało się, że naukowcy się pomylili.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- nicram
Ale co ma piernik do wiatraka? W starożytnej Grecji za to nikt do homusiów nic nie miał. Homoseksualizm jest czymś naturalnym, także w świecie zwierząt.Medard pisze:Ale czy tylko?nicram pisze:Z genotypu i epigenetyki. Nie jest to kwestia wyboru lub wychowania.
Słyszałeś o czymś takim jak dobór krewniaczy? W kulturach gdzie homoseksualizm jest akceptowany geje i lesbijki chętnie opiekują się swoimi krewnymi, wspierając tym samym ich i swoje geny.Triceratops pisze:Z punktu widzenia logiki genetyki homoseksualizm nie ma prawa istniec, bo tylko mutacje zwiekszajace szanse na przezycie sa promowane i maja szanse sie rozwijac. Uporczywe promowanie genow, w efekcie skazujacych nasienie na bezpotomne zginiecie w dupie wspolplemienca jest bezsensowne.
Cóż to za badanie?Triceratops pisze:Ale za to jak pokazuja przyklady badan z Australii wychowywanie dzieci przez pedalow prawie w 100% produkuje malych pedalow.
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 17:38 przez nicram, łącznie zmieniany 2 razy.
- TheDude
A jeśli homoseksualna para wychowa heteroseksualne dziecko ? Dali dobry przykład czy zły ?
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 18:38 przez TheDude, łącznie zmieniany 1 raz.
-
To obalają badania na temat bliźniąt, których kod DNA jest taki sam lub pokrywa się niemal w stu procentach, a tymczasem rzadko zdarza się, że obaj bracia bliźniacy są homoseksualni.nicram pisze:Z genotypu i epigenetyki. Nie jest to kwestia wyboru lub wychowania.
Przyczyny męskiego (o żeńskim kiedy indziej) homoseksualizmu to w kolejności od najczęstszych (w nawiasach podałem ważniejszych autorów badań):
1. Alienacja w stosunku do ojca we wczesnym dzieciństwie (Nicolosi, Apperson i McAdoo, Bene, Bieber, Boczkowski, Fisher i Greenberg, Sipova i Brzek, Londolf, Burich i McConoghy, De Bruyn i Hakvoort, Van Wyk i Geist, Eskin)
2. Nadopiekuńczość i dominacja matki (Bieber, Boczkowski, Izdebski, Janicka i Kwiatkowski, Snurtum)
3. Odrzucenie przez matkę (Dickson, Beard i Bakeman)
4. Karykaturalny obraz związku rodziców, wrogie relacje między rodzicami, upokorzenie ze strony ojca (Daniel-Ange, Westwood, Boczkowski, Sipova i Brzek, Cohen, Zietsch, Iniewicz)
5. Utrata rodzica – śmierć lub rozwód (Saghira i Robins, Boczkowski, Frisch i Hviid, Fergusson, Francis)
6. Relacje z rodzeństwem, w tym faworyzowanie homoseksualnego syna, bycie najmłodszym dzieckiem, silna rywalizacja między rodzeństwem, wychowanie się wyłącznie wśród osób tej samej płci (Boczkowski, Frisch i Hviid, Zietsch, Daniel-Ange, Nicolosi)
7. Relacje z rówieśnikami, w tym noszenie damskiego przezwiska, brak udziału w chłopięcych bijatykach, brak identyfikacji z rówieśnikami tej samej płci (Fleischman, Whitam, Whitener i Nikelly, Friedmann i Stern, Hadden, Sergeant)
8. Problemy związane z uprawianiem sportu (Thompson, Bailey, Van Wyk i Geist, Nicolosi, Kann, Zwoliński)
9. Skłonności do fantazjowania, w tym uwielbianie „Cukierkowych” bajek (Nicolosi)
10. Wykorzystanie seksualne (Dickson, Fergusson, Bartholow, Whetten i Pence, Zietsch, Lew-Starowicz, Bietchman, Imieliński, Doll, Paris, Rothman, Roberts)
11. Niewłaściwie przeżyty okres dojrzewania (Whitehead)
12. Fobia społeczna lub ekstremalna nieśmiałość (Golwyn i Selvie)
13. Głęboka samotność (Huk, Thompson)
14. Lęk przed związkiem, prokreacją, nowością płci przeciwnej (Daniel-Ange, Fitzgibbons)
15. Nienawiść do kobiet
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Bardzo ciekawe, i jak to się ma do homoseksualizmu zwierząt? Istnienie homoseksualizmu u innych gatunków obala mity na temat tego, że ma on związek z wychowaniem.
-
Zachowania homoseksualne udokumentowano u zaledwie 450 spośród 8,7 mln gatunków zwierząt i pełnią one (te zachowania) wiele pozaseksualnych funkcji. Zwierzęta różnią się od ludzi i są np. bardziej impulsywne rozładując napięcie seksualne w najbardziej dostępny sposób. Człowiek ze swoją psychiką nie jest po prostu kolejnym ssakiem i nie można przenosić na niego analogii ze świata zwierząt.nicram pisze:Bardzo ciekawe, i jak to się ma do homoseksualizmu zwierząt? Istnienie homoseksualizmu u innych gatunków obala mity na temat tego, że ma on związek z wychowaniem.
- Triceratops
Tak slyszalem, i podejrzewam, ze wylacznie przez roztargnienie zapomniales dodac, ze to tylko hipoteza, majaca na celu wyjasnienie kolejnej dziwnej sprawy jaka jest altruizm u zwierzat ;) A od altruizmu do bezzensownej homoseksualnej kopulacji jest tak dluga droga erystyczna, ze chyba sie nie podejmiesz tej karkolomnej wspinaczki.nicram pisze: Słyszałeś o czymś takim jak dobór krewniaczy? W kulturach gdzie homoseksualizm jest akceptowany geje i lesbijki chętnie opiekują się swoimi krewnymi, wspierając tym samym ich i swoje geny.
Nie chce mi sie szukac, bo i tak to nic nie wniesie. Z tego co pamietam tam jest najwiekszy odsetek adopcji dzieci przez pedalow czy jakos tak. I wiekszosc dzieci wyrasta na skrzywionych dewiantow.nicram pisze:Cóż to za badanie?Triceratops pisze:Ale za to jak pokazuja przyklady badan z Australii wychowywanie dzieci przez pedalow prawie w 100% produkuje malych pedalow.
woodpecker from space
-
Badania nad "homorodzicielstwem" w innych krajach pokazują ponadprzeciętne problemy z tożsamością heteroseksualną i nonkonformizmem płciowym u dzieci wychowywanych przez osoby homoseksualne. Ponadto występują częstsze problemy z nauką, więcej problemów emocjonalnych, depresji, myśli samobójczych, a w życiu dorosłym nadużywanie alkoholu i narkotyków, zakażenia chorobami wenerycznymi, kolizje z prawem, bezrobocie, niestałość w związkach.
Ostatnio zmieniony 27-01-2019, 19:35 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tego wynika że u nas mamy epidemię.Pacjent pisze:. Ponadto występują częstsze problemy z nauką, więcej problemów emocjonalnych, depresji, myśli samobójczych, a w życiu dorosłym nadużywanie alkoholu i narkotyków, zakażenia chorobami wenerycznymi, kolizje z prawem, bezrobocie, niestałość w związkach.
-
Z tego, że wśród homoseksualistów jest większy procent zachorowań na raka odbytu wcale nie wynik,a że wszyscy Polacy cierpiący na tę chorobę to pedzie :)
To że przytoczysz setkę badań oraz przykładów i tak nie daje żadnej pewności. Jedyne co możesz stwierdzić, to fakt, że się starasz. Nic ponadto.
-
Wiem.
- nicram
Ty, ale zdajesz sobie sprawę, że owady słabo się liczą? :-) Tak już to gdzieś słyszałem, że człowiek jest wyjątkowy a zwierzęta to tylko maszyny. Człowiek jest po prostu tylko kolejnym ssakiem. Deal with it. I nie tylko człowiek ma psychikę. Tak, można przenosić analogię ze świata zwierząt na człowieka. Uwierz mi na słowo. Nie byłoby rozwoju nauki gdyby coś takiego nie miało miejsca.Pacjent pisze:Zachowania homoseksualne udokumentowano u zaledwie 450 spośród 8,7 mln gatunków zwierząt i pełnią one (te zachowania) wiele pozaseksualnych funkcji. Zwierzęta różnią się od ludzi i są np. bardziej impulsywne rozładując napięcie seksualne w najbardziej dostępny sposób. Człowiek ze swoją psychiką nie jest po prostu kolejnym ssakiem i nie można przenosić na niego analogii ze świata zwierząt.nicram pisze:Bardzo ciekawe, i jak to się ma do homoseksualizmu zwierząt? Istnienie homoseksualizmu u innych gatunków obala mity na temat tego, że ma on związek z wychowaniem.
- nicram
Co to za badania? Jakieś przykłady tych mitycznych badań poproszę. Czy to ten sam poziom co badania antyszczepionkowców?Pacjent pisze:Badania nad "homorodzicielstwem" w innych krajach pokazują ponadprzeciętne problemy z tożsamością heteroseksualną i nonkonformizmem płciowym u dzieci wychowywanych przez osoby homoseksualne.
No no, zajeżdża mi to Goebbelsem, a nie niech będzie tylko Kaczyńskim. Czyli co, homoseksualiści to samo zło? Trzeba ich zamknąć, czy od razu dokonać zniszczenia? Gadałeś kiedyś z jakimś pedziem? Czy wewnętrzny imperatyw nie pozwala? :-)Pacjent pisze:Ponadto występują częstsze problemy z nauką, więcej problemów emocjonalnych, depresji, myśli samobójczych, a w życiu dorosłym nadużywanie alkoholu i narkotyków, zakażenia chorobami wenerycznymi, kolizje z prawem, bezrobocie, niestałość w związkach.