Venedae

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

markiz666
zaczyna szaleć

Re: Venedae

02-11-2013, 07:23

[quote="yossarian84"]No teraz mizantropijne teksty IW i Iperyt nigdy już nie zabrzmią autentycznie :-([/quo
Z tego co wiem to mial tylko cywilny, wiec nie wiem po co te komentarze. Facebook to niezle zjebana sprawaX(
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

02-11-2013, 07:28

twoja_stara_trotzky pisze:Warcrimer ma żonę i miał wesele, no koniec świata...
pewnie mysleli że na weselicho zaprosi połowę masterfula, obrazili się że tego nie zrobił, wódki weselnej nie pili i się obrazili...
teraz ze strasznej zawiści plują jadem... :):):):):)
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

02-11-2013, 08:08

markiz666 pisze: Z tego co wiem to mial tylko cywilny, wiec nie wiem po co te komentarze. Facebook to niezle zjebana sprawaX(
Ale co ten Facebook, sam bez wiedzy autora profilu wrzuca zdjęcia, bo nie rozumiem ?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Efowski
weteran forumowych bitew

02-11-2013, 08:20

Czesław pisze:
yossarian84 pisze:
A Wened? Wened ma gdzieś co ktoś tam sobie robi, zważając na fakt że kapela w której razem tworzyli padła śmiercią naturalną.
Poza tym średnio ma czas na przejmowanie się, bo 989238392489324893248032849027348 projektów;]
535

02-11-2013, 08:22

Lykantrop pisze:Ciekawe czy powiedziałbyś to nienaganną staropolszczyzną prosto w twarz Zemialowi czy uciekałbyś jak jeden z użytkowników tego forum przed Vladem???:-)
To bydgoski Władzio taki groźny jest, że trzeba przed nim spierdalać? Dlaczego mnie nie ostrzegałeś, gdy mu ubliżałem? Na nikogo, kurwa mać, nie można liczyć.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

02-11-2013, 08:25

Ja pierdolę co za dzieci. Trzeba być w chuj niedorozwiniętym by oczekiwać, że tzw muzycy z zespołów metalowych będą postępować zgodnie z tym co pierdolą w tekstach. Niezależnie czy to mroczny poganin czy wieprz z antyludzkiego black metalowego napierdolu. Mizantropia, nienawiść, ludobójstwo - jasne kurwa. Ile wy macie lat????
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
535

02-11-2013, 08:31

Nie potępiam, bo każdy robi jak uważa, ale bieganie do księdza? Nie rozumiem tego postępowania i zupełnie abstrahuję tutaj od kwestii muzycznych, czy jak kto woli artystycznych. Jasełkom mówię zdecydowane nie!

EDIT
I jeszcze jedno. Najważniejsze. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

02-11-2013, 09:28

ta je gg alin cult eternal !!!!
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

02-11-2013, 09:30

Plastek pisze:Ja pierdolę co za dzieci. Trzeba być w chuj niedorozwiniętym by oczekiwać, że tzw muzycy z zespołów metalowych będą postępować zgodnie z tym co pierdolą w tekstach. Niezależnie czy to mroczny poganin czy wieprz z antyludzkiego black metalowego napierdolu. Mizantropia, nienawiść, ludobójstwo - jasne kurwa. Ile wy macie lat????
ANTI HUMAN ANTI GOD !!!!
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

02-11-2013, 10:07

To jeszcze nic, ponoc niektorzy czlonkowie black metalowych kapel chodza do pracy. Zgroza!
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
booshee
postuje jak opętany!

02-11-2013, 10:18

My fani muzyki cięższej, domagamy się od liderów kohort wszelakich, odrobiny przyzwoitości. Trza panowie wybrać albo zaprzestanie pierdolenia o mizantropii, nienawiści, kozach i emanacjach prometejskich albo powstrzymanie się od ślubów kościelnych, wizyt w telewizjach śniadaniowych, reklamach produktów spożywczych, tudzież pozowania na okładkach tabloidów.

Ale tak całkiem serio, to chociaż postawy i image członków zespołów odbieram jako artystyczny środek wyrazu, wyskoki typu śluby kościelne czy wpierdalanie się w mainstream na pełnej kurwie uważam za szkodliwe dla "tworzywa". Chociaż ułamek tego o czym kłapie jeden z drugim na płytach powinien być "rzeczą świetą". taki rock n roll bez moszny i zarostu. I jeszcze Ci później zarzucą,że niczego nie rozumiesz bo masz ograniczony "światopogląd" muahahaha
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

02-11-2013, 10:28

Dokładnie. Ciekawe co czuje taki black metalowiec śpiewający pieśni o uwielbieniu dla Rogatego i pogardzie dla Boga, z zaraz po tym klękający przed katolickim kapłanem i wyrzekający się Szatana i przysięgający, że będzie po katolicku wychowywał dzieci.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

02-11-2013, 10:30

no kurwa, ależ cios... ciężko się będzie pozbierać :(
markiz666
zaczyna szaleć

02-11-2013, 10:50

Nerwowy pisze:
markiz666 pisze: Z tego co wiem to mial tylko cywilny, wiec nie wiem po co te komentarze. Facebook to niezle zjebana sprawaX(
Ale co ten Facebook, sam bez wiedzy autora profilu wrzuca zdjęcia, bo nie rozumiem ?
własnie o to chodzi o jebane uzewnętrznianie się, jezeli ktoś to zamieszcza to powinnien sie liczyć z opinią innych gustujących w przęglądaniu facebooka, Dlatego ten swiat jest taki zjebany, ze zamiast sie zająć czubkiem własnego nosa, wiekszość zajmuje się tym by ogladać co kto zamieścił na tym jakże intratnym dla wynalzy i spierdolonym dla mnie facebooku. Co do slubów koscielnych piewców antychrześcijaństwa jest to żenujące, chyba że sie nawrócili co jest jeszcze bardziej żenujące:) Nie ochrzciłem syna, wypisałem sie z tego burdelu (apostazja) i zyję w nieformalnym związku (moze wezme kiedys cywilny) i tyle, fakt nie lubie hipokrytów.
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

02-11-2013, 11:33

Plastek pisze:Ja pierdolę co za dzieci. Trzeba być w chuj niedorozwiniętym by oczekiwać, że tzw muzycy z zespołów metalowych będą postępować zgodnie z tym co pierdolą w tekstach. Niezależnie czy to mroczny poganin czy wieprz z antyludzkiego black metalowego napierdolu. Mizantropia, nienawiść, ludobójstwo - jasne kurwa. Ile wy macie lat????

Ty i yossarian84 jesteście aż takimi kretynami czy tylko udajecie? Od reżysera filmów wojennych też wymagacie aby w moraczach, przypakowany niczym goście z Goatpenis biegał z AK-47 po lesie i obładowany granatami rozprawiał się z partyzantami? Chodzi tutaj że ludzie którzy deklarują się jako poganie/sataniści/ateiści etc naraz klękają przed księdzem, przysięgając że będą wychowywać dziecko w wierze chrześcijańskiej. To coś więcej niż brak konsekwencji. Mam jakoś "normalnych" znajomych którzy nic nie muszą deklarować, grać czy należeć do organizacji, a biorąc ślub do głowy by im nie przyszło żeby zrobić to w kościele, synagodze albo meczecie.
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

02-11-2013, 11:54

Czesław pisze: Chodzi tutaj że ludzie którzy deklarują się jako poganie/sataniści/ateiści etc naraz klękają przed księdzem,
ja bym powiedział, że przed waginą, ale mało mnie to obchodzi właściwie ;)
Grrrówno!
Awatar użytkownika
shesnotcominghome
rozkręca się

02-11-2013, 12:09

ja jebie, wielkie halo, że facet ma żonę. czyżby na masterfulu działało silne lobby homoseksulane, że taka z tego afera?
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

02-11-2013, 12:09

Czesław pisze: Chodzi tutaj że ludzie którzy deklarują się jako poganie/sataniści/ateiści etc naraz klękają przed księdzem, przysięgając że będą wychowywać dziecko w wierze chrześcijańskiej.
No wiem że o to ci chodzi, po co mi to tłumaczysz?
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

02-11-2013, 12:33

krz63 pisze:
To jeszcze nic, ponoc niektorzy czlonkowie black metalowych kapel chodza do pracy. Zgroza!
Co Ty powiesz... a ja myślałem, że cały czas siedzą na garnuszku starych i jedynym ich zajęciem jest knucie wojny przeciwko chrześcijaństwu... mój świat własnie się rozpadł na milion kawałków, po takim ciosie już się nie podniosę, już nigdy nic nie będzie takie same jak kiedyś :)
Hello darkness, my old friend
Efowski
weteran forumowych bitew

02-11-2013, 12:47

krz63 pisze:Dokładnie. Ciekawe co czuje taki black metalowiec śpiewający pieśni o uwielbieniu dla Rogatego i pogardzie dla Boga, z zaraz po tym klękający przed katolickim kapłanem i wyrzekający się Szatana i przysięgający, że będzie po katolicku wychowywał dzieci.

Dumę. Jest wszak swoistego rodzaju Deutsche Vereinigung. Tutaj niby ślub, przysięgi, śmierdy pierdy, a potem JEB pana Boćka z odwróconego krzyża, jak patrzył nie będzie.
;]
ODPOWIEDZ