Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Nie bardzo rozumiem? W tym sensie, że jesteś sceptyczny co do zasadności tego wyroku? Zdaje się, że to jest już wyrok po apelacji i kasacji do SN?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Wobec przekazu medialnego w konfrontacji z ustaleniami sądów. Nie znam sprawy, ale... marzy mi się taka w mych zbiorach 

Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kolejna buda we francji się jara. a mogli zrobić w jej miejscu knajpę.
lys på slutten av lys
- uglak
- Ascetic
-
- postuje jak opętany!
Kurski i jego drugi ślub kościelny. Jego partnerki też. Trójka dzieci... Ja pierdole. Jakie to wszystko jest żenujące. Ale dobrze niech kk dalej wali se w kolana. Najlepiej w oba naraz...
- Triceratops
i tak sie to powinno zostawic.
A wczoraj wszystkie wiadomosci w radiu sie zaczynaly, ze jakis ksiadz umarl. Nie wiem dlaczego to byla taka wazna wiadomosc, ale przelaczylem na zetke, trujke itp i wszyscy o jakims ksiedzu nawijali.
A wczoraj wszystkie wiadomosci w radiu sie zaczynaly, ze jakis ksiadz umarl. Nie wiem dlaczego to byla taka wazna wiadomosc, ale przelaczylem na zetke, trujke itp i wszyscy o jakims ksiedzu nawijali.
woodpecker from space
- Hatefire
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nie pamiętam, gdzie się ostatnio ta myśl przewinęła: władzy potrzebny jest Kościół skompromitowany. Coś w tym jest.
Kerosene keeps me warm.
- Drone
Ciekawe. Ja ostatnio przeczytałem komentarz, że tydzień agitacji w Kościele na rzecz Trzaskowskiego by wystarczył, żeby poparcie dla Dudy zjechało do 15%.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Hatefire
Spoko, tylko czy im ktoś się każe kompromitować?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
mówisz?
te widzę, że ty to masz coraz głębsze myśli. jak z tym hołkiem co go ksiądz rydzyk z tvnu zasponsorował, aby odebrał 10% rafaealkowi.
dobra. a co w tym jest? żeby nie było, że uprzedzony jestem.
i co ma to do tego, że codzień czytamy, że jak dziś na śląsku zamknięty został klasztor, czy sanktuarium, a dwa dni temu 2 w radomiu się zawinęło. to jest ta kompromitacja w kontekście kowida? bo nie rozumiem.
lys på slutten av lys
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
?
Nikt. Gdzieś to wyczytałem w odniesieniu do niedawnego głosowania, w którym, jak niektórzy twierdzą, PiS i PO wycięły Isakiewicza-Zaleskiego z jakiejś tam powstającej komisji.
Sens powyższej myśli jest taki, że nikomu się nie opłaca wypalać patologii pośród hierarchów gorącym żelazem. My waszemu unieważnimy święty związek małżeński, wy naszemu nie przykleicie zarzutów kryminalnych o ciumkanie.
Kerosene keeps me warm.
- Ascetic
ja tam myślę, że robią to specjalnie dla nas. abyśmy mieli na kogo pluć jadem. właściwie za wyjatkiem 3 zwichrowanych koleżków reszta jest zgodna. a wiadomo, że nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg. więc to dla nas wszystko. najs.
lys på slutten av lys
- Triceratops
To oczywiste. Jedni i drudzy maja w tym interes, wlasciwie to transakcja wiazana.83koper83 pisze: ↑18-07-2020, 18:23?
Nikt. Gdzieś to wyczytałem w odniesieniu do niedawnego głosowania, w którym, jak niektórzy twierdzą, PiS i PO wycięły Isakiewicza-Zaleskiego z jakiejś tam powstającej komisji.
Sens powyższej myśli jest taki, że nikomu się nie opłaca wypalać patologii pośród hierarchów gorącym żelazem. My waszemu unieważnimy święty związek małżeński, wy naszemu nie przykleicie zarzutów kryminalnych o ciumkanie.
Girzynski (on akurat glosowal za kandydatura Isakowicza-Zaleskiego) pare dni temu opowiadal, ze byly naciski od purpurowych zeby ujebac jego kandydature
"Były groźby"
Girzyński przyznał, iż nie ma wątpliwości co do tego, że hierarchowie kościelni nie chcieli, aby akurat ten duchowny znalazł się w komisji.
– Po pierwsze, wszyscy wiemy, że były naciski na samego ks. Tadeusza Isakowicza-Zaleskiego, żeby nie kandydował. Po drugie, ja wiem jak ogromnym szacunkiem w mojej partii jest darzony ks. Isakowicz-Zaleski – mówił. Jak podkreślił, gdyby nie to, że były groźby ze strony hierarchów kościelnych w stonę kierownictwa Prawa i Sprawiedliwości, żeby ks. Isakowicz-Zaleski nie był do tej komisji powoływany decyzja w jego sprawie byłaby inna.
Zas sam kandydat skomentowal to krotko:
Jak napisał na swoim profilu na Facebooku ks. Isakowicz-Zaleski, nie jest zdziwiony takim wynikiem głosowania. Jak twierdzi, władze Prawa i Sprawiedliwości musiały odwdzięczyć się hierarchom Kościoła za ich nieustanne poparcie dla partii Jarosława Kaczyńskiego. Powiązania między politykami a biskupami określił krótko: "sojusz ołtarza z tronem".
woodpecker from space
- Ascetic
wszystko jasne. kolejna zmowa pis-po. jaki ten świat banalnie prosty jest.
dobrze, że mamy zawodnika co nam rozświetla drogę. człowiek esencja światła. a i witaminaD też ze światła.
dobrze, że mamy zawodnika co nam rozświetla drogę. człowiek esencja światła. a i witaminaD też ze światła.
lys på slutten av lys
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
W pierwszej turze Duda: 43%, Trzaskowski: 30%.
Sondaż dotyczący hipotetycznych wyborów parlamentarnych z udziałem Szymka:
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... j,79cfc278
PiS: 41%, PO: 23%, Polska PiS-u do 2050: 12%.
To komu Szymek upierdala nogę przy samej dupie?
Kerosene keeps me warm.
- Ascetic
dziękuję. wybrał pan pytanie z kategorii: spiski.83koper83 pisze: ↑18-07-2020, 18:44W pierwszej turze Duda: 43%, Trzaskowski: 30%.
Sondaż dotyczący hipotetycznych wyborów parlamentarnych z udziałem Szymka:
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... j,79cfc278
PiS: 41%, PO: 23%, Polska PiS-u do 2050: 12%.
To komu Szymek upierdala nogę przy samej dupie?
prawaki twierdzą, że to agentura*. lewaki twierdzą, że nawet fajny tylko se w huja przyciął bo nie poparł tak jednoznaczenie rafaella. powiem więcej, że regularnie się kłócą w tokfmie o to czy kotłownia to jednak szkodnik, czy nie. większość uważa, że powinien przeprosić, że startował i zastąpić bohatera nitrasa w sztabie. jak się doda, że to była gwiazda tvn'u a nie trwamu to nie wiem skąd ten purpurowy spiseg u Ciebie się wziął.
a same liczby jak liczby. no wystartował bo ktoś mu w tym pomógł i zebrał głosy. i je trzyma. dla mnie to naturalny bieg wydarzeń. ten co wyłożył kasę na niego chce aby się zwróciła. może to zwykłe targi polityczne a może koleś jest jakimś tam pomysłem kogoś. mi sie tu kościół nie wpisuje w tą układankę. ale biorę pod uwagę, że się mogę mylić. jak tak będzie odszczekam. jak to robi piesek pacjent. hau hau. póki co nie mam ku temu przesłanek.
* i ja się też do tego przychylam. mieliśmy byty takie jak samoobrona, czy nowoczesna. wszytskie nie wiadomo skąd.
lys på slutten av lys
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Jakie spiski? Czy ty faktycznie wziąłeś na poważnie moje stwierdzenie, że Szymek to agent Kaczora?
Powyższy sondaż w tej chwili oczywiście znaczy tyle samo, co gadanie w TOK FM. Niemniej potwierdza jakoś moją intuicję, że Katolik Light w osobie Hołowni będzie żerował na elektoracie Platfusów, no nie?
Powyższy sondaż w tej chwili oczywiście znaczy tyle samo, co gadanie w TOK FM. Niemniej potwierdza jakoś moją intuicję, że Katolik Light w osobie Hołowni będzie żerował na elektoracie Platfusów, no nie?
Kerosene keeps me warm.
- Ascetic
niestety dałem się zwieść Twojemu urokowi i łyknąłem a nawet się zacietrzewiłem. tępa dzida ze mnie. takie fakty nie mity.83koper83 pisze: ↑18-07-2020, 19:10Jakie spiski? Czy ty faktycznie wziąłeś na poważnie moje stwierdzenie, że Szymek to agent Kaczora?
no odbiera. tu jesteśmy zgodni. na lewej flance spazmy połączone z gryzieniem w trakcie aktu. kompletnie nie mogą się odnaleźć w tej nowej rzeczywistości. a te nowe otwarcie zwane rebrendingiem platfusów w postaci stowarzyszenia to nic innego jak próba sił z płaczliwym szymkiem. wolałbym, żeby szymek zaczął grać w zielone ale będzie się chyba bawił w gowina. taki katol wolnościowiec gospodarczy. b. niedobrze. bardzo.
lys på slutten av lys