HOKEJ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: HOKEJ
Wyjazd aktualnych mistrzów to sensacja. Ale dobrze.
Piękny byłby finał Blues - Bruins
niech to miejsce niebawem zniknie
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
pr0metheus pisze:Wyjazd aktualnych mistrzów to sensacja. Ale dobrze.
taaaaa ty i te twoje wróżenie w fusów :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- pr0metheus
I mówi to koleś co typuje poprawnie mistrza za 7 razem :D
- Żułek
ja nie typuje mistrza tylko mówie komu kibicuje ;)
to są 2 różne sprawy ;)
to są 2 różne sprawy ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
Laskowski tak, Czerkawski nie
dzisiaj (w sumie jutro) o 1 Boston - Columbus :)
nastepne 2 nocki tez meczyki :D
dzisiaj (w sumie jutro) o 1 Boston - Columbus :)
nastepne 2 nocki tez meczyki :D
- pr0metheus
Komu kibicujesz Żułek?:)Żułek pisze:ja nie typuje mistrza tylko mówie komu kibicuje ;)
to są 2 różne sprawy ;)
Ale przyznasz rok temu dobrze z tych fusów wywróżyłem,dwa lata zreszta tez
- Ascetic
hokej srokej.
obejrzałem jakiśs nocny mecz. pingwiny z kaczkami, czy mo®świny z norkami. nie pamiętam. kurwa. jak ten krążek tam zapierdalał. taki ślepak jak ja nic nie mógł dostrzec. bez sensu. dobrze, że się przynajmniej szarpali.
obejrzałem jakiśs nocny mecz. pingwiny z kaczkami, czy mo®świny z norkami. nie pamiętam. kurwa. jak ten krążek tam zapierdalał. taki ślepak jak ja nic nie mógł dostrzec. bez sensu. dobrze, że się przynajmniej szarpali.
lys på slutten av lys
- ggfh
- w mackach Zła
no krazek widac bardzo dobrze - trzeba sie tylko skupic i wierzyc komentatorom, ze strzal przelecial tuz nad poprzeczka (poprzeczki i slupki slychac doskonale).
polecam aplikacje do meczow https://github.com/NHLGames/NHLGames/re ... tag/v1.4.1" onclick="window.open(this.href);return false;
albo streamy z onhockey.tv
w przypadku aplikacji z reguly sa 2-3 rozne wersje komentatorskie do wyboru / widoki znad bramek. w zwiazku z tym, ze kanadyjskie hordy juz odpadly, pewnie beda klopoty z francuskim komentarzem :D
polecam aplikacje do meczow https://github.com/NHLGames/NHLGames/re ... tag/v1.4.1" onclick="window.open(this.href);return false;
albo streamy z onhockey.tv
w przypadku aplikacji z reguly sa 2-3 rozne wersje komentatorskie do wyboru / widoki znad bramek. w zwiazku z tym, ze kanadyjskie hordy juz odpadly, pewnie beda klopoty z francuskim komentarzem :D
- Żułek
komu ? no właśnie problem w tym że już wszyscy odpadli :P albo nie awansowali :P
na zachodzie powinienem kibicować Dallas albo Colorado ale to są wrogowie Detroit wiec troche nie wypada ;)
więc chyba zostaje tylko

;)
na wschodzie został się tylko Boston, w sumie mają fajny skład więc niech ich tam będzie ;)
od biedy Islanders ale ja jestem za Rangers, więc też nie wypada ;)
na zachodzie powinienem kibicować Dallas albo Colorado ale to są wrogowie Detroit wiec troche nie wypada ;)
więc chyba zostaje tylko

;)
na wschodzie został się tylko Boston, w sumie mają fajny skład więc niech ich tam będzie ;)
od biedy Islanders ale ja jestem za Rangers, więc też nie wypada ;)
- pr0metheus
Dlatego mnie to tak bawi:DŻułek pisze:komu ? no właśnie problem w tym że już wszyscy odpadli :P albo nie awansowali :P
Sharks rzeczywiście mocni są, ale na zachodzie wolałbym blues widzieć w finale. Po dzisiejszych wynikach wszystko zgodnie z planem
- ggfh
- w mackach Zła
cbj strzelilo 2 gole w 13 sekund - i juz witali sie z gaska...
smieszna sprawa - w momencie gdy trwala przerwa miedzy 3 tercja a dogrywka, amerykance zaczeli pokazywac mecz dallas. tuz po golu st.louis - zaczela sie dogrywka. czyli miewaja takie multistudio jak rodzimy canal+ :D
dzis w nocy o 1 mecz islanders, o 4 gra san jose, a wieczorem o 21 drugi mecz st.louis
smieszna sprawa - w momencie gdy trwala przerwa miedzy 3 tercja a dogrywka, amerykance zaczeli pokazywac mecz dallas. tuz po golu st.louis - zaczela sie dogrywka. czyli miewaja takie multistudio jak rodzimy canal+ :D
dzis w nocy o 1 mecz islanders, o 4 gra san jose, a wieczorem o 21 drugi mecz st.louis
- Żułek
mi tam akurat średnio do śmiechu że znowu Red Wings nie ma w finałach :P
a ta se odleciała w siną dal :Pggfh pisze:cbj strzelilo 2 gole w 13 sekund - i juz witali sie z gaska...
- ggfh
- w mackach Zła
carolina - islanders. mecz bez bramek, z niesamowitymi interwencjami bramkarzy obu druzyn.
na szczescie ktos sie przelamal w 4 minucie dogrywki. pierwszej, a nie drugiej :D
carolina prowadzi w serii.
colorado za to od razu wzielo sie do roboty i po 3 minutach prowadzi z san jose...
na dobranoc / dzien dobry - inspirujaca historia zawodowca ;)
https://vimeo.com/20196576
na szczescie ktos sie przelamal w 4 minucie dogrywki. pierwszej, a nie drugiej :D
carolina prowadzi w serii.
colorado za to od razu wzielo sie do roboty i po 3 minutach prowadzi z san jose...
na dobranoc / dzien dobry - inspirujaca historia zawodowca ;)
https://vimeo.com/20196576
- Żułek
i Metallica się cieszy ;)ggfh pisze:colorado za to od razu wzielo sie do roboty i po 3 minutach prowadzi z san jose...
- ggfh
- w mackach Zła
wieczorem dallas, a nad ranem cbj w drugiej dogrywce. stan rywalizacji w obu przypadkach 1-1
kurcze, wiem, ze to zawodowcy, ale mnie to po pol godzinie lyzwowania na lodowisku nogi na maksa bola :D ciekawe jak wyglada odnowa po takim maratonie na pelnych obrotach.
kurcze, wiem, ze to zawodowcy, ale mnie to po pol godzinie lyzwowania na lodowisku nogi na maksa bola :D ciekawe jak wyglada odnowa po takim maratonie na pelnych obrotach.
- pr0metheus
jak w tej reklamie u finów, od 1:30;)ggfh pisze: ciekawe jak wyglada odnowa po takim maratonie na pelnych obrotach.
mecz blues-stars prawie caly przespalem, zasnalem przy 0-0, obudzilem sie przy 3:1 i 3:2, widzialem tylko ostatniego gola do pustej bramki.
- Żułek
a za tydzien kolejne MŚ wiec bedzie co oglądać :D
Boston się ogarnał (4:1) i wyrównał serie na 2:2 ;)
Red Kelly zdechł w wieku 91 lat
8 razy wygrał Puchar Stanleya (po 4 razy z Detroit i Toronto)
w latach 1947-1967 zagrał 1316 meczy w których zdobył 823 (281G, 542A) punkty
co ciekawe lepiej punktował na stare lata w Toronto niż w Detroit :P bo został przesuniety z obrony do ataku :P
Boston się ogarnał (4:1) i wyrównał serie na 2:2 ;)
Red Kelly zdechł w wieku 91 lat
8 razy wygrał Puchar Stanleya (po 4 razy z Detroit i Toronto)
w latach 1947-1967 zagrał 1316 meczy w których zdobył 823 (281G, 542A) punkty
co ciekawe lepiej punktował na stare lata w Toronto niż w Detroit :P bo został przesuniety z obrony do ataku :P
- pr0metheus
Miśki w finale konferencji. Tuuka Rask miał swój wielki dzień.
- ggfh
- w mackach Zła
blues w finale po bilardowych odbiciach krazka od slupka i glowy b.bishopa.
strasznie dziwny mecz - dallas gralo z jednym zawodnikiem, ktory udawal, ze atakuje i szybko wracal do obrony - w trakcie meczu nawet sie to sprawdzalo. w dogrywkach juz atakowali smielej.
no to pozostala jedna niewiadoma, ktora jutro nad ranem sie wyjasni :D
strasznie dziwny mecz - dallas gralo z jednym zawodnikiem, ktory udawal, ze atakuje i szybko wracal do obrony - w trakcie meczu nawet sie to sprawdzalo. w dogrywkach juz atakowali smielej.
no to pozostala jedna niewiadoma, ktora jutro nad ranem sie wyjasni :D