DOBRO - nowoczesny wybór
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: DOBRO - nowoczesny wybór
Ostatnio w aptece babka wydała mi 50 zł więcej i jej oddałem, mimo, że mogłem za to mieć płytę więcej. Myślę, że dzięki temu mam już zagwarantowane miejsce w niebie i wieczny odpoczynek.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Kiedys znalazłem odtwarzacz mp3 w kinie. Sprawdzilem jego zawartość na komputerze i była tam jakas prezentacja w powerpoint z imieniem i nazwiskiem. Odszukalem wlascicielke w internecie i oddalem jej playera. Jestem Jezusę.
this is a land of wolves now
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Zatrzymuję się przed przejściami dla pieszych.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
Hollowman pisze:Ostatnio w aptece babka wydała mi 50 zł więcej i jej oddałem, mimo, że mogłem za to mieć płytę więcej. Myślę, że dzięki temu mam już zagwarantowane miejsce w niebie i wieczny odpoczynek.
To żadne dobro, a normalna rzecz. Jakiś czas temu babka mi wydała 30 zł więcej, wyszedłem, tak liczę i wracam, zagaduję uśmiechnięty, że pani mi wydała 30 zł więcej, więc chcę zwrócić, a ona na to : skwaszona, niezadowolona mina i podniesiony ton - "nie widzi pan, że zajęta jestem, pan sobie podejdzie do innego okienka i to załatwi". Więc poszedłem, ale nie do innego okienka, tylko prosto do drzwi, do auta i do domu. I jebana miała manko na 30 zł. Opłaca się być miłym dla klienta jednak. :)))
HAILSA!!!!!
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Kiedyś na targu zauważyłem, że pewnemu starszemu chłopu wypadł portfel, w którym jak sie później okazało były ponad dwa tysie w gotówce plus cały komplet dokumentów. Oprócz mnie nikt tego nie zauważył, a ja grzecznie podniosłem i oddałem temu jegomościowi zgubę. Los odwdzięczył mi się za mój dobry uczynek, kilka tygodni później na tym samym targu jakiś cwany skurwysyn w targowym tłoku, przy stoisku z warzywami zajebał mi fajki i zapalniczkę :)
-
- w mackach Zła
No mi po wyjściu z tej apteki ktoś zajebał jedną rękawiczkę, bo mi wypadła przy wyciąganiu odtwarzacza i jak wróciłem ze 3 minuty to już jej nie było :D
O kurde, ale fajny temat :D Serce rośnie. W ogóle dużo fajnych historii, chyba odniosę się do niektórych dopiero później, bo czasu brak. Widzę, że wszyscy jesteśmy chujami tylko tutaj na forum :DDD
Jestem wolontariuszem domu pomocy społecznej Łanowa, dwa razy do roku jeżdżę jako opiekun z nimi na obozy. Trwa to tydzień, każdy ma swojego dzieciaka do opieki (http://lanowa.org/podopieczni) i jest przy nim od obudzenia do położenia spać pomagając we wszystkim, a czasem i w nocy (na każdą noc zostają dwie osoby do pilnowania). W lutym jedziemy znowu. Niesamowicie wzbogacające doświadczenie, udało mi się też wkręcić w to innych :) Jakieś drobne kwoty też tam przesyłam.
Nauczałem też angielskiego w stowarzyszeniu Siemacha, dzieciaki z różnych rodzin i na przeróżnym poziomie.
Byliśmy z koleżanką zapisać się na wolontariat w schronisku, wypełniliśmy wszystko, mieli zadzwonić ale niestety tak się nie stało... Nie wiem dlaczego, no ale chcieliśmy dobrze.
Obecnie myślę nad jakimś nowym wolontariatem, może fundacja Mam Marzenie? Zobaczymy.
Jestem wolontariuszem domu pomocy społecznej Łanowa, dwa razy do roku jeżdżę jako opiekun z nimi na obozy. Trwa to tydzień, każdy ma swojego dzieciaka do opieki (http://lanowa.org/podopieczni) i jest przy nim od obudzenia do położenia spać pomagając we wszystkim, a czasem i w nocy (na każdą noc zostają dwie osoby do pilnowania). W lutym jedziemy znowu. Niesamowicie wzbogacające doświadczenie, udało mi się też wkręcić w to innych :) Jakieś drobne kwoty też tam przesyłam.
Nauczałem też angielskiego w stowarzyszeniu Siemacha, dzieciaki z różnych rodzin i na przeróżnym poziomie.
Byliśmy z koleżanką zapisać się na wolontariat w schronisku, wypełniliśmy wszystko, mieli zadzwonić ale niestety tak się nie stało... Nie wiem dlaczego, no ale chcieliśmy dobrze.
Obecnie myślę nad jakimś nowym wolontariatem, może fundacja Mam Marzenie? Zobaczymy.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nic nie robię dla nikogo. troszczę się tylko o swojego kota :*
-
- świeżak
Koty to akurat straszne skurwiele.
Za to pies pana nie opuści nigdy.
Za to pies pana nie opuści nigdy.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
To nie jest skurwielstwo, tylko niezależność i charakter. Kot to dziki zwierz, ma swoje zasady i pierdoli uległość i dostosowywanie się do zasad ludzi. Jak można tego nie szanować?? Chyba po prostu samemu trzeba być człowiekiem bez charakteru, żeby nie lubić kotów.
- Riven
- Kontakt:
koty są super i bardzo je lubię ale są po prostu mniej inteligentne od psów.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Nie wspominając o jeżach.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
-
- w mackach Zła
a wy go chcecie banować :DPlastek pisze:Postuluję aby zrobić wielkie dobro i zablokować dekla który założył ten temat.
- Riven
- Kontakt:
- Bezdech
To on miałby ciebie

Trzy razy od tyłu.

Trzy razy od tyłu.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Posiadasz kota, po to by sobie uzupełnić braki charakteru? Uzupełniacie się?yossarian84 pisze:To nie jest skurwielstwo, tylko niezależność i charakter. Kot to dziki zwierz, ma swoje zasady i pierdoli uległość i dostosowywanie się do zasad ludzi. Jak można tego nie szanować?? Chyba po prostu samemu trzeba być człowiekiem bez charakteru, żeby nie lubić kotów.
- Riven
- Kontakt:
Proszę bardzoBezdech pisze:To on miałby ciebie
Trzy razy od tyłu.
-
- świeżak
Czyli ,że jeśli mam charakter to szanuje koty a jeśli go nie mam to nie? :Dyossarian84 pisze:To nie jest skurwielstwo, tylko niezależność i charakter. Kot to dziki zwierz, ma swoje zasady i pierdoli uległość i dostosowywanie się do zasad ludzi. Jak można tego nie szanować?? Chyba po prostu samemu trzeba być człowiekiem bez charakteru, żeby nie lubić kotów.
- Silent_Sea
przepraszam, wypowiem się bardzo krótko i na temat - DOBRO JEST DLA CEBULAKÓW, a jeż apokalipsy zwiastuje nadejście niesprawiedliwego siewcy zła !Bezdech pisze:To on miałby ciebie
Trzy razy od tyłu.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Block69
- zahartowany metalizator