bardzo niebezpieczne. Można się zesrać w śpiwór, zarzygać rower, partnera/partnerkę wedle preferencji, sklepu w tych skałkach nima,
trzeba zatem być przygotowanym. Ale debiut , demo, split Mysticum, sprawdza się doskonale.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Fotografia numer 2, sugeruje raczej pancerną dwójkę Enslaved.SODOMOUSE pisze:kolejna porcja, wizualnych wspomnień zez Yslandii. Używanie używek, w takich okolicznościach przyrody i tego, niepowtarzalnych....
bardzo niebezpieczne. Można się zesrać w śpiwór, zarzygać rower, partnera/partnerkę wedle preferencji, sklepu w tych skałkach nima,
trzeba zatem być przygotowanym. Ale debiut , demo, split Mysticum, sprawdza się doskonale.
ja nie wiem. Myślę,że może to być wypadkowa, Twoich wymienionych, trzech przypuszczeń z naciskiem , na coś innego.Karkasonne pisze:Tak teraz myślę sobie: czy ktoś wie, skąd się wzięła okładka Twilight of the Gods Bathory? W sensie, czy to zdjęcie, kolaż, czy coś innego? I czy odnosi się do prawdziwego miejsca, czy jest tylko fikcją?
Front to zdjęcie (są we wkładce nazwiska autorów i zdaje się agencji foto), tył/wnętrze to też zdjęcie, tyle że konstrukcji, którą zbudował pan Q. (też jest o tym wzmianka w książeczce)Karkasonne pisze:Tak teraz myślę sobie: czy ktoś wie, skąd się wzięła okładka Twilight of the Gods Bathory? W sensie, czy to zdjęcie, kolaż, czy coś innego? I czy odnosi się do prawdziwego miejsca, czy jest tylko fikcją?
miałem ksywę "kelner" na tym wyjeździe, z racji - ubrany biały koszul oraz magicznego plecaka z polskimi trunkami. Summer is magic,Plastek pisze:Srogi wpierdol te fotki. Nie było ci tam zimno? Wydajesz się być ubrany dość cienko jak na takie bryły lodu.