RUTKOWSKI

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

est
mistrz forumowej ceremonii

Re: RUTKOWSKI

16-02-2012, 11:53

Ale jest śmiesznie, czy raczej żałośnie? Bo poczucie humoru jeszcze mam, a cierpliwości jakby coraz mniej;)
[V]

16-02-2012, 12:22

no to nie ogladaj,whatever...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

16-02-2012, 12:26

Oglądaj, wyłapując to co śmieszne, a pomijając to co żałosne.
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

16-02-2012, 13:30

ulegliscie ogolnopolskiej manii antysosnowieckiej
nie ma to tamto
Awatar użytkownika
olo1972
postuje jak opętany!

16-02-2012, 13:35

Block69 pisze:
yossarian84 pisze:
KreatoR pisze:A teraz do Milicji, oj, sorry, Policji (państwowej) to kogo niby biorą?
No też skurwysynów, toteż więc napisałem że policji także chuj w dupę. Jebane prostaki z ledwo zdana maturą.
Dostaliście po mandacie za spożywanie Reddsów w parku ?
Wielokrotnie miałem styczność z Policją, były to zarówno proste jak i trudniejsze sprawy i zawsze wszystko dało się załatwić profesjonalnie i bezproblemowo.
He,he.Ja nie dostałem mandatu,ale śmigam po meczach i coś nie coś widzę.Nie bronię tu kibiców,ale kilka akcji widziałem i doświadczyłem od panów w mundurach,które wytłumaczyć jest ciężko...
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

16-02-2012, 17:14

Gardzę byłym zomowcem, posłem Samoobrony i nie-detektywem Rutkowskim.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Anarch777
rozkręca się

17-02-2012, 15:56

Jaką tajemnicę skrywa narzeczona Rutkowskiego?

Piękna, mądra, utalentowana taka jest narzeczona Krzysztofa Rutkowskiego, który od tygodni nie schodzi z okładek gazet. Luiza Urszula Kobyłecka, wcześniej ukrywająca swoje prawdziwe nazwisko, dla detektywa porzuciła habit, zaczęła inne życie, pełne niebezpieczeństw i pod obstrzałem kamer. Czy to, co kocha robić Rutkowski, zaczęło jej przeszkadzać, przerosło ją? W poniedziałek, 13 lutego młoda desperatka próbowała popełnić samobójstwo!
Rutkowski reality show trwa nadal
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-02-2012, 16:07

Wzruszające.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

17-02-2012, 19:37

[V] pisze:
yossarian84 pisze:Nienawidze buraków, a Rutkowski jest sztandarowym przykładem buraka. Chuj w dupę i jemu, i polskiej policji , i Zalewskiej. Kraj kurwa idiotów i nieudaczników. Przydałby sie nowy Hitler.
no,od razu poslalby cie do gazu.chociazby za ten zjebany buracki avatar

:D
Ale zauważ że jego niektóre wypowiedzi świetnie uzupełniają się z tym avatarem :D
Pacjent

17-02-2012, 22:19

Wujek Lucyferiusz pisze:Gardzę byłym zomowcem, posłem Samoobrony i nie-detektywem Rutkowskim.
Fajnie, ale dlaczego nie jest wg Ciebie detektywem? Bo kwitka nie ma? Bo w TVN-ie tak powiedzieli?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

18-02-2012, 10:50

Ciekawe czy Rutkowski zainteresowałby się sprawą gdyby nie była tak medialna i gdyby nie bylo wysokiej nagrody za odnalezienie dzieciaka. Jestem pewny że nie.
Druga sprawa. Można w PL wiele zarzucić policji, prokutaturze, sądom (jak każdej grupie zawodowej) ale wrzucanie wszystkich do jednego wora jest bez sensu.
To że Policja nie informowała o swoich podejrzeniach, działaniach itp to chyba dobrze dla śledztwa. Sądzę że gdyby nie wkroczył Rutkowski to w ciągu kilku dni Policja również odkryłaby prawdę. Jeśli wierzyć doniesieniom medialnym to Policja miała zgodę Sądu a założenie podłuchu matce. To chyba o czymś świadczy. Poza tym śledztwo przejęła prokuratura w Katowicach dlatego że sosnowiecka skupiła się ponoć tylko na wersji że to porwanie.
Tak to widzę ja, amen.
[V]

18-02-2012, 11:03

kilka kolejnych dni i kilkanascie tysiecy wiecej pieniedzy wydanych w bloto po to tylko aby policyjny beton dzialal wedlug procedur i zgodnie z wytycznymi od przelozonych. a facet wpadl,dzialal na wlasna reke nie obarczony jakimis schematami i nie czujac na sobie oddechu jakiegos zwiechrznika rozwiazal sprawe.wszystko.

Oczywiscie ze zainteresowal sie sprawa ze wzgledu na medialny szum i kase. przeciez to nie mnich który robi za lyzke strawy.
To jest bardzo lebski gosc,ale wielu myli jego glupkowaty wyglad i z miejsca rodza sie uprzedzenia,tak jak u zajebistej dziennikareczki tvn. piekny upadek.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

18-02-2012, 11:11

ta, i odnalazł zwłoki

jestem za tym aby Rutkowski działał tam gdzie nie można działać zgodnie z prawem np. odebranie dziecka w Norwegii.
W tej sprawie uważam iż za mało wiemy o działaniach Policji aby po nich jechać jak po burej suce.
[V]

18-02-2012, 11:18

przeciez to psiarnia i dziennikarze jezdza po rutkowskim jak po burej suce. zupelnie nieslusznie.

przyznac sie do bledu trudna sztuka,a juz podziekowac komus za pomoc w rozwiazaniu sprawy to juz prawdziwie meska rzecz,jak widac policja tego nie potrafi,przynajmniej w swietle kamer.
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

18-02-2012, 11:39

Pacjent pisze:
Wujek Lucyferiusz pisze:Gardzę byłym zomowcem, posłem Samoobrony i nie-detektywem Rutkowskim.
Fajnie, ale dlaczego nie jest wg Ciebie detektywem? Bo kwitka nie ma? Bo w TVN-ie tak powiedzieli?
Złapałeś mnie - właśnie dlatego że TVN tak mówi. Ogarnij się, Pacjencie.

Są zawody na które trzeba mieć papier - gościu w kitlu nie będzie lekarzem bo ogląda House'a, jak przywdziejesz strój kominiarza - nie będziesz nim bez papieru i wiedzy. Chodzi o odpowiedzialność za działania. Kwestia burdelu w polskiej ustawie o tym zawodzie to jedno - wpieprzanie się w środku akcji i obiecywanie rodzinie cudów oraz lans to drugie.

Dlatego uważam, że musi być porządek w grząskich zawodach - inaczej "Łysy" z Białołęki połamie kiedyś podejrzanemu nogi, ten się przyzna, a "Łysy" będzie mówił iż przeprowadził dochodzenie i przesłuchanie - jak detektyw... A Rutkowski nie jest detektywem, ma firmę, sławę oraz wyroki - tylko dlatego zdesperowane rodziny mu ufają. Każdy by zaufał w ich sytuacji. A detektyw to nie zawód dla warchołów i rewolwerowców - a tak widzę tego zomowca.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?

[V]

18-02-2012, 11:40

czyli niewiele widzisz
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

18-02-2012, 11:43

ogladam wlasnie ten cudny wywiad u tej koledy - nie bede bronil tego chama, nie uwazam go za superbohatera etc. - ale wyglada na to, ze w tej sprawie zrobil swoja robote i to duzo lepiej niz mendownia. a ta koleda - ja pierdole, dno. zawsze mnie wkurwiala, ale tutaj to juz rece opadaja. rzygac sie chce

edit: hehe no zomowiec czy nie ale tego babsztyla i tego gogusia z policji to rozjechal w tym programie ;)) fakt ze prog niezbyt wysoki, ale mimo wszystko.
Ostatnio zmieniony 18-02-2012, 11:54 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

18-02-2012, 11:54

[V] pisze:czyli niewiele widzisz
Co mam dodać do powyższych argumentów? Na szczęście najwidoczniej są tacy, co widzą...

Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

18-02-2012, 12:24

Wujek Lucyferiusz pisze:Są zawody na które trzeba mieć papier - gościu w kitlu nie będzie lekarzem bo ogląda House'a, jak przywdziejesz strój kominiarza - nie będziesz nim bez papieru i wiedzy.
Ja to widzę tak. Jeśli wiem, że gość jest skuteczny i nie ma papierka to pójdę raczej do niego, niż do gościa, który ma papierek, ale różnie mu działanie wychodzi. Jeśli nie wiem nic o jednym ani drugim, to raczej zwrócę się do tego, który może się przynajmniej pochwalić zaświadczeniem od innych lekarzy, że wie o co chodzi w robocie.
Dlatego uważam, że musi być porządek w grząskich zawodach - inaczej "Łysy" z Białołęki połamie kiedyś podejrzanemu nogi, ten się przyzna, a "Łysy" będzie mówił iż przeprowadził dochodzenie i przesłuchanie - jak detektyw...
Jeśli to zrobi to zwyczajnie łamie prawo, tak jak policmajster, który zrobi to podczas przesłuchania. Wymyślony problem.
ma firmę, sławę oraz wyroki - tylko dlatego zdesperowane rodziny mu ufają. Każdy by zaufał w ich sytuacji. A detektyw to nie zawód dla warchołów i rewolwerowców - a tak widzę tego zomowca.
Ludzie mu ufają, bo ma rezultaty. Co w tym dziwnego?
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
est

18-02-2012, 12:34

Rutkowski wiedział od początku co się stało.
ODPOWIEDZ