SEN I JEGO JAKOŚĆ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tomekw48
- w mackach Zła
Re: SEN I JEGO JAKOŚĆ
Na jednego nawróconego przypada kilku-kilkunastu okultystów z takimi praktykami.
Poza tym jak to wytłumaczyć???
M A T R I X
Poza tym jak to wytłumaczyć???
M A T R I X
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Jak się ćwiczy jogę to się podobno jakieś czakry w dupie otwierajo i wtedy wchodzi debou.
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niby skad takie info? OOBE czesto jest praktykowane po NDE, ktore jest przezyciem w zasadzie w 100% traumatycznym i o zabarwieniu religijnym. Wszyscy, ktorych znam po NDE sa teraz osobami wierzacymi. Okultyzm itp to z reguly jakies durne zabawy dla znudzonych dandysow, ktorzy cierpia na deficyt ciekawych zajec.
Ale co?
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Niech więc zostaną durne dla dandysów te zabawy.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
Mozna i tak. Szczerze mowiac to pierwsze slysze, ze to w ogole jakis "okultyzm"
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Minus jeden, po NDE nie zrobiłem się religijny, aczkolwiek uspokoiłem się nieco, że coś dalej było. Po prostu nie nazwałbym tego religią.Triceratops pisze: ↑07-01-2025, 21:28Niby skad takie info? OOBE czesto jest praktykowane po NDE, ktore jest przezyciem w zasadzie w 100% traumatycznym i o zabarwieniu religijnym. Wszyscy, ktorych znam po NDE sa teraz osobami wierzacymi.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- weteran forumowych bitew
Jak baaaardzo rzadko mam problem ze snem, to od 2 dni jest dramat, a dzisiaj to wydaje mi się, że wgl nie spałem. Łysy swieci czy co?
- Triceratops
Nie pisalem nic o religijnosciŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-01-2025, 23:13Minus jeden, po NDE nie zrobiłem się religijny, aczkolwiek uspokoiłem się nieco, że coś dalej było. Po prostu nie nazwałbym tego religią.Triceratops pisze: ↑07-01-2025, 21:28Niby skad takie info? OOBE czesto jest praktykowane po NDE, ktore jest przezyciem w zasadzie w 100% traumatycznym i o zabarwieniu religijnym. Wszyscy, ktorych znam po NDE sa teraz osobami wierzacymi.
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Naprawiam ostatnio sen:
1. Apka Sleep Cycle - regularnosc snu 23-7.30, dlugosc chrapania (nie przypuszczalem, ze tak duzo chrapie:(, pewnie przekstsztalcam sie w starego), mierzenie jakosci snu
2. Fitibit - podobnie jak powyzsze, by miec 2 rozne zrodla
3. Zapisywanie statsow w spreadsheecie
4. Dzisiaj przyjezdza nowe lozko, 140 cm szerokosci to jednak bylo za malo - ciekawy jestem, jak wplynie na jakosc snu
Na razie udalo mi sie troche zwiekszyc jakosc snu i musze powiedziec, ze zupelnie inaczej sie zyje w ciagu dnia jesli chodzi o poziom energii. Do dzis mialem po obiedzie straszny zjazd, a dzis jest OK, mimo ze zjadlem wielka porcje makaronu i czekolade.
1. Apka Sleep Cycle - regularnosc snu 23-7.30, dlugosc chrapania (nie przypuszczalem, ze tak duzo chrapie:(, pewnie przekstsztalcam sie w starego), mierzenie jakosci snu
2. Fitibit - podobnie jak powyzsze, by miec 2 rozne zrodla
3. Zapisywanie statsow w spreadsheecie
4. Dzisiaj przyjezdza nowe lozko, 140 cm szerokosci to jednak bylo za malo - ciekawy jestem, jak wplynie na jakosc snu
Na razie udalo mi sie troche zwiekszyc jakosc snu i musze powiedziec, ze zupelnie inaczej sie zyje w ciagu dnia jesli chodzi o poziom energii. Do dzis mialem po obiedzie straszny zjazd, a dzis jest OK, mimo ze zjadlem wielka porcje makaronu i czekolade.
-
Ciągle to samo jak gówno które przylepiło się do buta. Na dom starego napadają jakieś zbiry i z krzaków oddaje strzały żeby Go dobić i jego obecną kurtyzaną chociaż każdą nie tolerują tak samo. A ich los mi jest obojętny z perspektywy obecnej.
Mam coś z głową to na pewno.
Ją gwałcą, jakieś brudy skurwiałe,nienawidzę Jej, ale nie wiem gdzie w tym tyglu oddać strzał.
NAwet nie wiem co Jej życzyć. Żeby zdechła. I że ma oddech śmierci na karku. Urabia starego jak chce, zadzwoniłem w zeszłym roku z życzeniami na urodziny to żygałem przez tydzień. Hehe Jej słowa- powiedz lepiej że na ścieżkach gdzie biegam wnyki rozstawisz i się w końcu w nie wjebie. Tak.
Mam coś z głową to na pewno.
Ją gwałcą, jakieś brudy skurwiałe,nienawidzę Jej, ale nie wiem gdzie w tym tyglu oddać strzał.
NAwet nie wiem co Jej życzyć. Żeby zdechła. I że ma oddech śmierci na karku. Urabia starego jak chce, zadzwoniłem w zeszłym roku z życzeniami na urodziny to żygałem przez tydzień. Hehe Jej słowa- powiedz lepiej że na ścieżkach gdzie biegam wnyki rozstawisz i się w końcu w nie wjebie. Tak.
-
najważniejsza rzecz na świecie, no może razem z dietą. kto nie mógł spać przez kilka nocy z rzędu, albo chodził na nocne zmiany przez miesiąc, ten tego nie zrozumie. po alko nawet jak śpisz 12 h, to w ogóle nie regenerujesz się, tak żeby było jasne.
osobiście muszę przespać głęboko 8-10 godzin żeby normalnie funkcjonować. żadne tam "6-7 wystarczy". nie ma opcji
osobiście muszę przespać głęboko 8-10 godzin żeby normalnie funkcjonować. żadne tam "6-7 wystarczy". nie ma opcji
-
- zaczyna szaleć
Z ciekawości zapytam, śpiąc tyle godzin, ile zostaje Ci czasu "wolnego"? Dla mnie wydaje się to kompletnie nie do zrealizowania przy ośmiogodzinnym dniu pracy. Dodajmy do tego dojazd do pracy oraz wszelkie czynności, które po prostu trzeba odhaczyć tj. jedzenie, kąpiel itd.?
-
nie byłem w "normalnej" robocie od 5 lat, więc zostaje mi mnóstwo czasu. muszę tylko popatrzeć na giełdę, kursy walut, surowców, metali szlachetnych itd. co jest w zasadzie przyjemnością i to cała moja praca.
oczywiście jak jeszcze zapierdalałem na etacie to był totalny koszmar, często się zapieprzało po 12h i planuję nigdy więcej do tego nie wracać
oczywiście jak jeszcze zapierdalałem na etacie to był totalny koszmar, często się zapieprzało po 12h i planuję nigdy więcej do tego nie wracać
-
tak dodam tylko że jestem szachistą amatorem i to tak kurewsko widać na tym przykładzie że szok. minimalnie się nie wyśpie i przegrywam z jakimiś kretynami mającymi o wiele niższy ranking
-
- zaczyna szaleć
W takim układzie faktycznie może to działać dobrze.
W moim przypadku spanie dłużej niż 8h powoduje już wyrzuty sumienia.
W moim przypadku spanie dłużej niż 8h powoduje już wyrzuty sumienia.
-
8 jeszcze jest spoko pod warunkiem że od razu zaśniesz i nie wypiłeś za dnia np 4 kaw. co mi się zdarzało i myślałem, że jestem wyspany, ale to chuj nie sen bo kofeina ma taki czas rozpadu, że szkoda gadać nawet
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Nie wiem na ile te pomiary są zgodne ze stanem faktycznym, ale wg aplikacji mam kilka rzeczy do poprawienia

Everyone loves you when you are dead
-
te aplikacje można ponoć o kant dupy potłuc, ale nie wiem na pewno i się nie upieram
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
9h 25 min w łóżku, co za szczęśliwy człowiek.Szalony Opos pisze: ↑01-02-2025, 15:37Nie wiem na ile te pomiary są zgodne ze stanem faktycznym, ale wg aplikacji mam kilka rzeczy do poprawienia
![]()
-
no, wręcz niewyobrażana sprawa