MŚ w siakówce meżczyzn 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: MŚ w siakówce meżczyzn 2014
Coś atak zaczyna sie sypać albo amerykańce mają tak dobry blok i obrone. Drugi set przegrany 22:25
PENIS METAL
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Naszym wychodzi bokiem gra w słabej grupie i kopanie frajerów, w tym przestraszonych Serbów.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Block69
3 set wygrany w niesamowitych męczarniach 27:25
Jest szansa. I tak nawet jak im nie idzie to wygląda to milion razy lepiej jak u kopaczy
Jest szansa. I tak nawet jak im nie idzie to wygląda to milion razy lepiej jak u kopaczy
PENIS METAL
- Oki
- weteran forumowych bitew
i po ptokach
- Block69
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Tak słabego meczu naszych jak wczoraj to dawno nie widziałem. Guma słabiutko z rozegraniem, Nowakowski jak goryl we mgle, Wlazły dużo poniżej oczekiwań. Dobrze, ze Winiar dawał rade. Blok nie funkcjonował, dużo popsutych zagrywek. A Amerykanie - też niczego z kosmosu nie pokazali - rozrzucali nasz blok wystawami na drugą linie, a Holt dopełniał formalności środkiem. Do tego skutecznie i ofiarnie w obronie. Gdyby nie błędy Amerykanów wpierdol byłby większy.
A dziś z Włochami tez łatwo nie bedzie - Italia gra o pietruszke bez spiny, a my MUSIMY wygrać jesli chcemy sie liczyc w grze
A dziś z Włochami tez łatwo nie bedzie - Italia gra o pietruszke bez spiny, a my MUSIMY wygrać jesli chcemy sie liczyc w grze
- Oki
i tego luzu, jaki wczoraj zademonstrowali Amerykanie, najbardziej im brakuje - spina plącze im ręceHarlequin pisze:Tak słabego meczu naszych jak wczoraj to nie widziałem. Guma słabiutko z rozegraniem, Nowakowski jak goryl we mgle, Wlazły dużo poniżej oczekiwań. Dobrze, ze Winiar dawał rade. Blok nie funkcjonował, dużo popsutych zagrywek. A Amerykanie - też niczego z kosmosu nie pokazali - rozrzucali nasz blok wystawami na drugą linie, a Holt dopełniał formalności środkiem. Do tego skutecznie i ofiarnie w obronie. Gdyby nie błędy Amerykanów wpierdol byłby większy.
- Biały
- w mackach Zła
Tak wygląda nasza gra już od dłuższego czasu (vide liga światowa), to że w poprzedniej grupie ze słabeuszami poradziliśmy sobie łatwo, trochę zamgliło u niektórych trzeźwą ocenę. Pierwszy mecz z klasowym rywalem (który dodatkowo nie grał w optymalnym zestawieniu) i jest słabo.Harlequin pisze:Tak słabego meczu naszych jak wczoraj to dawno nie widziałem.
Nowakowski jest cienki jak barszcz i od zawsze to powtarzam, komentatorzy co chwile rozwodzą się nad jego możliwościami skokowymi (których w zasadzie nie eksploruje), a po za tym nie ma nic w jego grze godnego uwagi. Zero inteligencji boiskowej u tego zawodnika, nieraz mam wrażenie, że jak ktoś mu nie powie, w którym kierunku ma skakać to będzie jak tyka przez cały mecz do pierwszego tempa uderzał (przynajmniej dwa mecze z ligi przychodzą mi na myśl gdzie właśnie tak robił). No i te zagrywki, w kluczowych momentach, jeszcze jakby to była bomba ale za tego jebanego flota to u mnie by już do końca mistrzostw nie zagrał...
Oczywiście z Kłosem powinien grać Wrona (bardzo fajnie ta para współpracuje w Skrze) ale oczywiście w razie niepowodzenia zaraz by się odezwały głosy polaczków, że Antiga wziął sobie do kadry kolegów, itp, itd...
Atak dalej kuleje, Wlazły praktycznie nic na czysto nie może skończyć, wszystko to jakieś obcierki/nabicia na blok, a wczoraj sciana USA nawet na to nie pozwoliła...
Mamy trochę punktów z poprzedniej grupy, Włochów musimy pokonać, grają bardzo słabo na tym turnieju, inny wynik niż zwycięstwo pokaże, że raczej nie mamy co myśleć o sukcesach.
- Harlequin
Mogłem kupić jakiś mocny arkochol albo narkotyki, bo to co nasi grajo to przechodzi luckie pojęcie :/
- morbid
- rasowy masterfulowicz
aż tak żle ????Harlequin pisze:Mogłem kupić jakiś mocny arkochol albo narkotyki, bo to co nasi grajo to przechodzi luckie pojęcie :/
- Oki
nawet gorzejmorbid pisze:aż tak żle ????Harlequin pisze:Mogłem kupić jakiś mocny arkochol albo narkotyki, bo to co nasi grajo to przechodzi luckie pojęcie :/
- Harlequin
No i wygrali, ale ta gra optymizmem nie napawała. Generalnie bardzo słaby i męczący mecz, mało dobrej siatkówki. Nasi środkowi nic nie grali.
- Biały
- w mackach Zła
nie no do poziomu reprezentacji w nogę jeszcze im dalekomorbid pisze:aż tak żle ????Harlequin pisze:Mogłem kupić jakiś mocny arkochol albo narkotyki, bo to co nasi grajo to przechodzi luckie pojęcie :/
-
wlazły podobno 27 punktów? nieźle
- Block69
Co za mecz. W dwóch pierwszych setach niszczymy Iran jak chcemy, wychodzi wszystko, w trzecim mamy piłke meczową i co ? W pizdu wszystko, czekamy na dogrywke
PENIS METAL
- Block69
Ło kurwa. Kopacze mogą ustawiać się w kolejce do robienia gały naszym siatkarzom
PENIS METAL
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Właśnie przepierdzielili awans, a było tak blisko ja pier....
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Biały
- w mackach Zła
męczymy niesamowicie, wczoraj powinien być awans, bo dzisiaj z francją może być bardzo trudno
- Oki
cieszmy się że z Iranem wygrali bo to w tym sezonie bardzo klasowa drużyna. To że nasi grają bez polotu i tak jakoś "niemiecko", siermiężnie to niepodważalna prawda, ale może to recepta na sukces - życzę im tego.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Gdzie oglądacie w sieci?