Pierwszy dzień w szkole, ROK SZKOLNY 2014/2015

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Pierwszy dzień w szkole, ROK SZKOLNY 2014/2015

20-05-2015, 19:23

To nie moje konto smyku, ok.

Dałem ten link jako podpuchę dla nazistów żeby potem szukać po pierwszej i ostatniej literze nicka kto kupił...

Wytłumacz się z tych sterydów albo jesteś u wychowawczyni i pielęgniarki szkolnej!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
manieczki

20-05-2015, 21:43

Wpadła mi w oko taka fryzurka jak randomowo przeglądałem portal fotka.pl. Myślę, że mogłoby to dać radę razem z mięśniami po siłowni i moim nowym kołczanem :)

Fota podglądowa:
Obrazek

Ale ja bym sobie dał napisać maszynką A.C.A.B. - większa tajemniczość, bo po angielsku... Prawie jak A.M.S.G.

Nothingface - czekam na odp.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

20-05-2015, 21:44

To koledzy brali, nie ja. Ja preferuję SUPLEMENTY, z wyszczególnieniem kremówczanu kreatyny. Tak jak Papież powiedział.
Awatar użytkownika
manieczki

20-05-2015, 21:48

Zmień towarzystwo, bo się stoczysz...
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

20-05-2015, 21:57

Wykręcić ci suty?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
manieczki

20-05-2015, 22:13

Plastek pisze:Wykręcić ci suty?
Wolałbym żebyś kupił mi pompkę do sutków :)
[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

20-05-2015, 22:21

Widziałem jak działa taka pompa, efekty są natychmiastowe.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
manieczki

21-05-2015, 23:43

Eh, dzisiaj w szkole była dyskoteka... a ja głupi ubrałem garnitur i lakierki i oglądałem debatę :|

Ale kolega nakręcił jak się bawili moi rówieśnicy
" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
manieczki

22-05-2015, 18:53

Wreszcie weekend, nareszcie trochę odpocznę. Na ślimaki się nie wybrałem, bo zdecydowałem się, że popoprawiam oceny teraz niż potem będę srał w stringi tydzień przed klasyfikacyjną radą pedagogiczną. Zgłaszam się do odpowiedzi np. z bioli, fizy... mam problemy z przedmiotami ścisłymi, bo raczej ze mnie jest humanista :)

Kumpel z Wejherowa z którym byłem rok temu na koloniach i z którym ciągle gadamy przez Skype, GG wrzucił takie zdjęcie...
Obrazek
Współczuje mu :( u nas w szkole to na stołówce to ja tylko kupuję za 15groszy soczek w szklance takiej:
Obrazek

Z siłownią będzie lekka lipa... Kumpel, który jest jej właścicielem(piwnica,sprzęt, itp.) niedawno zakończył rok szkolny w technikum(ostatnia 4 klasa, tak mam takiego starego kumpla)... Ciągle mamcia pytała go kiedy pokaże jej świadectwo i babełe żeby mogły pochwalić się znajomym, sąsiadkom jakiego to mają super syna. No, ja wiedziałem co się święci i on ukrył to świadectwo gdzieś u siebie w pokoju. Matury zapytacie? Wychodził z mieszkania w garniaku i włóczył się po mieście, wracał do domu i mówił, że będzie ok. Wszystko upadło ostatniego tygodnia. Długo zastanawiałem się czemu siłka ciągle zamknięta, w internecie go też nie było, na gadulcu też. Okazało się, że mamełe robiła porządek w jego pokoju bez jego wiedzy i natrafiła na świadectwo z tego roku. Oto one:
Obrazek

To by było na tyle jeśli chodzi o mojego dobrego kumpla, naszych planów na sportową sylwetkę, odżywki i spotkania/pogaduchy na Gadulcu. Miałem 7 kolegów, już mam 6 :( Szybko się raczej nie zobaczymy...

Dodam jeszcze, że babełe jak się o wszystkim dowiedziała (mamcia przed nią ukrywała wszystko, ale jakoś to wyszło na jaw - nie wnikałem jak) to wylądowała na kardiologi :'(

Ktoś zapyta - manieczki, czemu nie pójdziesz na normalną siłownie z koksami?
Odpowiadam - bo nie stać mnie na karnet do normalnej-prawdziwej siłki i boję się spotkań z nowymi ludźmi. Zresztą zobaczyliby ile biorę na klatę i by ze mnie polewali cały czas, a ja po powrocie do domu bym tylko płakał.
Awatar użytkownika
manieczki

23-05-2015, 01:48

manieczki pisze:Wpadła mi w oko taka fryzurka jak randomowo przeglądałem portal fotka.pl. Myślę, że mogłoby to dać radę razem z mięśniami po siłowni i moim nowym kołczanem :)

Fota podglądowa:
Obrazek

Ale ja bym sobie dał napisać maszynką A.C.A.B. - większa tajemniczość, bo po angielsku... Prawie jak A.M.S.G.

Nothingface - czekam na odp.
Niestety plany uległy zmianie. Dzisiaj do mamci na Taniec z Gwiazdami przyszła koleżanka fryzjerka więc pokazałem jej powyższą fryzurę i powiedziała, że nie da rady :/ Mam za mało głowę koledzy i napis A.C.A.B. by się nie zmieścił - tak powiedziała, ja z tym nie dyskutowałem, bo się nie znam. Postanowiłem jej zaufać. Mówiła żebym wybrał sobie jakiś inny wzór, najlepiej mały, oszczędny, minimalistyczny. Szybko z dużego pokoju (mamy jeden telewizor w dome, ok) pobiegłem do mojego komputerka z czarną klawiaturką i 15 calowym monitorkiem CRT w poszukiwaniu fryzurki. Wbiłem w Google hasło 'wzory na głowie męskie' i zacząłem szukać. Jako, że troszkę na komputerkach się znam i jak coś się popsuję z elektroniki w domku to mnie delegują do naprawy. Pewnie dlatego, że boją się że kopnie ich prąd, a mnie mają za zero więc strata żadna :( No, ale wracając do meritum - jako, że znam się na komputerach od razu pominąłem pierwsze strony z wynikami, bo jakby to wyglądało gdyby jakiś mój znajomy (mam ich teraz sześciu) wpadł na podobny pomysł co do zmiany fryzury i w ten sam sposób szukałby inspiracji co by tu sobie na głowie zrobić. Przeleciałem na ostatnią stronę wyników z Google i eureka! MAM TO!!!!
Obrazek

Inspiracja przyszła od razu - pomyślałem. Z racji, że Puma też byłaby pewnie za duża jak na moja malutką czaszkę postanowiłem zmienić koncepcję i wybrać na wzór logo marki Nike. Profilaktycznie wpisałem hasło 'wzór na głowie nike' w Google i nic nie znalazło! Super się poczułem, naprawdę. Decyzja zapadła - koleżanka mamci zbierała się już do wyjścia, bo właśnie skończył się finał Tańca z Gwiazdami i dopiła kawę Anatol. Powiedziałem jej w biegu, podniecony jak nigdy co wymyśliłem, a ona skinęła głową i powiedziała TAK. Jutro jest znowu Eurowizja w telewizji, chyba przyjdzie do mamci na plotki i kawę Inka (Anatol się skończył, mame wysłała mnie po nią do sklepu wczoraj, ale nie było jej na półkach więc jako samiec alfa zdecydowałem się wziąć Inkę). Mam nadzieję, że jutro moje marzenie się spełni i cała klasa wpadnie w zachwyt w poniedziałkowy poranek nad moją nową fryzurą. Jest tylko jedno ale. Pani fryzjerka powiedziała, że będę musiał tak raz na dwa tygodnie chodzić do zakładu fryzjerskiego w którym pracuje żeby poprawiała znaczek Nike tak, aby był ładny i nie zarastał małymi włoskami. Mame jeszcze o tym nie wie, jakoś ją przekonam. Wszak to dwa(2) razy w miesiącu po 10zł dla fryzjerki = 20zł. Poprawiam oceny, niedługo Dzień Dziecka - jestem pozytywnie nastawiony i wszystko pójdzie po mojej myśli (czytałem ostatnio stronę internetową coachy życiowych i podobno jak się w myślach mówi do siebie w ten sposób to wzrastają morale i jest się bardziej optymistą niż pesymistą).

Jeszcze mam do was prośbę. W temacie o modzie męskiej dałem zdjęcie czapek, ale rozchodzi się o znaczek Nike. Myślicie, że 30zł to dobra cena? Super by to wyglądało: ja na plaży, kładę koc, przygotowuję się do plażowania i bach! ściągam czapkę z logiem Nike a pod nią fryzura z logiem Nike! - loszki dochodziłyby jedna po drugiej momentalnie - tak przynajmniej myślę, zgodnie z maksymą, którą przeczytałem na tej stronie coachowej). Aha, coach znaczy trener tak w ogóle. Odpowiedzcie proszę co myślicie o takim combo. Czapka z przypinką Nike + wzorek na głowie Nike. Dzięki!
535

23-05-2015, 07:06

Pomysł na fryzurę doskonały, ale z plażą to cię poniosło.
Obrazek
kenediusze
weteran forumowych bitew

23-05-2015, 10:53

manieczki pisze:Z racji, że Puma też byłaby pewnie za duża jak na moja malutką czaszkę postanowiłem zmienić koncepcję i wybrać na wzór logo marki Nike. Profilaktycznie wpisałem hasło 'wzór na głowie nike' w Google i nic nie znalazło! Super się poczułem, naprawdę.
Ty to jednak przegryw jesteś, bez urazy, ja Cię lubię, nie tylko w nocy:
Obrazek
Obrazek

A tu fryz na piłkę tenisową, jakbyś się w tym smyku w szkole pojawił to by dopiero było:
Obrazek
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
manieczki

23-05-2015, 18:12

Kurczę!!! Po angielsku szukałeś to wszystko wyjaśnia, ja tego języka nie znam i moi ziomkowie też, także jakby co to jestem kryty :)
kenediusze
weteran forumowych bitew

23-05-2015, 19:46

ACHTUNG

Siedziałem dzisiaj przed komputerem i między jednym seansem Spermopolskich a drugim odkryłem w internetach nagranie z ostatniej szkolnej potańcówki, gdzie uchwycono PANICZA MANIECZKi tańczącego POD WPŁYWEM NARKOTYKÓW. Proszz:

[youtube][/youtube]

Jestem zszokowany, mam nadzieję, że to tylko rodzinne podobieństwo i tak naprawdę to ktoś inny. Świat mi się zawalił, bo ja takim tancerzem nigdy nie będę, choćbym wywąchał kilogram koksu i zapił litrem ruskiego spirytusu.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

23-05-2015, 20:03

Który to panicz manieczki? Bo wszyscy są tak samo brzydcy.
Awatar użytkownika
manieczki

23-05-2015, 20:50

Wasz słowa łysolu :/
Awatar użytkownika
Maro
weteran forumowych bitew

23-05-2015, 22:47

kenediusze pisze:ACHTUNG

Siedziałem dzisiaj przed komputerem i między jednym seansem Spermopolskich a drugim odkryłem w internetach nagranie z ostatniej szkolnej potańcówki, gdzie uchwycono PANICZA MANIECZKi tańczącego POD WPŁYWEM NARKOTYKÓW. Proszz:

[youtube][/youtube]

Jestem zszokowany, mam nadzieję, że to tylko rodzinne podobieństwo i tak naprawdę to ktoś inny. Świat mi się zawalił, bo ja takim tancerzem nigdy nie będę, choćbym wywąchał kilogram koksu i zapił litrem ruskiego spirytusu.

:D
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

23-05-2015, 22:54

manieczki pisze:Wasz słowa łysolu :/
Wypraszam sobie.

Obrazek
Awatar użytkownika
manieczki

24-05-2015, 00:18

manieczki pisze:Eh, dzisiaj w szkole była dyskoteka... a ja głupi ubrałem garnitur i lakierki i oglądałem debatę :|

Ale kolega nakręcił jak się bawili moi rówieśnicy
" onclick="window.open(this.href);return false;
HAHAHAHA nie mogę się przestać śmiać HAHAHAHA
PEDAGOG MA PRZESRANE, TRA LA LA LA LA. BO TO ON WRZUCIŁ TEN FILMIK, KTÓRY TERAZ ŚMIGA PO CAŁYM INTERNECIE. GŁUPI ZA TO ODPOWIE I DOBRZE MU, BO GO NIE LUBIĘ!!!!

Kod: Zaznacz cały

Popek ostro o puszczaniu Gangu Albanii na szkolnej dyskotece

"Jedna rzecz nas niepokoi, głupi nauczyciel który wrzucił filmik <Gang Albanii w szkole na dyskotece>, to wy powinniście być osobą do naśladowania, ja tylko bawię się muzyką. I wy małym dzieciom robicie takie coś? To wy im robicie krzywdę. (...) I głupi nauczyciel, który naprawdę nie powinien być ani pedagogiem ani uczyć nawet daunów. Małym dzieciom puszcza 'pizda nad głową' i one to śpiewają chórem? Trochę ogłady kurwa, durnie"
http://www.popkiller.pl/2015-05-23,pope ... -dyskotece" onclick="window.open(this.href);return false;

Jak się cieszę ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
manieczki

24-05-2015, 20:34

Nothingface pisze:Bad news. Siłownia nie pomoże ci zlikwidować stulejki.
Chyba zapiszę się na operację usunięcia stulei. W internecie piszą, że nie boli... A dokładniej tutaj: http://www.tourmedica.pl/zabiegi/leczen ... rurgiczne/" onclick="window.open(this.href);return false;

A co mnie do tego skłoniło? To:
Obrazek
ODPOWIEDZ