Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: Masa mode ON ;)
wybity bark, później mi się nie chciało chodzić, w sumie dalej mi się nie chce, ale muszę w końcu ruszyć dupę. w sumie to sporo mniej, ale ćwiczę na sucho, w dodatku najebion byłem wczoraj i tak se pierdolnąłem :))))))zekke pisze: dlaczego mialbym sie obrazic? napisal ze rok temu 'troszke mniej' czyli pewnie z 20k mniej, na raz ; )) poza tym skoro rok temu 'troszke mniej' to teraz powinien podnosic 'troszke wiecej' - jesli podnosilby to zamiast pierdolic glupoty po prostu by to napisal - ale skoro nie napisal to wniosek prosty - przez rok nie zrobil zadnego progresu.
sad.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
Owszem. Gość wszedł mi pod koła. Dobrze, że młody i tak około 90 kilogramów, bo jeden trup byłby z pewnością. Ja miałem dużą szansę być drugim. Minąłem parę elementów tzw. małej architektury i wylądowałem w klombie. Impet wyhamowałem na metalowym ogrodzeniu, na szczęście z płaskownika, a nie szpiczastym. Czołem przeszorowałem lekko po glebie, jakieś 10 cm od obciętego metalowego słupka. W totolotka powinienem zagrać. Gość zwinął się jak kot pierdolnięty przez samochód. Trochę siniaków i wybity bark, ale sam sobie go "naprawiłem". Dzisiaj jest już dobrze. Mam taką robotę, że każdą kontuzję rozruszam. Jednak szczerze mówiąc, było bardzo kiepsko, ręka wisiała i nie byłem pewien, czy coś się nie up.... Koniec jazdy po mieście.Nasum pisze:535 pisze:Udało mi się zejść ze 114 do 112, ale niestety we środę przećwiczyłem lot...Cud k..., że żyję.
czyżby wypadek podczas rowerowej przejażdzki?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja miałem podobny lot, choć z przyczyn bardziej błahych. Tez miałem dość sporą prędkość gdy do oka wbiła mi sie mucha, nie widzę na jedno oko, ręką próbuję ją wyjąć, i wpadłem na pomysł by się zatrzymać. Więc nacisnąłem hamulec, szkoda że na przedni koło i wykonałem efektywne salto do przodu. W pierwszej chwili myślałem że mam połamane ręce, okazało się na szczęście że nie, chociaż lewa ręka była dobrze potrzaskana. Gdyby ktoś to nagrywał to chyba bym zdobył sławę na Youtubie w pierwszym tygodniu.
Miałem kupę szczęścia. No i poduszki powietrzne mnie uratowały. Niestety nie mogłem zareagować, bo klient nagle zawrócił i wtargnął "na kurs i na ścieżkę." Nie jechałem szybko, ale masa robi swoje. Strach pomyśleć co by się stało, gdyby to był jakiś starszy facet, albo kobieta.
-
W sumie ja też, od tamtego czasu, a minęło jakoś trzy lata, zawsze zakładam okulary przeciwsłoneczne. Co by juz żadna mucha nie weszła na kurs i ścieżkę.
- Triceratops
Coz za niepopularny temat w odroznieniu od szmatexowego, co za czasy, o tempora o mores. Ciekawi mnie jak wygladaja ciala, na ktore wkladacie te denimy, torebki, zegarki, gustowne marynarki i koszule za pare patykow. Czy sa to smukle ciala pokryte tytanowymi splotami miesni na ktorych sie wija i splataja wezly grubych zyl czy tez moze to jest prerfumowanie anorektycznego nieboszczyka, zeby nie smierdzial i jako tako wygladal ? Go on.
woodpecker from space
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ale liczysz na zdjęcia użytkowników czy jak? ;)
The madness and the damage done.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
dobra wiec tak powiem jak zrobic mase. jemy sniadanie 4 bulki, potem kolo 15:30 obiad na maxa wciskamy mega duzo kartofli i miesa, potem troche slodyczy a na kolacje pizza/hamburgery kolo 21:30 tez na maxa. caly dzien pijemy tylko gazowane slodkie napoje typu coca cola/pepsi + wieczorem piwa. w wieku 21 lat mamy kolo 120 kilo jest masa jest zabawa.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No ja mniej więcej tak właśnie robię :) A jak się upalę to już w ogóle powinno się zamykać lodówkę i sklepy ze słodyczami przede mną :) Pieprzyć zdrowe odżywianie się.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Przestań się mazać! Lepiej zjedz jakieś żółtko, bo kaczka coś ostatnio ci wyblakła ;)Triceratops pisze:Coz za niepopularny temat w odroznieniu od szmatexowego, co za czasy, o tempora o mores. Ciekawi mnie jak wygladaja ciala, na ktore wkladacie te denimy, torebki, zegarki, gustowne marynarki i koszule za pare patykow. Czy sa to smukle ciala pokryte tytanowymi splotami miesni na ktorych sie wija i splataja wezly grubych zyl czy tez moze to jest prerfumowanie anorektycznego nieboszczyka, zeby nie smierdzial i jako tako wygladal ? Go on.
-
- rasowy masterfulowicz
Dziękuję, nie narzekam. Tydzień temu mały duathlon, 1,5 k pływania, 10k biegu. Obie konkurencje poniżej 40' więc jestem zajebiście zadowolony. Kolano po operacji (odpukać w niemalowane) też pracuje coraz lepiej.zekke pisze:jak tam wasza letnia forma?
Na siłowni ostatnio CrossFit, odstawiam zwykły trening dzielony na jakieś chłodniejsze dni.
Chce Ci się Zekke siedzieć na siłowni w takie upały? Umarłbym z nudów, gdybym miał w taka pogodę dźwigać żelastwo robiąc standardowy dzielony trening.
- zekke
- weteran forumowych bitew
ja funkcjonuje juz nie na zasadzie 'czy mi sie chce czy nie' tylko takiej ze nie dam rady bez tego normalnie zyc, powaznie. jak nie pojde sie skatowac 3x w tyg to czuje sie zmeczony i zblazowany bardziej niz zwykle. w zasadzie to jest tak ze ciagle jest zmeczenie oprocz tych kilku godzin po treningu ; ). a upaly nie sa takie zle, wlasnie dzisiaj zaczynam przymiarke pod zmiane treningu z dzielonego na fbw + rowerek + wiecej brzucha. po prostu trzeba wykorzystac dodatkowy czynnik temp jako plus przy zrzuceniu troche % fatu i poprawieniu rzezby.
Ostatnio zmieniony 02-07-2012, 14:02 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
Dokladnie, sluzba nie druzba, tonaz czeka zeby go przerzucic z lewej strony tabelki na prawa. Lapy sie poca, sztanga slizga ale zelazo tez czlowiek i chce sie poruszac. A potem w ten upal mozna spojrzac na swojego najlepszego przyjaciela i popatrzec na symetryczne doliny i pagorki ukladajace sie w rownomierne wzory, z ktorych wglebien kapie pot i krew....zekke pisze:ja funkcjonuje juz nie na zasadzie 'czy mi sie chce czy nie' tylko takiej ze nie dam rady bez tego normalnie zyc, powaznie. jak nie pojde sie skatowac 3x w tyg to czuje sie zmeczony i zblazowany bardziej niz zwykle. w zasadzie to jest tak ze ciagle jest zmeczenie oprocz tych kilku godzin po treningu ; ). a upaly nie sa takie zle, wlasnie dzisiaj zaczynam przymiarke pod zmiane treningu z dzielonego na fbw + rowerek + wiecej brzucha. po prostu trzeba wykorzystac dodatkowy czynnik temp jako plus przy zrzuceniu troche % fatu i poprawieniu rzezby.
woodpecker from space
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Triceratops
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
jebłem :D:D:D:DScaarph pisze:triceps, triceps, pokaż biceps
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Shamrock
- zaczyna szaleć
ja to samo chyba mam, tylko ze "stresem wysilkowym" tzn przez ostatni rok robilem sobie wycisk w domu co drugi dzien (rozne tabatowe programy, ze sprzetem i bez), teraz mialem przerwe troche z powodu sesji, ale zauwazylem, ze juz po 3 dniach nie ruszania sie zaczynam lapac chujowy nastroj i wkurwiac sie na wszystko. Dopiero kilka-kilkanascie minut ostrej tabaty albo tak jak dzis kilkanascie minut biegania wolno na zmiane ze sprintem, ktore koncza sie tym ze leze wycienczony na ziemi i obracam sie na lewo i prawo bo nie wiem co mam ze soba zrobic przynosza mi ulge ;D Przy czym np bieganie rekreacyjne nawet kilkadziesiat minut mnie nie zaspokoi, wystarczy mi tylko 10-15 nawet ale musi byc intensywnie i "stresujaco" (no np jakby spierdalal przed czyms/kims ;)) ) zebym byl wykonczony.zekke pisze:ja funkcjonuje juz nie na zasadzie 'czy mi sie chce czy nie' tylko takiej ze nie dam rady bez tego normalnie zyc, powaznie. jak nie pojde sie skatowac 3x w tyg to czuje sie zmeczony i zblazowany bardziej niz zwykle. w zasadzie to jest tak ze ciagle jest zmeczenie oprocz tych kilku godzin po treningu ; ). a upaly nie sa takie zle, wlasnie dzisiaj zaczynam przymiarke pod zmiane treningu z dzielonego na fbw + rowerek + wiecej brzucha. po prostu trzeba wykorzystac dodatkowy czynnik temp jako plus przy zrzuceniu troche % fatu i poprawieniu rzezby.
- Triceratops
Tabate robisz co 2 dni? Przeciez to jeden gora dwa na tydzien sie powinno robic. Chyba, ze takie lajcikowe robisz?
woodpecker from space
- Shamrock
- zaczyna szaleć
mowi Ci cos nazwisko Scott Sonnon? od tacfit commando jego autorstwa zaczynalem i mniej wiecej cos o takiej intensywnosci mam na mysli: 6 cwiczen po 8 rund po 30 sekund kazda - 20 sek cwiczenia i 10 sek przerwy. Co 8 rund minuta przerwy. W sumie wychodzi 29 minut. Ale jak sobie sam ukladam program to zazwyczaj robie to kolo 20 minut.