HOKEJ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: HOKEJ
pr0metheus pisze:Wyjazd aktualnych mistrzów to sensacja. Ale dobrze.
Piękny byłby finał Blues - Bruins
taaaaa ty i te twoje wróżenie w fusów :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
ja nie typuje mistrza tylko mówie komu kibicuje ;)
to są 2 różne sprawy ;)
to są 2 różne sprawy ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
Laskowski tak, Czerkawski nie
dzisiaj (w sumie jutro) o 1 Boston - Columbus :)
nastepne 2 nocki tez meczyki :D
dzisiaj (w sumie jutro) o 1 Boston - Columbus :)
nastepne 2 nocki tez meczyki :D
- Ascetic
hokej srokej.
obejrzałem jakiśs nocny mecz. pingwiny z kaczkami, czy mo®świny z norkami. nie pamiętam. kurwa. jak ten krążek tam zapierdalał. taki ślepak jak ja nic nie mógł dostrzec. bez sensu. dobrze, że się przynajmniej szarpali.
obejrzałem jakiśs nocny mecz. pingwiny z kaczkami, czy mo®świny z norkami. nie pamiętam. kurwa. jak ten krążek tam zapierdalał. taki ślepak jak ja nic nie mógł dostrzec. bez sensu. dobrze, że się przynajmniej szarpali.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- ggfh
- weteran forumowych bitew
no krazek widac bardzo dobrze - trzeba sie tylko skupic i wierzyc komentatorom, ze strzal przelecial tuz nad poprzeczka (poprzeczki i slupki slychac doskonale).
polecam aplikacje do meczow https://github.com/NHLGames/NHLGames/re ... tag/v1.4.1" onclick="window.open(this.href);return false;
albo streamy z onhockey.tv
w przypadku aplikacji z reguly sa 2-3 rozne wersje komentatorskie do wyboru / widoki znad bramek. w zwiazku z tym, ze kanadyjskie hordy juz odpadly, pewnie beda klopoty z francuskim komentarzem :D
polecam aplikacje do meczow https://github.com/NHLGames/NHLGames/re ... tag/v1.4.1" onclick="window.open(this.href);return false;
albo streamy z onhockey.tv
w przypadku aplikacji z reguly sa 2-3 rozne wersje komentatorskie do wyboru / widoki znad bramek. w zwiazku z tym, ze kanadyjskie hordy juz odpadly, pewnie beda klopoty z francuskim komentarzem :D
- Żułek
komu ? no właśnie problem w tym że już wszyscy odpadli :P albo nie awansowali :P
na zachodzie powinienem kibicować Dallas albo Colorado ale to są wrogowie Detroit wiec troche nie wypada ;)
więc chyba zostaje tylko

;)
na wschodzie został się tylko Boston, w sumie mają fajny skład więc niech ich tam będzie ;)
od biedy Islanders ale ja jestem za Rangers, więc też nie wypada ;)
na zachodzie powinienem kibicować Dallas albo Colorado ale to są wrogowie Detroit wiec troche nie wypada ;)
więc chyba zostaje tylko

;)
na wschodzie został się tylko Boston, w sumie mają fajny skład więc niech ich tam będzie ;)
od biedy Islanders ale ja jestem za Rangers, więc też nie wypada ;)
- ggfh
cbj strzelilo 2 gole w 13 sekund - i juz witali sie z gaska...
smieszna sprawa - w momencie gdy trwala przerwa miedzy 3 tercja a dogrywka, amerykance zaczeli pokazywac mecz dallas. tuz po golu st.louis - zaczela sie dogrywka. czyli miewaja takie multistudio jak rodzimy canal+ :D
dzis w nocy o 1 mecz islanders, o 4 gra san jose, a wieczorem o 21 drugi mecz st.louis
smieszna sprawa - w momencie gdy trwala przerwa miedzy 3 tercja a dogrywka, amerykance zaczeli pokazywac mecz dallas. tuz po golu st.louis - zaczela sie dogrywka. czyli miewaja takie multistudio jak rodzimy canal+ :D
dzis w nocy o 1 mecz islanders, o 4 gra san jose, a wieczorem o 21 drugi mecz st.louis
- Żułek
mi tam akurat średnio do śmiechu że znowu Red Wings nie ma w finałach :P
a ta se odleciała w siną dal :Pggfh pisze:cbj strzelilo 2 gole w 13 sekund - i juz witali sie z gaska...
- ggfh
carolina - islanders. mecz bez bramek, z niesamowitymi interwencjami bramkarzy obu druzyn.
na szczescie ktos sie przelamal w 4 minucie dogrywki. pierwszej, a nie drugiej :D
carolina prowadzi w serii.
colorado za to od razu wzielo sie do roboty i po 3 minutach prowadzi z san jose...
na dobranoc / dzien dobry - inspirujaca historia zawodowca ;)
https://vimeo.com/20196576
na szczescie ktos sie przelamal w 4 minucie dogrywki. pierwszej, a nie drugiej :D
carolina prowadzi w serii.
colorado za to od razu wzielo sie do roboty i po 3 minutach prowadzi z san jose...
na dobranoc / dzien dobry - inspirujaca historia zawodowca ;)
https://vimeo.com/20196576
- Żułek
i Metallica się cieszy ;)ggfh pisze:colorado za to od razu wzielo sie do roboty i po 3 minutach prowadzi z san jose...
- ggfh
wieczorem dallas, a nad ranem cbj w drugiej dogrywce. stan rywalizacji w obu przypadkach 1-1
kurcze, wiem, ze to zawodowcy, ale mnie to po pol godzinie lyzwowania na lodowisku nogi na maksa bola :D ciekawe jak wyglada odnowa po takim maratonie na pelnych obrotach.
kurcze, wiem, ze to zawodowcy, ale mnie to po pol godzinie lyzwowania na lodowisku nogi na maksa bola :D ciekawe jak wyglada odnowa po takim maratonie na pelnych obrotach.
- Żułek
a za tydzien kolejne MŚ wiec bedzie co oglądać :D
Boston się ogarnał (4:1) i wyrównał serie na 2:2 ;)
Red Kelly zdechł w wieku 91 lat
8 razy wygrał Puchar Stanleya (po 4 razy z Detroit i Toronto)
w latach 1947-1967 zagrał 1316 meczy w których zdobył 823 (281G, 542A) punkty
co ciekawe lepiej punktował na stare lata w Toronto niż w Detroit :P bo został przesuniety z obrony do ataku :P
Boston się ogarnał (4:1) i wyrównał serie na 2:2 ;)
Red Kelly zdechł w wieku 91 lat
8 razy wygrał Puchar Stanleya (po 4 razy z Detroit i Toronto)
w latach 1947-1967 zagrał 1316 meczy w których zdobył 823 (281G, 542A) punkty
co ciekawe lepiej punktował na stare lata w Toronto niż w Detroit :P bo został przesuniety z obrony do ataku :P
- ggfh
blues w finale po bilardowych odbiciach krazka od slupka i glowy b.bishopa.
strasznie dziwny mecz - dallas gralo z jednym zawodnikiem, ktory udawal, ze atakuje i szybko wracal do obrony - w trakcie meczu nawet sie to sprawdzalo. w dogrywkach juz atakowali smielej.
no to pozostala jedna niewiadoma, ktora jutro nad ranem sie wyjasni :D
strasznie dziwny mecz - dallas gralo z jednym zawodnikiem, ktory udawal, ze atakuje i szybko wracal do obrony - w trakcie meczu nawet sie to sprawdzalo. w dogrywkach juz atakowali smielej.
no to pozostala jedna niewiadoma, ktora jutro nad ranem sie wyjasni :D