Stara lewaczka ale pieknie zaorala tego kurwa pierdolonego dzbana
Tylko, że to jest takie zaoranie dla ogółu, bo on na pewno nic z tego nie zrozumiał.
PS. Nawiasem mówiąc pieni się koleś, który uważa, że najlepiej zabrać bogatym 99% dochodu i nie widzi nic złego w promowaniu takiej kradzieży.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
A, takie rozdwojenie jazni, czyli tzw pomrocznosc jasna to normalny dzisiaj stan. Widzialem gdzies kolesia, ktory sie oburzal na drugiego, ze woli zeby mu zone zgwalcili niz dom okradli a sam tymczasem deklarowal, ze z checia by zabil swoje nienarodzone dziecko za granica jakby mial ochote.
Ja juz tego swiata nie rozumiem.
A, takie rozdwojenie jazni, czyli tzw pomrocznosc jasna to normalny dzisiaj stan. Widzialem gdzies kolesia, ktory sie oburzal na drugiego, ze woli zeby mu zone zgwalcili niz dom okradli a sam tymczasem deklarowal, ze z checia by zabil swoje nienarodzone dziecko za granica jakby mial ochote.
No tak, dziwny jest ten świat
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
No, szkoda tylko że nie było mowy ani nie o dziecku ani o ochocie, ale oprócz tego wszystko się zgadza. Samochodów nie rozdają, tylko rowery, i nie rozdają, tylko kradną, reszta co do joty.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
No tak, jebie mi sie od tej maseczki, przeciez napisales tylko, ze jak juz bys teoretycznie byl w sytuacji gdzie chcialbys zabic swoje dziecko, to wybralbys kraj gdzie lepiej zabijaja. Przepraszam, to w sumie niuans ale umknal mojej uwadze.
Jak ulał.... i nawet zaczyna podobnie śmierdzieć w samo południe...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)