ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Przecież to wy głosowaliście na Bosaka i Konfę, nie ja. Zabawne są wasze próby odwrócenia uwagi od tego faktu. Wstydzicie się szefa partii, którą tu chwalicie czy jego poglądów? A może one są inne i te tweety to fejki?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zaraz to juz nie glosowalem na Dude tylko Bosaka? No prosze czego sie tutaj dowiaduje.
Po drugie nie probuje nikomu od niczego odwracac uwagi.
A po trzecie sam fakt glosowania na kogokolwiek, nie powoduje, ze ten ktos jest czyims guru, ty z przedszkola piszesz?
woodpecker from space
- Bloodcult
Przecież 15 mówiłem że na nikogo nie głosowałem ? Czy ty już do reszty Znicramiałeś ?
- Hatefire
Tak tu masz rację.Triceratops pisze: ↑18-08-2020, 12:45A po trzecie sam fakt glosowania na kogokolwiek, nie powoduje, ze ten ktos jest czyims guru, ty z przedszkola piszesz?
Niemniej zabawny jest fakt jak Konfa powtarza modus operandi Korwina. Napiszę coś durnego, setka kuców w komentach będzie twierdziła, że nie o to chodziło i źle zostało to zrozumiane,
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
To lepiej aby było jak z Papieżem Franciszkiem - media wkładają mu w usta różne głupoty, często wyrwane z kontekstu a często zwyczajnie nieprawdziwe a wierni z reguły podłapują to i pełni oburzenia piszą że Papież to heretyk ?
- Drone
W takim razie czy Bloodcult i Triceps mogą - na moją prośbę - określić się, czy sympatyzują z poglądami Konfederacji i Krzysztofa Bosaka, czy nie?
- Bloodcult
Nie bo nie jesteśmy tacy głupi aby się złapać na tak durna pułapkę.
Załóżmy, że bym się zgadzał z większością poglądów Bosaka i powiedział bym że "tak - sympatyzuje". Będziesz wtedy wstawiał to swoje odkrycia i kazał nam się tłumaczyć (dokładnie tak jak robisz to w temacie o księżach).
Odwrócę więc pytanie i zapytam czy Ty "sympatyzujesz" z partia Lewica ? Tak czy nie ?
Załóżmy, że bym się zgadzał z większością poglądów Bosaka i powiedział bym że "tak - sympatyzuje". Będziesz wtedy wstawiał to swoje odkrycia i kazał nam się tłumaczyć (dokładnie tak jak robisz to w temacie o księżach).
Odwrócę więc pytanie i zapytam czy Ty "sympatyzujesz" z partia Lewica ? Tak czy nie ?
- Triceratops
Glosuje sie najczesciej na mniejsze zlo, bo z reguly zadna oferta polityczna praktycznie nigdy nie pokrywa sie w calosci z wlasnym etosem i wyznawanymi pogladami. Jezeli ktos twierdzi, ze glosowanie czyni z kogos wyznawce jakiegos guru, to znaczy, ze nie powinien konczyc podstawowki i w niej zostac.Hatefire pisze: ↑18-08-2020, 12:48Tak tu masz rację.Triceratops pisze: ↑18-08-2020, 12:45A po trzecie sam fakt glosowania na kogokolwiek, nie powoduje, ze ten ktos jest czyims guru, ty z przedszkola piszesz?
woodpecker from space
- Hatefire
Nie interesują mnie spory doktrynalne w ramach kościoła, no chyba, że w ramach ciekawostki intelektualnej. Papież może sobie nawet ogłosić, że zamiast Trójcy Świętej jest Czwórka Święta, a nowym członkiem jest Cthulhu, dla mnie meh. To co mnie interesuje to instytucja kościoła i jej wpływ na społeczeństwo i politykę, ze szczególnym uwzględnieniem Polski, bo tu mieszkam. Tłumaczyłem już setki razy nie interesuje mnie twoja wiara jako taka. Możesz sobie leżeć pod ołtarzem po 12 godzin dziennie, biczować się, chodzić na nieme pielgrzymki itp., nie moja sprawa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Przytaczam jedynie sytuację w której na medialne manipulacje łapią się wierni co powoduje że Papież jest pod ostrzałem zarówno wrogów jak i wiernych.
Korwin przynajmniej jest jedynie pod ostrzałem lewaków
Korwin przynajmniej jest jedynie pod ostrzałem lewaków

- Drone
Tak, w wielu aspektach sympatyzuję z ich poglądami, ale nie we wszystkich. Oczywiście, że nie uważam, że głosowanie na kogoś robi z niego/niej od razu jakiegoś guru, niemniej z wypowiedzi waszych na forum, odniosłem wrażenie, że jedynie Konfederacja jest słusznym wyborem, inne poglądy czy podejścia w ogóle nie są warte rozpatrywania. Jeżeli tak nie uważasz, to napisz, jakie poglądy lewicowe czy liberalne są warte rozpatrywania w kontrze do poglądów Konfederacji.
- Triceratops
Oczywiscie, ze moglbym (nie wiem jak kol bloodcult) ale po ostatnich twoich probach prymitywnego mlotkowania i nastepnie zenujacym wycofaniu sie rakiem z proponowanej konfrontacji, to w sumie mi sie nie chce. Rozumiem, ze jest sezon ogorkowy ale wole sie nudzic bardziej ciekawie.
woodpecker from space
- Hatefire
No tylko w przypadku Korwina nikt nie manipuluje. Ja mam wrażenie, że to zwykła attention whore i syci jak robi się hałas wokół niego. Konfa przejmuje te sposób działania. Jak dla mnie ok niech jadą z tymi debilizmami.
Natomiast osoby publiczne takie jak Król Watykanu muszą się liczyć, że media będą łapać ich za słówka, czasem ze złymi intencjami. Tak zawsze było i będzie. To cena jaką płaci się za fejm i kesz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Dobrze, przynajmniej doszliśmy do konsensusu, że Braun, Bosak, Korwin i Wilk (i reszta w sumie też) to debile
. Kto na kogo głosuje i dlaczego to już osobna kwestia i faktycznie w naszym systemie politycznym biorąc również pod uwagę ordynację wyborczą jest wybitnie, absurdalnie wręcz skomplikowana.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
Podoba mi się takie postawienie sprawy. Czy są głosy sprzeciwu?
- Oferma
- weteran forumowych bitew
O! To ciekawe, co kolega pisze, czyli znaczy dawni koledzy z UPR, krytycy JKM to lewaki? Podobnie cały zastęp ludzi sparzonych na współpracy z tym podstarzałym fantastą, którym w pewnym momencie spadły klapki z oczu i opadła cierpliwość do wybryków Krula? Hmmmmmm...
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Hatefire
U mnie w Komitecie Rewolucyjnym zawsze przyjmuje się przez aklamację. Taka tradycja

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
No to po co pytasz zero-jedynkowo co daje Ci jedynie pretekst do prymitywnych przepychanek ?Drone pisze: ↑18-08-2020, 13:07Tak, w wielu aspektach sympatyzuję z ich poglądami, ale nie we wszystkich. Oczywiście, że nie uważam, że głosowanie na kogoś robi z niego/niej od razu jakiegoś guru, niemniej z wypowiedzi waszych na forum, odniosłem wrażenie, że jedynie Konfederacja jest słusznym wyborem, inne poglądy czy podejścia w ogóle nie są warte rozpatrywania. Jeżeli tak nie uważasz, to napisz, jakie poglądy lewicowe czy liberalne są warte rozpatrywania w kontrze do poglądów Konfederacji.
Tak się składa że akurat pisuje na jednym forum z Bosakiem. Gość ma duża wiedzę na tematy teologiczne i mocno siedzi w kwestach tego co się dzieje w Watykanie. Trochę dziwi mnie to co wstawiłeś bo prędzej bym się spodziewał pisania głupot na zamkniętym forum niż na tt

Niemniej taki ze mnie ziomek z forum że nawet się nie zebrałem aby się zameldować i na niego zagłosować

- Bloodcult
@Nerwowy
Brauna to ty szanuj, chuju !
Brauna to ty szanuj, chuju !
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Szczęść Boże!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.