Co teraz pijecie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: Co teraz pijecie?
Wielkie mi piwa. Piwo jest piwo. Jak się schodzi do domu i otwiera zimne to wiadomo, że jest piwo.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Chyba tylko w sklepach Palikota, albo przez net.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ACHTUNG, ACHTUNG. Nie pijcie denaturatu z tej partii: https://wiadomosci.wp.pl/kolejne-ofiary ... 901446240a
all the monsters will break your heart
-
- rozkręca się
Pilem kiedys w monrowii piwo lokalne ktore bylo schlodzone a na zewnatrz wiadomo jak to w afryce +35. Nie dalo sie tego gowna pic. Wiec nie kazde zimne dobre.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Po prostu ciepłą herbatę. Codziennie z babką pijemy kilka gorących herbat. Od rana. Jest taka herbata, nazywa się Saga. Takie torebeczki kółka ma. Bardzo dobra.
-
- weteran forumowych bitew
to nie herbata to mysie odchody przyprawione stęchlizną zapakowana takie torebeczkiMariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 12:51Po prostu ciepłą herbatę. Codziennie z babką pijemy kilka gorących herbat. Od rana. Jest taka herbata, nazywa się Saga. Takie torebeczki kółka ma. Bardzo dobra.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A tam, śmiejesz się. Od zawsze ją kupujemy tu u nas i pijemy. Cukru dodajemy i cytryny jak jest. Nie jest może najdroższa i z pachnącymi dodatkami jak wasze kurwa w mieście, ale na wiejską kieszeń jest jaka jest. Ostatnio dostaliśmy zapomoge i pokupywaliśmy na święta co trzeba.BOLEK pisze: ↑16-04-2022, 12:57to nie herbata to mysie odchody przyprawione stęchlizną zapakowana takie torebeczkiMariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 12:51Po prostu ciepłą herbatę. Codziennie z babką pijemy kilka gorących herbat. Od rana. Jest taka herbata, nazywa się Saga. Takie torebeczki kółka ma. Bardzo dobra.
-
to wszystkiego najlepszego Mariusz nich Wam się darzy i wysokich plonówMariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 13:12A tam, śmiejesz się. Od zawsze ją kupujemy tu u nas i pijemy. Cukru dodajemy i cytryny jak jest. Nie jest może najdroższa i z pachnącymi dodatkami jak wasze kurwa w mieście, ale na wiejską kieszeń jest jaka jest. Ostatnio dostaliśmy zapomoge i pokupywaliśmy na święta co trzeba.BOLEK pisze: ↑16-04-2022, 12:57to nie herbata to mysie odchody przyprawione stęchlizną zapakowana takie torebeczkiMariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 12:51Po prostu ciepłą herbatę. Codziennie z babką pijemy kilka gorących herbat. Od rana. Jest taka herbata, nazywa się Saga. Takie torebeczki kółka ma. Bardzo dobra.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
mariusz to widze na bogato, a w ramach oszczednosci to nie bardziej po chrzescijansku te herbate na wodzie po pierogach ruskich zaparzyc? bedziesz mial od razu sowiecka herbate. cukier, cytryna, no no, a tabletki na schizofrenie masz w zapasie, bo ci sie cos szajba odkleila widzeMariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 13:12A tam, śmiejesz się. Od zawsze ją kupujemy tu u nas i pijemy. Cukru dodajemy i cytryny jak jest. Nie jest może najdroższa i z pachnącymi dodatkami jak wasze kurwa w mieście, ale na wiejską kieszeń jest jaka jest. Ostatnio dostaliśmy zapomoge i pokupywaliśmy na święta co trzeba.BOLEK pisze: ↑16-04-2022, 12:57to nie herbata to mysie odchody przyprawione stęchlizną zapakowana takie torebeczkiMariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 12:51Po prostu ciepłą herbatę. Codziennie z babką pijemy kilka gorących herbat. Od rana. Jest taka herbata, nazywa się Saga. Takie torebeczki kółka ma. Bardzo dobra.

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Przez moją krwawicę tacy jak wy miastowi mają w sklepach warzywa i mięso i co żreć. A co, może kapusta u was na drzewach rośnie? Żałujesz mi herbaty i pierogów. A żebyś wiedział, że się czasem gotuje kilka rzeczy na jednej wodzie. A nie wy se kranik puścicie i kurwa wodospady robicie w łazienkach. I każdy płytki i tarakote ma.olgims pisze: ↑16-04-2022, 13:25mariusz to widze na bogato, a w ramach oszczednosci to nie bardziej po chrzescijansku te herbate na wodzie po pierogach ruskich zaparzyc? bedziesz mial od razu sowiecka herbate. cukier, cytryna, no no, a tabletki na schizofrenie masz w zapasie, bo ci sie cos szajba odkleila widzeMariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 13:12A tam, śmiejesz się. Od zawsze ją kupujemy tu u nas i pijemy. Cukru dodajemy i cytryny jak jest. Nie jest może najdroższa i z pachnącymi dodatkami jak wasze kurwa w mieście, ale na wiejską kieszeń jest jaka jest. Ostatnio dostaliśmy zapomoge i pokupywaliśmy na święta co trzeba.![]()
-
mariusz no ale przez jaka twoja krwawice, jak ty z babka i kuniem na zasilkach siedzicie ?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 13:37Przez moją krwawicę tacy jak wy miastowi mają w sklepach warzywa i mięso i co żreć. A co, może kapusta u was na drzewach rośnie? Żałujesz mi herbaty i pierogów. A żebyś wiedział, że się czasem gotuje kilka rzeczy na jednej wodzie. A nie wy se kranik puścicie i kurwa wodospady robicie w łazienkach. I każdy płytki i tarakote ma.olgims pisze: ↑16-04-2022, 13:25mariusz to widze na bogato, a w ramach oszczednosci to nie bardziej po chrzescijansku te herbate na wodzie po pierogach ruskich zaparzyc? bedziesz mial od razu sowiecka herbate. cukier, cytryna, no no, a tabletki na schizofrenie masz w zapasie, bo ci sie cos szajba odkleila widzeMariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 13:12
A tam, śmiejesz się. Od zawsze ją kupujemy tu u nas i pijemy. Cukru dodajemy i cytryny jak jest. Nie jest może najdroższa i z pachnącymi dodatkami jak wasze kurwa w mieście, ale na wiejską kieszeń jest jaka jest. Ostatnio dostaliśmy zapomoge i pokupywaliśmy na święta co trzeba.![]()
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nogi mamy chore. Nie możemy robić. Moczymy w rywanolu ale to mało daje. A od Kajtka to mi się odczep. Tatuś też się go uczepił jak i ty.olgims pisze: ↑16-04-2022, 13:38mariusz no ale przez jaka twoja krwawice, jak ty z babka i kuniem na zasilkach siedzicie ?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 13:37Przez moją krwawicę tacy jak wy miastowi mają w sklepach warzywa i mięso i co żreć. A co, może kapusta u was na drzewach rośnie? Żałujesz mi herbaty i pierogów. A żebyś wiedział, że się czasem gotuje kilka rzeczy na jednej wodzie. A nie wy se kranik puścicie i kurwa wodospady robicie w łazienkach. I każdy płytki i tarakote ma.olgims pisze: ↑16-04-2022, 13:25
mariusz to widze na bogato, a w ramach oszczednosci to nie bardziej po chrzescijansku te herbate na wodzie po pierogach ruskich zaparzyc? bedziesz mial od razu sowiecka herbate. cukier, cytryna, no no, a tabletki na schizofrenie masz w zapasie, bo ci sie cos szajba odkleila widze![]()
-
no ale nas miastowych to nie obchodzi co tam macie chore. nie zapierdalacie w polu zebysmy mieli kapuste na polkach, tylko pierdzicie w stolek na socjalu i rozbijacie sie po forach internetowych. znaczy mariusz wychodziloby na to, ze to my zapierdalamy na was. to jak to w koncu jest? wsi spokojna wsi wesola, czy kraj w ruinie i nogi w okladach z moczu i gowna (bo kapusta jedzie do nas). ale powiem ci, ze w ramach sprawiedliwosci dziejowej, chetnie wezme od ciebie to co jestes mi wienien - lubie te, kurwa salami i inne frykasy, ty tak ladnie zawsze piszesz o tych boczkach, wypiekach i pierogach, smaka mi narobiles na kielbase z tego kunia co go tam w oborze trzymasz. w polu i tak nie robi, to na garmazerke sie nada idealnie. bedzie czym smierc jezuska objesc w te fantastyczne swietaMariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 14:22Nogi mamy chore. Nie możemy robić. Moczymy w rywanolu ale to mało daje. A od Kajtka to mi się odczep. Tatuś też się go uczepił jak i ty.olgims pisze: ↑16-04-2022, 13:38mariusz no ale przez jaka twoja krwawice, jak ty z babka i kuniem na zasilkach siedzicie ?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑16-04-2022, 13:37
Przez moją krwawicę tacy jak wy miastowi mają w sklepach warzywa i mięso i co żreć. A co, może kapusta u was na drzewach rośnie? Żałujesz mi herbaty i pierogów. A żebyś wiedział, że się czasem gotuje kilka rzeczy na jednej wodzie. A nie wy se kranik puścicie i kurwa wodospady robicie w łazienkach. I każdy płytki i tarakote ma.

- Gunman
Mieliście racje, zajebisty pils to jest.

-
sz szkoda u mnie nie do dostania a nie muszę przekonywać że bym się napił
-

-
-
Co teraz piję i co teraz słucham w jednym....
Muzyka Schuldinera była ze mną zawsze... od pierwszego rozdziału mojego życia aż po ostatni... życie zaklęte w dźwiękach - ogrom wspomnień, wzruszenia i wzburzenie, radości i smutki, wzloty i upadki.... sentymentalna podróż, opowiedziana dźwiękami...
Muzyka Schuldinera była ze mną zawsze... od pierwszego rozdziału mojego życia aż po ostatni... życie zaklęte w dźwiękach - ogrom wspomnień, wzruszenia i wzburzenie, radości i smutki, wzloty i upadki.... sentymentalna podróż, opowiedziana dźwiękami...
- Gunman
Ja upolowałem w lidluBOLEK pisze:a jednak dam radę https://ipiwo.pl/kategoria-produktu/bro ... ch-kumpli/

- Ascetic