Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

26-01-2019, 12:43

W miejscu gdzie niemal wszyscy są idealni i wyjątkowi nie jest to wcale takie oczywiste.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-01-2019, 14:03

535 pisze: Ja sobie poczekam, aż twoja pociecha da ci do wiwatu. Oczywiście, obserwując z boku to co tu czasem wypisujesz używając stylu człowieka posiadającego wiedzę wszelaką, tajemną wręcz, jestem przekonany, że nigdy się do tego nie przyznasz. Zapewne nawet przed samym sobą. Jednakowoż gdy ten czas nadejdzie pamiętaj, że ja się z tego będę cieszył z uśmiechem na mej wrednej gębie.
Pociecha ma już trochę latek i na razie nie stwierdzam problemów, ale kto wie. Co do wyrażania poglądów: rozumiem, że nie jesteś przekonany do swoich i nie wypowiadasz się na różne tematy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

26-01-2019, 15:20

Z tego co pamiętam to syn, więc kto wie? Może kiedyś przedstawi ci swojego chłopaka? To byłby świetny numer. Wracając do tematu w którym próbujesz być złośliwy. Nie wpadłeś na to, że po prostu nie uważam, by kogokolwiek to miało interesować? Szczególnie w tym miejscu. Jeżeli już jesteśmy przy poglądach. Zazwyczaj brniesz trochę w agitkę w stylu niepiszących już tutaj użytkowników Kraft, Kingu i jeszcze jeden był taki przykładny wyznający jedynie słuszne twarde przekonania, nie pamiętam teraz jak się wabił. W każdym razie zabawnie się obserwuje te szpagaty i fikołki. Ciekawe, czy prywatnie też jesteś taki zasadniczy i masz wszystko ułożone od linijki? Śmiem twierdzić, że to poza, maska, ściema, czy jak tam chcesz sobie to określić. Oczywiście to tylko opinia ziutka z ławki, który aktualnie szuka dziesięciu groszy na mocnego vipa, więc nie musisz się za bardzo przejmować.
Pacjent

26-01-2019, 15:38

Homoseksualizmu u syna nie przewiduję. Ma chłopięce zainteresowania i rodziców, którzy są do jego dyspozycji z wyraźnie zaznaczonymi rolami, ale bez nadopiekuńczości. Co do obrazu jaki wyłania się z dyskusji. Przecież to są tylko tekstowe wypowiedzi, gdzie trzeba z różnych względów ograniczyć treść i przyjąć określoną formę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

26-01-2019, 16:47

W życiu kolego rożnie bywa i możesz się pewnego dnia dowiedzieć,że twój synek chłopców lubi w kakałko posuwać.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

26-01-2019, 16:52

Pacjent pisze:Homoseksualizmu u syna nie przewiduję. Ma chłopięce zainteresowania i rodziców, którzy są do jego dyspozycji z wyraźnie zaznaczonymi rolami, ale bez nadopiekuńczości.
Tu chyba pojechałeś stereotypem, tzn. bardzo dobrze, że syn ma dobrych rodziców, ale ani to, ani "właściwe" zainteresowania nie zmienią jego preferencji. A te, jakie są, to się dowiesz w przyszłości. Albo i nie. Na pocieszenie dodam, że statystycznie szanse, że będą z Twojego punktu widzenia "niewłaściwe", są stosunkowo niewielkie ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

26-01-2019, 17:29

kościół-szkoła-strzelnica-deathmetal.
Awatar użytkownika
Ascetic

26-01-2019, 17:49

^^

bardziej u tego czegoś, bezrefleksyjne przenoszenie przekazu z jednej z "partii" (choć to w rzeczywistości marzycielski plankton pseudo-polityczny jest) od Panów K. tutaj nie jestem pewien od którego Pana K. bo często się w tym gubi. plus do tego kult Dmowskiego w kontrze do Piłsudskiego (ale tego, żaden jego z myślicieli, hehe, nie ma w programie. może Pan aktor serialowy na K. ma? co takie ma słynne i nośne cytaty, i które są od niego nam tutaj ostatnio cytowane?). to tyle co do wątku: kościół-defmetal.

taaa.

to jakby na górze to pikuś. przecież nikt nikomu nie zabroni mieć kipisz w głowie. może po prostu nie ma za co leków wykupić? albo obwinia cały świat za swój smętny żywot. teraz przecież to jakby na czasie.

ale. ale ... przeczytałem, że te geny [ *]...

a co do def metalu i kościoła jeszcze. nagrobek. wróć sobie do zdjęć wyabortowanych płodów co nam tutaj tak ze 3 lata temu "koleszka" zapodawał. prolajfowiec-defmetalowiec. to są dopiero jaja jak berety ;-)

*tutaj jednak dokonam edycji. bo zły język mnie aktualnie brzydzi.
lys på slutten av lys
535

26-01-2019, 19:21

Sybir pisze:A mnie nie. Nikt nie waży się włączyć w mojej przytomności radia. W każdym razie, nie na głośniki.
No właśnie herr Doktor. Zakupiłeś coś ciekawego z odpowiednim pierdolnięciem?
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

26-01-2019, 19:45

535 pisze: Zazwyczaj brniesz trochę w agitkę w stylu niepiszących już tutaj użytkowników Kraft, Kingu i jeszcze jeden był taki przykładny wyznający jedynie słuszne twarde przekonania, nie pamiętam teraz jak się wabił.
Możliwe, że był to facet o pseudonimusie Bezdech. To zdaje się ten mędrzec stwierdził, że kto nie głosuje i nie wspiera PiS, ten jest moralnie odpowiedzialny za śmierć Popiełuszki.
dobry kościół to kościół spalony
535

26-01-2019, 19:51

Bingo! Dzięki za przypomnienie, bo już chciałem tym krzyżem obarczyć niewinnego użyszkodnika o sympatycznej i wszystko mówiącej ksywie Deviant
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

26-01-2019, 20:05

tak, bezdech to była osobowość
535

26-01-2019, 20:15

Żeby było wszystko jasne. Ja do gościa nic nie mam, serdecznie pozdrawiam jeżeli czyta te słowa, a nie wierzę, bo z gruntu jestem człowiekiem marnej wiary, że nie. Myślę, że trochę nas wszystkich w chuja robił, ale widocznie albo mu się umowa skończyła, albo się znudził, albo sam nie udźwignął tego co tutaj czasami wstukiwał.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

26-01-2019, 20:40

535 pisze:
Sybir pisze:A mnie nie. Nikt nie waży się włączyć w mojej przytomności radia. W każdym razie, nie na głośniki.
No właśnie herr Doktor. Zakupiłeś coś ciekawego z odpowiednim pierdolnięciem?
Jeszcze nie, Panie Kolego. Miałem trochę innych wydatków, poza tym czaję się na coś - w moim odczuciu - mocno klawego.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

27-01-2019, 12:32

Pacjent pisze:Homoseksualizmu u syna nie przewiduję. Ma chłopięce zainteresowania i rodziców, którzy są do jego dyspozycji z wyraźnie zaznaczonymi rolami, ale bez nadopiekuńczości. [...]
O kurwa, hahahahaha. Jednak niezgłębione są pokłady prawackiej niekumacji. Taki będziesz miał na to wpływ gościu jak przykładowo ja na decyzje podejmowane wewnątrz Grupy Bilderberg.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Triceratops

27-01-2019, 12:37

Wkurwia mnie mowa nienawisci
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

27-01-2019, 12:42

Pacjent pisze:Homoseksualizmu u syna nie przewiduję. Ma chłopięce zainteresowania i rodziców, którzy są do jego dyspozycji z wyraźnie zaznaczonymi rolami, ale bez nadopiekuńczości.
Gdyby było w tym choć trochę ironii to można by się nawet uśmiechnąć pod wąsem,biorąc jednak na poprawkę że to śmiertelnie poważnie to nie zazdroszczę dziecku tatusia:)
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
BOLEK
weteran forumowych bitew

27-01-2019, 14:14

ostatnio tłucze mi się w głowie pewien suchar - jest druh boruch niema druha borucha- noż kurde ileż można
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Pacjent

27-01-2019, 14:58

Rumburak pisze:
Gdyby było w tym choć trochę ironii to można by się nawet uśmiechnąć pod wąsem,biorąc jednak na poprawkę że to śmiertelnie poważnie to nie zazdroszczę dziecku tatusia:)
A Ty myślisz, że z czego bierze się homoseksualizm?
Awatar użytkownika
nicram

27-01-2019, 15:12

Prodi pisze:
Pacjent pisze:Homoseksualizmu u syna nie przewiduję. Ma chłopięce zainteresowania i rodziców, którzy są do jego dyspozycji z wyraźnie zaznaczonymi rolami, ale bez nadopiekuńczości. [...]
O kurwa, hahahahaha. Jednak niezgłębione są pokłady prawackiej niekumacji. Taki będziesz miał na to wpływ gościu jak przykładowo ja na decyzje podejmowane wewnątrz Grupy Bilderberg.
Nie śmiej się. Ja koledze Pacjentowi szczerze współczuję. Ciemnogród, zabobon, jak sądzę indoktrynacja przez całe dzieciństwo i pewnie później też, jedyną słuszną wiarą. Brak dostępu do edukacji i wiedzy, kończą się twierdzeniami, że homoseksualizm to choroba.
all the monsters will break your heart
ODPOWIEDZ